Sök bostad eller innehåll

Lysekil

Din mäklare i Lysekil

Affärsmässighet, trovärdighet och engagerad är tre viktiga ledord som speglar vårt arbete. För oss är varje affär unik och vårt mål är att alltid göra en så bra affär som möjligt för såväl köpare som säljare. Vi arbetar därför aktivt med att erbjuda den bästa mäklartjänsten och att kunna möta våra kunders önskemål om en helhetslösning för boende.

På kontoret i Lysekil möter du personer som har stor erfarenhet av den lokala fastighetsmarknaden och ett brett kontaktnät vilket krävs för ett lyckat resultat. Fastighetsbyrån är Sveriges största mäklare och vårt kontor hjälper årligen cirka 250 familjer genom deras köp- och säljprocess.

Om du har några frågor eller funderingar så tveka inte att kontakta oss!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

HITTA DIN LOKALA EXPERT
Fyll i dina uppgifter så blir du kontaktad av en mäklare från ditt område.

HITTA DIN LOKALA EXPERT
Fyll i dina uppgifter så blir du kontaktad av en mäklare från ditt område.

 integritetspolicyn

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Lysekil

Om Jörgen Hammargren

Drivkraften för mig som mäklare är att genom personligt engagemang och ett starkt varumärke i ryggen kunna hjälpa mina kunder till en lyckad bostadsaffär. Det är extra roligt när jag känner att jag gör skillnad för mina kunder och att de känner sig trygga med mig som mäklare.

Jörgen Hammargren

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Phillip Loewen

Phillip Loewen

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anna-Karin Antonsson

Möten med människor har alltid intresserat mig och att få vara behjälplig med människors livs kanske största affär är både spännande och berikande. Det som är fantastiskt är att den ena dagen inte är den andra lik och det gäller att alltid se möjligheterna. Har tidigare jobbat som mäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Lysekil i 18 år.

Om Josefine Franzén

Som fastighetsmäklare har jag ett inspirerande, stimulerande och utmanande yrke. Att få möta människor i alla tänkbara livssituationer, just när det är dags för en av de största förändringarna i vardagen - bostadsbytet, är något jag ser fram emot varje dag. För mig är det viktigt att anpassa mig i varje affär och se till att både säljare och köpare känner sig nöjda genom hela försäljningsprocessen. Att ge god service med ett stort engagemang är för mig en självklarhet. Så vare sig det gäller att köpa eller sälja, tveka inte att höra av er om ni funderar på något! Det är er bostadsaffär och därför är det era behov och önskemål som är viktigast!

Josefine Franzén

Fastighetsmäklare

Om Åsa Larsson

Det viktigaste för mig, är att anpassa mig i varje unik affär och se till att både säljare och köpare blir nöjda. Arbetet som fastighetsmäklare är utmanande, utvecklande och ingen dag är den andra lik. Att möta människor i olika skeden i livet och kunna få möjlighet att hjälpa till med smidiga affärer, oftast i samband med att livet tar nya vändningar, ser jag som ett stort privilegium. Som person är jag engagerad, har hög ambitionsnivå och är dessutom lyhörd, effektiv och noggrann. De egenskaperna, tillsammans med att jag alltid har ett leende på läpparna, medför att jag har hög kundnöjdhet. Har Ni några som helst frågor eller funderingar kring bostadsmarknaden eller byta boende - kontakta mig för en förutsättningslös dialog!

Åsa Larsson

Fastighetsmäklare

Om Philip Samuelsson

Philip Samuelsson

Blivande Mäklare
Diplomerad nyproduktion

Våra samarbeten

Det är mycket att tänka på när du byter bostad. För att göra din flytt och ditt nya boende så bekvämt som möjligt, finns våra tilläggstjänster för att hjälpa dig som är kund hos Fastighetsbyrån.

Biliv hyrbilar AB underlättar flytten.

Flyttdags? Biliv hyrbilar AB lämnar 20% rabatt på 1 dygns hyra av släp eller flyttbil vid ett tillfälle. För att ta del av erbjudandet behöver du bara visa upp Fastighetsbyråkortet.

Biliv Hyrbilar AB

Mix interiör ger inspiration till ditt nya hem.

Mix interiör lämnar 10% rabatt vid ett köptillfälle. Gäller ej redan nedsatta varor eller extrapriser. För att ta del av erbjudandet behöver du bara visa upp Fastighetsbyråkortet.

Mix Interiör

Catarinas blommor förgyller ditt hem med vackra blommor mm.

Catarinas blommor lämnar 15% rabatt vid ett köptillfälle. För att ta del av erbjudandet behöver du bara visa upp Fastighetsbyråkortet.

Catarinas blommor

Carlbergs skorstenstätning

Carlbergs skorstenstätning lämnar 15% rabatt på skorstensreparation vid ett tillfälle. För att ta del av erbjudandet behöver du bara visa upp Fastighetsbyråkortet.

Carlbergs skorstenstätning

Jagefeldts glasmästeri AB - när du behöver fönsterreparation.

Jagefeldts glasmästeri AB lämnar 20% rabatt på fönsterreparationer. För att ta del av erbjudandet behöver du bara visa upp Fastighetsbyråkortet.

Jagefeldts glasmästeri AB

Erling Ohlssons rör AB-din lokala rörfirma

Erling Ohlssons rör lämnar 20% rabatt vid ett köptillfälle i butiken. För att ta del av erbjudandet behöver du visa upp köpekontraktet tillsammans med Fastighetsbyråkortet.

Erling Ohlssons rör AB

Flugger Färg AB

Flugger Färg i Lysekil lämnar 30% rabatt på färg och tapeter vid ett köptillfälle. Rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Flugger Färg AB

Brastad Kök

Vid köp av kök lämnar Brastad Kök 15% rabatt på vitvaror.

Brastad Kök

Gullmarsdata

Teknikbutik www.gullmarsdata.se Gullmarsdata erbjuder ett kostnadsfritt hembesök till din nya bostad inom Lysekils kommun. Vi går gemensamt igenom ert behov av kommunikationslösning för Internet/Telefoni och TV, därefter tar vi fram ett förslag på bästa lösning för just er bostad för att täcka upp ert behov av kommunikationslösning, bra WiFi-täckning mm.

Gullmarsdata

Lysekils Trä

Bygghandel Lysekils Trä lämnar 20% i rabatt vid ett köptillfälle i butiken. Gäller ej kampanj eller beställningsvaror.

Lysekils Trä

Midroc Electro

Elfirma www.midrocelectro.se Midroc Electro lämnar 10% rabatt på arbetskostnaden samt material vid ett köptillfälle.

Midroc Electro

SALTBACKEN - Passion för vackra hem och enkla ting!

Hitta något nytt till hemmet hos oss. Design, inredning, möbler eller något till uteplatsen? Välkommen till Saltbacken och låt dig inspireras. Vi lämnar 10 % rabatt vid ett köptillfälle. (Gäller på ordinarie priser).

Saltbacken Design

Byggföretag

Byggtjänst i Lysekil lämnar 10 % rabatt på arbetskostnad samt material vid ett köptillfälle.

Byggtjänst i Lysekil AB

Träna en månad gratis

Nordic Wellness har fler än 160 klubbar, kom in och testa klubben som är närmast dig! Du får tillgång till ett brett gruppträningsutbud och kvalitativa ytor för styrka och kondition. Ett starkt och naturligt steg för mer energi i din vardag. Välkommen! Gäller på valfri Nordic Wellness-klubb, 1 gång/person och år under bemannande öppettider (se hemsidan före besök) Medtag legitimation. Månadskort gäller ej befintliga medlemmar. Lokala avvikelser i utbudet kan förekomma.

Nordic Wellness

Swedbank och Sparbankerna

Erbjudande om 3 månaders fri hemförsäkring Skydda hemmet oavsett om du köper en bostadsrätt, villa eller fritidshus. Swedbank och Sparbankerna erbjuder dig hemförsäkring kostnadsfritt i 3 månader vid nytecknande av helårsavtal. Gäller dig som är eller blir bolånekund i Swedbank eller sparbank i samband med din bostadsaffär. Försäkringsgivare är Tre Kronor Försäkring AB Läs mer om erbjudandet här: https://www.fastighetsbyran.se/kopa-bostad/bolan/swedbank-forsakring/

Swedbank och Sparbankerna

Ztorage magasinering

Behöver du magasinera saker i samband med din flytt? Då kan Ztorage hjälpa dig med förvaring och hämtservice. Via Ztorage kan du enkelt beställa upphämtning och förvaring av flyttlådor och andra föremål. Ztorage erbjuder: - Gratis hemleverans av flyttkartonger - Bärhjälp och upphämtning av kartonger och andra föremål - Säker förvaring - Du betalar endast för de föremål du faktiskt förvarar. Erbjudande till Fastighetsbyråns kunder: En månadads gratis förvaring oavsett mängd magasinerat gods. Minsta förvaringstid på tre månader. Du betalar enbart för lämning av gods (249:-) samt minst två månaders förvaringskostnad. Priset för Fastighetsbyråns kunder är 29:- per förvarad låda. Ingen uppsägningstid och du betalar enbart för varje påbörjad förvaringsmånad. Börja din förvaring på https://ztorage.se/ztorage-partner-fastighetsbyran/ Vid behov av flyttjänster och större magasinering kan timdebitering komma att gälla. Denna extratjänst finns i nuläget enbart tillgänglig i Stockholmsområdet - i övriga delar av landet är tjänsteutbudet varierat. Kontakta Ztorage så hjälper de dig till rätt lösning!

Ztorage AB

GodEl

Hos Fastighetsbyråns partner GodEl går 500 kr till välgörenhet när du blir kund.  Rörligt elavtal med prisgaranti  Ingen uppsägningstid  100 % förnybar el märkt Bra Miljöval  GodEls vinst går till välgörenhet  Byt till GodEl på två minuter! https://godel.se/fastighetsbyran/

GodEl i Sverige AB

Panasonic

Uppgradera ditt hem med produkter från Panasonic. Fastighetsbyråns kunder får upp till 50% rabatt på utvalda varor i Panasonics webshop. Ditt nya boende förtjänar det allra bästa, i Panasonics webshop kan du uppgradera vardagsrummet med en ny Ultra HD-TV och Bluray. Ta köket till en högre nivå med nya vitvaror eller varför inte köpa en Smart Home övervakningslösning som ger dig full koll på ditt nya boende när du inte är hemma. Kontakta din mäklare för mer information.

Panasonic

IVT Värmepumpar

IVT Värmepumpar är ett av de ledande värmepumpsföretagen i Europa, med produktutveckling och produktion i Tranås. Som enda aktör erbjuder IVT Svanenmärkta värmepumpar med 10 års garanti på kompressorn och 6 års garanti på värmepumpen.   IVT erbjuder dig som kund hos Fastighetsbyrån följande rabatter: 4000 kronor rabatt vid köp av en berg-/jord-/sjövärmepump alternativt luft/vattenpump. 1.500:- vid köp av en luft/luft alternativt frånluftsvärmepump.   Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden. Kontakta oss nedan för mer information och intresseanmälan.

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Anticimex

Anticimex erbjuder som samarbetspartner till Fastighetsbyrån besiktningar och försäkringar inom ramen för Fastighetsbyråns tilläggstjänst ”Besiktning med Dolda Fel-Försäkring”. Anticimex är marknadsledande inom ramen för överlåtelsebesiktningar och dolda fel-försäkringar och är en av få aktörer som tar ansvar i tre år för besiktningen. Dessutom erbjuder Anticimex en rad andra tjänster som kan vara lämpliga i samband med ett bostadsbyte, till exempel energideklarationer, areamätningar, fuktutredningar och radonmätningar. Välkommen att läsa mer på anticimex.se

Anticimex

OBM-gruppen

OBM Gruppen är en rikstäckande franchiseorganisation med filialer från Malmö upp till Sundsvall. OBM Gruppen erbjuder dig bl.a. överlåtelsebesiktningar, energideklarationer, radonmätningar och areabestämning m.m. Som samarbetspartner till Fastighetsbyrån erbjuder de Fastighetsbyråns paketerade besiktningsprodukter överlåtelsebesiktning med dolda fel-försäkring besiktat av OBM Gruppen. Gå in på www.obmgruppen.se för att läsa mer.

OBM-gruppen

Myrorna

Vill du bli av med saker från din gamla bostad? Myrorna erbjuder inlämning, hämtning och i vissa städer även utlåning av släpvagn. Bor du i Stockholmsområdet eller i Göteborg kontaktar du vår givarservice, telefon 020-1400044. Öppet måndag-torsdag 8-16, fredag 8-14. E-post gsc@myrorna.se. Bor du i övriga delar av landet? Ring din lokala butik som du hittar på www.myrorna.se Vi tar också hand om dödsbon. Ring på telefon 08-56316903.

Myrorna tar hand om dina gamla prylar!
  • Rikstäckande

Flügger färg

Sugen på att göra om hemma? Hos Flügger färg får du som har köpt eller sålt bostad via Fastighetsbyrån upp till 20 procent rabatt på ett stort sortiment färg och tapeter under ett helt år. Ta chansen att sätta färg på ditt nya hem! Flügger är en av Sveriges största färghandlare med 140 butiker och deras färgproffs hjälper dig gärna med råd och tips. Om du bor inom två mil från en Flügger-butik kan du få en gratis måleribesiktning av din fasad (värde ca 500 kr). Dessutom får alla kunder hos Fastighetsbyrån 20 procent rabatt på Flügger färg produkter och Fiona tapeter. På övrigt Flügger sortiment och tapeter får du 10 procent. Alla rabatter gäller under ett helt år och oavsett storlek på köp. Rabatterna kan inte kombineras med andra erbjudanden. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information.

Flugger

Ballingslöv kök

Vem fantiserar inte om ett drömkök när man flyttar till ett nytt boende? Med 23 procent rabatt hos kök från Ballingslöv kan du göra drömmen till verklighet. Det är enkelt att bli inspirerad i ett nytt och fräscht kök. Genom en generös köksrabatt på 23 procent ger Ballingslöv dig chansen att få ett kök som hela familjen kommer att trivas i. Ballingslöv är en kökstillverkare med cirka 80 egna butiker och återförsäljare runt om i landet. Rabatten gäller på ordinarie butikspris, kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller oavsett storlek på köp. Vitvaror omfattas ej i detta erbjudande. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information. http://www.ballingslov.se/aterforsaljare

Ballingslöv

Hemnet

Varje vecka kommer ca 2,6 miljoner unika besökare till Sveriges största bostadssajt via mobilen, plattan eller datorn. Några letar efter något på landet, andra efter ett hem mitt i smeten. Några drömmer om högt i tak, andra om låg avgift. Oavsett storlek och sort, gör Hemnet allt de kan för att hjälpa världens mest hemkära folk att uppfylla sina bostadsdrömmar Hemnet startades 1998 och ägs av General Atlantic, Merro, Mäklarsamfundet och FMF.

Hemnet

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.