Sök bostad eller innehåll

Ljungby

Din mäklare i Ljungby

Vi är idag ortens mest anlitade mäklarbyråer med nästan 45 procent av den mäklade marknaden. På kontoret finner du en välutbildad personal med lång erfarenhet och god kunskap om området. Därmed har vi goda förutsättningar att på ett professionellt sätt hjälpa dig att genomföra en av livets största affärer.

Vi erbjuder er som ska sälja marknadens bästa marknadsföring med mycket goda skyltmöjligheter på vårt kontor. Vi använder den senaste tekniken och marknadsför alla våra uppdrag noggrant och genomtänkt i flera kanaler för att din bostad ska presenteras och nå ut på bästa sätt.

Oavsett vilken fas du befinner dig i, vi kan bistå dig med alla delar av din bostadsaffär. Vi får varje år förtroendet att hjälpa många kunder att genomföra lyckade affärer. Vårt mål är att göra en så bra affär som möjligt för dig som skall köpa, sälja eller byta bostad.

Välkommen!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Ljungby

Om Björn Larsson

Björn är en erfaren och kunnig fastighetsmäklare som är väldigt bekant med Ljungby, en stad som han är född och uppvuxen i. Björn har lång erfarenhet av försäljning, uppskattar mötet med nya människor och delar gärna med sig av sig själv. Han arbetar alltid noggrant och ambitiöst med det självklara målet att alla ska vara nöjda och glada efter en avslutad bostadsaffär. Björn tror att en del av hans styrka är förmågan att inge förtroende och trygghet, vilket är mycket viktigt i detta ansvarsfulla men roliga yrke.

Björn Larsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anton Andersson

Om Hanna Karlsson

Om Inga Ståhl

Arbetet är mycket omväxlande med många kundkontakter och mycket att hålla reda på, vilket passar mej. Det är så många trevliga människor jag träffar. Vill fokusera på att kunderna ska känna sej väl omhändertagna, få personlig kontakt och känna förtroende för oss på kontoret.På fritiden blir det förhoppningsvis några sportaktivitet i veckan och gärna någon utomhusaktivitet beroende på årstid.Sång och musik i de flesta former ökar på välbefinnandet. En hjärtesak för mej är arbetet med AFS Interkulturell Utbildning. Ett underbart sätt att mötas över generationer och få kunskaper och ökad förståelse om olika kulturer i världen. Bl a har vi som värdfamilj fått 8 extra barn från världens alla hörn. Kontakterna är många världen över. Efter många års arbete på Sparbanken kändes tiden mogen att byta arbetsuppgifter. 1991 fick jag möjlighet att börja på Fastighetsbyrån som administratör. Jag stortrivs fortfarande. Min familj består av make, 2 vuxna döttrar och 3 ljuvliga barnbarn.

Inga Ståhl

Mäklarassistent

Om Sofie Gustafsson

Att arbeta som fastighetsmäklare är riktigt roligt, lärorikt och utmanade! Ingen dag är den andra lik. Dagarna består av spännande möten med alla slags människor. Att hjälpa folk med en av deras viktigaste affärer i livet känns häftigt och ansvarsfullt. Jag vill hitta rätt lösning för varje specifik kund, såväl köpare som säljare. Min lediga tid spenderar jag gärna på TC, Träningscentret, där jag är gruppträningsinstruktör! När jag inte tränar umgås jag med min kära sambo Andreas och mina vänner. Jag började min praktik här på Fastighetsbyrån Ljungby i oktober 2010. Efter avslutade högskolestudier började jag min anställning som fastighetsmäklare 1 juni 2012.

Om Elin Johansson

Elin Johansson

Mäklarpraktikant

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.