Sök bostad eller innehåll

Lysekil

Din mäklare i Lysekil

Affärsmässighet, trovärdighet och engagerad är tre viktiga ledord som speglar vårt arbete. För oss är varje affär unik och vårt mål är att alltid göra en så bra affär som möjligt för såväl köpare som säljare. Vi arbetar därför aktivt med att erbjuda den bästa mäklartjänsten och att kunna möta våra kunders önskemål om en helhetslösning för boende.

På kontoret i Lysekil möter du personer som har stor erfarenhet av den lokala fastighetsmarknaden och ett brett kontaktnät vilket krävs för ett lyckat resultat. Fastighetsbyrån är Sveriges största mäklare och vårt kontor hjälper årligen cirka 250 familjer genom deras köp- och säljprocess.

Om du har några frågor eller funderingar så tveka inte att kontakta oss!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Lysekil

Om Jörgen Hammargren

Drivkraften för mig som mäklare är att genom personligt engagemang och ett starkt varumärke i ryggen kunna hjälpa mina kunder till en lyckad bostadsaffär. Det är extra roligt när jag känner att jag gör skillnad för mina kunder och att de känner sig trygga med mig som mäklare.

Jörgen Hammargren

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Phillip Loewen

Phillip Loewen

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anna-Karin Antonsson

Möten med människor har alltid intresserat mig och att få vara behjälplig med människors livs kanske största affär är både spännande och berikande. Det som är fantastiskt är att den ena dagen inte är den andra lik och det gäller att alltid se möjligheterna. Har tidigare jobbat som mäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Lysekil i 18 år.

Om Josefine Franzén

Som fastighetsmäklare har jag ett inspirerande, stimulerande och utmanande yrke. Att få möta människor i alla tänkbara livssituationer, just när det är dags för en av de största förändringarna i vardagen - bostadsbytet, är något jag ser fram emot varje dag. För mig är det viktigt att anpassa mig i varje affär och se till att både säljare och köpare känner sig nöjda genom hela försäljningsprocessen. Att ge god service med ett stort engagemang är för mig en självklarhet. Så vare sig det gäller att köpa eller sälja, tveka inte att höra av er om ni funderar på något! Det är er bostadsaffär och därför är det era behov och önskemål som är viktigast!

Josefine Franzén

Fastighetsmäklare

Om Åsa Larsson

Det viktigaste för mig, är att anpassa mig i varje unik affär och se till att både säljare och köpare blir nöjda. Arbetet som fastighetsmäklare är utmanande, utvecklande och ingen dag är den andra lik. Att möta människor i olika skeden i livet och kunna få möjlighet att hjälpa till med smidiga affärer, oftast i samband med att livet tar nya vändningar, ser jag som ett stort privilegium. Som person är jag engagerad, har hög ambitionsnivå och är dessutom lyhörd, effektiv och noggrann. De egenskaperna, tillsammans med att jag alltid har ett leende på läpparna, medför att jag har hög kundnöjdhet. Har Ni några som helst frågor eller funderingar kring bostadsmarknaden eller byta boende - kontakta mig för en förutsättningslös dialog!

Åsa Larsson

Fastighetsmäklare

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.