Sök bostad eller innehåll

Lund

Din mäklare i Lund

Med den gigantiska byggnationen av MAX IV-laboratoriet har en av Sveriges redan mest investeringssäkra städer blivit ännu mera intressant: 15 000 nya jobb kommer att ge både kort- och långsiktig påverkan på bostadsmarknaden i Lund med kranskommuner.

Vårt försäljningsområde omfattar Lund. Fastighetsbyrån är en stark utmanare på en mycket konkurrensutsatt marknad.

Med kontor på Mårtenstorget i Lund kan vi hjälpa dig med alla delar av din bostadsaffär, oavsett om du är ute efter att köpa eller sälja. Kontakta oss gärna för ett kostnadsfritt möte!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Vill du sälja din bostad?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Vill du sälja din bostad?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Lund

Om Alexandra Ernberg

Med en bakgrund i kommunikation och marknadsföring och med ett stort intresse för fastigheter och försäljning blev fastighetsmäklare det naturliga karriärsvalet. Detta var för över 10 år sedan och jag har många affärer med mig i bagaget. Arbetet ställer krav på mig att vara drivande och strategisk i mina affärer och projekt, likväl med kundnöjdhet och service i fokus. Idag är jag med och driver Fastighetsbyrån i Lund vilket ger ett genuint engagemang. Jag vill att du som kund ska bli så nöjd med din kontakt med oss på Fastighetsbyrån att du rekommenderar mig och mina kollegor vidare till alla du känner.

Alexandra Ernberg

Nyproduktionsansvarig / Franchisetagare Alexandra talar svenska, engelska

Om Johanna Nyström

Johanna Nyström är en engagerad och erfaren mäklare som hjälpt många nöjda kunder att byta bostad genom åren. Sedan 2013 hittar ni henne hos oss på Fastighetsbyrån där hon har en kombinerad tjänst som kontorschef och mäklare. ”Som kontorschef är det mitt jobb att ha det övergripande försäljningsansvaret för vårt kontor i Lund. Tjänsten innebär att stötta och motivera kontorets medarbetare till att genomföra så bra försäljningar, med så nöjda kunder som möjligt. Vidare ansvarar jag för att se till att vi alltid har de bästa förutsättningarna för att ge våra kunder service som överträffar deras förväntningar. Den största delen av min arbetstid ägnar jag fortfarande åt mäklaryrket, som jag verkligen brinner för: Att hjälpa köpare och säljare genom deras livs viktigaste affär är en spännande och stimulerande uppgift som kräver mycket, men som också ger mycket tillbaka. Jag älskar mitt jobb och är alltid 100 % engagerad i mina affärer. Jag känns känner mig priviligierad som får arbeta med någonting som ger mig så mycket. Mina kunder kommer ofta tillbaka och gör fler affärer med mig. Det förtroendet är det bästa betyg jag som mäklare kan få.”

Johanna Nyström

Kontorschef/ Franchisetagare Johanna talar svenska, engelska

Om Per Hedenmark

Som franchisetagare är mina främsta uppgifter att ha det övergripande ansvaret för verksamheten. Vår filosofi är att glada fastighetsmäklare och mäklarassistenter som trivs på sitt arbete gör ett bättre jobb för dig som kund. Vidare strävar vi hela tiden mot att utveckla vår kontor framåt. Allt för att du som kund ska få den allra bästa servicen och den allra främsta mäklartjänsten.

Per Hedenmark

Franchisetagare Per talar svenska, engelska

Om Andreas Hansen

Jag älskar Lund och det var just kärleken som fick mig att börja arbeta här 2009 efter att ha avslutat mina studier. Med min kandidatexamen i fastighetsekonomi i ryggen förmedlar jag bra och trygga bostadsaffärer. Jag har affärsfokus som driver försäljningarna framåt och jag ger utrymme för alla mina kunder. Tillsamman ska vi göra bra bostadsaffärer, med hög servicenivå, god lokalkännedom och Sveriges största kundregister! Min fritid spenderar jag tillsammans med min fru och dotter, gärna i vårt fritidshus i Furuboda på Ålakusten. Under vinterhalvåret vill jag gärna ha snö under fötterna. Det gäller både i pisten och i längdspåret.

Andreas Hansen

Fastighetsmäklare / Nyproduktion

Om Bardia Ghasemi

Bardia vill att din resa mot målet ska bli en så bra upplevelse som möjligt och han garanterar dig en trygg affär med en engagerad mäklare. Tillsammans sätter ni upp ett mål som han ser till att ni når. Jag tror på att vara affärsmässig genom hela försäljningsprocessen oavsett om du är köpare eller säljare. Utöver detta är jag otroligt målmedveten samtidigt som jag alltid har glimten i ögat och ett leende på läpparna. Mitt mål är att överträffa mina kunders förväntningar så att varje kund ska vilja rekommendera mig vidare. Är du intresserad av att bli en del av mitt nätverk eller veta hur jag kan hjälpa dig med din bostadsaffär som säljare eller köpare? Ta då ett steg i rätt riktning och kontakta mig.

Bardia Ghasemi

Fastighetsmäklare Bardia talar svenska, engelska, persiska

Om Dominic Toth

Med en bakgrund inom försäljning och med god lokalkännedom, kan Dominic på bästa sätt hjälpa dig genom hela försäljningssäljprocessen. Eftersom den ena försäljningen inte är den andra lik, är det viktigt för Dominic att ha ett brett register som bland annat innehåller servicekänsla, hög tillgänglighet, engagemang och gedigna kunskaper. Kombinerat skapar det möjligheten att ge er det högsta slutpriset för just er bostad samt en fantastisk upplevelse. ” Jag ger alltid 100% och ser till att både köpare och säljare känner sig trygga genom hela försäljningsprocessen, jag har alltid som mål att överträffa mina kunders förväntningar.” Dominic diskuterar gärna ditt nuvarande hem, din nästa bostad eller funderingar du har om bostadsmarknaden. Hör av dig så berättar han mer!

Dominic Toth

Fastighetsmäklare Dominic talar svenska, engelska, ungerska

Om Edita Uzunovic

Edita har arbetat på Fastighetsbyrån sedan 2011. Hon startade sin karriär som villamäklare på Fastighetsbyråns kontor i Jönköping . Sedan ett par år tillbaka är Edita en av personerna som ser till att det är ordning och reda på kontoret i Lund. Hon är en engagerad person som alltid har full koll på läget. När någon av våra duktiga mäklare har hjälpt dig att sälja eller köpa en bostad kan det hända att Edita är en av de extra personer som hjälper dig med praktiska frågor inför t ex kontraktsskrivning eller tillträden.

Edita Uzunovic

Fastighetsmäklare/ Säljstöd Edita talar svenska, engelska, bosniska, kroatiska, serbiska

Om Emma Johansson

Emma Johansson har mångårig erfarenhet av kreativ försäljning och förmedling av bostäder. Hon har närmare tio år i fastighetsbranschen och har sedan 2010 arbetat som fastighetsmäklare både inom begagnatmarknaden och nyproduktion. I dag har Emma specialiserad sig som projektledare inom nyproduktion och ingår nu i Fastighetsbyråns framgångsrika nyproduktionsteam. Emma bidrar med ett professionellt kunnande kring marknadsstrategier, marknadsföring och kundbearbetning. Hennes entusiasm leder till en driven och resultatinriktad nyproduktionsmäklare med nöjda kunder och långsiktiga relationer i fokus.

Emma Johansson

Fastighetsmäklare / Nyproduktion

Om Emma Flodberg

Emma är född och uppvuxen i Lund och tack vare det har hon en god lokalkännedom och ett stort lokalt nätverk. Med sin långa erfarenhet av serviceyrket är hon van att se kundernas behov. ”Jag sätter mina kunders önskemål främst genom hela köp och säljprocessen. Jag lägger alltid ner ett stort engagemang i varje affär och vill att mina kunder ska känna ett stort förtroende för mig redan vid vårt första möte. Jag har som mål att mina kunder ska vara så pass nöjda med sin bostadsaffär att de vill anlita mig som mäklare vid deras nästa försäljning. Återkommande kunder är enligt mig en bekräftelse på att man har gjort ett bra jobb. Med glädje hjälper jag dig med din nästa bostadsaffär. ” Kontakta mig gärna och få en kostnadsfri och professionell värdering av din bostad!

Emma Flodberg

Fastighetsmäklare Emma talar svenska, engelska

Om Hanna Schewenius

För att uppnå bästa möjliga resultat vid er försäljning gäller det att välja rätt mäklare. Genom att vara engagerad och driven vill jag hjälpa mina kunder att uppnå detta. Mitt mål vid varje avslutad bostadsaffär är att alla parter ska vara nöjda, såväl säljare som köpare. Att ges möjligheten att få vara en del av de största affärerna i många människors liv är fantastiskt roligt och det är vad som inspirerar mig till att göra ett ännu bättre jobb. Välkommen att kontakta mig om du har funderingar kring att byta boende!

Hanna Schewenius

Fastighetsmäklare Hanna talar svenska, engelska

Om Josefine Klippberg

Det viktigaste för mig i jobbet som fastighetsmäklare är att mina kunder känner ett förtroende för mig och att de kan lita på mig i alla situationer. Att sälja och köpa nytt boende är en stor affär och det ska kännas både tryggt och roligt från början till slut. Jag försöker alltid att lyssna och ha förståelse för olika typer av situationer. För mig personligen är det viktigt att saker och ting ska kännas rätt både i mage och hjärta. Jag vill också att mina kunder ska känna att det vi gör är och känns bra. När mina kunder ger mig ett leende så är, brukar det vara ett gott tecken! Rekommendationer från mina säljare till vänner och familj är det jag önskar mig mest.

Josefine Klippberg

Fastighetsmäklare

Om Karin Ekström

Karin har arbetat som fastighetsmäklare sedan starten av 2007, och med 10 år i branschen tycker hon fortfarande att det är lika roligt. Hennes erfarenhet är bred då hon har haft ynnesten att förmedla allt från stora gårdar till enkla torp, och just variationen är det som gör att hon aldrig tröttnar på sitt jobb. Varje nytt uppdrag innebär nya utmaningar, då kundernas behov och önskemål oftast är väldigt individuella. Att få samtliga parter nöjda med sin affär, såväl köpare som säljare, är Karins mål. Under årens lopp har hon samlat på sig massor av kunskap, dels rent tekniskt, men ännu mer av det man lär sig i mötet med andra människor, och den ödmjukhet det ger. Karin beskriver sig själv som en mäklare som är rak och tydlig, men alltid har nära till skratt. Hennes grundinställning är att allt går att lösa, det krävs bara mer eller mindre arbete. Oavsett hur du bor i dag, kan du alltid fråga Karin om råd. Och vem vet, kanske kan hon hjälpa dig att hitta ditt drömboende!

Karin Ekström

Fastighetsmäklare Karin talar svenska, engelska

Om Lena Kvant

Jag är Högskoleutbildad Fastighetsmäklare. Jag startade på Fastighetsbyrån 2004. Sedan 2007 arbetar jag som assistent. Jag tycker att det bästa med mitt arbete är alla människor som jag kommer i kontakt med. Allt från våra kunder till mäklare och leverantörer. Jag tycker att det är roligt när jag får en fråga jag inte vet svaret på. Jag älskar att undersöka och att lära mig nya saker. Och att jag på köpet får hjälpa en medmänniska är en stor bonus. Då jag arbetat på Fastighetsbyrån i drygt 10 år i olika roller och med varierande arbetsuppgifter sitter jag på mycket kunskap som jag dagligen har nytta av. Kul att du ville läsa texten om mig. Hör gärna av dig!

Lena Kvant

Mäklarassistent Lena talar svenska, engelska

Om Matilda Edberger

Vårt hem är det mest personliga vi har. Det är anledningen till varför det är så viktigt för Matilda att utgå från att varje försäljning är unik och måste anpassas efter kundens behov. Matilda lägger stor vikt på att hålla en öppen och ärlig dialog mellan inblandade parter, för att skapa förtroende och trygghet i affären. ”Noggranna förberedelser och ett stort engagemang från min sida är en självklarhet. Mitt mål är att ha så pass nöjda kunder att de vill rekommendera mig till sina nära och kära. Jag har sinne för affärer och tror att mina tidigare erfarenhet av kundbemötande och försäljning ger mig stora fördelar i yrket som mäklare. Att lägga ner mycket tid på sitt jobb och vara flexibel är ett måste som mäklare och det passar mig utmärkt. Jag älskar mitt jobb. Välkommen att kontakta mig för en kostnadsfri värdering av ert hem!”

Matilda Edberger

Fastighetsmäklare

Om Ola Holgersson

Ola Holgersson har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2005 vilket har gett honom stor erfarenhet av bostadsmarknaden. Ola har också en ekonomutbildning i bagaget. Han känner stor drivkraft i att göra såväl köpare som säljare nöjda med hela försäljningsprocessen. Som gammal elitfotbollsspelare älskar han att tävla och ger alltid 100%. Målsättningen är alltid att överträffa kunders förväntningar. Att vara lyhörd för vad köpare och säljare har att säga är av yttersta vikt då vi förmedlar bostäder vilka är de kanske största investeringarna vi gör i livet.

Ola Holgersson

Fastighetsmäklare Ola talar svenska, engelska

Om Oskar Olsson

Tveka inte på att höra av er till Oskar. Han går alltid att nå och står alltid till er tjänst. Letar du dessutom efter någon som alltid gör sitt yttersta och inte nöjer sig med något annat än det absolut bästa, ja då har du kommit rätt. Oskar är mäklaren som med stort engagemang på ett kompetent sätt hjälper sina kunder genom hela affären. Att byta bostad är en av livets största affärer och Oskars uppgift är att göra det till en av ditt livs bästa affär. Oskar är övertygad om att nyckeln till att just din bostadsaffär ska bli framgångsrik är att du anlitar en aktiv fastighetsmäklare som fokuserar på information och kommunikation - något som är självklart för honom. Oskars ambition är att alltid vara påläst, närvarande och ständigt i framkant, så att du som kund känner en trygghet och delaktighet före, under och efter din bostadsaffär. Vill du ha en mäklare vars målsättning är att alltid överträffa kundernas förväntningar, då är Oskar en mäklare för dig. Hans höga servicegrad, goda kunskaper och hängivenhet, är bara några av de faktorer som gör Oskar till en mäklare som alltid levererar och presterar. Är du intresserad av att bli en del av hans nätverk eller funderar på hur han kan hjälpa dig bäst? Ta då ett steg i rätt riktning och kontakta Oskar.

Oskar Olsson

Fastighetsmäklare Oskar talar svenska, engelska

Om Rickard Saltin

Oavsett om du ska sälja eller köpa bostad i Veberöd eller Genarp är Rickard Saltin mäklaren du ska prata med. Med många års erfarenhet och flera hundra affärer i bagaget leder han dig med säker hand genom hela processen. Han har även hjälpt många kunder i både Södra Sandby och Dalby genom lyckade bostadsaffärer. Rickard basar över vårt eget Veberödskontor och har alltid koll på vad som händer i omgivningarna. När han inte jobbar kan han ses på fotbollsplaner runt om i Skåne då han coachar ett av Veberöds duktiga pojklag.

Rickard Saltin

Fastighetsmäklare

Om Sara Gustavsson

Som fastighetsmäklare har jag ett arbete med stor bredd och där varje affär är helt unik. Det gör mitt uppdrag utmanande och kunskapsmässigt utvecklande. Även den sociala aspekten av arbetet, med dagliga kontakter med människor, är berikande och inspirerande. Jag strävar efter att vara en professionell men samtidigt personlig mäklare som är engagerad och tillgänglig för mina kunder genom hela processen. Att sälja eller köpa en bostad är en stor affär och jag vill bidra till att den blir så bra som möjligt. Tydlighet och ett starkt driv framåt är viktigt för att ge mina kunder en så smidig bostadsaffär som möjligt. Jag har själv bott i Lund och känner den marknad jag arbetar på mycket väl. Det är en gemytlig och charmig stad i ständig utveckling. För mig som mäklare är den särskilt spännande då här finns så varierad bebyggelse och jag får chans att arbeta med allt från stora villor till mindre ettor, både i och utanför Lund.

Sara Gustavsson

Fastighetsmäklare / Föräldraledig

Om Berniz Ismail

Berniz Ismail

Kundtjänst / Blivande Mäklare

Om David Johansson

Om Markus Linderoth

Hej! Ska du sälja med Fastighetsbyrån i Malmö, Lund, Lomma eller Kävlinge kommer du med största sannolikhet även få träffa mig. Jag har fotograferat en bit över 6000 bostäder åt olika mäklarbyråer genom mina år, men fotograferar nu enbart bostäder åt Fastighetsbyrån MLLK. Däremot fotograferar jag även åt inredningsföretaget Norrgavel, Borås Tapeter, Kinnarps möbler och andra inredningsrelaterade företag. Så det här med att fotografera bostäder och inredning är jag ganska duktig på.

Om Rasmus Asterhed

Rasmus Asterhed

Mäklarpraktikant

Om Yosef Halim

Yosef Halim

Blivande Mäklare

Våra samarbeten

Det är mycket att tänka på när du byter bostad. För att göra din flytt och ditt nya boende så bekvämt som möjligt, finns våra tilläggstjänster för att hjälpa dig som är kund hos Fastighetsbyrån.

IVT Värmepumpar

IVT Värmepumpar är ett av de ledande värmepumpsföretagen i Europa, med produktutveckling och produktion i Tranås. Som enda aktör erbjuder IVT Svanenmärkta värmepumpar med 10 års garanti på kompressorn och 6 års garanti på värmepumpen.   IVT erbjuder dig som kund hos Fastighetsbyrån följande rabatter: 4000 kronor rabatt vid köp av en berg-/jord-/sjövärmepump alternativt luft/vattenpump. 1.500:- vid köp av en luft/luft alternativt frånluftsvärmepump.   Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden. Kontakta oss nedan för mer information och intresseanmälan.

IVT

Intresseanmälan

användarvillkoren

Anticimex

Anticimex erbjuder som samarbetspartner till Fastighetsbyrån besiktningar och försäkringar inom ramen för Fastighetsbyråns tilläggstjänst ”Besiktning med Dolda Fel- Försäkring”. Anticimex, som finns över hela Sverige, har i mer än 20 års tid utfört besiktningar och gör årligen över 20 000 överlåtelsebesiktningar. Anticimex erbjuder dessutom andra tjänster som tryggar boendet för både köpare och säljare, exempelvis energideklarationer, besiktningar och areamätningar av bostadslägenheter. Välkommen att läsa mer om Anticimex och de tjänster som erbjuds på www.anticimex.se

Anticimex

OBM-gruppen

OBM Gruppen är en rikstäckande franchiseorganisation med filialer från Malmö upp till Sundsvall. OBM Gruppen erbjuder dig bl.a. överlåtelsebesiktningar, energideklarationer, radonmätningar och areabestämning m.m. Som samarbetspartner till Fastighetsbyrån erbjuder de Fastighetsbyråns paketerade besiktningsprodukter överlåtelsebesiktning med dolda fel-försäkring besiktat av OBM Gruppen. Gå in på www.obmgruppen.se för att läsa mer.

OBM-gruppen

Myrorna

Vill du bli av med saker från din gamla bostad? Myrorna erbjuder inlämning, hämtning och i vissa städer även utlåning av släpvagn. Bor du i Stockholmsområdet eller i Göteborg kontaktar du vår givarservice, telefon 020-1400044. Öppet måndag-torsdag 8-16, fredag 8-14. E-post gsc@myrorna.se. Bor du i övriga delar av landet? Ring din lokala butik som du hittar på www.myrorna.se Vi tar också hand om dödsbon. Ring på telefon 08-56316903.

Myrorna tar hand om dina gamla prylar!
  • Rikstäckande

Flügger färg

Sugen på att göra om hemma? Hos Flügger färg får du som har köpt eller sålt bostad via Fastighetsbyrån upp till 20 procent rabatt på ett stort sortiment färg och tapeter under ett helt år. Ta chansen att sätta färg på ditt nya hem! Flügger är en av Sveriges största färghandlare med 140 butiker och deras färgproffs hjälper dig gärna med råd och tips. Om du bor inom två mil från en Flügger-butik kan du få en gratis måleribesiktning av din fasad (värde ca 500 kr). Dessutom får alla kunder hos Fastighetsbyrån 20 procent rabatt på Flügger färg produkter och Fiona tapeter. På övrigt Flügger sortiment och tapeter får du 10 procent. Alla rabatter gäller under ett helt år och oavsett storlek på köp. Rabatterna kan inte kombineras med andra erbjudanden. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information.

Flugger

Ballingslöv kök

Vem fantiserar inte om ett drömkök när man flyttar till ett nytt boende? Med 23 procent rabatt hos kök från Ballingslöv kan du göra drömmen till verklighet. Det är enkelt att bli inspirerad i ett nytt och fräscht kök. Genom en generös köksrabatt på 23 procent ger Ballingslöv dig chansen att få ett kök som hela familjen kommer att trivas i. Ballingslöv är en kökstillverkare med cirka 80 egna butiker och återförsäljare runt om i landet. Rabatten gäller på ordinarie butikspris, kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller oavsett storlek på köp. Vitvaror omfattas ej i detta erbjudande. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information. http://www.ballingslov.se/aterforsaljare

Ballingslöv

Hemnet

Varje vecka kommer ca 2,6 miljoner unika besökare till Sveriges största bostadssajt via mobilen, plattan eller datorn. Några letar efter något på landet, andra efter ett hem mitt i smeten. Några drömmer om högt i tak, andra om låg avgift. Oavsett storlek och sort, gör Hemnet allt de kan för att hjälpa världens mest hemkära folk att uppfylla sina bostadsdrömmar Hemnet startades 1998 och ägs av General Atlantic, Merro, Mäklarsamfundet och FMF.

Hemnet

Boxgard magasinering

Genom Boxgard kan du enkelt beställa uphämtning och förvaring av flyttlådor och andra föremål. Med hjälp av ledande logistikpartners (DHL, Best transport och ASA) garanteras effektiv logistik och säker förvaring. Boxgard erbjuder: Gratis hemleverans av flyttkartonger till din dörr, bärhjälp och upphämtning av kartonger och andra föremål som levereras och förvaras vid närmaste logistikcentral. Du betalar endast för de föremål du faktiskt förvarar. Erbjudande till Fastighetsbyråns kunder: En månadads gratis förvaring oavsett mängd magasinerat gods. Minsta förvaringstid på tre månader. Du betalar enbart för lämning av gods (199:-) samt minst två månaders förvaringskostnad. Priset för Fastighetsbyråns kunder är 29:- per förvarad låda. Ingen uppsägningstid och du betalar enbart för varje påbörjad förvaringsmånad. Börja din förvaring på https://boxgard.com/boxgard-partner-fastighetsbyran/ Vid behov av flyttjänster och större magasinering kan timdebitering komma att gälla. Denna extratjänst finns i nuläget enbart tillgänglig i Stockholmsområdet - i övriga delar av landet är tjänsteutbudet varierat. Kontakta Boxgard så hjälper de dig till rätt lösning!

Boxgard AB

GodEl

Hos Fastighetsbyråns partner GodEl får du just nu 300 kronor rabatt på din första elräkning. Dessutom skänker GodEl 200 kronor till välgörenhet när du blir kund idag. ✓ Rörligt, billigt elavtal med prisgaranti. ✓ Ingen bindningstid eller uppsägningstid. ✓ Förnybar el märkt Bra Miljöval. ✓ GodEls vinst går till välgörenhet. ✓ Du byter enkelt till GodEl på 2 minuter. Läs mer om erbjudandet här: godel.se/fastighetsbyran

GodEl i Sverige AB

Panasonic

Uppgradera ditt hem med produkter från Panasonic. Fastighetsbyråns kunder får upp till 50% rabatt på utvalda varor i Panasonics webshop. Ditt nya boende förtjänar det allra bästa, i Panasonics webshop kan du uppgradera vardagsrummet med en ny Ultra HD-TV och Bluray. Ta köket till en högre nivå med nya vitvaror eller varför inte köpa en Smart Home övervakningslösning som ger dig full koll på ditt nya boende när du inte är hemma. Kontakta din mäklare för mer information.

Panasonic

Bostäder vi sålt

Visa fler

Såld nyproduktion

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.