Sök bostad eller innehåll

Motala

Din mäklare i Motala

Fastighetsbyrån har varit verksam i västra Östergötlands kommuner Motala/Borensberg och Vadstena i nästan 40 år. Vi garanterar din trygghet genom vår kunskap, mångåriga erfarenhet och banknära samarbete. Detta tillsammans med vår kännedom om den lokala fastighetsmarknaden gör att vi är den mest anlitade mäklarbyrån i området.

Ska du sälja? - Lämna uppdraget till oss! Vi vill påstå att vi levererar Sveriges bästa mäklartjänst. Vi lägger stor vikt vid personligt engagemang och skräddarsyr varje uppdrag efter våra kunders enskilda behov. Vårt nära samarbete med Swedbank och Vadstena Sparbank gör oss unika, snabb service med all tänkbar ekonomisk rådgivning.

Marknadsföringen håller högsta klass med gedigna beskrivningar, professionella bilder och smakfull presentation genom noggrant utvalda kanaler för att din bostad ska nå ut på bästa sätt. Vi har möjlighet att koppla värdet till vår tjänst Värdebevakaren som visar hur priset förändras över tiden. Vill du istället följa prisutvecklingen i ett visst område kopplar vi dig till vår tjänst Prisbevakaren.

Vi finns representerade på våra lokala bankkontor i Vadstena och Borensberg. Välkommen att höra av dig!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Motala

Om Tomas Hellblom

Att arbeta som mäklare är ett mycket spännande och omväxlande arbete. Jag kan nog inte tänka mig ett bättre arbete. Att få förtroendet att hjälpa både köpare och säljare är mycket stimulerande och inspirerande för mig.

Tomas Hellblom

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Charlotta Dufmats

Det är en förmån att få träffa så många trevliga människor och att man får agera som en förmedlande länk mellan säljare och köpare. Att få förtroendet att förmedla ett boende är stort.

Om Kerstin Hellblom

Jag började arbeta på Fastighetsbyrån 2004.

Kerstin Hellblom

Mäklarassistent

Om Li Jansson

Jag arbetar som fastighetsmäklare och tycker att det är ett mycket utmanande arbete, ingen dag är den andra sig lik. Att hjälpa människor med en av deras största affärer i livet känns mycket betydelsefullt.

Li Jansson

Fastighetsmäklare / Föräldraledig

Om Niklas Gustavsson

Jag har arbetat som Fastighetsmäklare sedan 1998 och har tillhört Fastighetsbyrån sedan 2009. Mitt fokus är att förmedla trygghet genom hela affären för både köpare och säljare. Det är alltid roligt att gå till jobbet och en extra utmaning är att ingen dag är den andra lik.

Niklas Gustavsson

Fastighetsmäklare

Om Stephan Rydfors

Det är spännande och utmanande när man ska hjälpa kunden igenom en ofta svår och känslig köp- och säljprocess. Med den erfarenhet vet jag att jag kan ge den kunskap, service och trygghet som kunden behöver på bästa sätt.

Stephan Rydfors

Fastighetsmäklare

Såld nyproduktion

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.