Sök bostad eller innehåll

Munkedal

Din mäklare i Munkedal

Munkedal är ett levande samhälle där det varken är långt till fiske, bad, segling eller friluftsliv. Kombinationen av naturen, fjordarna och närheten till de omkringliggande orterna gör Munkedal till en attraktiv ort.

Något som har gjort Munkedal mer attraktivt att bo i är den nya E6:an. Det lätt att ta sig både till och från kommunen, man når Göteborg på ca 1 timme och Oslo på ca 2 timmar.

Fastighetsbyråns kontor öppnade år 2006 och idag är vi marknadsledande. Vår lokalkännedom är mycket god och vi jobbar aktivt med att erbjuda våra kunder den bästa mäklartjänsten, då det är viktigt för oss att vara personliga och lyhörda och alltid sätta kunden i fokus. Vårt mål är att både säljare och köpare känner sig nöjda efter avslutad affär.
Vårt goda samarbete med Swedbank ger dessutom såväl oss som våra kunder goda möjligheter till en trygg och bra bostadsaffär.

Funderar du på att byta bostad, välkommen in till oss så berättar vi mer!
(Vi finns i kommunhusets ena hörn, framför biblioteket).

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Munkedal

Om Anna Brunnsby

Jag har arbetat på Fastighetsbyrån i Munkedal i 10 år, dels som assistent och nu som mäklare och franchisetagare. Det är ett roligt och varierande arbete, då ingen dag är den andra lik. Att byta bostad är förmodligen den största affären man gör i sitt liv och att hjälpa säljare och köpare med detta är både spännande och kul. Att båda parter är nöjda efter avslutad affär är mycket viktigt för mig. Så tveka inte att kontakta mig om du har frågor eller funderingar! Välkommen!

Anna Brunnsby

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Peter Bjurström

Peter Bjurström

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.