Sök bostad eller innehåll

Mölnlycke

Din mäklare i Mölnlycke

Vi kan Mölnlycke och Härryda kommun. Här har vi verkat i nästan 25 år och är marknadsledande i området.

Marknadsföringen håller högsta klass med gedigna beskrivningar, professionella bilder och smakfull presentation genom noggrant utvalda kanaler för att din bostad ska nå ut på bästa sätt. Vi gör även en matchning mot vårt ständigt uppdaterade och aktiva spekulantregister. Efterfrågan på bostäder i området är stort, det gäller även områden som ligger i utkanten.

Med en bra lokalkännedom, ett nära samarbete med Swedbank och våra unika produkter så som På gång och vår Köpcoachtjänst är vi väl rustade för att alltid göra en trygg och bra affär som gagnar såväl säljare som köpare. Vi har även ett nära samarbete med Juristbyrån som står till tjänst för både köparens och säljarens förfogande.

Vi erbjuder välutbildade och engagerade fastighetsmäklare som alltid arbetar målmedvetet och affärsmässigt i varje uppdrag. Vi sitter tillsammans med Swedbank mitt i Mölnlycke Centrum med ingång från Biblioteksgatan, men då banken har stängt är ni välkomna att gå in via Centralvägen 10.

Vilken fas du än befinner dig i är du alltid välkommen till Fastighetsbyrån med dina frågor!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Mölnlycke

Om Maria Stenlund

Maria Stenlund har arbetat som mäklare på Fastighetsbyrån sedan 2011. Hennes inriktning är att förmedla villor och radhus och hon har genom åren hunnit lotsa många kunder genom den största affären i deras liv. Ett stort ansvar hon gärna tar. Härryda kommuns styrka är närheten till vacker natur och de goda pendlingsmöjligheterna men också bra barnomsorg, skolor och service. Den höga kundnöjdheten och marknadsledande positionen gör Fastighetsbyrån till en rolig arbetsplats och ett tryggt val för kunderna. Marias stora intresse för inredning kommer väl till pass vid fotograferingar av bostäder och hennes engagemang och kunskap ger henne nöjda kunder.

Maria Stenlund

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anders Merenius

Min specialitet är villor radhus och fritidshus. Jag är öppen och har lätt att prata med och ta till mig olika människor. Detta tillsammans med min långa erfarenhet och min breda kunskap får kunderna en trygghet och bästa resultat. Fritiden tillbringar jag gärna med min sambo i vårt fritidshus på Tjörn med trädgård, båtliv, havskajak och cykling. Vintertid blir det en hel del utförsåkning och lite längdskidor. Jag började 2007 på Fastighetsbyrån och kommer tidigare från en mindre mäklarfirma där jag arbetat i 19 år.

Anders Merenius

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Lisette Austerby

Att arbeta som fastighetsmäklare är fartfyllt och omväxlande, ingen dag är den andra lik, vilket tilltalar mig.

Lisette Austerby

Franchisetagare/ Föräldraledig

Om Christian Svanberg

Jag har arbetat som mäklare i Härryda kommun sedan 2005. Efter min treåriga utbildning till Lantmäteriingenjör började jag att praktisera som fastighetsmäklare och fastnade för yrket direkt. Det som driver mig mest är att få göra affärer. En avslutad affär skall alltid sluta med nöjda köpare och säljare! Jag förmedlar främst villor, fritidshus och tomter. Kombinationen gör att den ena affären är aldrig den andra lik. Kontakta mig för en personlig och engagerad mäklare som lägger stor vikt vid kvalité och kundservice.

Om Denise Ström

Denise Ström är en positiv och engagerad mäklare som brinner för att både säljare och köpare ska känna sig trygga genom hela sälj- eller köpprocessen. Enligt Denise är det ett privilegium att hjälpa en kund med dess livs största affär. Med ett brinnande engagemang, affärsmässighet och kundfokus genomför Denise din bostadsaffär på bästa sätt. I dag är Denise en meriterad mäklare som främst arbetar med bostadsrätter och nyproduktion i Härryda Kommun.

Denise Ström

Fastighetsmäklare

Om Gudrun Gulden

I så gott som hela mitt yrkesliv har jag arbetat som receptionist/assistent och har alltid stortrivts med rollen som "spindeln i nätet". Började på Fastighetsbyrån februari 2007, men arbetat i branschen sedan 2003 och utbildade mig till Mäklarassistent under tiden juli 2004 - februari 2005. På min fritid umgås jag med familj och vänner. En runda i spåret några dagar i veckan är numera ett måste samt en och annan promenad med hundarna är skön avkoppling efter en dag på kontoret.

Om Richard Engström

Richard Engström

Fastighetsmäklare

Om August Schelin

Om Jennie Svensson

Jennie Svensson

Affärsutvecklare Nyproduktion

Om Rickard Thyrén

Rickard Thyrén

Försäljningschef Nyproduktion

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.