Sök bostad eller innehåll

Löttorp

Din mäklare i Löttorp

Genom vår närvaro på Norra Öland har vi varit marknadsledande i princip sedan starten och känner stor ödmjukhet inför detta. Vårt verksamhetsområde är från Föra i söder till Byxelkrok i norr.

Ölands norra del har mycket kust med många fina stränder och vår försäljning utgörs till största del av fritidsboende, men vi medverkar självfallet i andra sektorer såsom villa, jordbruk och kommersiella företagsförsäljningar.

Vi garanterar din trygghet genom vår kunskap, mångåriga erfarenhet och banknära samarbete. Vi har en stor fördel som har den lokala förankring och breda kontaktnät som krävs för att kunna nå ett lyckat resultat. Vårt mål är att alltid göra en så bra affär som möjligt för såväl köpare som säljare.

Vänd dig till oss när du funderar kring att byta bostad!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Löttorp

Om Andreas Boström

Andreas är en erfaren mäklare med stor kännedom om hela Öland, där han driver kontoret i Borgholm och Löttorp sedan 2009. Han förmedlar alla typer av objekt, från bostadsrätter till större gårdar. Andreas är en mäklare med hög grad av kunskap, engagemang och öppenhet och delar gärna med sig av sina erfarenheter. Han drivs av utmaningen att få både köpare och säljare att känna sig nöjda med affären. En av Andreas stora styrkor är att få alla parter att känna förtroende, vilket är viktigt i en så stor och känsloladdad affär som ett bostadsbyte innebär.

Andreas Boström

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Erica Bertilsson

Erica är född och uppvuxen på Öland och har jobbat som mäklare sedan 2008. Hon började på norra Öland och driver idag kontoren i Borgholm och Löttorp. Hon kan så gott som varje liten väg och vik på öns norra delar, kunskap som hon gärna förmedlar vidare. Som äkta ölänning älskar hon ön och uppskattar särskilt växlingarna i årstiderna. Erica tycker det är otroligt tillfredställande att hitta rätt bostad till rätt person. Hon strävar alltid efter att köpare och säljare ska uppleva en affär som är både smidig och enkel – och som förhoppningsvis mynnar ut i en ny spännande fas i livet!

Erica Bertilsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Barbro Bertilsson

Om Catrin Ohlsson

Catrin Ohlsson

Mäklarassistent

Om Fredrik Sernheim

Fredrik har jobbat som mäklare i ca tio år och med fastigheter hela sitt yrkesverksamma liv. Då lantmäteriet var en av Fredriks tidigare arbetsgivare kan han en hel del om fastighetsbildning, servitut etc. Skogen och lantbruk är hans specialområden. Fredrik guidar dig genom hela försäljningen och gör såklart sitt yttersta för att just din affär ska bli så lyckad som möjligt.

Fredrik Sernheim

Fastighetsmäklare

Om Frida Johansson

Frida Johansson

Mäklarassistent

Om Gunilla Eriksson

Gunilla Eriksson

Visningsvärd

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.