Sök bostad eller innehåll

Malmö

Din mäklare i Malmö

Malmö är antagligen Sveriges mest expansiva storstad med nybyggnationer i såväl de mest centrala delarna som utmed havet. Med sin närhet till både kontinenten och rekreerande natur, märker vi en allt större efterfrågan på alla typer av bostäder i Malmö med omnejd. Våra mäklare hjälper dig att både köpa eller sälja din bostad. 

Vårt försäljningsområde omfattar Malmö kommun. Fastighetsbyrån är en stark utmanare på en mycket konkurrensutsatt marknad.

Med kontor på Drottningtorget, Hyllie stationstorg, Bulltofta och i Slottsstaden kan vi hjälpa dig med alla delar av din bostadsaffär, oavsett om du är ute efter att köpa eller sälja. Kontakta oss gärna för ett kostnadsfritt möte!

Vi finns på följande adresser:

Malmö City - Östra Tullgatan 6, 21128 Malmö
Malmö Öster - Ahrenbergsgatan 4, 212 44 Malmö
Malmö Väster - Regementsgatan 13, 217 53 Malmö
Malmö Hyllie/Limhamn - Hyllie Stationstorg 11, 215 32 Malmö

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Vill du sälja din bostad?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Vill du sälja din bostad?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Malmö

Om Johanna Flodell

Jag har förmedlat bostadsrätter och villor i Malmö sedan 2008. Mitt mål är att ge mina kunder trygghet, engagemang och affärsmässighet genom hela försäljningsprocessen oavsett om du är köpare eller säljare. Funderar du på att byta boende? Hör gärna av dig till mig så kan vi prata om just dina förutsättningar för en lyckad affär.

Johanna Flodell

Fastighetsmäklare / Kontorschef Öster Johanna talar svenska, engelska

Om Josefin Nordbeck

Som kontorsansvarig har jag ett varierande arbete där jag hjälper både mäklare, kunder och kontorschefer.

Om Maria Tillgren

Mäklarkarriären startade 2006, sedan dess har jag skapat mig gedigen erfarenhet genom förmedling av bostadrätter och villor i Malmö med omnejd. Jag är lyhörd och hittar den rätta lösningen för goda resultat. Välkommen att kontakta mig!

Maria Tillgren

Fastighetsmäklare / Kontorschef City

Om Per Hedenmark

Som franchisetagare är mina främsta uppgifter att ha det övergripande ansvaret för verksamheten. Vår filosofi är att glada fastighetsmäklare och mäklarassistenter som trivs på sitt arbete gör ett bättre jobb för dig som kund. Vidare strävar vi hela tiden mot att utveckla vår kontor framåt. Allt för att du som kund ska få den allra bästa servicen och den allra främsta mäklartjänsten.

Per Hedenmark

Franchisetagare Per talar svenska, engelska

Om Vesna Vulic

Vesna Vulic

Fastighetsmäklare / Kontorschef Väster Vesna talar svenska, engelska, bosniska, kroatiska, serbiska

Om Daniel Saveman

Tveka inte en sekund att höra av er till mig, jag går alltid att nå och står alltid till er tjänst, dels som driven fastighetsmäklare men även i egenskap av stolt franchisetagare! Framåt Malmö

Daniel Saveman

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Alexandra Visekruna

Strävar alltid efter att göra det lilla extra i varje affär och ser till att säljare och köpare känner trygghet genom hela försäljningen.

Alexandra Visekruna

Fastighetsmäklare Alexandra talar svenska, engelska, bosniska, kroatiska, serbiska

Om Andjelo Milikic

Som fastighetsmäklare strävar han efter en hög professionalitet, och till sin hjälp har han Fastighetsbyråns genomtänkta koncept som bygger på lång och bred erfarenhet. Hans arbete präglas av ett stort engagemang för bostadsaffären och alla de inblandade. Att få arbeta med människor ser Andjelo som en förmån och hans mål med varje affär är att alla parter skall känna sig sedda, hörda och nöjda.

Andjelo Milikic

Fastighetsmäklare Andjelo talar svenska, engelska, bosniska, kroatiska, serbiska

Om Andreas Hansen

Jag älskar Lund och det var just kärleken som fick mig att börja arbeta här 2009 efter att ha avslutat mina studier. Med min kandidatexamen i fastighetsekonomi i ryggen förmedlar jag bra och trygga bostadsaffärer. Jag har affärsfokus som driver försäljningarna framåt och jag ger utrymme för alla mina kunder. Tillsamman ska vi göra bra bostadsaffärer, med hög servicenivå, god lokalkännedom och Sveriges största kundregister! Min fritid spenderar jag tillsammans med min fru och dotter, gärna i vårt fritidshus i Furuboda på Ålakusten. Under vinterhalvåret vill jag gärna ha snö under fötterna. Det gäller både i pisten och i längdspåret.

Andreas Hansen

Fastighetsmäklare / Nyproduktion

Om Anna Melefors

Jag har mångårig erfarenhet av kundbemötande och försäljning som lagt grunden till min strävan att alltid leda mina kunder till bästa möjliga resultat. I min mäklarroll lägger jag stort fokus på att bygga upp och upprätthålla affärsmässiga relationer med såväl köpare och säljare som spekulanter. För mig är det viktigt att alla parter känner sig trygga och sedda genom hela försäljningsprocessen. Det kräver naturligtvis ett engagemang som jag med stor arbetsglädje vill ge mina kunder när de ska genomföra en av livets stora affärer. Välkommen att kontakta mig så berättar jag mer!

Anna Melefors

Fastighetsmäklare Anna talar svenska, engelska

Om Annamaria Svensson

Annamaria har jobbat som mäklare sedan 2014 och förmedlar villor och bostadsrätter över hela Malmö. Sedan tidigare har hon många års erfarenhet av försäljning och kundbemötande och det var det som lockade henne till yrket. Annamaria strävar alltid efter att överträffa både säljares och köpares förväntningar och detta gör hon genom att vara lyhörd och anpassa varje enskild affär efter kundernas önskemål och behov. Funderar du på att byta boende? Kontakta Annamaria så kan ni prata om just dina förutsättningar för en lyckad affär.

Annamaria Svensson

Fastighetsmäklare Annamaria talar svenska, engelska

Om Carolin Stenberg

Carolin Stenberg

Mäklarassistent

Om Carolina Samuelsson

Skidintresserad tjej från Småland som tidigare tävlat hästhoppning på elitnivå. Har bott i Malmö i över sex år och började arbeta som mäklare år 2013. Hon bor i Slottstaden vilket även är det område hon kan och känner till bäst. Carolina är en energirik och noggrann mäklare som alltid strävar efter att både säljare och köpare ska känna sig trygga genom hela bostadsaffären. Vill ni ha en lyckad bostadsaffär så tveka inte att ringa Carolina!

Carolina Samuelsson

Fastighetsmäklare Carolina talar svenska, engelska, danska

Om Catharina Carling

Catharina Carling

Mäklarassistent / Föräldraledig

Om Cecilia Holgersson

Jag arbetar som mäklarassistent åt mäklare i både Malmö och Lund. Det bästa med mitt arbete är de omväxlande arbetsuppgifterna och mina härliga kollegor.

Om Claudia Brodlova

En bostadsaffär är de flesta människors största affär, varje möte, kund och affär är unik och skall därmed betraktas och utföras med den exklusivitet som den innehar. Claudia satsar stenhårt på att er bostadsaffär skall bli ert livs bästa och roligaste affär. Med hög kvalité och personligt engagemang i varje steg som tas kommer ni att avsluta eller påbörja ett nytt kapitel i ert liv, antingen som nöjda säljare eller som nöjda köpare. Er bostadsdröm och vision är något som vi skapar och förverkligar tillsammans, genom att skräddarsy tjänsten utefter era önskemål och behov. För en lyckad bostadsaffär hör av dig till Claudia!

Claudia Brodlova

Fastighetsmäklare

Om Daniel Lundin

Musikintresserad bleking med fotboll på elitnivå i bagaget. Älskar Malmö i allmänhet och Möllan i synnerhet. Med över fyra års erfarenhet av både villa- och lägenhetsförsäljningar är Daniel en trygg mäklare att luta sig mot när det blåser som mest. Slå gärna Daniel en signal, han kommer definitivt ta hand om er försäljning på bästa sätt!

Daniel Lundin

Fastighetsmäklare Daniel talar svenska, engelska

Om Elaine Mürgas

Elaine har jobbat som mäklare sedan 2007. Efter många år i branschen har hon god erfarenhet av både villa- och lägenhetsförsäljningar. Det hon uppskattar allra mest med yrket är kundkontakten, hon är alltid tillgänglig för sina kunder och tycker att återkoppling är något av det viktigaste i arbetet. Efter att ha jobbat och bott i centrala Malmö i flera år är det detta område hon kan bäst. Hon kan sina gator och kanske främst området kring Rörsjöstaden och Drottningtorget. ”Det är en underbar känsla att kunna rekommendera vart de godaste thekakorna köps eller vem som är bästa skomakaren i närheten. Det kan man om man är lokalt förankrad.

Elaine Mürgas

Fastighetsmäklare

Om Emma Johansson

Emma Johansson har mångårig erfarenhet av kreativ försäljning och förmedling av bostäder. Hon har närmare tio år i fastighetsbranschen och har sedan 2010 arbetat som fastighetsmäklare både inom begagnatmarknaden och nyproduktion. I dag har Emma specialiserad sig som projektledare inom nyproduktion och ingår nu i Fastighetsbyråns framgångsrika nyproduktionsteam. Emma bidrar med ett professionellt kunnande kring marknadsstrategier, marknadsföring och kundbearbetning. Hennes entusiasm leder till en driven och resultatinriktad nyproduktionsmäklare med nöjda kunder och långsiktiga relationer i fokus.

Emma Johansson

Fastighetsmäklare / Nyproduktion

Om Emma Zacharian

Fastighetsmäklaryrket är ett spännande yrke som har många positiva moment, så som intressanta möten, nya erfarenheter samt nya kunskaper. Ingen dag är den andra lik! Tillfredställelsen att ha nöjda kunder efter varje slutförd affär är nog det bästa med detta yrke. Med stort engagemang, ödmjukhet samt glädje bemöter jag både säljarens och köparens behov.

Emma Zacharian

Fastighetsmäklare Emma talar svenska, engelska, armeniska, lettiska, ryska

Om Ericka Nguyen

Tydligt och målmedvetet strävar jag efter att göra alla mina kunder nöjda, såväl säljare som köpare. Varje bostadsförsäljning är unik, därför skräddarsyr jag alla mina affärer just efter era önskemål och förväntningar. Med engagemang och flexibilitet hoppas jag kunna få vägleda er genom er bostadsaffär.

Ericka Nguyen

Fastighetsmäklare Ericka talar svenska, vietnamesiska

Om Filippa Mårtensson

Filippa Mårtensson

Fastighetsmäklare

Om Jack Ovallius

Jack Ovallius

Fastighetsmäklare

Om Jenny Eriksson

Jenny arbetar efter devisen om att engagemang och hårt arbete är det som gör skillnad i en mäklares insats till ditt högsta möjliga slutpris. Anledningen till valet av yrke är att hon drivs av nöjda kunder och med tillräckligt hårt arbete så vet hon att hon lyckas, med samma inställning går hon in i varje bostadsaffär. Hon drivs av resultat och att sätta ett bestående intryck, vilket ofta är synonymt med nöjda kunder.

Jenny Eriksson

Fastighetsmäklare Jenny talar svenska, engelska

Om Jesper Björnsson

Jag har arbetat som mäklare sedan 2006 i Malmö med omnejd och har många lyckade bostadsaffärer som resultat, både villor och bostadsrätter. Har under åren hunnit samla på mig en stor mängd kunskap och erfarenhet vilket är en stor fördel för mina kunder. Jag älskar mitt jobb och mina ledord är glädje och professionalism. Jag brinner verkligen för att sälja och att slå nya prisrekord är oerhört inspirerande. Med mitt arbetssätt maxar jag dina möjligheter att få riktigt bra betalt och skapar samtidigt en trygg affär för både dig och din köpare. Mitt främsta mål är alltid att skapa 100 % nöjda kunder, varje detalj räknas då den bästa reklam jag kan få är rekommendationer från nöjda kunder. Bostadsaffären är den största affären i livet för de flesta personer och jag garanterar dig att jag går "all in" i alla mina uppdrag. Slå mig en signal eller maila om du funderar på att sälja din bostad. Välkommen! /Jesper

Jesper Björnsson

Fastighetsmäklare Jesper talar svenska, engelska

Om Jessica Johansson

Årets mäklare 2017 på Fastighetsbyrån Malmö. Genom personligt engagemang och stort driv strävar jag efter samarbeten med hög kvalité där både säljare och köpare ska känna sig trygga men framför allt nöjda efter varje avslutad bostadsaffär.

Jessica Johansson

Fastighetsmäklare Jessica talar svenska, engelska

Om Johan Lihuvud

Johan Lihuvud

Fastighetsmäklare / Nyproduktion

Om Johanna Olsson

Johanna som är uppvuxen och bor i Malmö har koll på alla gator och hörn. Hon har alltid ett leende på sina läppar och älskar att gå till jobbet. Hon hjälper gärna dig med din försäljning. Johanna blev utsedd till Årets Rookie 2014 samt Årets Mäklare på Fastighetsbyrån Malmö 2016. Hennes mål är att få 100% nöjda kunder och detta får hon genom att anpassa varje affär efter kundens behov och se varje möte med säljare och köpare på ett unikt sätt.

Johanna Olsson

Fastighetsmäklare Johanna talar svenska, engelska

Om Kenan Hasanoglu

Kenan Hasanoglu

Fastighetsmäklare Kenan talar svenska, engelska, turkiska

Om Malin Eriksson

Malin Eriksson har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2003 och förmedlar både villor och bostadsrätter i hela Malmö. Har en förkärlek till stadens puls och bor själv på Gamla Väster, men har under åren förmedlat hundratals villor i de västra delarna av Malmö och brinner extra för Limhamn och Hyllie. Känner mig bortskämd att efter 13 år i branschen fortfarande få kickar i vardagen; genom att träffa människor, få rekommendationer och brinna för att alltid ge bästa service till alla.

Malin Eriksson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare i Hyllie/Limhamn

Om Malin Wallin

Med stort engagemang och ett brinnande intresse för såväl bostäder som kundrelationer hjälper Malin dig med ditt livs affär. Hon är övertygad om att hög tillgänglighet och hårt arbete leder till nöjda kunder och bästa möjliga resultat. Hon drivs av att överträffa både köpare och säljares förväntningar och tror att detta görs bäst genom att skräddarsy sin tjänst efter varje kunds unika behov. Tveka inte att höra av dig till Malin för en lyckad bostadsaffär!

Malin Wallin

Fastighetsmäklare

Om Malin Fasth

Malin Fasth

Fastighetsmäklare

Om Maxime Melkie

Jag jobbar alltid aktivt och engagerat för att göra ert livs affär så lyckad som möjligt.En bra kundrelation är verkligen något som står i fokus för mitt engagemang; att göra både säljare och köpare nöjda. Som person är jag driven och trivs med att ha många bollar i luften. Att hela tiden få träffa nya människor är något jag tycker om med mitt jobb som fastighetsmäklare. Så tveka inte att höra av er om ni har frågor eller funderingar!

Maxime Melkie

Fastighetsmäklare

Om Mikaela Olsson

Mikaela startade sin karriär på Fastighetsbyrån 2011 i Spanien som innesäljare och blev så fäst vid både företaget och yrket att hon bestämde sig för att flytta tillbaka till Sverige för att utbilda sig till fastighetsmäklare. Hon arbetar idag på Fastighetsbyrån i Malmö, staden hon är uppvuxen och stormtrivs i. Som den äkta Malmöbo hon är känner hon till Malmös alla gator och hörn. Med lång erfarenhet från hotell- och restaurangbranschen är hon van att möta människor med olika behov och livssituationer. Hon skräddarsyr därför sin tjänst utifrån allas individuella förutsättningar och önskemål. Tveka inte att kontakta Mikaela för en lyckad bostadsaffär!

Mikaela Olsson

Fastighetsmäklare

Om Ramona Girdea

Ramona är en mäklare som garanterar såväl köpare som säljare en trygg och smidig bostadsaffär genom ett stort engagemang och god tillgänglighet under hela processen. Målmedveten och med uppväxt i en entreprenadfamilj kan hon vikten av att tillgodose kunders behov genom att vara lyhörd och ödmjuk, något som ligger i hennes natur. Via sin yrkesbakgrund - försäkringsrådgivare, kundmötesbokare, tillträdeshandläggare på Nordea och visningsvärdinna - kan Ramona erbjuda expertishjälp.

Ramona Girdea

Fastighetsmäklare

Om Rebecka Söderholm

Rebecka drivs av utmaningen att överträffa sina kunders förväntningar, både säljares och köpares. Med sin målmedvetenhet och sitt brinnande engagemang har hon skapat framgång och gott renommé. Att vara lyhörd och förstå kundens behov är en självklarhet och grunden till ett lyckat resultat.

Rebecka Söderholm

Fastighetsmäklare Rebecka talar svenska, engelska

Om Sara Persson

Genom ett fantastiskt engagemang och stort förtroende hjälper Sara både säljare och köpare till en riktigt lyckad bostadsaffär. Mötet med människor samt att etablera nya kundrelationer är något hon verkligen brinner för och vet därmed också att varje försäljning och relation är unik. Ett genuint intresse för bostäder och en ständig strävan att överträffa sina kunders förväntningar gör att hon stortrivs inom sitt yrke. Tveka inte att höra av er till Sara vid er framtida bostadsförsäljning!

Sara Persson

Fastighetsmäklare

Om Sharon Holmqvist

Jag har jobbat som mäklare sedan 2005. Att jag själv är född och uppvuxen i Djupadal bidrar både till en spetskompetens när det rör sig om att sälja bostäder på Limhamn med omnejd, samt att varje affär utförs med hjärta och känsla för ett älskat område. Detta i kombination med social kompetens och mångårig yrkeserfarenhet bidrar till en resultatinriktad lösning i varje enskild affär.

Sharon Holmqvist

Fastighetsmäklare / Franchisetagare i Hyllie/Limhamn

Om Susanne Lilja fd Kristensson

Susanne har arbetat som mäklare i Malmö med omnejd sedan 2005. Nu finner ni henne på vårt kontor på expansiva Hyllie. Som boende på Rosenvång och med barnen på Limhamnsskolor har hon god lokalkännedom och stort nätverk här. Hon förmedlar såväl hus som bostadsrätter. Susanne är målmedveten och med stor kunskap, engagemang och hjärta skapar hon trygga bostadsaffärer med riktigt nöjda kunder som återkommer och även rekommenderar henne vidare.

Susanne Lilja fd Kristensson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare i Hyllie/Limhamn

Om Therese Alm

Jag har sedan år 2007 arbetat som fastighetsmäklare och förmedlat hundratals villor och bostadsrätter över dessa år. Känner mig oerhört tacksam över att fortfarande brinna för mitt jobb där jag får vara delaktig i det stora beslut som ett nytt hem innebär. Mötet med människor och etablerandet av nya relationer var det som inledningsvis lockade mig till yrket. Min drivkraft har hela tiden varit nöjda kunder och detta har jag säkerställt genom en transparens i mitt arbete och ett personligt engagemang hela vägen. Steget vidare in till nyproduktion kändes väldigt naturligt och det är oerhört givande att få följa kunden redan från detta tidiga stadie.

Therese Alm

Fastighetsmäklare / Nyproduktion

Om Tobias Hansson

Tobias som är uppvuxen i de östra delarna av Malmö och för närvarande bor i staden, innehar fullgod lokalkännedom med bred kunskap kring Malmös alla gator och hörn. Tobias spetskompetens kring de östra områdena medför kvalité i varje enskild affär som inges med engagemang och hjärta. Med sina 3 års utbildning i ryggen vet Tobias vad som krävs för att genomföra en fulländad fastighetsaffär. Att få vara en del i människors livs största affär gör jobbet otroligt spännande och engagemanget för att träffa nya människor och etablera nya kundrelationer gjorde att Tobias fastnade för yrket. Hans drivkraft och mål med varje affär är att få 100 % nöjda kunder och det får Tobias genom att anpassa varje försäljning utifrån kundens behov. Tobias är verksam i hela Malmö men har sitt huvudområde i östra Malmö. Vill ni ha en trygg och lyckad bostadsaffär med full kundfokus, tveka inte att ringa Tobias!

Tobias Hansson

Fastighetsmäklare Tobias talar svenska, engelska

Om Tove Ahlander

Genom att ha ett personligt engagemang och lyssna på kundens önskemål kommer jag se till att bostadsaffären avslutas med två nöjda parter! Blir man sedan rekommenderad vidare till kundernas vänner och familj vet man att man har gjort ett bra jobb!

Tove Ahlander

Fastighetsmäklare Tove talar svenska, engelska

Om Adam Skoglund

Om Alexandra Ernberg

Med en bakgrund i kommunikation och marknadsföring och med ett stort intresse för fastigheter och försäljning blev fastighetsmäklare det naturliga karriärsvalet. Detta var för över 10 år sedan och jag har många affärer med mig i bagaget. Arbetet ställer krav på mig att vara drivande och strategisk i mina affärer och projekt, likväl med kundnöjdhet och service i fokus. Idag är jag med och driver Fastighetsbyrån i Lund vilket ger ett genuint engagemang. Jag vill att du som kund ska bli så nöjd med din kontakt med oss på Fastighetsbyrån att du rekommenderar mig och mina kollegor vidare till alla du känner.

Alexandra Ernberg

Nyproduktionsansvarig Alexandra talar svenska, engelska

Om Berniz Ismail

Berniz Ismail

Kundtjänst / Blivande Mäklare

Om David Johansson

Om Don Olsson

Om Karolina Krupa

Om Magnus Wallberg

Om Malin Stoltz

Malin Stoltz

Marknadsansvarig / Föräldraledig

Om Markus Linderoth

Hej! Ska du sälja med Fastighetsbyrån i Malmö, Lund, Lomma eller Kävlinge kommer du med största sannolikhet även få träffa mig. Jag har fotograferat en bit över 6000 bostäder åt olika mäklarbyråer genom mina år, men fotograferar nu enbart bostäder åt Fastighetsbyrån MLLK. Däremot fotograferar jag även åt inredningsföretaget Norrgavel, Borås Tapeter, Kinnarps möbler och andra inredningsrelaterade företag. Så det här med att fotografera bostäder och inredning är jag ganska duktig på.

Om Martina Ahlberg

Om Rickard Bremer

Med bred erfarenhet av försäljning och kundrelationer på hög nivå inom bl.a. Bank och Försäkring, IT och Telecom samt inom bilindustrin så började Rickards mäklarkarriär hos Fastighetsbyrån i Spanien 2015. Trebarnspappan Rickard bor numera med sin familj i Sibbarp/Limhamn som tillsammans med Bunkeflostrand har varit hans hemvist i ca 15 år. Här har Rickard stenkoll på allt från skolor till föreningsliv och mycket annat. Född och uppvuxen i centrala Malmö så är hans områdes- och lokalkännedom även stor i de flesta delarna av Malmö, en sann Malmöit med stort kontaktnät.

Rickard Bremer

Blivande Mäklare

Om Suzan Mermer

Våra samarbeten

Det är mycket att tänka på när du byter bostad. För att göra din flytt och ditt nya boende så bekvämt som möjligt, finns våra tilläggstjänster för att hjälpa dig som är kund hos Fastighetsbyrån.

LC Service & Renova AB

Städning på LC Service är mer än bara rengöring. Deras mål är att skapa ett förtroende som bidrar till ett väl fungerande samarbete. De arbetar med miljön i fokus och deras arbete utförs alltid enligt miljöanpassade städmetoder.

LC Service & Renova AB

Intresseanmälan

användarvillkoren

Home Lab

Sedan vår start 2007 har vi inrett mer än 3500 bostäder. Av dessa har ungefär nio av tio blivit sålda inom hyrestiden. Du som följer oss på nätet vet att det är en bra idé att styla. Vi brukar berätta att Home Lab snabbar upp säljprocessen. Dessutom får du bättre betalt. Kvalitet lönar sig. Alltid. Tänk på en sak till: boka i tid! Vi stylar exklusivt för Sveriges största fastighetsmäklare, Fastighetsbyrån, så det är inte överraskande att många vill anlita våra duktiga kreatörer. Tänk också på att kostnaden för en homestyling ofta är betald med bara ett enda, extra bud. Kostnaden är dessutom avdragsgill vid försäljning (privatpersoner). Om du gör en vinst kan du skriva ner priset på stylingen med 22%. Efter avdrag. Fråga din mäklare på Fastighetsbyrån, så får du veta mer. Stort tack för att du besöker Home Lab. Som du kan se finns det anledning till att vi är marknadsledande i Skåne. Våra egna Instagram-bilder hittar du om du söker på @homelabfastighetsbyran i din Insta-app. Här kan du se våra fotografier först av alla.

Home Lab

Intresseanmälan

användarvillkoren

Panasonic

Uppgradera ditt hem med produkter från Panasonic. Fastighetsbyråns kunder får upp till 50% rabatt på utvalda varor i Panasonics webshop. Ditt nya boende förtjänar det allra bästa, i Panasonics webshop kan du uppgradera vardagsrummet med en ny Ultra HD-TV och Bluray. Ta köket till en högre nivå med nya vitvaror eller varför inte köpa en Smart Home övervakningslösning som ger dig full koll på ditt nya boende när du inte är hemma. Kontakta din mäklare för mer information.

Panasonic

IVT Värmepumpar

IVT Värmepumpar är ett av de ledande värmepumpsföretagen i Europa, med produktutveckling och produktion i Tranås. Som enda aktör erbjuder IVT Svanenmärkta värmepumpar med 10 års garanti på kompressorn och 6 års garanti på värmepumpen.   IVT erbjuder dig som kund hos Fastighetsbyrån följande rabatter: 4000 kronor rabatt vid köp av en berg-/jord-/sjövärmepump alternativt luft/vattenpump. 1.500:- vid köp av en luft/luft alternativt frånluftsvärmepump.   Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden. Kontakta oss nedan för mer information och intresseanmälan.

IVT

Intresseanmälan

användarvillkoren

Anticimex

Anticimex erbjuder som samarbetspartner till Fastighetsbyrån besiktningar och försäkringar inom ramen för Fastighetsbyråns tilläggstjänst ”Besiktning med Dolda Fel- Försäkring”. Anticimex, som finns över hela Sverige, har i mer än 20 års tid utfört besiktningar och gör årligen över 20 000 överlåtelsebesiktningar. Anticimex erbjuder dessutom andra tjänster som tryggar boendet för både köpare och säljare, exempelvis energideklarationer, besiktningar och areamätningar av bostadslägenheter. Välkommen att läsa mer om Anticimex och de tjänster som erbjuds på www.anticimex.se

Anticimex

OBM-gruppen

OBM Gruppen är en rikstäckande franchiseorganisation med filialer från Malmö upp till Sundsvall. OBM Gruppen erbjuder dig bl.a. överlåtelsebesiktningar, energideklarationer, radonmätningar och areabestämning m.m. Som samarbetspartner till Fastighetsbyrån erbjuder de Fastighetsbyråns paketerade besiktningsprodukter överlåtelsebesiktning med dolda fel-försäkring besiktat av OBM Gruppen. Gå in på www.obmgruppen.se för att läsa mer.

OBM-gruppen

Myrorna

Vill du bli av med saker från din gamla bostad? Myrorna erbjuder inlämning, hämtning och i vissa städer även utlåning av släpvagn. Bor du i Stockholmsområdet eller i Göteborg kontaktar du vår givarservice, telefon 020-1400044. Öppet måndag-torsdag 8-16, fredag 8-14. E-post gsc@myrorna.se. Bor du i övriga delar av landet? Ring din lokala butik som du hittar på www.myrorna.se Vi tar också hand om dödsbon. Ring på telefon 08-56316903.

Myrorna tar hand om dina gamla prylar!
  • Rikstäckande

Flügger färg

Sugen på att göra om hemma? Hos Flügger färg får du som har köpt eller sålt bostad via Fastighetsbyrån upp till 20 procent rabatt på ett stort sortiment färg och tapeter under ett helt år. Ta chansen att sätta färg på ditt nya hem! Flügger är en av Sveriges största färghandlare med 140 butiker och deras färgproffs hjälper dig gärna med råd och tips. Om du bor inom två mil från en Flügger-butik kan du få en gratis måleribesiktning av din fasad (värde ca 500 kr). Dessutom får alla kunder hos Fastighetsbyrån 20 procent rabatt på Flügger färg produkter och Fiona tapeter. På övrigt Flügger sortiment och tapeter får du 10 procent. Alla rabatter gäller under ett helt år och oavsett storlek på köp. Rabatterna kan inte kombineras med andra erbjudanden. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information.

Flugger

Ballingslöv kök

Vem fantiserar inte om ett drömkök när man flyttar till ett nytt boende? Med 23 procent rabatt hos kök från Ballingslöv kan du göra drömmen till verklighet. Det är enkelt att bli inspirerad i ett nytt och fräscht kök. Genom en generös köksrabatt på 23 procent ger Ballingslöv dig chansen att få ett kök som hela familjen kommer att trivas i. Ballingslöv är en kökstillverkare med cirka 80 egna butiker och återförsäljare runt om i landet. Rabatten gäller på ordinarie butikspris, kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller oavsett storlek på köp. Vitvaror omfattas ej i detta erbjudande. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information. http://www.ballingslov.se/aterforsaljare

Ballingslöv

Hemnet

Varje vecka kommer ca 2,6 miljoner unika besökare till Sveriges största bostadssajt via mobilen, plattan eller datorn. Några letar efter något på landet, andra efter ett hem mitt i smeten. Några drömmer om högt i tak, andra om låg avgift. Oavsett storlek och sort, gör Hemnet allt de kan för att hjälpa världens mest hemkära folk att uppfylla sina bostadsdrömmar Hemnet startades 1998 och ägs av General Atlantic, Merro, Mäklarsamfundet och FMF.

Hemnet

Boxgard magasinering

Genom Boxgard kan du enkelt beställa uphämtning och förvaring av flyttlådor och andra föremål. Med hjälp av ledande logistikpartners (DHL, Best transport och ASA) garanteras effektiv logistik och säker förvaring. Boxgard erbjuder: Gratis hemleverans av flyttkartonger till din dörr, bärhjälp och upphämtning av kartonger och andra föremål som levereras och förvaras vid närmaste logistikcentral. Du betalar endast för de föremål du faktiskt förvarar. Erbjudande till Fastighetsbyråns kunder: En månadads gratis förvaring oavsett mängd magasinerat gods. Minsta förvaringstid på tre månader. Du betalar enbart för lämning av gods (199:-) samt minst två månaders förvaringskostnad. Priset för Fastighetsbyråns kunder är 29:- per förvarad låda. Ingen uppsägningstid och du betalar enbart för varje påbörjad förvaringsmånad. Börja din förvaring på https://boxgard.com/boxgard-partner-fastighetsbyran/ Vid behov av flyttjänster och större magasinering kan timdebitering komma att gälla. Denna extratjänst finns i nuläget enbart tillgänglig i Stockholmsområdet - i övriga delar av landet är tjänsteutbudet varierat. Kontakta Boxgard så hjälper de dig till rätt lösning!

Boxgard AB

GodEl

Hos Fastighetsbyråns partner GodEl får du just nu 300 kronor rabatt på din första elräkning. Dessutom skänker GodEl 200 kronor till välgörenhet när du blir kund idag. ✓ Rörligt, billigt elavtal med prisgaranti. ✓ Ingen bindningstid eller uppsägningstid. ✓ Förnybar el märkt Bra Miljöval. ✓ GodEls vinst går till välgörenhet. ✓ Du byter enkelt till GodEl på 2 minuter. Läs mer om erbjudandet här: godel.se/fastighetsbyran

GodEl i Sverige AB

Bostäder vi sålt

Visa fler

Såld nyproduktion

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.