Sök bostad eller innehåll

Ludvika

Din mäklare i Ludvika

Ludvika är en tillväxtkommun där du har närhet till grönskade natur och sjörika områden för den som älskar skog, djur och natur. Ludvika är en bra kommun för barnfamiljer då det finns ett flertal förskolor och grundskolor, dessutom trivsamma parker och grönområden för lek såväl fritidsaktiviteter, promenader som motion.

Fastighetsbyrån är den marknadsledande mäklaren i regionen och har funnits sedan 1967. Som marknadsledare har vi bra koll på marknaden och kan bistå dig med alla delar av din bostadsaffär, oavsett om du är ute efter att köpa eller sälja.

Affärsmässighet, trygghet och förtroende är tre viktiga ledord som speglar vårt arbete. För oss är varje affär unik och vi värdesätter att kontakterna blir direkta och personliga. Vi arbetar aktivt med att ständigt ligga i framkant och erbjuda den bästa mäklartjänsten.

Vi kan hjälpa dig att hitta imponerande boendekvalitet för pengarna. Kontakta oss gärna för ett kostnadsfritt möte!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Ludvika

Om Mats Hansson

Jag har arbetet med fastighetsförmedling och värdering sedan 1986. Mestadels villor och fritidshus med även kommersiella fastigheter såsom hyreshus, skog m.m. Driver kontoren i Avesta, Fagersta och Ludvika. På den lilla fritid som finns i mäklarjobbet besöker jag gärna hockey hallar och ibland fiske och jakt. 2004

Mats Hansson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Lotta Lundgren

Lotta Lundgren

Mäklarassistent

Om Olle Löfberg

Olle Löfberg

Fastighetsmäklare

Om Sara Nordqvist

Sara Nordqvist

Fastighetsmäklare

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.