Sök bostad eller innehåll

Linköping

Din mäklare i Linköping

Fastighetsbyrån är idag Sveriges största mäklarkedja och vi finns på ett stort antal platser över hela landet. Här i Linköping finns vi idag i samma hus som Swedbank med entré från Repslagaregatan.

Vi är sammanlagt tolv fastighetsmäklare varav sex villamäklare, sex bostadsrättsmäklare samt tre mäklarassistenter. Kontoret i Linköping har funnits sedan företaget Sparbankens Fastighetsbyrå i Sverige startade för cirka 30 år sedan.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Vallastaden /Centrum - Ett fåtal lägenheter återstår!

En spirande stadsdel att trivas i!
Brf Alp Lodge 20 st lägenheter   1-4 rum och kök .
Preliminär inflyttning, kvartal 4, 2017
Ansvarig mäklare Philip Stråkander  tfn 073-502 67 56, 
philip.strakander@fastighetsbyran.se 
Läs mer om Alp lodge här   

 

Centrum/Vasastaden - Ett fåtal lägenheter återstår!

Mitt i anrika Vasastaden produceras 23 nya bostadsrätter. På omtyckta Banérgatan byggs dessa moderna lägenheter som karaktäriseras av en stilren utformning och gedigna materialval. Här erbjuds yteffektiva lägenheter från ett- till tre rum och kök. Alla med generösa balkonger. Försäljning pågår och det finns ett fåtal lägenheter kvar.
Ansvarig Mäklare Johan Näsberg, tfn 0733-497879, johan.nasberg@fastighetsbyran.se

Vallastaden - Ett fåtal lägenheter återstår!

Försäljning av våra nya hem i Brf Paletten pågår! Välj mellan 2-3 rok med balkong eller uteplats.  Här skapar vi hus md modern arkitektur och fasad i färgglada kulörer. Bo med perfekt läge i den nya stadsdelen alldeles intill universitetet och med promenadavstånd till Linköping city. Se priser och planritningar på peabbostad.se.
Läs mer om Brf Paletten här 

Ansvarig mäklare Philip Stråkander, tfn 073-502 67 56  philip.strakander@fastighetsbyran.se

Vallastaden - Ett fåtal lägenheter återstår!

Försäljning pågår! Många köpare har hittat sina nya hem i Brf Etage, men du kan fortfarande boka din lägenhet. Vi kan erbjuda moderna hem om 2 rok (68-78 kvm). Se priser och planritningar på peabbostad.se.
Läs mer om Brf Etage här

Ansvarig Mäklare Philip Stråkander, tfn 073-502 67 56, 
philip.strakander@fastighetsbyran.se

Med Säljcoachen får du mindre stress och strul, mer koll och kul!

Vår digitala tjänst, Säljcoachen, samlar allt kring din bostadsaffär på ett och samma ställe. Du får en klar bild över vad som händer i alla steg och vad du ska göra. Säljcoachen håller reda på vilka uppgifter du ska skicka in till mäklaren, ger dig goda råd och tipsar om hur du gör försäljningen extra lyckad. Läs mer om Säljcoachen här!

Vill du sälja din bostad?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Vill du sälja din bostad?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

 integritetspolicyn

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Linköping

Om Johan Näsberg

Jag ser mitt jobb som mycket utmanade och tillfredställande. Den uttjatade klyschan att varje affär är unik stämmer verkligen och det är just det som gör att jag trivs med mitt jobb!

Johan Näsberg

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Martin Gustafsson

Martin har arbetat som fastighetsmäklare sedan 1997 och driver sedan 2005 Fastighetsbyrån i Linköping tillsammans med en kollega. Martin har stor erfarenhet av branschen och har förmedlat många bostäder, allt från bostadsrätter och villor till kommersiella fastigheter. "Det bästa med jobbet är att ingen dag är den andra lik och att man får vara en del av kundens kanske största affär i livet. "

Martin Gustafsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare Martin talar svenska, engelska

Om Augin Aksoy

Med en bakgrund som egenföretagare ser jag till att förmedla varje bostad som om det vore min egen. Jag har jobbat som fastighetsmäklare sen 2008 och tycker det är otroligt givande och roligt att jobba i Linköping. Valet var lätt när jag skulle välja arbetsplats: Fastighetsbyrån säljer flest bostäder och den som säljer mest kan mest! Som mäklare strävar jag efter en personlig relation med en hög nivå av engagemang och kompetens. En drivkraft som har gett mig många återkommande kunder och fina rekommendationer.

Augin Aksoy

Fastighetsmäklare Augin talar svenska, engelska, tyska, turkiska, syrianska, assyriska

Om Daniel Windolf

Daniel Windolf

Fastighetsmäklare Daniel talar svenska, engelska

Om Frida Casparsson

Jag arbetar som villamäklare på vårt Linköpingskontor. Jag brinner för att göra affärer och att sälja hus är min passion och mitt stora intresse! Min målsättning är att ge alla mina kunder stort engagemang, bra service och trygghet. Välkommen att kontakta mig för en kostnadsfri värdering av er fastighet eller för att gå igenom Era önskemål inför en kommande försäljning.

Frida Casparsson

Fastighetsmäklare

Om Josefine Nelén

Om Maria Hall

Att vara mäklare är något jag brinner för. Yrket är variationsrikt och utmanande. Att dessutom få vara delaktig i den affär som är den största i många människors liv är för mig ett stort privilegium.

Maria Hall

Fastighetsmäklare Maria talar svenska, engelska

Om Mats Andersson

På Fastighetsbyrån möts man av en genuin och välkomnande atmosfär, en arbetsplats och arbetskamrater som snarare påminner om ett vardagsrum fyllt med familjemedlemmar än ett kontor med kollegor. Här görs allt för kvalitén, människorna bakom varje affär och fullt fokus på service i alla moment. Min bana i yrket började för tio år sedan i Göteborg där jag arbetade tills för tre år sedan då jag tillsammans med min familj flyttade hem till barndomsstaden igen. Tveka inte att ta kontakt med mig när er villa, ert radhus eller fritidshus ska värderas eller försäljas!

Mats Andersson

Fastighetsmäklare

Om Philip Stråkander

Philip har många års erfarenhet inom försäljning. Med affärsmässighet och engagemang strävar han alltid efter att överträffa kundens förväntningar.Kontakta Philip om du vill ha en målinriktad och driven mäklare som vägleder dig genom en trygg bostadsaffär!

Om Ronja Westh

Bostadsaffären är en av de viktigaste affärerna människan gör i sitt liv. För mig är det viktigt att kunderna känner sig trygga när de ska sälja eller köpa bostad med hjälp av mig. Med min stora passion för människomötet och en drivkraft för mäklaryrket vill jag ro din affär tryggt i hamn. Välkomna att kontakta mig när det är dags för att byta boende!

Ronja Westh

Fastighetsmäklare Ronja talar svenska, engelska

Om Sebastian Karlsson

En bostadsaffär är en utav de största och viktigaste händelserna man genomgår i sitt liv därför är valet av fastighetsmäklare otroligt viktigt. Min ambition som fastighetsmäklare inför varje uppdrag jag åtar mig, är att skräddarsy den bästa lösningen åt mina kunder. Väljer du mig kommer du att få en affärsmässig, engagerad och driven fastighetsmäklare. Målsättningen är att i varje affär alltid överträffa såväl säljare som köpares förväntningar.

Sebastian Karlsson

Fastighetsmäklare

Om Sofia Ramsfors

Att verka för att både säljare och köpare blir nöjda är av största vikt för mig. Ett högt tempo och varierande dagar med omväxlande uppgifter skapar just den energi som behövs för att utföra ett riktigt bra jobb. Jag började som mäklare år 2010 efter att utbildat mig på Malmö Högskola. Jag har sedan dess varit verksam på Fastighetsbyrån Linköping. Jag ser framemot att hjälpa dig med din försäljning. Funderar du på att byta boende? Kontakta mig, så kan vi prata om just dina förutsättningar för en lyckad affär.

Sofia Ramsfors

Fastighetsmäklare Sofia talar svenska, engelska

Om Tobias Svärd

Tobias Svärd

Fastighetsmäklare

Om Alise Davis

Alise Davis

Säljsupport Alise talar svenska, engelska, arabiska, syrianska, assyriska

Om Annette Alvarsson

Om Kristina Claesson

Våra samarbeten

Det är mycket att tänka på när du byter bostad. För att göra din flytt och ditt nya boende så bekvämt som möjligt, finns våra tilläggstjänster för att hjälpa dig som är kund hos Fastighetsbyrån.

Pelican Self Storage Linköping

Behöver du plats? Säljer eller köper du bostad? Vill du lätta upp möblemanget inför visning, eller uppstår det ett glapp mellan bostäderna. Oavsett orsak kan du alltid hyra ett tryggt och säkert förråd på lång eller kort tid hos oss. Kontakta oss så hjäper vi dig gärna med rätt storlek på förråd. I vår butik finner du också allt material du kan behöva inför flytten, så som kartonger, silkespapper och olika möbelskydd mm. Som kund hos Fastighetsbyrån får du första månadens hyra hel gratis (inkl lån och försäkring). Du lånar också gratis släp hos oss på Pelican Self Storage. Välkommen!

Pelican Self Storage

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Linköpings Kommuns Energi- och Klimatrådgivare

Har du frågor kring hur du kan minska din energianvändning, dina elkostnader eller din klimatpåverkan? Kontakta gärna kommunens energi- och klimatrådgivare, de är kostnadsfria och opartiska! Du kan också fylla i intresseanmälan så kontaktar de dig! Är du intresserad av solceller och att producera din egen solel? Kika in på kommunens solkarta, där kan du se hur mycket el en solcellsanläggning på ditt tak kan producera. Klicka på ditt hus och se, på www.linkoping.se/solkartan

Linköpings Kommun

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Swedbank och Sparbankerna

Erbjudande om 3 månaders fri hemförsäkring Skydda hemmet oavsett om du köper en bostadsrätt, villa eller fritidshus. Swedbank och Sparbankerna erbjuder dig hemförsäkring kostnadsfritt i 3 månader vid nytecknande av helårsavtal. Gäller dig som är eller blir bolånekund i Swedbank eller sparbank i samband med din bostadsaffär. Försäkringsgivare är Tre Kronor Försäkring AB Läs mer om erbjudandet här: https://www.fastighetsbyran.se/kopa-bostad/bolan/swedbank-forsakring/

Swedbank och Sparbankerna

Flügger färg

Sugen på att göra om hemma? Hos Flügger färg får du som har köpt eller sålt bostad via Fastighetsbyrån upp till 20 procent rabatt på ett stort sortiment färg och tapeter under ett helt år. Ta chansen att sätta färg på ditt nya hem! Flügger är en av Sveriges största färghandlare med 140 butiker och deras färgproffs hjälper dig gärna med råd och tips. Om du bor inom två mil från en Flügger-butik kan du få en gratis måleribesiktning av din fasad (värde ca 500 kr). Dessutom får alla kunder hos Fastighetsbyrån 20 procent rabatt på Flügger färg produkter och Fiona tapeter. På övrigt Flügger sortiment och tapeter får du 10 procent. Alla rabatter gäller under ett helt år och oavsett storlek på köp. Rabatterna kan inte kombineras med andra erbjudanden. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information.

Flugger

Ballingslöv kök

Vem fantiserar inte om ett drömkök när man flyttar till ett nytt boende? Med 23 procent rabatt hos kök från Ballingslöv kan du göra drömmen till verklighet. Det är enkelt att bli inspirerad i ett nytt och fräscht kök. Genom en generös köksrabatt på 23 procent ger Ballingslöv dig chansen att få ett kök som hela familjen kommer att trivas i. Ballingslöv är en kökstillverkare med cirka 80 egna butiker och återförsäljare runt om i landet. Rabatten gäller på ordinarie butikspris, kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller oavsett storlek på köp. Vitvaror omfattas ej i detta erbjudande. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information. http://www.ballingslov.se/aterforsaljare

Ballingslöv

Hemnet

Varje vecka kommer ca 2,6 miljoner unika besökare till Sveriges största bostadssajt via mobilen, plattan eller datorn. Några letar efter något på landet, andra efter ett hem mitt i smeten. Några drömmer om högt i tak, andra om låg avgift. Oavsett storlek och sort, gör Hemnet allt de kan för att hjälpa världens mest hemkära folk att uppfylla sina bostadsdrömmar Hemnet startades 1998 och ägs av General Atlantic, Merro, Mäklarsamfundet och FMF.

Hemnet

Ztorage magasinering

Behöver du magasinera saker i samband med din flytt? Då kan Ztorage hjälpa dig med förvaring och hämtservice. Via Ztorage kan du enkelt beställa upphämtning och förvaring av flyttlådor och andra föremål. Ztorage erbjuder: - Gratis hemleverans av flyttkartonger - Bärhjälp och upphämtning av kartonger och andra föremål - Säker förvaring - Du betalar endast för de föremål du faktiskt förvarar. Erbjudande till Fastighetsbyråns kunder: En månadads gratis förvaring oavsett mängd magasinerat gods. Minsta förvaringstid på tre månader. Du betalar enbart för lämning av gods (249:-) samt minst två månaders förvaringskostnad. Priset för Fastighetsbyråns kunder är 29:- per förvarad låda. Ingen uppsägningstid och du betalar enbart för varje påbörjad förvaringsmånad. Börja din förvaring på https://ztorage.se/ztorage-partner-fastighetsbyran/ Vid behov av flyttjänster och större magasinering kan timdebitering komma att gälla. Denna extratjänst finns i nuläget enbart tillgänglig i Stockholmsområdet - i övriga delar av landet är tjänsteutbudet varierat. Kontakta Ztorage så hjälper de dig till rätt lösning!

Ztorage AB

GodEl

Hos Fastighetsbyråns partner GodEl går 500 kr till välgörenhet när du blir kund.  Rörligt elavtal med prisgaranti  Ingen uppsägningstid  100 % förnybar el märkt Bra Miljöval  GodEls vinst går till välgörenhet  Byt till GodEl på två minuter! https://godel.se/fastighetsbyran/

GodEl i Sverige AB

Panasonic

Uppgradera ditt hem med produkter från Panasonic. Fastighetsbyråns kunder får upp till 50% rabatt på utvalda varor i Panasonics webshop. Ditt nya boende förtjänar det allra bästa, i Panasonics webshop kan du uppgradera vardagsrummet med en ny Ultra HD-TV och Bluray. Ta köket till en högre nivå med nya vitvaror eller varför inte köpa en Smart Home övervakningslösning som ger dig full koll på ditt nya boende när du inte är hemma. Kontakta din mäklare för mer information.

Panasonic

IVT Värmepumpar

IVT Värmepumpar är ett av de ledande värmepumpsföretagen i Europa, med produktutveckling och produktion i Tranås. Som enda aktör erbjuder IVT Svanenmärkta värmepumpar med 10 års garanti på kompressorn och 6 års garanti på värmepumpen.   IVT erbjuder dig som kund hos Fastighetsbyrån följande rabatter: 4000 kronor rabatt vid köp av en berg-/jord-/sjövärmepump alternativt luft/vattenpump. 1.500:- vid köp av en luft/luft alternativt frånluftsvärmepump.   Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden. Kontakta oss nedan för mer information och intresseanmälan.

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Anticimex

Anticimex erbjuder som samarbetspartner till Fastighetsbyrån besiktningar och försäkringar inom ramen för Fastighetsbyråns tilläggstjänst ”Besiktning med Dolda Fel-Försäkring”. Anticimex är marknadsledande inom ramen för överlåtelsebesiktningar och dolda fel-försäkringar och är en av få aktörer som tar ansvar i tre år för besiktningen. Dessutom erbjuder Anticimex en rad andra tjänster som kan vara lämpliga i samband med ett bostadsbyte, till exempel energideklarationer, areamätningar, fuktutredningar och radonmätningar. Välkommen att läsa mer på anticimex.se

Anticimex

OBM-gruppen

OBM Gruppen är en rikstäckande franchiseorganisation med filialer från Malmö upp till Sundsvall. OBM Gruppen erbjuder dig bl.a. överlåtelsebesiktningar, energideklarationer, radonmätningar och areabestämning m.m. Som samarbetspartner till Fastighetsbyrån erbjuder de Fastighetsbyråns paketerade besiktningsprodukter överlåtelsebesiktning med dolda fel-försäkring besiktat av OBM Gruppen. Gå in på www.obmgruppen.se för att läsa mer.

OBM-gruppen

Myrorna

Vill du bli av med saker från din gamla bostad? Myrorna erbjuder inlämning, hämtning och i vissa städer även utlåning av släpvagn. Bor du i Stockholmsområdet eller i Göteborg kontaktar du vår givarservice, telefon 020-1400044. Öppet måndag-torsdag 8-16, fredag 8-14. E-post gsc@myrorna.se. Bor du i övriga delar av landet? Ring din lokala butik som du hittar på www.myrorna.se Vi tar också hand om dödsbon. Ring på telefon 08-56316903.

Myrorna tar hand om dina gamla prylar!
  • Rikstäckande

Bostäder vi sålt

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.