Sök bostad eller innehåll

Luleå

Din mäklare i Luleå

Välkommen till Sveriges marknadsledande mäklarkedja Fastighetsbyrån!

Vårt kontor i Luleå har funnits sedan 1998. Genom åren har vi skaffat oss både bred kunskap och god lokalkännedom samt haft förmånen att lära känna många människor lokalt som regionalt vilket har bidragit till vårt unika kontaktnät.

Vi hjälper årligen cirka 500 familjer genom deras köp- och säljprocess. Vårt stora utbud innebär att du som köpare har mycket stor chans att finna vad du söker.

Vi arbetar mycket aktivt med att erbjuda den bästa mäklartjänsten. Vårt mål är att alltid göra en så bra affär som möjligt för såväl köpare som säljare. Därför skräddarsyr vi våra uppdrag efter dina enskilda behov. Vi har dessutom ett bra och nära samarbete med Swedbank vilket kan gynna dig i din bostadsaffär.

Vill du ha en välutbildad och engagerad mäklare som kan ge dig trygga råd och som dessutom har de rätta verktygen för att nå resultat? Du kan med förtroende vända dig till oss när du funderar på att byta bostad!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Luleå

Om Daniel Tillstam

Daniel Tillstam

Mäklare Nyproduktion / Franchisetagare

Om Elvira Henriksson

Elvira Henriksson

Fastighetsmäklare

Om Emma Lindbäck

Emma Lindbäck

Fastighetsmäklare

Om Ida Lundberg

.

Ida Lundberg

Fastighetsmäklare

Om Magnus Wikland

Mitt arbete som fastighetsmäklare leder till att jag träffar nya ansikten varje dag och att få ta del av deras kanske livs största affär är väldigt kul. Det allra viktigaste för mig är att Ni som kunder blir nöjda, oavsett om ni är köpare eller säljare! Funderar du på att förändra din boendesituation? Tveka inte att höra av dig så berättar jag mer om förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär!

Om Sofie Strömberg

Sofie Strömberg

Fastighetsmäklare

Om Ville Wallmark

Ville Wallmark

Fastighetsmäklare

Om Anette Löf

Om Sofia Tillstam

Sofia Tillstam

Stylist / Inredare

Såld nyproduktion

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.