Sök bostad eller innehåll

Lindesberg

Din mäklare i Lindesberg

Välkommen till Bergslagens pärla – Lindesberg. En småstad värd att upptäcka.

Här kan Du njuta av vandringsleder bland annat runt Lindesjön. Shopping med mat- och fikastunder erbjuds av allehanda slag. Den centralt belägna Lindesbergs Arena utnyttjas flitigt av våra idrottsgymnaster inom handboll, judo samt volleyboll. Här erbjuds även många spännande matchstunder och härliga arrangemang inom musik och kultur både för stor och liten. För den aktiva familjen finns även bowling, äventyrsbad i Energikällan samt, under sommarmånaderna, vår alldeles speciellt utformade äventyrsgolf. Du kan dessutom satsa en slant på rätt ”kuse” när sommartravet i Fornaboda slår upp portarna.

I Lindesberg har vi förmånen att ha vårt kontor i den lokalt förankrade Bergslagens Sparbank. Vår styrka är att vi arbetar nära varandra vilket ger Dig som kund den absolut bästa servicen. 

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Lindesberg

Om Linn Sander

2006 startade Linn karriären på Fastighetsbyrån. Linn är ett energiknippe som har svårt att bara sitta still och njuta av lugnet. Med många bollar i luften och i glada människors sällskap trivs hon allra bäst. Ju mer utmaningar hon ställs inför desto mer njuter hon av uppdragen. Linn gör alltid sitt allra yttersta och med den största iver och engagemang till kunders stora glädje.

Linn Sander

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anna Fröyseth

Anna har jobbat på Fastighetsbyrån sedan 2010 och har tidigare en gedigen erfarenhet från bankväsendet. Anna är kontorets koordinator och den som har stenkoll på de områden vi jobbar över. Hon har dessutom full koll på mäklarnas förehavanden när de är ute på fältet. Annas största egenskaper är hennes förmåga att svänga mellan de olika göromålen utan att tappa fart och hennes vilja att hjälpa till. Hon utför alltid sitt arbete med ett leende och hon får alltid alla att känna sig välkomna när de kommer in på kontoret.

Om Patrik Nilsson

Om Sara Nilsson

Sara Nilsson

Fastighetsmäklare

Om Sarah Eklöf

Sarah Eklöf

Fastighetsmäklare

Om Madeleine Hjul

Madeleine Hjul

Mäklarpraktikant

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.