Sök bostad eller innehåll

Mora

Din mäklare i Mora

Fastighetsbyrån etablerades redan 1970 i Norra Dalarna. Vi har mångårig erfarenhet och en gedigen lokal förankring inom vårt verksamhetsområde som är Mora, Orsa och Älvdalens kommuner inklusive Idre och Grövelsjöfjällen. Vi hjälper till med förmedlingar av alla typer av fastigheter så som hus, tomter, fritidshus, skogsfastigheter och bostadsrätter.

Vi exponerar våra uppdrag i skyltfönstren på vårt kontor och banker inom verksamhetsområdet. Vi marknadsför alltid våra fastigheter noggrant och genomtänkt i flera kanaler för att din fastighet ska presenteras och nå ut på bästa sätt. Vi är målinriktade och engagerade mäklare som garanterar din trygghet genom vår lokala förankring, kunskap och banknära samarbete. I och med att vi är så många på kontoret har vi fastighetsmäklare som är specialiserade inom alla våra områden (skogsspecialist, värderingsman, bostadsrättsspecialist, villa och fritidshusmäklare).

Fastighetsbyrån är ett rikstänkande och marknadsledande företag med stort kontaktnät och många kringtjänster att erbjuda våra kunder. Funderar du på att köpa eller sälja? Vilken fas du än befinner dig i - tveka inte att kontakta oss när du har frågor och funderingar!

Välkommen!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

HITTA DIN LOKALA EXPERT<>br> Fyll i dina uppgifter så blir du kontaktad av en mäklare från ditt område.

HITTA DIN LOKALA EXPERT<>br> Fyll i dina uppgifter så blir du kontaktad av en mäklare från ditt område.

 integritetspolicyn

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Mora

Om Maria Olson

Positiva delar med yrket är många spännande möten med både människor och hus och att det är ett varierande jobb där man aldrig vet hur dagen kommer att se ut.

Maria Olson

Fastighetsmäklare / Bostadsrättsspecialist

Om Mikael Olson

Jag heter Mikael Olson och är Morabo med god lokalkännedom som arbetat med människor och försäljning hela livet. I mitt arbete som fastighetsmäklare träffar jag dagligen människor i olika skeden av livet. Mitt fokus är att köpare och säljare ska vara fullständigt nöjda med sin kanske största affär i livet och att båda parter ska känna att de får den hjälp de önskar i alla delmoment. Att sälja sin bostad är ett av de största stegen man tar i sitt liv. Därför är det otroligt viktigt att man känner en trygghet och att försäljningen sker med största möjliga omsorg för bästa möjliga ekonomiska utbyte. Med Fastighetsbyråns varumärke i ryggen känner jag att jag kan garantera mina kunder en helgjuten tjänst vad gäller annonsering, finansiering, rådgivning och tillgänglighet. Välkommen att ta kontakt med mig om du funderar på att sälja eller köpa bostad!

Mikael Olson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anita Almlund

Anita Almlund

Mäklarassistent

Om Emma Albinsson

När du gör din livs största affär är det viktigt att kunna känna sig nöjd både som köpare och säljare. Det ställer höga krav på noggranna förberedelser, nytänk, tillgänglighet och engagemang. Detta är något som jag hela tiden strävar mot och tillsammans med en positiv inställning, god lokalkännedom och ett genuint intresse för människor är det möjligt för en lyckad bostadsaffär. Med Fastighetsbyråns varumärke i ryggen känner jag att jag kan garantera mina kunder en helgjuten tjänst från början till slut. Välkommen att ta kontakt med mig om du funderar på att sälja eller köpa bostad!

Emma Albinsson

Fastighetsmäklare

Om Hans Olson

Min uppfattning är att en fastighetsmäklare skall uppträda korrekt och affärsmässigt som representant för båda parterna i fastighetsaffären. Det speciella med att vara mäklare är att Du sitter som mellanhand och skall kunna konsten att föra affären i hamn, på ett så smidigt och tryggt sätt så att båda parterna verkligen känner Ditt förtroende. Det betraktar jag som målet i mitt dagliga arbete.

Hans Olson

Fastighetsmäklare / Värderingsman

Om Helene Mårthen

Trivs utmärkt på Fastighetsbyrån då det är ett oerhört omväxlande och variationsrikt arbete med dagliga kundkontakter kombinerat med admin. arb.uppg. Som inflyttad Morabo har jag lärt känna trakten och träffat många trevliga människor genom mitt arbete.

Helene Mårthen

Mäklarassistent

Om Johan Hinders

Johan Hinders

Mäklarassistent / Blivande mäklare

Om Linn Wessman

Linn Wessman

Mäklarassistent

Om Mats Jonsson

Fastighetsmäklare Mats Jonsson är vår specialist på förmedling av skogsfastigheter. Han har ett stort intresse och kunskap om skog, jakt och fiske därför passar han perfekt som våran skog- och lantbruksansvarig. Mats förmedlar även hus, fritidshus och tomter inom vårt verksamhetsområde.

Mats Jonsson

Fastighetsmäklare / Skog- och lantbruksansvarig

Om Nina Petersson

Nina Petersson heter jag, född och uppvuxen i Mora med god lokalkännedom. Jag trivs som bäst i en fartfylld miljö, där det finns nya utmaningar att ta sig an och när jag får ha mycket kontakt med människor. Allt detta upplever jag i mitt arbete och därför älskar jag mitt jobb. För mig är det viktigt att eftersträva det som enligt min mening är viktiga egenskaper hos en fastighetsmäklare; att vara godhjärtad, ärlig, rak och vilja uppnå bästa möjliga resultat i alla lägen. Bra resultat ger nöjda kunder och det värmer gott i hjärtat.

Nina Petersson

Fastighetsmäklare

Om Oscar Gustafsson

Om Anna-Lena Arvidsson

Anna-Lena Arvidsson

Koordinator

Våra samarbeten

Det är mycket att tänka på när du byter bostad. För att göra din flytt och ditt nya boende så bekvämt som möjligt, finns våra tilläggstjänster för att hjälpa dig som är kund hos Fastighetsbyrån.

Mora Bygg AB

Mora Bygg har varit verksamt sedan 80-talet. Ett byggföretag, med lokal förankring i Mora, som utför allt inom byggnation. Företaget har 6 anställda och drivs sedan 2011 av Jeff Öijer. Tack vare trogen arbetskraft, med gediget yrkeskunnande, klarar uppdrag med hög svårighetsgrad där hantverksskickligheten sätts på prov. Vi har erfarenhet av byggande i alla former; enfamiljshus, flerfamiljshus, industrilokaler. Vi utför de flesta uppdrag på totalentreprenad. Ni kan lita på att Mora Bygg utför byggnationen effektivt, med rejält hantverk och hög kvalitet.

Mora Bygg AB

Colorama

Vill du förändra ditt hem ? Ett mer färgmatchat vardagsrum ? Ett vilsamt sovrum? Sugen på nya tapeter, färger, kakel , golv , måttbeställda Ekby garderober eller varför inte helt ny stil ? Inredning är inspirerande men inte alltid så lätt. Hos Colorama är det enkelt, här får du experthjälp av vår Inredningsdesigner Alexandra. Varmt Välkommen till Colorama Mora.

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Byggmäster i Älvdalen AB

Bedriver om- och tillbyggnad för småhusägare och bostadsrättsföreningar. Vid nyproduktion och tillbyggnader arbetar de med lösningar som medger blocktillverkning i deras egen blockverkstad.

Byggmäster i Älvdalen AB

Morkarlby Elmek AB

Erbjuder tjänster inom - Värme Kyla El Regler Rör Pumpar Värmepumpar - IVT Center Installation och service av de flesta märken.

Morkarlby Elmek AB

OBM-Gruppen

Utbildade besiktningsmän utför: Överlåtelsebesiktning Energideklarationer Radonmätningar

OBM-Gruppen

Vinäs Fönsterindustri AB

VINÄSFÖNSTER - KULTURFÖNSTER FRÅN DALARNA Måttanpassade fönster med klassiska detaljer och modern funktion. Stilenliga fönster för verandor och orangerier.

Vinäs Fönsterindustri AB

RP Auktioner

Åtar sig auktioner av alla de slag, gårdsauktioner, verkstadsauktioner, konkursauktioner etc. Varor mottages till kommande auktioner, de packar och hämtar. Gårdsauktioner varje vecka maj - september. Övriga tider görs auktioner varannan vecka i hallen, Rättvik. http://www.rpbil.com/auktioner.htm

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Städning/flytthjälp

Erbjuder tjänster inom städ och fönsterputsning, slipning, polering och renovering av sten-, trä- och betonggolv. Bolaget skall även bedriva reparation och ombyggnad av byggnader samt därmed förenlig verksamhet.

AM Berglund AB

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Ztorage magasinering

Behöver du magasinera saker i samband med din flytt? Då kan Ztorage hjälpa dig med förvaring och hämtservice. Via Ztorage kan du enkelt beställa upphämtning och förvaring av flyttlådor och andra föremål. Ztorage erbjuder: - Gratis hemleverans av flyttkartonger - Bärhjälp och upphämtning av kartonger och andra föremål - Säker förvaring - Du betalar endast för de föremål du faktiskt förvarar. Erbjudande till Fastighetsbyråns kunder: En månadads gratis förvaring oavsett mängd magasinerat gods. Minsta förvaringstid på tre månader. Du betalar enbart för lämning av gods (249:-) samt minst två månaders förvaringskostnad. Priset för Fastighetsbyråns kunder är 29:- per förvarad låda. Ingen uppsägningstid och du betalar enbart för varje påbörjad förvaringsmånad. Börja din förvaring på https://ztorage.se/ztorage-partner-fastighetsbyran/ Vid behov av flyttjänster och större magasinering kan timdebitering komma att gälla. Denna extratjänst finns i nuläget enbart tillgänglig i Stockholmsområdet - i övriga delar av landet är tjänsteutbudet varierat. Kontakta Ztorage så hjälper de dig till rätt lösning!

Ztorage AB

GodEl

Hos Fastighetsbyråns partner GodEl går 500 kr till välgörenhet när du blir kund.  Rörligt elavtal med prisgaranti  Ingen uppsägningstid  100 % förnybar el märkt Bra Miljöval  GodEls vinst går till välgörenhet  Byt till GodEl på två minuter! https://godel.se/fastighetsbyran/

GodEl i Sverige AB

IVT Värmepumpar

IVT Värmepumpar är ett av de ledande värmepumpsföretagen i Europa, med produktutveckling och produktion i Tranås. Som enda aktör erbjuder IVT Svanenmärkta värmepumpar med 10 års garanti på kompressorn och 6 års garanti på värmepumpen.   IVT erbjuder dig som kund hos Fastighetsbyrån följande rabatter: 4000 kronor rabatt vid köp av en berg-/jord-/sjövärmepump alternativt luft/vattenpump. 1.500:- vid köp av en luft/luft alternativt frånluftsvärmepump.   Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden. Kontakta oss nedan för mer information och intresseanmälan.

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Anticimex

Anticimex erbjuder som samarbetspartner till Fastighetsbyrån besiktningar och försäkringar inom ramen för Fastighetsbyråns tilläggstjänst ”Besiktning med Dolda Fel-Försäkring”. Anticimex är marknadsledande inom ramen för överlåtelsebesiktningar och dolda fel-försäkringar och är en av få aktörer som tar ansvar i tre år för besiktningen. Dessutom erbjuder Anticimex en rad andra tjänster som kan vara lämpliga i samband med ett bostadsbyte, till exempel energideklarationer, areamätningar, fuktutredningar och radonmätningar. Välkommen att läsa mer på anticimex.se

Anticimex

OBM-gruppen

OBM Gruppen är en rikstäckande franchiseorganisation med filialer från Malmö upp till Sundsvall. OBM Gruppen erbjuder dig bl.a. överlåtelsebesiktningar, energideklarationer, radonmätningar och areabestämning m.m. Som samarbetspartner till Fastighetsbyrån erbjuder de Fastighetsbyråns paketerade besiktningsprodukter överlåtelsebesiktning med dolda fel-försäkring besiktat av OBM Gruppen. Gå in på www.obmgruppen.se för att läsa mer.

OBM-gruppen

Myrorna

Vill du bli av med saker från din gamla bostad? Myrorna erbjuder inlämning, hämtning och i vissa städer även utlåning av släpvagn. Bor du i Stockholmsområdet eller i Göteborg kontaktar du vår givarservice, telefon 020-1400044. Öppet måndag-torsdag 8-16, fredag 8-14. E-post gsc@myrorna.se. Bor du i övriga delar av landet? Ring din lokala butik som du hittar på www.myrorna.se Vi tar också hand om dödsbon. Ring på telefon 08-56316903.

Myrorna tar hand om dina gamla prylar!
  • Rikstäckande

Flügger färg

Sugen på att göra om hemma? Hos Flügger färg får du som har köpt eller sålt bostad via Fastighetsbyrån upp till 20 procent rabatt på ett stort sortiment färg och tapeter under ett helt år. Ta chansen att sätta färg på ditt nya hem! Flügger är en av Sveriges största färghandlare med 140 butiker och deras färgproffs hjälper dig gärna med råd och tips. Om du bor inom två mil från en Flügger-butik kan du få en gratis måleribesiktning av din fasad (värde ca 500 kr). Dessutom får alla kunder hos Fastighetsbyrån 20 procent rabatt på Flügger färg produkter och Fiona tapeter. På övrigt Flügger sortiment och tapeter får du 10 procent. Alla rabatter gäller under ett helt år och oavsett storlek på köp. Rabatterna kan inte kombineras med andra erbjudanden. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information.

Flugger

Ballingslöv kök

Vem fantiserar inte om ett drömkök när man flyttar till ett nytt boende? Med 23 procent rabatt hos kök från Ballingslöv kan du göra drömmen till verklighet. Det är enkelt att bli inspirerad i ett nytt och fräscht kök. Genom en generös köksrabatt på 23 procent ger Ballingslöv dig chansen att få ett kök som hela familjen kommer att trivas i. Ballingslöv är en kökstillverkare med cirka 80 egna butiker och återförsäljare runt om i landet. Rabatten gäller på ordinarie butikspris, kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller oavsett storlek på köp. Vitvaror omfattas ej i detta erbjudande. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information. http://www.ballingslov.se/aterforsaljare

Ballingslöv

Hemnet

Varje vecka kommer ca 2,6 miljoner unika besökare till Sveriges största bostadssajt via mobilen, plattan eller datorn. Några letar efter något på landet, andra efter ett hem mitt i smeten. Några drömmer om högt i tak, andra om låg avgift. Oavsett storlek och sort, gör Hemnet allt de kan för att hjälpa världens mest hemkära folk att uppfylla sina bostadsdrömmar Hemnet startades 1998 och ägs av General Atlantic, Merro, Mäklarsamfundet och FMF.

Hemnet

Panasonic

Uppgradera ditt hem med produkter från Panasonic. Fastighetsbyråns kunder får upp till 50% rabatt på utvalda varor i Panasonics webshop. Ditt nya boende förtjänar det allra bästa, i Panasonics webshop kan du uppgradera vardagsrummet med en ny Ultra HD-TV och Bluray. Ta köket till en högre nivå med nya vitvaror eller varför inte köpa en Smart Home övervakningslösning som ger dig full koll på ditt nya boende när du inte är hemma. Kontakta din mäklare för mer information.

Panasonic

Swedbank och Sparbankerna

Erbjudande om 3 månaders fri hemförsäkring Skydda hemmet oavsett om du köper en bostadsrätt, villa eller fritidshus. Swedbank och Sparbankerna erbjuder dig hemförsäkring kostnadsfritt i 3 månader vid nytecknande av helårsavtal. Gäller dig som är eller blir bolånekund i Swedbank eller sparbank i samband med din bostadsaffär. Försäkringsgivare är Tre Kronor Försäkring AB Läs mer om erbjudandet här: https://www.fastighetsbyran.se/kopa-bostad/bolan/swedbank-forsakring/

Swedbank och Sparbankerna

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.