Sök bostad eller innehåll

Mariestad

Din mäklare i Mariestad

Fastighetsbyrån är marknadsledande i Mariestads- och Gullspångsområdet. Ska ni sälja har vi med all säkerhet redan köpare i vårt kundregister. Om ni söker bostad kan ni med stor sannolikhet finna er drömbostad i vårt breda utbud, vi kan även bevaka marknaden åt er.

Personligt engagemang och affärsmässighet är våra kännetecken – varje affär är unik och ska vara trygg och framgångsrik för såväl köpare som säljare. Därför utgår vi alltid från säljarens villkor och marknadens förutsättningar.

Alla på kontoret arbetar aktivt med att erbjuda den bästa mäklartjänsten. Att vi är den mest anlitade mäklaren ser vi som ett gott betyg på detta. Hos oss finner du välutbildade och målinriktade mäklare med lång erfarenhet av marknaden.

Välkomna in till kontoret på Nya Torget i Mariestad eller ring 0501-165 15!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Mariestad

Om Alexandra von Zweigbergk

Det bästa med fastighetsmäklare yrket är kontakten med människor. I mitt arbete får jag chansen att knyta många nya kontakter och hjälpa människor med deras livs största affär. Målet med mitt arbete är att kunden, såväl köparen som säljare ska vara 100% nöjda. För att uppnå detta försöker jag vara tillgänglig, professionell och lyhörd före, under och efter hela förmedlingen.

Alexandra von Zweigbergk

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Johan Persson

Världens roligaste arbete, en bra sammanfattning på yrket tycker jag. Träffar många människor i deras största affär i livet och drivkraften är att alltid få nöjda säljare och köpare. Jag är själv född och uppvuxen i Mariestad och efter några års studier och arbete på andra orter har jag kommit "hem" till Vänerns pärla.

Johan Persson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Andreas Bromfalk

Andreas Bromfalk

Fastighetsmäklare

Om Lars-Olof Blomquist

Arbetet som mäklare är väldigt stimulerande då man får en omväxlande och tillfredsställande tillvaro.

Om Sanna Bergström

Sanna Bergström

Mäklarassistent / Inredare

Om Victoria Ericsson

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.