Sök bostad eller innehåll

Ljusdal/ Järvsö

Din mäklare i Ljusdal/Järvsö

Vårt kontor i Ljusdal har verkat sedan 2001. Idag är vi marknadsledande inom vårt område, som omfattar Ljusdal kommun. Vår marknad består av cirka 8000 villor och fritidshus. Därtill kommer alla bostadsrätter.

Med vårt starka engagemang, kunskap och ett nära banksamarbete med Swedbank och goda kontakter med övriga banker är vi väl rustade för att alltid göra en trygg och bra affär som gagnar såväl säljare som köpare. Vi arbetar mycket aktivt med att erbjuda den bästa mäklartjänsten. Att vi är fastighetsmarknadens mest anlitade mäklare ser vi som ett strålande gott betyg!

Vi erbjuder er som ska sälja marknadens bästa marknadsföring. Vi marknadsför alla våra uppdrag noggrant och genomtänkt i flera kanaler för att din bostad ska presenteras och nå ut på bästa sätt.

Vilken fas du än befinner dig i - välkommen till oss med dina frågor och funderingar!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Ljusdal/Järvsö

Om Jonas Eriksson

Arbetet är väldigt varierande. Allt från värderingar och försäljningar av små och stora fastigheter till fotografering och skyltning. Fritiden spenderas i första hand med familjen och vänner. Jag började jobba på FöreningsSparbanken Fastighetsbyrå 2002, numera Fastighetsbyrån.

Jonas Eriksson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anna Borg Eriksson

Jag har arbetat som assistent på Fastighetsbyrån sedan 2008. Det är ett arbete jag trivs väldigt bra med.

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.