Sök bostad eller innehåll

Malmö

Din mäklare i Malmö

Malmö är antagligen Sveriges mest expansiva storstad med nybyggnationer i såväl de mest centrala delarna som utmed havet. Med sin närhet till både kontinenten och rekreerande natur, märker vi en allt större efterfrågan på alla typer av bostäder i Malmö med omnejd. Våra mäklare hjälper dig att både köpa eller sälja din bostad. 

Vårt försäljningsområde omfattar Malmö kommun. Fastighetsbyrån är en stark utmanare på en mycket konkurrensutsatt marknad.

Med kontor på Drottningtorget, Hyllie stationstorg, Bulltofta och i Slottsstaden kan vi hjälpa dig med alla delar av din bostadsaffär, oavsett om du är ute efter att köpa eller sälja. Kontakta oss gärna för ett kostnadsfritt möte!

Vi finns på följande adresser:

Malmö City - Östra Tullgatan 6, 21128 Malmö
Malmö Öster - Ahrenbergsgatan 4, 212 44 Malmö
Malmö Väster - Regementsgatan 13, 217 53 Malmö
Malmö Hyllie/Limhamn - Hyllie Stationstorg 11, 215 32 Malmö

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

HITTA DIN LOKALA EXPERT
Fyll i dina uppgifter så blir du kontaktad av en mäklare från ditt område.

HITTA DIN LOKALA EXPERT
Fyll i dina uppgifter så blir du kontaktad av en mäklare från ditt område.

 integritetspolicyn

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Malmö

Om Daniel Saveman

Tveka inte en sekund att höra av er till mig, jag går alltid att nå och står alltid till er tjänst i egenskap av stolt franchisetagare! Framåt Malmö

Daniel Saveman

Franchisetagare

Om Jesper Björnsson

Jag har arbetat som mäklare sedan 2006 i Malmö med omnejd och har många lyckade bostadsaffärer som resultat, både villor och bostadsrätter. Har under åren hunnit samla på mig en stor mängd kunskap och erfarenhet vilket är en stor fördel för mina kunder. Jag älskar mitt jobb och mina ledord är glädje och professionalism. Jag brinner verkligen för att sälja och att slå nya prisrekord är oerhört inspirerande. Med mitt arbetssätt maxar jag dina möjligheter att få riktigt bra betalt och skapar samtidigt en trygg affär för både dig och din köpare. Mitt främsta mål är alltid att skapa 100 % nöjda kunder, varje detalj räknas då den bästa reklam jag kan få är rekommendationer från nöjda kunder. Bostadsaffären är den största affären i livet för de flesta personer och jag garanterar dig att jag går "all in" i alla mina uppdrag. Slå mig en signal eller maila om du funderar på att sälja din bostad. Välkommen! /Jesper

Jesper Björnsson

Fastighetsmäklare / Kontorschef Öster Jesper talar svenska, engelska

Om Josefin Nordbeck

Som kontorsansvarig har jag ett varierande arbete där jag hjälper både mäklare, kunder och kontorschefer.

Om Maria Tillgren

Mäklarkarriären startade 2006, sedan dess har jag skapat mig gedigen erfarenhet genom förmedling av bostadrätter och villor i Malmö med omnejd. Jag är lyhörd och hittar den rätta lösningen för goda resultat. Välkommen att kontakta mig!

Maria Tillgren

Fastighetsmäklare / Kontorschef City

Om Per Hedenmark

Som franchisetagare är mina främsta uppgifter att ha det övergripande ansvaret för verksamheten. Vår filosofi är att glada fastighetsmäklare och mäklarassistenter som trivs på sitt arbete gör ett bättre jobb för dig som kund. Vidare strävar vi hela tiden mot att utveckla vår kontor framåt. Allt för att du som kund ska få den allra bästa servicen och den allra främsta mäklartjänsten.

Per Hedenmark

Franchisetagare Per talar svenska, engelska

Om Alexandra Visekruna

Strävar alltid efter att göra det lilla extra i varje affär och ser till att säljare och köpare känner trygghet genom hela försäljningen.

Alexandra Visekruna

Fastighetsmäklare Alexandra talar svenska, engelska, bosniska, kroatiska, serbiska

Om Alexandra Ernberg

Med en bakgrund i kommunikation och marknadsföring och med ett stort intresse för fastigheter och försäljning blev fastighetsmäklare det naturliga karriärsvalet. Detta var för över 10 år sedan och jag har många affärer med mig i bagaget. Arbetet ställer krav på mig att vara drivande och strategisk i mina affärer och projekt, likväl med kundnöjdhet och service i fokus. Idag är jag med och driver Fastighetsbyrån i Lund vilket ger ett genuint engagemang. Jag vill att du som kund ska bli så nöjd med din kontakt med oss på Fastighetsbyrån att du rekommenderar mig och mina kollegor vidare till alla du känner.

Alexandra Ernberg

Nyproduktionsansvarig Alexandra talar svenska, engelska
Diplomerad nyproduktion

Om Andreas Hansen

Jag älskar Lund och det var just kärleken som fick mig att börja arbeta här 2009 efter att ha avslutat mina studier. Med min kandidatexamen i fastighetsekonomi i ryggen förmedlar jag bra och trygga bostadsaffärer. Jag har affärsfokus som driver försäljningarna framåt och jag ger utrymme för alla mina kunder. Tillsamman ska vi göra bra bostadsaffärer, med hög servicenivå, god lokalkännedom och Sveriges största kundregister! Min fritid spenderar jag tillsammans med min fru och dotter, gärna i vårt fritidshus i Furuboda på Ålakusten. Under vinterhalvåret vill jag gärna ha snö under fötterna. Det gäller både i pisten och i längdspåret.

Andreas Hansen

Fastighetsmäklare / Nyproduktion
Diplomerad nyproduktion

Om Annamaria Svensson

Annamaria har jobbat som mäklare sedan 2014 och förmedlar villor och bostadsrätter över hela Malmö. Sedan tidigare har hon många års erfarenhet av försäljning och kundbemötande och det var det som lockade henne till yrket. Annamaria strävar alltid efter att överträffa både säljares och köpares förväntningar och detta gör hon genom att vara lyhörd och anpassa varje enskild affär efter kundernas önskemål och behov. Funderar du på att byta boende? Kontakta Annamaria så kan ni prata om just dina förutsättningar för en lyckad affär.

Annamaria Svensson

Fastighetsmäklare Annamaria talar svenska, engelska

Om Berniz Ismail

Berniz är er hjälpande hand genom bostadsaffären. Med en tidigare karriär som inredare kan Berniz konsten att matcha rätt kund med rätt bostad. Hon jobbar aktivt och engagerat för att göra alla parter nöjda. Hon sporras av utmaningar och tycker det absolut roligaste med arbetet är att överträffa förväntningar. Att vara tillgänglig och lyhörd ser hon som en förutsättning för att skapa trygghet och långa relationer. Tveka inte att kontakta Berniz om ni vill prata försäljning, eller vill ha ett uppdaterat värde på er bostad.

Berniz Ismail

Fastighetsmäklare

Om Carolina Samuelsson

Skidintresserad tjej från Småland som tidigare tävlat hästhoppning på elitnivå. Har bott i Malmö i över sex år och började arbeta som mäklare år 2013. Hon bor i Slottstaden vilket även är det område hon kan och känner till bäst. Carolina är en energirik och noggrann mäklare som alltid strävar efter att både säljare och köpare ska känna sig trygga genom hela bostadsaffären. Vill ni ha en lyckad bostadsaffär så tveka inte att ringa Carolina!

Carolina Samuelsson

Fastighetsmäklare Carolina talar svenska, engelska, danska

Om Daniel Lundin

Musikintresserad bleking med fotboll på elitnivå i bagaget. Älskar Malmö i allmänhet och Möllan i synnerhet. Med över fyra års erfarenhet av både villa- och lägenhetsförsäljningar är Daniel en trygg mäklare att luta sig mot när det blåser som mest. Slå gärna Daniel en signal, han kommer definitivt ta hand om er försäljning på bästa sätt!

Daniel Lundin

Fastighetsmäklare Daniel talar svenska, engelska
Diplomerad nyproduktion

Om Elaine Mürgas

Efter mer än 10 år i branschen har jag i dag ett väl genomtänkt arbetssätt där jag leende och med taktpinnen i handen leder mina kunder genom bostadsaffären. Jag är mån om att såväl säljare som köpare ska känna sig trygga, omhändertagna och i slutändan riktigt, riktigt nöjda med min insats. Målet är det bästa slutpriset vi kan nå och att mina kunder rekommenderar mig vidare till vänner och bekanta. En liten guldkant på min tjänst får nog lov att bli inredning och styling, vilket jag jobbade med simultant som mäklartjänsten under några år. Detta är något jag privat också brinner väldigt mycket för!

Elaine Mürgas

Fastighetsmäklare

Om Emma Topalovic

Med tidigare utbildning inom ekonomi och IT kombinerat med en bakgrund som landslagsaktiv i karate vet Emma att resultat enbart kommer efter hårt arbete. Hon tror starkt på att vara villig att springa lite längre och att arbeta lite extra i varje moment. Genom detta arbetssätt skapar Emma den bästa upplevelsen för varje kund. Kunderna beskriver Emma, flera gånger om, som förtroendeingivande, driven och genomtänkt.

Emma Topalovic

Fastighetsmäklare Emma talar svenska, engelska, bosniska, kroatiska, serbiska

Om Emma Johansson

Emma Johansson har mångårig erfarenhet av kreativ försäljning och förmedling av bostäder. Hon har närmare tio år i fastighetsbranschen och har sedan 2010 arbetat som fastighetsmäklare både inom begagnatmarknaden och nyproduktion. I dag har Emma specialiserad sig som projektledare inom nyproduktion och ingår nu i Fastighetsbyråns framgångsrika nyproduktionsteam. Emma bidrar med ett professionellt kunnande kring marknadsstrategier, marknadsföring och kundbearbetning. Hennes entusiasm leder till en driven och resultatinriktad nyproduktionsmäklare med nöjda kunder och långsiktiga relationer i fokus.

Emma Johansson

Fastighetsmäklare / Nyproduktion
Diplomerad nyproduktion

Om Emma Zacharian

Fastighetsmäklaryrket är ett spännande yrke som har många positiva moment, så som intressanta möten, nya erfarenheter samt nya kunskaper. Ingen dag är den andra lik! Tillfredställelsen att ha nöjda kunder efter varje slutförd affär är nog det bästa med detta yrke. Med stort engagemang, ödmjukhet samt glädje bemöter jag både säljarens och köparens behov.

Emma Zacharian

Fastighetsmäklare Emma talar svenska, engelska, armeniska, lettiska, ryska

Om Ericka Nguyen

Tydligt och målmedvetet strävar jag efter att göra alla mina kunder nöjda, såväl säljare som köpare. Varje bostadsförsäljning är unik, därför skräddarsyr jag alla mina affärer just efter era önskemål och förväntningar. Med engagemang och flexibilitet hoppas jag kunna få vägleda er genom er bostadsaffär.

Ericka Nguyen

Fastighetsmäklare Ericka talar svenska, engelska, vietnamesiska

Om Filippa Mårtensson

Filippa har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2011 och har en bred kunskap om Malmö- marknaden. Hon jobbar hårt för att uppfylla köpare och säljares förväntningar. Att vara engagerad, tillgänglig, professionell och grym på att återkoppla ser hon som en självklarhet i sitt yrke.

Filippa Mårtensson

Fastighetsmäklare

Om Haris Horozovic

Helhjärtad, noggrann och principfast är ord som beskriver mig. Det viktigaste för mig i rollen som fastighetsmäklare är att genomföra en säker förmedling, för både köpare och säljare. Det innebär att parternas behov blir tillgodosedda och att bostadsaffären planeras och genomförs på bästa sätt. Malmö står mig varmt om hjärtat, likaså Småland där jag är född och uppvuxen i arbetarstaden Oskarshamn.

Haris Horozovic

Fastighetsmäklare

Om Jack Ovallius

Jack Ovallius

Fastighetsmäklare

Om Jenny Eriksson

Jenny arbetar efter devisen om att engagemang och hårt arbete är det som gör skillnad i en mäklares insats till ditt högsta möjliga slutpris. Anledningen till valet av yrke är att hon drivs av nöjda kunder och med tillräckligt hårt arbete så vet hon att hon lyckas, med samma inställning går hon in i varje bostadsaffär. Hon drivs av resultat och att sätta ett bestående intryck, vilket ofta är synonymt med nöjda kunder.

Jenny Eriksson

Fastighetsmäklare Jenny talar svenska, engelska

Om Jens Svensson

Golf och skateboard-intresserad Ängelholmare med gedigen utbildning på Malmö universitet. Som fastighetsmäklare strävar han efter en hög professionalitet, och till sin hjälp har han Fastighetsbyråns genomtänkta koncept som bygger på lång och bred erfarenhet. Hans arbete präglas av ett stort engagemang för bostadsaffären och alla de inblandade. Att få arbeta med människor ser Jens som en förmån och hans mål med varje affär är att alla parter skall känna sig sedda, hörda och nöjda.

Jens Svensson

Fastighetsmäklare

Om Jessica Johansson

Årets mäklare 2017 på Fastighetsbyrån Malmö. Genom personligt engagemang och stort driv strävar jag efter samarbeten med hög kvalité där både säljare och köpare ska känna sig trygga men framför allt nöjda efter varje avslutad bostadsaffär.

Jessica Johansson

Fastighetsmäklare Jessica talar svenska, engelska

Om Johanna Flodell

Jag har förmedlat bostadsrätter och villor i Malmö sedan 2008. Mitt mål är att ge mina kunder trygghet, engagemang och affärsmässighet genom hela försäljningsprocessen oavsett om du är köpare eller säljare. Funderar du på att byta boende? Hör gärna av dig till mig så kan vi prata om just dina förutsättningar för en lyckad affär.

Johanna Flodell

Fastighetsmäklare / Nyproduktion Johanna talar svenska, engelska
Diplomerad nyproduktion

Om Johanna Olsson

Johanna som är uppvuxen och bor i Malmö har koll på alla gator och hörn. Hon har alltid ett leende på sina läppar och älskar att gå till jobbet. Hon hjälper gärna dig med din försäljning. Johanna blev utsedd till Årets Rookie 2014 samt Årets Mäklare på Fastighetsbyrån Malmö 2016. Hennes mål är att få 100% nöjda kunder och detta får hon genom att anpassa varje affär efter kundens behov och se varje möte med säljare och köpare på ett unikt sätt.

Johanna Olsson

Fastighetsmäklare Johanna talar svenska, engelska

Om Josefine Falk

Med en stark servicekänsla och ett genuint intresse för både säljare och köpare skapar Josefine bästa möjliga förutsättningar för en lyckad bostadsaffär. Vägen dit handlar om tillgänglighet och lyhördhet, om pålitlighet och förtroende. Att många av Josefines kunder återvänder när det är dags att röra på sig igen, ser hon som ett kvitto på att vägen dit är rätt.

Josefine Falk

Fastighetsmäklare

Om Kenan Hasanoglu

Med stor flexibilitet och hög tillgänglighet hjälper Kenan sina kunder att driva deras bostadsaffär – hela vägen i mål. För att uppnå bästa möjliga resultat jobbar han för att möta varje kunds behov med en personlig och skräddarsydd lösning. Till sin hjälp har han Fastighetsbyråns breda kontaktnät och genomtänkta utbud av service och tjänster.

Kenan Hasanoglu

Fastighetsmäklare Kenan talar svenska, engelska, turkiska

Om Malin Eriksson

Malin Eriksson har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2003 och förmedlar både villor och bostadsrätter i hela Malmö. Har en förkärlek till stadens puls och bor själv på Gamla Väster, men har under åren förmedlat hundratals villor i de västra delarna av Malmö och brinner extra för Limhamn och Hyllie. Känner mig bortskämd att efter 13 år i branschen fortfarande få kickar i vardagen; genom att träffa människor, få rekommendationer och brinna för att alltid ge bästa service till alla.

Malin Eriksson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare i Hyllie/Limhamn

Om Malin Wallin

Med stort engagemang och ett brinnande intresse för såväl bostäder som kundrelationer hjälper Malin dig med ditt livs affär. Hon är övertygad om att hög tillgänglighet och hårt arbete leder till nöjda kunder och bästa möjliga resultat. Hon drivs av att överträffa både köpare och säljares förväntningar och tror att detta görs bäst genom att skräddarsy sin tjänst efter varje kunds unika behov. Tveka inte att höra av dig till Malin för en lyckad bostadsaffär!

Malin Wallin

Fastighetsmäklare

Om Malin Fasth

Efter många års erfarenhet som fastighetsmäklare i centrala Malmö har Malin full koll på alla adresser och bostadsrättsföreningar i staden. Hon har ett stort kontaktnät av såväl återkommande kunder som potentiella spekulanter. Med ett brinnande engagemang, professionell approach och ett affärsmässigt kundfokus vill jag ge mina kunder en effektiv och kvalitativ försäljningsprocess med ett tillfredsställande slutpris.

Malin Fasth

Fastighetsmäklare

Om Mattias Jansson

Sedan 2014 har Mattias varit verksam som fastighetsmäklare. Karriären startade på Trelleborgsmarknaden, för att fortsätta vidare i Malmö, vilket skapat stora erfarenheter av förmedling av fastigheter, bostadsrätter och nyproduktion. Numera läggs allt fokus som nyproduktionsmäklare på Fastighetsbyrån där vardagen präglas av kundmöten och projektledning. Mattias är en lugn och förtroendeingivande fastighetsmäklare som kombinerar fina resultat med nöjda kunder!

Mattias Jansson

Fastighetsmäklare / Nyproduktion
Diplomerad nyproduktion

Om Maxime Melkie

Jag jobbar alltid aktivt och engagerat för att göra ert livs affär så lyckad som möjligt.En bra kundrelation är verkligen något som står i fokus för mitt engagemang; att göra både säljare och köpare nöjda. Som person är jag driven och trivs med att ha många bollar i luften. Att hela tiden få träffa nya människor är något jag tycker om med mitt jobb som fastighetsmäklare. Så tveka inte att höra av er om ni har frågor eller funderingar!

Maxime Melkie

Fastighetsmäklare

Om Mikaela Olsson

Mikaela startade sin karriär på Fastighetsbyrån 2011 i Spanien som innesäljare och blev så fäst vid både företaget och yrket att hon bestämde sig för att flytta tillbaka till Sverige för att utbilda sig till fastighetsmäklare. Hon arbetar idag på Fastighetsbyrån i Malmö, staden hon är uppvuxen och stormtrivs i. Som den äkta Malmöbo hon är känner hon till Malmös alla gator och hörn. Med lång erfarenhet från hotell- och restaurangbranschen är hon van att möta människor med olika behov och livssituationer. Hon skräddarsyr därför sin tjänst utifrån allas individuella förutsättningar och önskemål. Tveka inte att kontakta Mikaela för en lyckad bostadsaffär!

Mikaela Olsson

Fastighetsmäklare

Om Nina Hjelm

Nina är en driven mäklare som alltid lägger kundrelationen i fokus. Hon tror starkt på att planering och kommunikation är det som får varje kund att känna förtroende och trygghet. För henne var det en självklarhet att mäkla i Malmö, staden hon är uppväxt i och håller varmt om hjärtat. Med sin lokalkunskap om Malmö känner hon till det där lilla extra, allt för att skräddarsy de bästa affärerna utifrån kundernas individuella behov. Önskar ni en smidig bostadsaffär där ni med glädje kan starta ett nytt kapitel i livet så ska ni inte tveka att höra av er till Nina!

Nina Hjelm

Fastighetsmäklare

Om Ramona Girdea

Ramona är en mäklare som garanterar såväl köpare som säljare en trygg och smidig bostadsaffär genom ett stort engagemang och god tillgänglighet under hela processen. Målmedveten och med uppväxt i en entreprenadfamilj kan hon vikten av att tillgodose kunders behov genom att vara lyhörd och ödmjuk, något som ligger i hennes natur. Via sin yrkesbakgrund - försäkringsrådgivare, kundmötesbokare, tillträdeshandläggare på Nordea och visningsvärdinna - kan Ramona erbjuda expertishjälp.

Ramona Girdea

Fastighetsmäklare

Om Rickard Bremer

Med över 20-års försäljningserfarenhet inom både bank och försäkring, samt även i telecombranschen och inom bilindustrin så tillhör trebarnspappan och Limhamnsbon Rickard en av våra mest rutinerade medarbetare. Hans mäklarkarriär hos Fastighetsbyrån började i Spanien 2015. Nu är han tillbaka i sin hemstad där han är född och uppvuxen och där han har koll på det mesta, från skolor till föreningsliv. Med ett genuint engagemang för sina kunder och med sitt professionella och målmedvetna sätt hjälper Rickard er till en framgångsrik försäljning.

Rickard Bremer

Fastighetsmäklare

Om Sharon Holmqvist

Jag har jobbat som mäklare sedan 2005. Att jag själv är född och uppvuxen i Djupadal bidrar både till en spetskompetens när det rör sig om att sälja bostäder på Limhamn med omnejd, samt att varje affär utförs med hjärta och känsla för ett älskat område. Detta i kombination med social kompetens och mångårig yrkeserfarenhet bidrar till en resultatinriktad lösning i varje enskild affär.

Sharon Holmqvist

Fastighetsmäklare / Franchisetagare i Hyllie/Limhamn

Om Susanne Lilja fd Kristensson

Susanne har arbetat som mäklare i Malmö med omnejd sedan 2005. Nu finner ni henne på vårt kontor på expansiva Hyllie. Som boende på Rosenvång och med barnen på Limhamnsskolor har hon god lokalkännedom och stort nätverk här. Hon förmedlar såväl hus som bostadsrätter. Susanne är målmedveten och med stor kunskap, engagemang och hjärta skapar hon trygga bostadsaffärer med riktigt nöjda kunder som återkommer och även rekommenderar henne vidare.

Susanne Lilja fd Kristensson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare i Hyllie/Limhamn

Om Therese Alm Svalner

Jag har sedan år 2007 arbetat som fastighetsmäklare och förmedlat hundratals villor och bostadsrätter över dessa år. Känner mig oerhört tacksam över att fortfarande brinna för mitt jobb där jag får vara delaktig i det stora beslut som ett nytt hem innebär. Mötet med människor och etablerandet av nya relationer var det som inledningsvis lockade mig till yrket. Min drivkraft har hela tiden varit nöjda kunder och detta har jag säkerställt genom en transparens i mitt arbete och ett personligt engagemang hela vägen. Steget vidare in till nyproduktion kändes väldigt naturligt och det är oerhört givande att få följa kunden redan från detta tidiga stadie.

Therese Alm Svalner

Fastighetsmäklare / Nyproduktion
Diplomerad nyproduktion

Om Tobias Axell

Med erfarenhet inom service och en gedigen universitetsutbildning skapar Tobias en trygg process för sina kunder genom hela bostadsaffären. Han är målmedveten och drivs av att både köpare och säljare skall vara nöjda vid affärens slut. Genom hårt arbete, stort engagemang och hög tillgänglighet anpassar han varje enskild affär efter dess förutsättningar och hoppas kunna överträffa sina kunders förväntningar.

Tobias Axell

Fastighetsmäklare

Om Tobias Hansson

Tobias som är uppvuxen i de östra delarna av Malmö och för närvarande bor i staden, innehar fullgod lokalkännedom med bred kunskap kring Malmös alla gator och hörn. Tobias spetskompetens kring de östra områdena medför kvalité i varje enskild affär som inges med engagemang och hjärta. Med sina 3 års utbildning i ryggen vet Tobias vad som krävs för att genomföra en fulländad fastighetsaffär. Att få vara en del i människors livs största affär gör jobbet otroligt spännande och engagemanget för att träffa nya människor och etablera nya kundrelationer gjorde att Tobias fastnade för yrket. Hans drivkraft och mål med varje affär är att få 100 % nöjda kunder och det får Tobias genom att anpassa varje försäljning utifrån kundens behov. Tobias är verksam i hela Malmö men har sitt huvudområde i östra Malmö. Vill ni ha en trygg och lyckad bostadsaffär med full kundfokus, tveka inte att ringa Tobias!

Tobias Hansson

Fastighetsmäklare Tobias talar svenska, engelska

Om Adam Skoglund

Adam Skoglund

Kundtjänst Adam talar svenska, engelska

Om Carolin Stenberg

Carolin Stenberg

Mäklarassistent / Föräldraledig

Om Catharina Carling

Om Cecilia Holgersson

Jag arbetar som mäklarassistent åt mäklare i både Malmö och Lund. Det bästa med mitt arbete är de omväxlande arbetsuppgifterna och mina härliga kollegor.

Om David Johansson

Om Don Olsson

Don Olsson

Blivande mäklare

Om Karolina Krupa

Om Magnus Wallberg

Om Markus Linderoth

Hej! Ska du sälja med Fastighetsbyrån i Malmö, Lund, Lomma eller Kävlinge kommer du med största sannolikhet även få träffa mig. Jag har fotograferat en bit över 6000 bostäder åt olika mäklarbyråer genom mina år, men fotograferar nu enbart bostäder åt Fastighetsbyrån MLLK. Däremot fotograferar jag även åt inredningsföretaget Norrgavel, Borås Tapeter, Kinnarps möbler och andra inredningsrelaterade företag. Så det här med att fotografera bostäder och inredning är jag ganska duktig på.

Om Martina Ahlberg

Om Suzan Mermer

Suzan Mermer

Blivande mäklare

Våra samarbeten

Det är mycket att tänka på när du byter bostad. För att göra din flytt och ditt nya boende så bekvämt som möjligt, finns våra tilläggstjänster för att hjälpa dig som är kund hos Fastighetsbyrån.

LC Service & Renova AB

Städning på LC Service är mer än bara rengöring. Deras mål är att skapa ett förtroende som bidrar till ett väl fungerande samarbete. De arbetar med miljön i fokus och deras arbete utförs alltid enligt miljöanpassade städmetoder.

LC Service & Renova AB

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Home Lab

Sedan vår start 2007 har vi inrett mer än 3500 bostäder. Av dessa har ungefär nio av tio blivit sålda inom hyrestiden. Du som följer oss på nätet vet att det är en bra idé att styla. Vi brukar berätta att Home Lab snabbar upp säljprocessen. Dessutom får du bättre betalt. Kvalitet lönar sig. Alltid. Tänk på en sak till: boka i tid! Vi stylar exklusivt för Sveriges största fastighetsmäklare, Fastighetsbyrån, så det är inte överraskande att många vill anlita våra duktiga kreatörer. Tänk också på att kostnaden för en homestyling ofta är betald med bara ett enda, extra bud. Kostnaden är dessutom avdragsgill vid försäljning (privatpersoner). Om du gör en vinst kan du skriva ner priset på stylingen med 22%. Efter avdrag. Fråga din mäklare på Fastighetsbyrån, så får du veta mer. Stort tack för att du besöker Home Lab. Som du kan se finns det anledning till att vi är marknadsledande i Skåne. Våra egna Instagram-bilder hittar du om du söker på @homelabfastighetsbyran i din Insta-app. Här kan du se våra fotografier först av alla.

Home Lab

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Panasonic

Uppgradera ditt hem med produkter från Panasonic. Fastighetsbyråns kunder får upp till 50% rabatt på utvalda varor i Panasonics webshop. Ditt nya boende förtjänar det allra bästa, i Panasonics webshop kan du uppgradera vardagsrummet med en ny Ultra HD-TV och Bluray. Ta köket till en högre nivå med nya vitvaror eller varför inte köpa en Smart Home övervakningslösning som ger dig full koll på ditt nya boende när du inte är hemma. Kontakta din mäklare för mer information.

Panasonic

Swedbank och Sparbankerna

Erbjudande om 3 månaders fri hemförsäkring Skydda hemmet oavsett om du köper en bostadsrätt, villa eller fritidshus. Swedbank och Sparbankerna erbjuder dig hemförsäkring kostnadsfritt i 3 månader vid nytecknande av helårsavtal. Gäller dig som är eller blir bolånekund i Swedbank eller sparbank i samband med din bostadsaffär. Försäkringsgivare är Tre Kronor Försäkring AB Läs mer om erbjudandet här: https://www.fastighetsbyran.se/kopa-bostad/bolan/swedbank-forsakring/

Swedbank och Sparbankerna

IVT Värmepumpar

IVT Värmepumpar är ett av de ledande värmepumpsföretagen i Europa, med produktutveckling och produktion i Tranås. Som enda aktör erbjuder IVT Svanenmärkta värmepumpar med 10 års garanti på kompressorn och 6 års garanti på värmepumpen.   IVT erbjuder dig som kund hos Fastighetsbyrån följande rabatter: 4000 kronor rabatt vid köp av en berg-/jord-/sjövärmepump alternativt luft/vattenpump. 1.500:- vid köp av en luft/luft alternativt frånluftsvärmepump.   Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden. Kontakta oss nedan för mer information och intresseanmälan.

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Anticimex

Anticimex erbjuder som samarbetspartner till Fastighetsbyrån besiktningar och försäkringar inom ramen för Fastighetsbyråns tilläggstjänst ”Besiktning med Dolda Fel-Försäkring”. Anticimex är marknadsledande inom ramen för överlåtelsebesiktningar och dolda fel-försäkringar och är en av få aktörer som tar ansvar i tre år för besiktningen. Dessutom erbjuder Anticimex en rad andra tjänster som kan vara lämpliga i samband med ett bostadsbyte, till exempel energideklarationer, areamätningar, fuktutredningar och radonmätningar. Välkommen att läsa mer på anticimex.se

Anticimex

OBM-gruppen

OBM Gruppen är en rikstäckande franchiseorganisation med filialer från Malmö upp till Sundsvall. OBM Gruppen erbjuder dig bl.a. överlåtelsebesiktningar, energideklarationer, radonmätningar och areabestämning m.m. Som samarbetspartner till Fastighetsbyrån erbjuder de Fastighetsbyråns paketerade besiktningsprodukter överlåtelsebesiktning med dolda fel-försäkring besiktat av OBM Gruppen. Gå in på www.obmgruppen.se för att läsa mer.

OBM-gruppen

Myrorna

Vill du bli av med saker från din gamla bostad? Myrorna erbjuder inlämning, hämtning och i vissa städer även utlåning av släpvagn. Bor du i Stockholmsområdet eller i Göteborg kontaktar du vår givarservice, telefon 020-1400044. Öppet måndag-torsdag 8-16, fredag 8-14. E-post gsc@myrorna.se. Bor du i övriga delar av landet? Ring din lokala butik som du hittar på www.myrorna.se Vi tar också hand om dödsbon. Ring på telefon 08-56316903.

Myrorna tar hand om dina gamla prylar!
  • Rikstäckande

Flügger färg

Sugen på att göra om hemma? Hos Flügger färg får du som har köpt eller sålt bostad via Fastighetsbyrån upp till 20 procent rabatt på ett stort sortiment färg och tapeter under ett helt år. Ta chansen att sätta färg på ditt nya hem! Flügger är en av Sveriges största färghandlare med 140 butiker och deras färgproffs hjälper dig gärna med råd och tips. Om du bor inom två mil från en Flügger-butik kan du få en gratis måleribesiktning av din fasad (värde ca 500 kr). Dessutom får alla kunder hos Fastighetsbyrån 20 procent rabatt på Flügger färg produkter och Fiona tapeter. På övrigt Flügger sortiment och tapeter får du 10 procent. Alla rabatter gäller under ett helt år och oavsett storlek på köp. Rabatterna kan inte kombineras med andra erbjudanden. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information.

Flugger

Ballingslöv kök

Vem fantiserar inte om ett drömkök när man flyttar till ett nytt boende? Med 23 procent rabatt hos kök från Ballingslöv kan du göra drömmen till verklighet. Det är enkelt att bli inspirerad i ett nytt och fräscht kök. Genom en generös köksrabatt på 23 procent ger Ballingslöv dig chansen att få ett kök som hela familjen kommer att trivas i. Ballingslöv är en kökstillverkare med cirka 80 egna butiker och återförsäljare runt om i landet. Rabatten gäller på ordinarie butikspris, kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller oavsett storlek på köp. Vitvaror omfattas ej i detta erbjudande. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information. http://www.ballingslov.se/aterforsaljare

Ballingslöv

Hemnet

Varje vecka kommer ca 2,6 miljoner unika besökare till Sveriges största bostadssajt via mobilen, plattan eller datorn. Några letar efter något på landet, andra efter ett hem mitt i smeten. Några drömmer om högt i tak, andra om låg avgift. Oavsett storlek och sort, gör Hemnet allt de kan för att hjälpa världens mest hemkära folk att uppfylla sina bostadsdrömmar Hemnet startades 1998 och ägs av General Atlantic, Merro, Mäklarsamfundet och FMF.

Hemnet

Ztorage magasinering

Behöver du magasinera saker i samband med din flytt? Då kan Ztorage hjälpa dig med förvaring och hämtservice. Via Ztorage kan du enkelt beställa upphämtning och förvaring av flyttlådor och andra föremål. Ztorage erbjuder: - Gratis hemleverans av flyttkartonger - Bärhjälp och upphämtning av kartonger och andra föremål - Säker förvaring - Du betalar endast för de föremål du faktiskt förvarar. Erbjudande till Fastighetsbyråns kunder: En månadads gratis förvaring oavsett mängd magasinerat gods. Minsta förvaringstid på tre månader. Du betalar enbart för lämning av gods (249:-) samt minst två månaders förvaringskostnad. Priset för Fastighetsbyråns kunder är 29:- per förvarad låda. Ingen uppsägningstid och du betalar enbart för varje påbörjad förvaringsmånad. Börja din förvaring på https://ztorage.se/ztorage-partner-fastighetsbyran/ Vid behov av flyttjänster och större magasinering kan timdebitering komma att gälla. Denna extratjänst finns i nuläget enbart tillgänglig i Stockholmsområdet - i övriga delar av landet är tjänsteutbudet varierat. Kontakta Ztorage så hjälper de dig till rätt lösning!

Ztorage AB

GodEl

Hos Fastighetsbyråns partner GodEl går 500 kr till välgörenhet när du blir kund.  Rörligt elavtal med prisgaranti  Ingen uppsägningstid  100 % förnybar el märkt Bra Miljöval  GodEls vinst går till välgörenhet  Byt till GodEl på två minuter! https://godel.se/fastighetsbyran/

GodEl i Sverige AB

Bostäder vi sålt

Visa fler

Såld nyproduktion

Solbacken - Shiitake

Solbacken

PROJEKT SLUTSÅLT Prisbelönta arkitektfirman Hauschild + Siegel uppför 13 fantastiska radhus i bostadsrättsform i så omtyckta Solbacken med preliminär inflyttning redan kvartal fyra 2018. Tillfällen som detta kommer inte ofta, här ges du möjlighet att tillsammans med arkitekten hitta den planlösning som passar just er livsstil bäst. Flexibiliteten är stor, standarden hög och boendet högst personligt. Den egna trädgården i härligt västerläge gränsar mot en gemensam gård där man delar på pool, bastu, växthus, planteringslådor, verkstad/ateljé och förråd- ett enormt mervärde i vardagen. På radhusens framsida finns en miniträdgård samt tillhörande parkeringsplatser för bil och cyklar. På den tre meter höga bottenvåningen öppnar fönsterpartier från golv till tak ut mot trädäck och grönskande trädgårdar. Den utkragade ovanvåningen, med över tre meters takhöjd till nock, formar stora perspektivfönster mot väster i riktning mot havet. Här har man en storartad utsikt över den låga grannbebyggelsen. Österut vetter utsikten mot den lugna bostadsgatan. Interiört gläds vi åt att radhusskiljande väggar och bjälklag utförs i synlig betong, övriga väggar är målade vita. Golvet på bottenvåningen är i betong medans vi på ovanvåningen möts av vitlaserad ekparkett. På bottenplan placeras kök, vardagsrum och badrum enligt olika planlösningsalternativ, här kan du också välja att få ett kontor eller en extrabostad med egen entré. På ovanvåningen ges möjlighet med 1-4 rymliga rum samt ytterligare ett badrum samt tvättstuga. Det finns flera olika planlösningsalternativ (för båda våningarna) att välja mellan. Tillsammans med arkitekten görs justeringar av detaljer och tillval så att ni får ert optimala hem! Bo mitt i staden i ett hållbart boende med gemensam pool! Läs allt om projektet och se alla planlösningar på projektsidan, http://solbacken-brf.se/
Läs mer
Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.