Sök bostad eller innehåll

Malmö

Din mäklare i Malmö

Malmö är antagligen Sveriges mest expansiva storstad med nybyggnationer i såväl de mest centrala delarna som utmed havet. Med sin närhet till både kontinenten och rekreerande natur, märker vi en allt större efterfrågan på alla typer av bostäder i Malmö med omnejd.

Vårt försäljningsområde omfattar Malmö kommun. Fastighetsbyrån är en stark utmanare på en mycket konkurrensutsatt marknad.

Med kontor på Drottningtorget, Hyllie stationstorg, Bulltofta och i Slottsstaden kan vi hjälpa dig med alla delar av din bostadsaffär, oavsett om du är ute efter att köpa eller sälja. Kontakta oss gärna för ett kostnadsfritt möte!

Vi finns på följande adresser:

Malmö City - Östra Tullgatan 6, 21128 Malmö
Malmö Öster - Ahrenbergsgatan 4, 212 44 Malmö
Malmö Väster - Regementsgatan 13, 217 53 Malmö
Malmö Hyllie/Limhamn - Hyllie Stationstorg 11, 215 32 Malmö

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Malmö

Om Johanna Flodell

Jag har förmedlat bostadsrätter och villor i Malmö sedan 2008. Mitt mål är att ge mina kunder trygghet, engagemang och affärsmässighet genom hela försäljningsprocessen oavsett om du är köpare eller säljare. Funderar du på att byta boende? Hör gärna av dig till mig så kan vi prata om just dina förutsättningar för en lyckad affär.

Johanna Flodell

Fastighetsmäklare / Kontorschef Öster

Om Josefin Nordbeck

Som kontorsansvarig har jag ett varierande arbete där jag hjälper både mäklare, kunder och kontorschefer.

Om Maria Tillgren

Mäklarkarriären startade 2006, sedan dess har jag skapat mig gedigen erfarenhet genom förmedling av bostadrätter och villor i Malmö med omnejd. Jag är lyhörd och hittar den rätta lösningen för goda resultat. Välkommen att kontakta mig!

Maria Tillgren

Fastighetsmäklare / Kontorschef City

Om Per Hedenmark

Som franchisetagare är mina främsta uppgifter att ha det övergripande ansvaret för verksamheten. Vår filosofi är att glada fastighetsmäklare och mäklarassistenter som trivs på sitt arbete gör ett bättre jobb för dig som kund. Vidare strävar vi hela tiden mot att utveckla vår kontor framåt. Allt för att du som kund ska få den allra bästa servicen och den allra främsta mäklartjänsten.

Per Hedenmark

Franchisetagare

Om Vesna Vulic

Vesna Vulic

Fastighetsmäklare / Kontorschef Väster

Om Daniel Saveman

Tveka inte en sekund att höra av er till mig, jag går alltid att nå och står alltid till er tjänst, dels som driven fastighetsmäklare men även i egenskap av stolt franchisetagare! Framåt Malmö

Daniel Saveman

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Alexandra Visekruna

Strävar alltid efter att göra det lilla extra i varje affär och ser till att säljare och köpare känner trygghet genom hela försäljningen.

Alexandra Visekruna

Fastighetsmäklare

Om Andjelo Milikic

Som fastighetsmäklare strävar han efter en hög professionalitet, och till sin hjälp har han Fastighetsbyråns genomtänkta koncept som bygger på lång och bred erfarenhet. Hans arbete präglas av ett stort engagemang för bostadsaffären och alla de inblandade. Att få arbeta med människor ser Andjelo som en förmån och hans mål med varje affär är att alla parter skall känna sig sedda, hörda och nöjda.

Andjelo Milikic

Fastighetsmäklare

Om Anna Melefors (fd Peterson)

Jag har mångårig erfarenhet av kundbemötande och försäljning som lagt grunden till min strävan att alltid leda mina kunder till bästa möjliga resultat. I min mäklarroll lägger jag stort fokus på att bygga upp och upprätthålla affärsmässiga relationer med såväl köpare och säljare som spekulanter. För mig är det viktigt att alla parter känner sig trygga och sedda genom hela försäljningsprocessen. Det kräver naturligtvis ett engagemang som jag med stor arbetsglädje vill ge mina kunder när de ska genomföra en av livets stora affärer. Välkommen att kontakta mig så berättar jag mer!

Om Anna Branje

Anna är en lyhörd och engagerad mäklare som förmedlat villor och bostadsrätter sedan 2008. Den viktigaste aspekten i hennes arbete är att både köpare och säljare är så pass nöjda efter avslutad affär att hon får vidare rekommendationer. Vill ni ha en lyckad och trygg bostadsaffär med full kundfokus, ring Anna!

Anna Branje

Fastighetsmäklare

Om Annamaria Svensson

Annamaria har jobbat som mäklare sedan 2014 och förmedlar villor och bostadsrätter över hela Malmö. Sedan tidigare har hon många års erfarenhet av försäljning och kundbemötande och det var det som lockade henne till yrket. Annamaria strävar alltid efter att överträffa både säljares och köpares förväntningar och detta gör hon genom att vara lyhörd och anpassa varje enskild affär efter kundernas önskemål och behov. Funderar du på att byta boende? Kontakta Annamaria så kan ni prata om just dina förutsättningar för en lyckad affär.

Annamaria Svensson

Fastighetsmäklare

Om Carolin Stenberg

Carolin Stenberg

Mäklarassistent

Om Carolina Samuelsson

Skidintresserad tjej från Småland som tidigare tävlat hästhoppning på elitnivå. Har bott i Malmö i över sex år och började arbeta som mäklare år 2013. Hon bor i Slottstaden vilket även är det område hon kan och känner till bäst. Carolina är en energirik och noggrann mäklare som alltid strävar efter att både säljare och köpare ska känna sig trygga genom hela bostadsaffären. Vill ni ha en lyckad bostadsaffär så tveka inte att ringa Carolina!

Om Catharina Carling

Om Cecilia Holgersson

Jag arbetar som mäklarassistent åt mäklare i både Malmö och Lund. Det bästa med mitt arbete är de omväxlande arbetsuppgifterna och mina härliga kollegor.

Cecilia Holgersson

Mäklarassistent / Föräldraledig

Om Claudia Brodlova

Claudia Brodlova

Fastighetsmäklare

Om Daniel Lundin

Musikintresserad bleking med fotboll på elitnivå i bagaget. Älskar Malmö i allmänhet och Slottsstaden i synnerhet. Med över tre års erfarenhet av både villa- och lägenhetsförsäljningar är Daniel en trygg mäklare att luta sig mot när det blåser som mest. Slå gärna Daniel en signal, han kommer definitivt ta hand om er försäljning på bästa sätt!

Daniel Lundin

Fastighetsmäklare

Om Elaine Mürgas

Jag sätter ett stort värde i att få mina kunder glada och tillfreds. Jag har en ambition att med ett leende hålla taktpinnen genom hela bostadsaffären och genom ett professionellt agerande nå bästa slutpris samt nöjda köpare och säljare. Efter nära på 8 års erfarenhet i branschen sitter jag i dag på en gedigen kunskap inom försäljning och har varit med i marknader som både gått upp och ner. Under åren som gått har jag insett hur stor skillnad det faktiskt gör att bostaden presenteras från sin bästa sida och det är därför jag i dag har en ny rolig kombinationstjänst som både fastighetsmäklare och inredare/stylist här på Fastighetsbyrån. Jag erbjuder mina kunder en komplett helhetstjänst samt ett unikt engagemang och driv vilket alltid varit prioritet nummer 1 för mig.

Elaine Mürgas

Fastighetsmäklare

Om Emma Zacharian

Fastighetsmäklaryrket är ett spännande yrke som har många positiva moment, så som intressanta möten, nya erfarenheter samt nya kunskaper. Ingen dag är den andra lik! Tillfredställelsen att ha nöjda kunder efter varje slutförd affär är nog det bästa med detta yrke. Med stort engagemang, ödmjukhet samt glädje bemöter jag både säljarens och köparens behov.

Emma Zacharian

Fastighetsmäklare

Om Ericka Nguyen

Ericka Nguyen

Fastighetsmäklare

Om Filippa Mårtensson

Filippa Mårtensson

Fastighetsmäklare

Om Jack Ovallius

Jack Ovallius

Fastighetsmäklare

Om Jesper Björnsson

Jag har arbetat som mäklare sedan 2006 i Malmö med omnejd och har många lyckade bostadsaffärer som resultat, både villor och bostadsrätter. Har under åren hunnit samla på mig en stor mängd kunskap och erfarenhet vilket är en stor fördel för mina kunder. Jag älskar mitt jobb och mina ledord är glädje och professionalism. Jag brinner verkligen för att sälja och att slå nya prisrekord är oerhört inspirerande. Med mitt arbetssätt maxar jag dina möjligheter att få riktigt bra betalt och skapar samtidigt en trygg affär för både dig och din köpare. Mitt främsta mål är alltid att skapa 100 % nöjda kunder, varje detalj räknas då den bästa reklam jag kan få är rekommendationer från nöjda kunder. Bostadsaffären är den största affären i livet för de flesta personer och jag garanterar dig att jag går "all in" i alla mina uppdrag. Slå mig en signal eller maila om du funderar på att sälja din bostad. Välkommen! /Jesper

Jesper Björnsson

Fastighetsmäklare

Om Jessica Johansson

Älskar att möta nya människor och skapa nya kundrelationer. Genom personligt engagemang garanterar jag ett arbete av hög kvalité där både säljare och köpare ska känna sig trygga men framför allt nöjda efter avslutad bostadsaffär. Jag ser varje försäljning som viktig och strävar alltid efter att skapa mervärde för kunden.

Jessica Johansson

Fastighetsmäklare

Om Johan Lihuvud

Johan Lihuvud

Nyproduktion/ Fastighetsmäklare

Om Johanna Olsson

Johanna som är uppvuxen och bor i Malmö har koll på alla gator och hörn. Hon har alltid ett leende på sina läppar och älskar att gå till jobbet. Hon hjälper gärna dig med din försäljning. Johanna blev utsedd till Årets Rookie 2014 samt Årets Mäklare på Fastighetsbyrån Malmö 2016. Hennes mål är att få 100% nöjda kunder och detta får hon genom att anpassa varje affär efter kundens behov och se varje möte med säljare och köpare på ett unikt sätt.

Johanna Olsson

Fastighetsmäklare

Om Josefine Falk

Med en stark servicekänsla och ett genuint intresse för både säljare och köpare skapar Josefine bästa möjliga förutsättningar för en lyckad bostadsaffär. Vägen dit handlar om tillgänglighet och lyhördhet, om pålitlighet och förtroende. Att många av Josefines kunder återvänder när det är dags att röra på sig igen, ser hon som ett kvitto på att vägen dit är rätt.

Josefine Falk

Fastighetsmäklare

Om Kenan Hasanoglu

Kenan Hasanoglu

Fastighetsmäklare

Om Malin Eriksson

Malin Eriksson har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2003 och förmedlar både villor och bostadsrätter i hela Malmö. Har en förkärlek till stadens puls och bor själv på Gamla Väster, men har under åren förmedlat hundratals villor i de västra delarna av Malmö och brinner extra för Limhamn och Hyllie. Känner mig bortskämd att efter 13 år i branschen fortfarande få kickar i vardagen; genom att träffa människor, få rekommendationer och brinna för att alltid ge bästa service till alla.

Malin Eriksson

Fastighetsmäklare

Om Malin Wallin

Malin Wallin

Fastighetsmäklare

Om Malin Fasth

Malin Fasth

Fastighetsmäklare

Om Maxime Melkie

Jag jobbar alltid aktivt och engagerat för att göra ert livs affär så lyckad som möjligt.En bra kundrelation är verkligen något som står i fokus för mitt engagemang; att göra både säljare och köpare nöjda. Som person är jag driven och trivs med att ha många bollar i luften. Att hela tiden få träffa nya människor är något jag tycker om med mitt jobb som fastighetsmäklare. Så tveka inte att höra av er om ni har frågor eller funderingar!

Maxime Melkie

Fastighetsmäklare

Om Rebecka Söderholm

Rebecka Söderholm har arbetat som mäklare sedan 2012. Hon drivs av utmaningen att överträffa sina kunders förväntningar, både säljares och köpares.

Rebecka Söderholm

Fastighetsmäklare

Om Sara Persson

Genom ett fantastiskt engagemang och stort förtroende hjälper Sara både säljare och köpare till en riktigt lyckad bostadsaffär. Mötet med människor samt att etablera nya kundrelationer är något hon verkligen brinner för och vet därmed också att varje försäljning och relation är unik. Ett genuint intresse för bostäder och en ständig strävan att överträffa sina kunders förväntningar gör att hon stortrivs inom sitt yrke. Tveka inte att höra av er till Sara vid er framtida bostadsförsäljning!

Sara Persson

Fastighetsmäklare

Om Sharon Holmqvist

Jag har jobbat som mäklare sedan 2005. Att jag själv är född och uppvuxen i Djupadal bidrar både till en spetskompetens när det rör sig om att sälja bostäder på Limhamn med omnejd, samt att varje affär utförs med hjärta och känsla för ett älskat område. Detta i kombination med social kompetens och mångårig yrkeserfarenhet bidrar till en resultatinriktad lösning i varje enskild affär.

Sharon Holmqvist

Fastighetsmäklare

Om Susanne Kristensson

Susanne har arbetat som mäklare i Malmö med omnejd sedan 2005. Nu finner ni henne på vårt kontor på expansiva Hyllie. Som boende på Rosenvång och med barnen på Limhamnsskolor har hon god lokalkännedom och stort nätverk här. Hon förmedlar såväl hus som bostadsrätter. Susanne är målmedveten och med stor kunskap, engagemang och hjärta skapar hon trygga bostadsaffärer med riktigt nöjda kunder som återkommer och även rekommenderar henne vidare.

Om Therese Alm

Jag har sedan år 2007 arbetat som fastighetsmäklare och förmedlat hundratals villor och bostadsrätter över dessa år. Känner mig oerhört tacksam över att fortfarande brinna för mitt jobb där jag får vara delaktig i det stora beslut som ett nytt hem innebär. Mötet med människor och etablerandet av nya relationer var det som inledningsvis lockade mig till yrket. Min drivkraft har hela tiden varit nöjda kunder och detta har jag säkerställt genom en transparens i mitt arbete och ett personligt engagemang hela vägen. Steget vidare in till nyproduktion kändes väldigt naturligt och det är oerhört givande att få följa kunden redan från detta tidiga stadie.

Therese Alm

Fastighetsmäklare Nyproduktion

Om Tobias Hansson

Tobias som är uppvuxen i de östra delarna av Malmö och för närvarande bor i staden, innehar fullgod lokalkännedom med bred kunskap kring Malmös alla gator och hörn. Tobias spetskompetens kring de östra områdena medför kvalité i varje enskild affär som inges med engagemang och hjärta. Med sina 3 års utbildning i ryggen vet Tobias vad som krävs för att genomföra en fulländad fastighetsaffär. Att få vara en del i människors livs största affär gör jobbet otroligt spännande och engagemanget för att träffa nya människor och etablera nya kundrelationer gjorde att Tobias fastnade för yrket. Hans drivkraft och mål med varje affär är att få 100 % nöjda kunder och det får Tobias genom att anpassa varje försäljning utifrån kundens behov. Tobias är verksam i hela Malmö men har sitt huvudområde i östra Malmö. Vill ni ha en trygg och lyckad bostadsaffär med full kundfokus, tveka inte att ringa Tobias!

Tobias Hansson

Fastighetsmäklare

Om Tove Ahlander

Genom att ha ett personligt engagemang och lyssna på kundens önskemål kommer jag se till att bostadsaffären avslutas med två nöjda parter! Blir man sedan rekommenderad vidare till kundernas vänner och familj vet man att man har gjort ett bra jobb! Såklart arbetar jag i hela Malmö, så tveka inte att höra av er om ni vill ha hjälp. Jag har huvudområde i norra Malmö, ända från Värnhem till Arlöv. Så har ni bostad där och behöver hjälp med försäljning är jag det självklara valet att ringa!

Tove Ahlander

Fastighetsmäklare

Om Berniz Ismail

Om David Johansson

Om Henrietta Lööf

Jag har varit verksam i branschen i 10år. Förutom att sälja begagnade bostäder i Malmö-Lund så har jag fokuserat på nyproducerade bostäder. Min bakgrund som arkitektstuderande gör att mitt hjärta brinner extra mycket för att vara med från planeringsstadiet ända fram till tillträdet av nyproducerade bostäder. Att utforma och anpassa bostäder efter kunders behov är underbart! Numera förmedlar jag även kommersiella fastigheter så hör av er om ni har frågor om Nyproduktion eller kommersiella fastigheter i Skåne!

Henrietta Lööf

Nyproduktionsansvarig (semester)

Om Jenny Eriksson

Jenny Eriksson

Blivande Mäklare

Om Magnus Wallberg

Om Malin Stoltz

Malin Stoltz

Marknadsansvarig

Om Markus Linderoth

Hej! Ska du sälja med Fastighetsbyrån i Malmö, Lund, Lomma eller Kävlinge kommer du med största sannolikhet även få träffa mig. Jag har fotograferat en bit över 6000 bostäder åt olika mäklarbyråer genom mina år, men fotograferar nu enbart bostäder åt Fastighetsbyrån MLLK. Däremot fotograferar jag även åt inredningsföretaget Norrgavel, Borås Tapeter, Kinnarps möbler och andra inredningsrelaterade företag. Så det här med att fotografera bostäder och inredning är jag ganska duktig på.

Om Mikaela Ohlsson

Mikaela Ohlsson

Mäklarpraktikant

Om Suzan Mermer

Såld nyproduktion

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.