Sök bostad eller innehåll

Motala

Din mäklare i Motala

Fastighetsbyrån har varit verksam i västra Östergötlands kommuner Motala/Borensberg och Vadstena i nästan 40 år. Vi garanterar din trygghet genom vår kunskap, mångåriga erfarenhet och banknära samarbete. Detta tillsammans med vår kännedom om den lokala fastighetsmarknaden gör att vi är den mest anlitade mäklarbyrån i området.

Ska du sälja? - Lämna uppdraget till oss! Vi vill påstå att vi levererar Sveriges bästa mäklartjänst. Vi lägger stor vikt vid personligt engagemang och skräddarsyr varje uppdrag efter våra kunders enskilda behov. Vårt nära samarbete med Swedbank och Vadstena Sparbank gör oss unika, snabb service med all tänkbar ekonomisk rådgivning.

Marknadsföringen håller högsta klass med gedigna beskrivningar, professionella bilder och smakfull presentation genom noggrant utvalda kanaler för att din bostad ska nå ut på bästa sätt. Vi har möjlighet att koppla värdet till vår tjänst Värdebevakaren som visar hur priset förändras över tiden. Vill du istället följa prisutvecklingen i ett visst område kopplar vi dig till vår tjänst Prisbevakaren.

Vi finns representerade på våra lokala bankkontor i Vadstena och Borensberg. Välkommen att höra av dig!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Motala

Om Tomas Hellblom

Tomas Hellblom har varit fastighetsmäklare sedan 1974 och franchisetagare sedan 2004. Det bästa med att vara mäklare är enligt Tomas att det är ett fritt och rörligt jobb – och att han får träffa så mycket trevliga människor. Dessutom tycker Tomas att det är spännande med hus och att få se hur människor har det. Han säljer främst villor och strävar alltid efter att få nyinflyttade motalabor att känna sig välkomna. För Tomas är det viktigaste med att vara mäklare att alltid vara ärlig och stå för sitt ord. Han är en energisk och målinriktad person med ett genuint intresse för försäljning. För Tomas är det alltid högsta prioritet att hjälpa och lotsa sina kunder för att få dem att känna trygghet. När Tomas inte säljer villor i Motala ägnar han sig mestadels åt akvariefiskar. Genom detta intresse har han förverkligat en dröm han haft om att göra något för Motala: det är han som står bakom Vätternakvariet – det största och mest besöka insjöakvariet i länet.

Tomas Hellblom

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Charlotta Dufmats

Charlotta Dufmats blev färdigutbildad fastighetsmäklare 2004 – ett val som gläder henne varje dag sedan dess. Charlotta är en extremt målinriktad person som har en strukturerad förmåga att leda affären framåt på ett bra sätt. Hon arbetar målinriktat för att alltid få ett avslut med nöjda säljare och köpare. Charlotta har dessutom ett stort intresse för inredning och hjälper gärna till vid fotograferingarna. Hon är sedan 1994 bosatt i Vadstena och ser oerhört positivt på den otroliga prisutvecklingen som sker i både Motala och Vadstena. Charlotta har det roligaste jobb hon kan tänka sig och lägger stort fokus på att göra affären så smidig för alla parter. Charlotta säljer enbart bostadsrätter och 2016 sålde hon flest objekt av alla mäklare i Vadstena och Motala. När Charlotta är ledig gillar hon att motionera – och hon är därutöver en duktig sångare.

Om Kerstin Hellblom

Kerstin Hellblom är sedan 2004 mäklarassistent på Fastighetsbyråns kontor i Motala. Som assistent är hon spindeln i nätet och sköter allt från visningar till avslut. Kerstin är en fixare av rang som gillar att ta tag i saker. Dessutom har hon koll på pappersarbetet och är en flexibel person med hög organiseringsförmåga. Hennes arbete låter mäklarna lägga större fokus på kunderna. Kerstin har ett stort intresse för både arkitektur och inredning, vilket gör hennes jobb ännu roligare. Kerstin är från Motala och har tidigare arbetserfarenhet från både vården och industrin. När hon inte fixar inför visningar eller organiserar på kontoret så umgås hon gärna med sina tre barnbarn, går en runda på golfbanan eller tar en tur till Spanien.

Kerstin Hellblom

Mäklarassistent

Om Li Jansson

Li Jansson är fastighetsmäklaren som älskar att få agera problemlösare. Hon har ett stort intresse för reklam och design och gillar att få möta människor i olika livsskeden. Som mäklare är Li ständigt på alerten för att hitta bästa möjliga lösningar åt säljare och köpare. Hon har varit fastighetsmäklare sedan 2010 och gillar variationen att sälja både bostadsrätter och villor. Lis främsta egenskap som mäklare är att hon är extremt lyhörd. Hon lyssnar på sina kunder och anpassar sig till deras önskemål. Dessutom har hon en mycket positiv inställning – alla hus går att sälja! Li har ett sinne för inredning och styling. Med en pappa som snickrar mycket har hon dessutom varit med om en hel del renoveringar genom åren. När Li inte säljer bostäder gillar hon att vara ute i naturen. Om vintrarna är det längdskidor och långfärdsskridskor som gäller och under somrarna uppskattar hon alltid en tur på sjön.

Li Jansson

Fastighetsmäklare / Föräldraledig

Om Niklas Gustavsson

Niklas Gustavsson har varit fastighetsmäklare sedan 1998. Enligt Niklas säljer man inte bara en fastighet – utan också ett hem. Han visar stor respekt för detta och gillar att få lyssna på berättelser om husets historia. Förutom mötet med människor gillar Niklas variationen som arbetet innebär – att alla dagar faktiskt är unika. Niklas är en lugn person som värnar om både köpare och säljare. Han lotsar stensäkert genom de juridiska frågorna och lägger stor vikt vid att alltid känna av ordentligt hur han ska gå till väga i varje enskild situation. Innan mäklarkarriären arbetade Niklas på Securitas. Härifrån har han tagit med sig stor erfarenhet i att alltid behålla lugnet och att tänka logiskt i alla situationer. Niklas började på Fastighetsbyrån sommaren 2009 och idag säljer han främst villor och fritidshus. Han är född i Motala och tycker mycket om staden. Själv bor han i ett tidstypiskt hus från 1930-talet, något som lärt honom mycket om gamla hus. Han kommer gärna med tips gällande utformning, renoveringar och inredning för att få ett så bra resultat i slutändan som möjligt – för både säljare och köpare

Niklas Gustavsson

Fastighetsmäklare

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.