Sök bostad eller innehåll

Motala

Din mäklare i Motala

Fastighetsbyrån har varit verksam i västra Östergötlands kommuner Motala/Borensberg och Vadstena i nästan 40 år. Vi garanterar din trygghet genom vår kunskap, mångåriga erfarenhet och banknära samarbete. Detta tillsammans med vår kännedom om den lokala fastighetsmarknaden gör att vi är den mest anlitade mäklarbyrån i området.

Ska du sälja? - Lämna uppdraget till oss! Vi vill påstå att vi levererar Sveriges bästa mäklartjänst. Vi lägger stor vikt vid personligt engagemang och skräddarsyr varje uppdrag efter våra kunders enskilda behov. Vårt nära samarbete med Swedbank och Vadstena Sparbank gör oss unika, snabb service med all tänkbar ekonomisk rådgivning.

Marknadsföringen håller högsta klass med gedigna beskrivningar, professionella bilder och smakfull presentation genom noggrant utvalda kanaler för att din bostad ska nå ut på bästa sätt. Vi har möjlighet att koppla värdet till vår tjänst Värdebevakaren som visar hur priset förändras över tiden. Vill du istället följa prisutvecklingen i ett visst område kopplar vi dig till vår tjänst Prisbevakaren.

Vi finns representerade på våra lokala bankkontor i Vadstena och Borensberg. Välkommen att höra av dig!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

HITTA DIN LOKALA EXPERT
Fyll i dina uppgifter så blir du kontaktad av en mäklare från ditt område.

HITTA DIN LOKALA EXPERT
Fyll i dina uppgifter så blir du kontaktad av en mäklare från ditt område.

 integritetspolicyn

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Motala

Om Marcus Spetz

Att få arbeta med både människor och fastigheter är väldigt inspirerande! Varje fastighetsaffär, stor som liten, är lika viktig och varje säljare/köpare är unik och mitt mål är att dessa skall ges bästa möjliga service.

Marcus Spetz

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Charlotta Dufmats

Charlotta Dufmats blev färdigutbildad fastighetsmäklare 2004 – ett val som gläder henne varje dag sedan dess. Charlotta är en extremt målinriktad person som har en strukturerad förmåga att leda affären framåt på ett bra sätt. Hon arbetar målinriktat för att alltid få ett avslut med nöjda säljare och köpare. Charlotta har dessutom ett stort intresse för inredning och hjälper gärna till vid fotograferingarna. Hon är sedan 1994 bosatt i Vadstena och ser oerhört positivt på den otroliga prisutvecklingen som sker i både Motala och Vadstena. Charlotta har det roligaste jobb hon kan tänka sig och lägger stort fokus på att göra affären så smidig för alla parter. Charlotta säljer enbart bostadsrätter och 2016 sålde hon flest objekt av alla mäklare i Vadstena och Motala. När Charlotta är ledig gillar hon att motionera – och hon är därutöver en duktig sångare.

Charlotta Dufmats

Fastighetsmäklare/ Föräldraledig

Om Kerstin Hellblom

Kerstin Hellblom är sedan 2004 mäklarassistent på Fastighetsbyråns kontor i Motala. Som assistent är hon spindeln i nätet och sköter allt från visningar till avslut. Kerstin är en fixare av rang som gillar att ta tag i saker. Dessutom har hon koll på pappersarbetet och är en flexibel person med hög organiseringsförmåga. Hennes arbete låter mäklarna lägga större fokus på kunderna. Kerstin har ett stort intresse för både arkitektur och inredning, vilket gör hennes jobb ännu roligare. Kerstin är från Motala och har tidigare arbetserfarenhet från både vården och industrin. När hon inte fixar inför visningar eller organiserar på kontoret så umgås hon gärna med sina tre barnbarn, går en runda på golfbanan eller tar en tur till Spanien.

Kerstin Hellblom

Mäklarassistent

Om Li Jansson

Li Jansson är fastighetsmäklaren som älskar att få agera problemlösare. Hon har ett stort intresse för reklam och design och gillar att få möta människor i olika livsskeden. Som mäklare är Li ständigt på alerten för att hitta bästa möjliga lösningar åt säljare och köpare. Hon har varit fastighetsmäklare sedan 2010 och gillar variationen att sälja både bostadsrätter och villor. Lis främsta egenskap som mäklare är att hon är extremt lyhörd. Hon lyssnar på sina kunder och anpassar sig till deras önskemål. Dessutom har hon en mycket positiv inställning – alla hus går att sälja! Li har ett sinne för inredning och styling. Med en pappa som snickrar mycket har hon dessutom varit med om en hel del renoveringar genom åren. När Li inte säljer bostäder gillar hon att vara ute i naturen. Om vintrarna är det längdskidor och långfärdsskridskor som gäller och under somrarna uppskattar hon alltid en tur på sjön.

Li Jansson

Fastighetsmäklare

Om Magnus Johansson

Magnus Johansson

Fastighetsmäklare

Om Niklas Gustavsson

Niklas Gustavsson har varit fastighetsmäklare sedan 1998. Enligt Niklas säljer man inte bara en fastighet – utan också ett hem. Han visar stor respekt för detta och gillar att få lyssna på berättelser om husets historia. Förutom mötet med människor gillar Niklas variationen som arbetet innebär – att alla dagar faktiskt är unika. Niklas är en lugn person som värnar om både köpare och säljare. Han lotsar stensäkert genom de juridiska frågorna och lägger stor vikt vid att alltid känna av ordentligt hur han ska gå till väga i varje enskild situation. Innan mäklarkarriären arbetade Niklas på Securitas. Härifrån har han tagit med sig stor erfarenhet i att alltid behålla lugnet och att tänka logiskt i alla situationer. Niklas började på Fastighetsbyrån sommaren 2009 och idag säljer han främst villor och fritidshus. Han är född i Motala och tycker mycket om staden. Själv bor han i ett tidstypiskt hus från 1930-talet, något som lärt honom mycket om gamla hus. Han kommer gärna med tips gällande utformning, renoveringar och inredning för att få ett så bra resultat i slutändan som möjligt – för både säljare och köpare

Niklas Gustavsson

Fastighetsmäklare

Om Tomas Hellblom

Tomas Hellblom har varit fastighetsmäklare sedan 1974 och franchisetagare sedan 2004. Det bästa med att vara mäklare är enligt Tomas att det är ett fritt och rörligt jobb – och att han får träffa så mycket trevliga människor. Dessutom tycker Tomas att det är spännande med hus och att få se hur människor har det. Han säljer främst villor och strävar alltid efter att få nyinflyttade motalabor att känna sig välkomna. För Tomas är det viktigaste med att vara mäklare att alltid vara ärlig och stå för sitt ord. Han är en energisk och målinriktad person med ett genuint intresse för försäljning. För Tomas är det alltid högsta prioritet att hjälpa och lotsa sina kunder för att få dem att känna trygghet. När Tomas inte säljer villor i Motala ägnar han sig mestadels åt akvariefiskar. Genom detta intresse har han förverkligat en dröm han haft om att göra något för Motala: det är han som står bakom Vätternakvariet – det största och mest besöka insjöakvariet i länet.

Tomas Hellblom

Fastighetsmäklare

Våra samarbeten

Det är mycket att tänka på när du byter bostad. För att göra din flytt och ditt nya boende så bekvämt som möjligt, finns våra tilläggstjänster för att hjälpa dig som är kund hos Fastighetsbyrån.

IVT Värmepumpar

IVT Värmepumpar är ett av de ledande värmepumpsföretagen i Europa, med produktutveckling och produktion i Tranås. Som enda aktör erbjuder IVT Svanenmärkta värmepumpar med 10 års garanti på kompressorn och 6 års garanti på värmepumpen.   IVT erbjuder dig som kund hos Fastighetsbyrån följande rabatter: 4000 kronor rabatt vid köp av en berg-/jord-/sjövärmepump alternativt luft/vattenpump. 1.500:- vid köp av en luft/luft alternativt frånluftsvärmepump.   Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden. Kontakta oss nedan för mer information och intresseanmälan.

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Anticimex

Anticimex erbjuder som samarbetspartner till Fastighetsbyrån besiktningar och försäkringar inom ramen för Fastighetsbyråns tilläggstjänst ”Besiktning med Dolda Fel-Försäkring”. Anticimex är marknadsledande inom ramen för överlåtelsebesiktningar och dolda fel-försäkringar och är en av få aktörer som tar ansvar i tre år för besiktningen. Dessutom erbjuder Anticimex en rad andra tjänster som kan vara lämpliga i samband med ett bostadsbyte, till exempel energideklarationer, areamätningar, fuktutredningar och radonmätningar. Välkommen att läsa mer på anticimex.se

Anticimex

OBM-gruppen

OBM Gruppen är en rikstäckande franchiseorganisation med filialer från Malmö upp till Sundsvall. OBM Gruppen erbjuder dig bl.a. överlåtelsebesiktningar, energideklarationer, radonmätningar och areabestämning m.m. Som samarbetspartner till Fastighetsbyrån erbjuder de Fastighetsbyråns paketerade besiktningsprodukter överlåtelsebesiktning med dolda fel-försäkring besiktat av OBM Gruppen. Gå in på www.obmgruppen.se för att läsa mer.

OBM-gruppen

Myrorna

Vill du bli av med saker från din gamla bostad? Myrorna erbjuder inlämning, hämtning och i vissa städer även utlåning av släpvagn. Bor du i Stockholmsområdet eller i Göteborg kontaktar du vår givarservice, telefon 020-1400044. Öppet måndag-torsdag 8-16, fredag 8-14. E-post gsc@myrorna.se. Bor du i övriga delar av landet? Ring din lokala butik som du hittar på www.myrorna.se Vi tar också hand om dödsbon. Ring på telefon 08-56316903.

Myrorna tar hand om dina gamla prylar!
  • Rikstäckande

Flügger färg

Sugen på att göra om hemma? Hos Flügger färg får du som har köpt eller sålt bostad via Fastighetsbyrån upp till 20 procent rabatt på ett stort sortiment färg och tapeter under ett helt år. Ta chansen att sätta färg på ditt nya hem! Flügger är en av Sveriges största färghandlare med 140 butiker och deras färgproffs hjälper dig gärna med råd och tips. Om du bor inom två mil från en Flügger-butik kan du få en gratis måleribesiktning av din fasad (värde ca 500 kr). Dessutom får alla kunder hos Fastighetsbyrån 20 procent rabatt på Flügger färg produkter och Fiona tapeter. På övrigt Flügger sortiment och tapeter får du 10 procent. Alla rabatter gäller under ett helt år och oavsett storlek på köp. Rabatterna kan inte kombineras med andra erbjudanden. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information.

Flugger

Ballingslöv kök

Vem fantiserar inte om ett drömkök när man flyttar till ett nytt boende? Med 23 procent rabatt hos kök från Ballingslöv kan du göra drömmen till verklighet. Det är enkelt att bli inspirerad i ett nytt och fräscht kök. Genom en generös köksrabatt på 23 procent ger Ballingslöv dig chansen att få ett kök som hela familjen kommer att trivas i. Ballingslöv är en kökstillverkare med cirka 80 egna butiker och återförsäljare runt om i landet. Rabatten gäller på ordinarie butikspris, kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller oavsett storlek på köp. Vitvaror omfattas ej i detta erbjudande. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information. http://www.ballingslov.se/aterforsaljare

Ballingslöv

Hemnet

Varje vecka kommer ca 2,6 miljoner unika besökare till Sveriges största bostadssajt via mobilen, plattan eller datorn. Några letar efter något på landet, andra efter ett hem mitt i smeten. Några drömmer om högt i tak, andra om låg avgift. Oavsett storlek och sort, gör Hemnet allt de kan för att hjälpa världens mest hemkära folk att uppfylla sina bostadsdrömmar Hemnet startades 1998 och ägs av General Atlantic, Merro, Mäklarsamfundet och FMF.

Hemnet

Ztorage magasinering

Behöver du magasinera saker i samband med din flytt? Då kan Ztorage hjälpa dig med förvaring och hämtservice. Via Ztorage kan du enkelt beställa upphämtning och förvaring av flyttlådor och andra föremål. Ztorage erbjuder: - Gratis hemleverans av flyttkartonger - Bärhjälp och upphämtning av kartonger och andra föremål - Säker förvaring - Du betalar endast för de föremål du faktiskt förvarar. Erbjudande till Fastighetsbyråns kunder: En månadads gratis förvaring oavsett mängd magasinerat gods. Minsta förvaringstid på tre månader. Du betalar enbart för lämning av gods (249:-) samt minst två månaders förvaringskostnad. Priset för Fastighetsbyråns kunder är 29:- per förvarad låda. Ingen uppsägningstid och du betalar enbart för varje påbörjad förvaringsmånad. Börja din förvaring på https://ztorage.se/ztorage-partner-fastighetsbyran/ Vid behov av flyttjänster och större magasinering kan timdebitering komma att gälla. Denna extratjänst finns i nuläget enbart tillgänglig i Stockholmsområdet - i övriga delar av landet är tjänsteutbudet varierat. Kontakta Ztorage så hjälper de dig till rätt lösning!

Ztorage AB

GodEl

Hos Fastighetsbyråns partner GodEl går 500 kr till välgörenhet när du blir kund.  Rörligt elavtal med prisgaranti  Ingen uppsägningstid  100 % förnybar el märkt Bra Miljöval  GodEls vinst går till välgörenhet  Byt till GodEl på två minuter! https://godel.se/fastighetsbyran/

GodEl i Sverige AB

Panasonic

Uppgradera ditt hem med produkter från Panasonic. Fastighetsbyråns kunder får upp till 50% rabatt på utvalda varor i Panasonics webshop. Ditt nya boende förtjänar det allra bästa, i Panasonics webshop kan du uppgradera vardagsrummet med en ny Ultra HD-TV och Bluray. Ta köket till en högre nivå med nya vitvaror eller varför inte köpa en Smart Home övervakningslösning som ger dig full koll på ditt nya boende när du inte är hemma. Kontakta din mäklare för mer information.

Panasonic

Swedbank och Sparbankerna

Erbjudande om 3 månaders fri hemförsäkring Skydda hemmet oavsett om du köper en bostadsrätt, villa eller fritidshus. Swedbank och Sparbankerna erbjuder dig hemförsäkring kostnadsfritt i 3 månader vid nytecknande av helårsavtal. Gäller dig som är eller blir bolånekund i Swedbank eller sparbank i samband med din bostadsaffär. Försäkringsgivare är Tre Kronor Försäkring AB Läs mer om erbjudandet här: https://www.fastighetsbyran.se/kopa-bostad/bolan/swedbank-forsakring/

Swedbank och Sparbankerna

Bostäder vi sålt

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.