Sök bostad eller innehåll

Linköping

Din mäklare i Linköping

Fastighetsbyrån är idag Sveriges största mäklarkedja och vi finns på ett stort antal platser över hela landet. Här i Linköping finns vi idag i samma hus som Swedbank med entré från Repslagaregatan.

Vi är sammanlagt tolv fastighetsmäklare varav sex villamäklare, sex bostadsrättsmäklare samt tre mäklarassistenter. Kontoret i Linköping har funnits sedan företaget Sparbankens Fastighetsbyrå i Sverige startade för cirka 30 år sedan.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

SLUTSÅLT - Vallstaden

Lägenheter 1-4 rum o kök.  De första 69 bokningsavtalen bor avgiftsfritt de första 12 månaderna!
Preliminär första inflyttning våren 2017.
Ansvarig Mäklare Johan Näsberg, tfn 0733-497879, johan.nasberg@fastighetsbyran.se
Läs mer..

Vallastaden /Centrum - Säljpremiär 12 juni 2017

En spirande stadsdel att trivas i!
Brf Alp Lodge 20 st lägenheter   1-4 rum och kök .
Preliminär inflyttning, kvartal 4, 2017
Ansvarig mäklare Frida Casparsson  tfn 0709-797007, frida.casparsson@fastighetsbyran.se
Läs mer om Alp lodge här   

 

Centrum/Vasastaden

Mitt i anrika Vasastaden produceras 23 nya bostadsrätter. På omtyckta Banérgatan byggs dessa moderna lägenheter som karaktäriseras av en stilren utformning och gedigna materialval. Här erbjuds yteffektiva lägenheter från ett- till tre rum och kök. Alla med generösa balkonger. Försäljning pågår och det finns ett fåtal lägenheter kvar.
Ansvarig Mäklare Johan Näsberg, tfn 0733-497879, johan.nasberg@fastighetsbyran.se

Vallastaden

Försäljning av våra nya hem i Brf Paletten pågår! Välj mellan 2-3 rok med balkong eller uteplats.  Här skapar vi hus md modern arkitektur och fasad i färgglada kulörer. Bo med perfekt läge i den nya stadsdelen alldeles intill universitetet och med promenadavstånd till Linköping city. Se priser och planritningar på peabbostad.se.
Läs mer om Brf Paletten här 

Ansvarig mäklare Frida Casparsson, tfn 0709-97007  frida.casparsson@fastighetsbyran.se

Vallastaden

Försäljning pågår! Många köpare har hittat sina nya hem i Brf Etage, men du kan fortfarande boka din lägenhet. Vi kan erbjuda moderna hem om 2 rok (68-78 kvm). Se priser och planritningar på peabbostad.se.
Läs mer om Brf Etage här

Ansvarig Mäklare Frida Casparsson, tfn 0709-797007 frida.casparsson@fastighetsbyran.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Linköping

Om Johan Näsberg

Jag ser mitt jobb som mycket utmanade och tillfredställande. Den uttjatade klyschan att varje affär är unik stämmer verkligen och det är just det som gör att jag trivs med mitt jobb!

Johan Näsberg

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Martin Gustafsson

Martin har arbetat som fastighetsmäklare sedan 1997 och driver sedan 2005 Fastighetsbyrån i Linköping tillsammans med en kollega. Martin har stor erfarenhet av branschen och har förmedlat många bostäder, allt från bostadsrätter och villor till kommersiella fastigheter. "Det bästa med jobbet är att ingen dag är den andra lik och att man får vara en del av kundens kanske största affär i livet. "

Martin Gustafsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Göran Lagergren

Välkommen att kontakta mig för ett förutsättningslöst samtal kring din husaffär! Jag har haft förmånen att jobba som mäklare i Linköping i mer än 20 år. Min ambition är att mycket noggrant finkamma marknaden för att ge dig som säljer bästa möjliga pris. Målsättningen är också att ge köparen god service och information för att känna trygghet i den positiva och betydelsefulla affär som husköpet är.

Göran Lagergren

Fastighetsmäklare

Om Augin Aksoy

Med en bakgrund som egenföretagare ser jag till att förmedla varje bostad som om det vore min egen. Jag har jobbat som fastighetsmäklare sen 2008 och tycker det är otroligt givande och roligt att jobba i Linköping. Valet var lätt när jag skulle välja arbetsplats: Fastighetsbyrån säljer flest bostäder och den som säljer mest kan mest! Som mäklare strävar jag efter en personlig relation med en hög nivå av engagemang och kompetens. En drivkraft som har gett mig många återkommande kunder och fina rekommendationer.

Augin Aksoy

Fastighetsmäklare

Om Daniel Windolf

Daniel Windolf

Fastighetsmäklare

Om Eric Mathson

Jag har under de senaste åren haft äran att vara Kinda Kommuns mest anlitande fastighetsmäklare. Jag är både född, uppvuxen och bosatt i mitt älskade Kinda. För att nå framgång i en fastighetsaffär måste man som mäklare ha stor kunskap om den lokala marknad man jobbar på. Jag kan Kinda! Jag är även utbildad skogmästare vilket ger mig möjligheten att förutom villor, fritidshus och bostadsrätter även förmedla skogs- och lantbruksfastigheter. Jag älskar mitt arbete och blir alltid lika glad när jag får förtroendet att hjälpa någon i deras livs största affär.

Eric Mathson

Fastighetsmäklare

Om Frida Casparsson

Jag arbetar som villamäklare på vårt Linköpingskontor. Jag brinner för att göra affärer och att sälja hus är min passion och mitt stora intresse! Min målsättning är att ge alla mina kunder stort engagemang, bra service och trygghet. Välkommen att kontakta mig för en kostnadsfri värdering av er fastighet eller för att gå igenom Era önskemål inför en kommande försäljning.

Frida Casparsson

Fastighetsmäklare

Om Maria Hall

Att vara mäklare är något jag brinner för. Yrket är variationsrikt och utmanande. Att dessutom få vara delaktig i den affär som är den största i många människors liv är för mig ett stort privilegium.

Maria Hall

Fastighetsmäklare

Om Mats Andersson

På Fastighetsbyrån möts man av en genuin och välkomnande atmosfär, en arbetsplats och arbetskamrater som snarare påminner om ett vardagsrum fyllt med familjemedlemmar än ett kontor med kollegor. Här görs allt för kvalitén, människorna bakom varje affär och fullt fokus på service i alla moment. Min bana i yrket började för tio år sedan i Göteborg där jag arbetade tills för tre år sedan då jag tillsammans med min familj flyttade hem till barndomsstaden igen. Tveka inte att ta kontakt med mig när er villa, ert radhus eller fritidshus ska värderas eller försäljas!

Mats Andersson

Fastighetsmäklare

Om Ronja Westh

Bostadsaffären är en av de viktigaste affärerna människan gör i sitt liv. För mig är det viktigt att kunderna känner sig trygga när de ska sälja eller köpa bostad med hjälp av mig. Med min stora passion för människomötet och en drivkraft för mäklaryrket vill jag ro din affär tryggt i hamn. Välkomna att kontakta mig när det är dags för att byta boende!

Ronja Westh

Fastighetsmäklare

Om Sebastian Karlsson

En bostadsaffär är en utav de största och viktigaste händelserna man genomgår i sitt liv därför är valet av fastighetsmäklare otroligt viktigt. Min ambition som fastighetsmäklare inför varje uppdrag jag åtar mig, är att skräddarsy den bästa lösningen åt mina kunder. Väljer du mig kommer du att få en affärsmässig, engagerad och driven fastighetsmäklare. Målsättningen är att i varje affär alltid överträffa såväl säljare som köpares förväntningar.

Sebastian Karlsson

Fastighetsmäklare

Om Sofia Ramsfors

Att verka för att både säljare och köpare blir nöjda är av största vikt för mig. Ett högt tempo och varierande dagar med omväxlande uppgifter skapar just den energi som behövs för att utföra ett riktigt bra jobb. Jag började som mäklare år 2010 efter att utbildat mig på Malmö Högskola. Jag har sedan dess varit verksam på Fastighetsbyrån Linköping. Jag ser framemot att hjälpa dig med din försäljning. Funderar du på att byta boende? Kontakta mig, så kan vi prata om just dina förutsättningar för en lyckad affär.

Sofia Ramsfors

Fastighetsmäklare

Om Alise Davis

Om Ann-Christin Schüler

Om Annette Alvarsson

Om Kristina Claesson

Om Tobias Svärd

Tobias Svärd

Blivande Mäklare

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.