Sök bostad eller innehåll

Mönsterås/Högsby

Din mäklare i Mönsterås/Högsby

Vårt försäljningsområde är Mönsterås och Högsby kommun. Här är vi orternas mest anlitade mäklare med drygt 60 procent av marknaden. Tillsammans på kontoret har vi den kunskap och mångåriga erfarenhet av den lokala fastighetsmarknaden som krävs för att nå ett lyckat resultat.

Vi arbetar mycket aktivt med vårt spekulantregister. Dessutom marknadsför vi våra uppdrag noggrant och genomtänkt i flera kanaler för att din bostad ska presenteras och nå ut på bästa sätt. Med ett nära banksamarbete med Häradssparbanken Mönsterås, Högsby Sparbank och Ålems Sparbank är vi väl rustade för att alltid göra en trygg och bra affär som gagnar såväl säljare som köpare.

Vi är dessutom den enda mäklaren i Mönsterås som har öppet måndag till fredag. Vilken fas du än befinner dig i, välkommen till oss med dina frågor och funderingar!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Mönsterås/Högsby

Om Ann Karlsson

Engagerad i mitt jobb och att alltid finnas till hands för våra kunder.

Om Otto Sjökvist

Att vara mäklare är att jobba med människor, alltid lika intressant och spännande. Man får många vänner för livet.

Otto Sjökvist

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Clara Ingvarsson

Clara är en glad och positiv tjej som älskar att jobba som mäklare på hemmaplan i Högsby kommun. Hon har varit mäklare sedan 2006 och har i alla år jobbat på Fastighetsbyrån, först i Oskarshamn och nu i Högsby. Att jobba i Högsby kommun där Clara själv bor tycker hon är mycket roligt och det har dessutom stora fördelar. Hon har en god kännedom om området och hon brinner för att kommunen ska blomstra och att många ska flytta hit. Clara har ett stort intresse för hus och hem. Att kombinera det med att träffa många olika människor och hjälpa dem i livets största affär gör att du möts av en ambitiös, engagerad, glad och positiv mäklare. För henne är det en självklarhet att lägga ner hjärta och själ i varje unik affär!

Clara Ingvarsson

Fastighetsmäklare

Om Dennis Thörnblom

Har jobbat större delen av mitt liv inom byggnadsbranschen men har på senare år sadlat om till fastigheter. Bor tillsammans med min son som även han vill bli fastighetsmäklare när han blir stor.

Om Michael Sjöholm

Jag är tacksam för att få jobba med husaffärer och vara i kontakt med så otroligt många människor. Att vara mäklare är spännande. Jag ser mig själv som en stabil mellanman mellan köpare och säljare. Tillgänglighet, förtroende och engagemang är viktigt för mig och mina kunder. Vill du göra en bra affär? Jag hjälper dig. //Michael Sjöholm

Michael Sjöholm

Fastighetsmäklare

Om Michaela Carlson

Om Ylva Sjökvist

Ylva Sjökvist

Mäklarassistent

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.