Sök bostad eller innehåll

Mora

Din mäklare i Mora

Fastighetsbyrån etablerades redan 1970 i Norra Dalarna. Vi har mångårig erfarenhet och en gedigen lokal förankring inom vårt verksamhetsområde som är Mora, Orsa och Älvdalens kommuner inklusive Idre och Grövelsjöfjällen.

Vi exponerar våra uppdrag i skyltfönstren på vårt kontor och banker inom verksamhetsområdet. Vi marknadsför alltid våra bostäder noggrant och genomtänkt i flera kanaler för att din bostad ska presenteras och nå ut på bästa sätt. Vi är målinriktade och engagerade mäklare som garanterar din trygghet genom vår lokala förankring, kunskap och banknära samarbete.

Fastighetsbyrån är ett rikstänkande och marknadsledande företag med stort kontaktnät och många kringtjänster att erbjuda våra kunder. Funderar du på att köpa eller sälja? Vilken fas du än befinner dig i - tveka inte att kontakta oss när du har frågor och funderingar!

Välkommen!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Mora

Om Maria Olson

Positiva delar med yrket är många spännande möten med både människor och hus och att det är ett varierande jobb där man aldrig vet hur dagen kommer att se ut.

Maria Olson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Mikael Olson

Jag heter Mikael Olson och är Morabo med god lokalkännedom som arbetat med människor och försäljning hela livet. I mitt arbete som fastighetsmäklare träffar jag dagligen människor i olika skeden av livet. Mitt fokus är att köpare och säljare ska vara fullständigt nöjda med sin kanske största affär i livet och att båda parter ska känna att de får den hjälp de önskar i alla delmoment. Att sälja sin bostad är ett av de största stegen man tar i sitt liv. Därför är det otroligt viktigt att man känner en trygghet och att försäljningen sker med största möjliga omsorg för bästa möjliga ekonomiska utbyte. Med Fastighetsbyråns varumärke i ryggen känner jag att jag kan garantera mina kunder en helgjuten tjänst vad gäller annonsering, finansiering, rådgivning och tillgänglighet. Välkommen att ta kontakt med mig om du funderar på att sälja eller köpa bostad!

Mikael Olson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anita Almlund

Anita Almlund

Mäklarassistent

Om Daniel Nyström

Daniel Nyström

Fastighetsmäklare

Om Hans Olson

Min uppfattning är att en fastighetsmäklare skall uppträda korrekt och affärsmässigt som representant för båda parterna i fastighetsaffären. Det speciella med att vara mäklare är att Du sitter som mellanhand och skall kunna konsten att föra affären i hamn, på ett så smidigt och tryggt sätt så att båda parterna verkligen känner Ditt förtroende. Det betraktar jag som målet i mitt dagliga arbete.

Hans Olson

Fastighetsmäklare / Värderingsman

Om Helene Mårthen

Trivs utmärkt på Fastighetsbyrån då det är ett oerhört omväxlande och variationsrikt arbete med dagliga kundkontakter kombinerat med admin. arb.uppg. Som inflyttad Morabo har jag lärt känna trakten och träffat många trevliga människor genom mitt arbete.

Helene Mårthen

Mäklarassistent

Om Kristin Jauch

Våra kärnvärden inom Fastighetsbyrån är att vara affärsmässig - engagerad - trovärdig. För mig personligen känns det naturligt att alltid leva upp till kärnvärdena för att kunna hjälpa alla inblandade parter på bästa möjliga sätt. Min största glädje är att lyckas med att göra mina kunder nöjda och glada och att de känner sig trygga under hela fastighetsaffären. Jag pratar Svenska. Ich spreche Deutsch. I speak English.

Kristin Jauch

Fastighetsmäklare

Om Linn Wessman

Linn Wessman

Mäklarassistent

Om Mats Jonsson

Mats Jonsson

Fastighetsmäklare

Om Nina Petersson

Nina Petersson heter jag, född och uppvuxen i Mora med god lokalkännedom. Jag trivs som bäst i en fartfylld miljö, där det finns nya utmaningar att ta sig an och när jag får ha mycket kontakt med människor. Allt detta upplever jag i mitt arbete och därför älskar jag mitt jobb. För mig är det viktigt att eftersträva det som enligt min mening är viktiga egenskaper hos en fastighetsmäklare; att vara godhjärtad, ärlig, rak och vilja uppnå bästa möjliga resultat i alla lägen. Bra resultat ger nöjda kunder och det värmer gott i hjärtat.

Nina Petersson

Fastighetsmäklare

Om Susanna Erikers

Det som gör det här arbetet speciellt är möjligheten att kombinera mitt stora intresse för hus och hem med mötet med människor. Det finns så mycket historia i vår region som man både får se och höra. Alla bitar tillsammans och att man dessutom får vistas i denna vackra bygd på arbetstid fulländar det hela.

Susanna Erikers

Fastighetsmäklare / Assistent

Om Anna-Lena Arvidsson

Anna-Lena Arvidsson

Koordinator

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.