Sök bostad eller innehåll

Lomma

Din mäklare i Lomma

Vi förmedlar fastigheter och bostadsrätter i Lomma och Bjärred. 

En fantastiskt trevlig kommun längs 21 km kustremsa som kännetecknas av vackra stränder, småbåtshamnar och bördiga fält. Med direkt närhet till Öresund erbjuds fina möjligheter för ett rikt friluftsliv både till havs och land.

Hela kommunen har en stor nybyggnation, tillväxt och inflyttning samt ligger i expansiv region med goda kommunikationsmöjligheter till Malmö, Helsingborg och Köpenhamn.

Vårt kontor ligger direkt på torget i Lomma tillsammans med banken med adress Strandvägen 86A. Kom gärna förbi eller kontakta oss om du önskar köpa, sälja eller har andra frågor som rör boende.

 

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Lomma

Om Johanna Rosdahl

Ambitiös tjej med 10 års erfarenhet, med ett öga för detaljer och ett hjärta för inredning! Den långa tiden i branschen garanterar trygghet, effektivitet och goda kunskaper om hur den bästa bostadsaffären genomförs. Johanna uppskattas och är omtyckt av såväl kunder som kollegor samtidigt som hon jobbar engagerat och strukturerat. Hon gillar ordning och reda och sprider alltid glädje omkring sig. När hon inte arbetar umgås hon med familj och vänner eller så renoveras det hemma i femtiotalsvillan.

Johanna Rosdahl

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anki Forsman

Anki Forsman

Fastighetsmäklare

Om Anna Branje

Anna är en lyhörd och engagerad mäklare som förmedlat villor och bostadsrätter sedan 2008. Den viktigaste aspekten i hennes arbete är att både köpare och säljare är så pass nöjda efter avslutad affär att hon får vidare rekommendationer. Vill ni ha en lyckad och trygg bostadsaffär med full kundfokus, ring Anna!

Anna Branje

Fastighetsmäklare

Om Carolin Stenberg

Carolin Stenberg

Mäklarassistent

Om Henrietta Lööf

Jag har varit verksam i branschen i 10år. Förutom att sälja begagnade bostäder i Malmö-Lund så har jag fokuserat på nyproducerade bostäder. Min bakgrund som arkitektstuderande gör att mitt hjärta brinner extra mycket för att vara med från planeringsstadiet ända fram till tillträdet av nyproducerade bostäder. Att utforma och anpassa bostäder efter kunders behov är underbart! Numera förmedlar jag även kommersiella fastigheter så hör av er om ni har frågor om Nyproduktion eller kommersiella fastigheter i Skåne!

Henrietta Lööf

Nyproduktionsansvarig (semester)

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.