Sök bostad eller innehåll

Mölndal

Din mäklare i Mölndal

Fastighetsbyrån är den ledande mäklaren i Mölndals kommun och förmedlar här mer än var fjärde bostad. Därmed är vi alltid uppdaterade på såväl marknadsvärden och potentiella köpare som på kommunal och kommersiell service. Men framför allt erbjuder vi välutbildade och engagerade fastighetsmäklare som arbetar målmedvetet och affärsmässigt i varje uppdrag.

De senaste åren har vi dessutom förmedlat ca 500 nybyggda lägenheter och hus i Krokslätt, centrala Mölndal, Åby Stallbacke, Kållered och Lindome. Vi har ytterligare uppdrag på gång vad gäller nybyggda hus och bostadsrätter i kommunen. Kontakta oss gärna för mer information.

Du är alltid välkommen till oss på Fastighetsbyrån

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Mölndal

Om Henrik Lindgrén

Henrik Lindgrén har varit mäklare sedan 1995 och på Fastighetsbyrån från 1999. Han har varit aktiv på Mölndals kontoret från 2001 och tog klivet till att bli franchisetagare på kontoret 2010. Henrik tycker mäklaryrket fortfarande är lika stimulerande med ständigt nya utmaningar och nya kunder som han vill hjälpa genom deras bostadsprocess.

Henrik Lindgrén

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Martin Sigvardsson

Martin Sigvardsson började arbeta på Fastighetsbyrån 2006 och har en god kunskap om både Mölndal och sitt yrke. Han uppskattar sina omväxlande arbetsdagar för alla möten och spännande utmaningar han ställs inför. Intressen som jag delar med min fru och våra två killar är att under sommaren när tid ges segla och under de mörka månaderna få någon veckas skidåkning. Min önskan är att du som kund skall känna dig trygg med vad vi på Fastighetsbyrån bidrar med i ditt "bostadsbytande". Har du en minsta liten fråga så tveka inte utan ring mig.

Martin Sigvardsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Patrik Teply

Jag skulle vilja påstå att jag som mäklare är engagerad i mina kunders önskemål om att förbättra sin boendesituation. Tycker om att sätta höga krav från start tillsammans med kunderna och sedan leverera över förväntan. Jag strävar efter att hålla högsta möjliga servicenivå mot kund, vare sig denne är säljare, spekulant eller köpare. Ett stort antal nöjda kunder genom åren gör att jag idag kan arbeta nästan enbart på rekommendation och återkommande kunder. Välkomna att prova.

Patrik Teply

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Charlotte Johansson

Jag började arbeta på Fastighetsbyrån 2010 och sedan 2012 är jag verksam i min hemstad Mölndal, vilket innebär att jag har mycket god lokalkännedom om området. Som mäklare är jag noggrann, positiv och engagerad, egenskaper jag har stor nytta av och som kunderna uppskattar. Jag brinner för att ge mina kunder den bästa möjliga tjänsten och att överträffa deras förväntningar.

Charlotte Johansson

Fastighetsmäklare / Föräldraledig

Om Jennifer Bäck

Det jag ambitiöst eftersträvar i en bostadsaffär är att du som säljare ska känna dig trygg och delaktig igenom hela försäljningsprocessen. Genom kunskap, tillgänglighet och stort engagemang jobbar jag för att överträffa dina förväntningar och för att ge dig riktigt bra betalt. Kontakta mig så berättar jag gärna mer om hur jag kan hjälpa dig att göra ditt livs affär!

Jennifer Bäck

Fastighetsmäklare

Om Kristian Svanbom

Kristian Svanbom är en passionerad seglare och schackspelare. Även i sitt jobb som fastighetsmäklare gör han ständigt strategiska drag och är något av en expert på att ta sina affärer tryggt i hamn. Kristian har arbetat med försäljning sedan slutet av 90-talet. Dessutom har han alltid haft ett stort intresse för hus – två saker som gjorde mäklaryrket till den perfekta kombinationen. Som mäklare är han fokuserad på att söka förståelse och han tror stenhårt på att nyckel till att lyckas är att helt enkelt förstå sina kunders situation och att ge maximalt engagemang för kundens bästa. Kristian har tidigare i livet byggt sitt eget hus och har också arbetat inom byggbranschen i ca 10 år. Detta ger Kristian en bred förståelse om fastigheter i stort och en god känsla för kvalitet och konstruktion. Kristian är född och uppvuxen i Göteborg och när han inte säljer bostäder, spelar schack eller seglar, sysselsätter han sig gärna med matlagning eller en god bok.

Kristian Svanbom

Fastighetsmäklare

Om Mats Johansson

För mig är mäklaryrket världens bästa yrke. Högt tempo, nya situationer varje dag och massa kundkontakter är precis som jag vill ha det. Fastighetsbyråns sätt att arbeta passar mig väldigt bra. Här är det kunden och kvalité som är i centrum och på så sätt får vi många nöjda kunder.

Mats Johansson

Fastighetsmäklare

Om Petronella Helgegren

Om Roger Karlsson

Roger Karlsson

Fastighetsmäklare

Om Sara Alström

Om Sofie Johansson

Mölndal passar mig som handen i handsken då jag är både född och uppvuxen här. Genom hela bostadsaffären ges engagemang, tydlighet och delaktighet från början till slut. Köpare och säljare ska vara, inte bara nöjda - utan där förväntningarna överträffas. Kontakta mig för att just du ska få en fastighetsmäklare med stark lokalkännedom och ges bästa förutsättningarna för en riktigt lyckad affär!

Om Jennie Svensson

Jennie Svensson

Affärsutvecklare Nyproduktion

Om Johanna Torvaldsson

Johanna Torvaldsson

Administratör / Säljstöd

Om Malin Timfjord

Om Rickard Thyrén

Rickard Thyrén

Försäljningschef Nyproduktion

Såld nyproduktion

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.