Sök bostad eller innehåll

Malmö - Limhamn

Din mäklare i Malmö - Limhamn

Välkommen till Fastighetsbyrån Limhamn/Hyllie!

Vi förmedlar fastigheter och bostadsrätter i de västra delarna av Malmö. Vårt försäljningsområde omfattar Limhamn, Hyllie, Bunkeflostrand, Klagshamn, Tygelsjö och flertalet andra närområden som t ex Djupadal, Sibbarp och Vintrie.

De västra delarna av Malmö är inte bara en expansiv region med Hyllie som Malmös största utbyggnadsområde utan även ett oerhört spännande bostadsområde med en kombination av olika typer av byggnader från olika tidsperioder. Sekelskiftesvillor med tidstypiska detaljer i symbios med radhus från 50-talet. Nybyggda moderna lägenheter hand i hand med flerbostadshus från 40-talet. Också nyproduktionen i Hyllie med bostäder, kontor, butiker, restauranger, Malmö Arena, Emporia och Citytunneln.

Vi finns vi på plats med kontor mitt på Hyllie Stationstorg såklart. Kom gärna förbi och diskutera bostadsaffärer med oss. Oavsett om du önskar köpa, sälja eller har frågor och funderingar om marknaden. Vi har svaren!

Välkomna!

Malin, Susanne och Sharon

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Malmö - Limhamn

Om Malin Eriksson

Malin Eriksson har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2003 och förmedlar både villor och bostadsrätter i hela Malmö. Har en förkärlek till stadens puls och bor själv på Gamla Väster, men har under åren förmedlat hundratals villor i de västra delarna av Malmö och brinner extra för Limhamn och Hyllie. Känner mig bortskämd att efter 13 år i branschen fortfarande få kickar i vardagen; genom att träffa människor, få rekommendationer och brinna för att alltid ge bästa service till alla.

Malin Eriksson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Sharon Holmqvist

Jag har jobbat som mäklare sedan 2005. Att jag själv är född och uppvuxen i Djupadal bidrar både till en spetskompetens när det rör sig om att sälja bostäder på Limhamn med omnejd, samt att varje affär utförs med hjärta och känsla för ett älskat område. Detta i kombination med social kompetens och mångårig yrkeserfarenhet bidrar till en resultatinriktad lösning i varje enskild affär.

Sharon Holmqvist

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Susanne Kristensson

Susanne har arbetat som mäklare i Malmö med omnejd sedan 2005. Nu finner ni henne på vårt kontor på expansiva Hyllie. Som boende på Rosenvång och med barnen på Limhamnsskolor har hon god lokalkännedom och stort nätverk här. Hon förmedlar såväl hus som bostadsrätter. Susanne är målmedveten och med stor kunskap, engagemang och hjärta skapar hon trygga bostadsaffärer med riktigt nöjda kunder som återkommer och även rekommenderar henne vidare.

Susanne Kristensson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Catharina Carling

Catharina Carling

Mäklarassistent / Föräldraledig

Om Jack Ovallius

Jack Ovallius

Fastighetsmäklare

Såld nyproduktion

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.