Sök bostad eller innehåll

Mjölby

Din mäklare i Mjölby

I Mjölby finner du närheten till naturen i vår vackra del av Östergötland, som består av både skogsland och åkermark/Östgötaslätten. Vi har storstaden inpå knutarna, men småstadens fördelar och nätverk. Det finns smidig anslutning till E4 och tillgänglighet till snabba och enkla kommunikationer.

Fastighetsbyrån i Mjölby arbetar inom verksamhetsområdet Mjölby och Boxholms kommuner. Mjölby är den största orten, men vi arbetar också med Skänninge, Mantorp, Boxholm, Väderstad och fler därtill. Vi har funnits i Mjölby i cirka 40 år och är idag marknadsledare inom verksamhetsområdet där vi har en gedigen lokal förankring.

Vi garanterar din trygghet genom vår kunskap, mångåriga erfarenhet och nära banksamarbete. Vi lägger stor vikt vid personligt engagemang och affärsmässighet och skräddarsyr alltid varje uppdrag efter våra kunders enskilda behov för ett lyckat resultat.

Tveka inte att ta kontakt med oss, vi hjälper dig gärna!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Mjölby

Om Marcus Spetz

Att få arbeta med både människor och fastigheter är väldigt inspirerande! Varje fastighetsaffär, stor som liten, är lika viktig och varje säljare/köpare är unik och mitt mål är att dessa skall ges bästa möjliga service.

Marcus Spetz

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Johan Samuelsson

Johan Samuelsson

Fastighetsmäklare

Om Susanne Borén

Jag jobbar som mäklarassistent på kontoret i Mjölby. Jag trivs bra med det omväxlande arbetet och de många personliga kontakter man får varje dag.

Susanne Borén

Mäklarassistent

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.