Sök bostad eller innehåll

Malung

Din mäklare i Malung

Affärsmässighet, trygghet och förtroende är tre viktiga ledord som speglar vårt arbete. För oss är varje affär unik och vi värdesätter att kontakterna blir direkta och personliga. Vi har en stor fördel som har den lokala förankring och det breda kontaktnät som krävs för att nå ett lyckat resultat!

Vi arbetar aktivt med att ständigt ligga i framkant och erbjuda den bästa mäklartjänsten. Därför skräddarsyr vi våra uppdrag efter varje kunds enskilda behov då vårt mål alltid är att göra en så bra affär som möjligt för såväl köpare som säljare.

Vill du ha en välutbildad och engagerad mäklare som kan ge dig trygga råd och som dessutom har de rätta verktygen för att nå resultat? Vi ser fram emot att bli just din samarbetspartner och leda dig genom köp- eller säljprocessens alla delar, vare sig det rör sig om permanentboende eller fritidshus.

Vi hoppas att du vänder dig till oss när du har frågor eller funderingar kring ditt boende. Tveka inte med att kontakta oss!

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Malung

Om Anna Sjögren Andersson

Jag började arbeta i Fastighetsbyrån 2003 och driver Fastighetsbyrån kontor i Malung och Sälen sen 2010. Jag är glad och tacksam att få arbeta i så varierade orter som Malung och Sälen. Malung har en lugn och vacker natur och Sälen en aktiv ort med hög puls.

Anna Sjögren Andersson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Elin Englund

Elin Englund

Mäklarassistent

Om Marika Dalmans

Marika Dalmans

Fastighetsmäklare

Om Stine Hinders

Stine Hinders

Mäklarassistent

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.