Sök bostad eller innehåll

Lilla Edet

Din mäklare i Lilla Edet

Lilla Edet är ett lite mindre samhälle som ligger söder om Trollhättan. Här finner du bra sjöar, skogar och vacker landsbyggd. Med egen pendelstation i Lödöse kan du genom enkla och snabba kommunikationer ta dig till Göteborg.

Personligt engagemang och affärsmässighet är våra kännetecken – varje affär är unik och ska vara trygg och framgångsrik för såväl köpare som säljare. Därför utgår vi alltid från säljarens villkor och marknadens förutsättningar. En av många fördelar vi har är vårt nära samarbete med Swedbank som kan gynna dig i din bostadsaffär.

Tillsammans hjälper vi dig med allt inom fastighetsbranschen, från första tanke tills dess att affären är deklarerad och klar. Om du vill sälja eller söker ny bostad i Trollhättan eller Lilla Edet ska du självklart kontakta oss.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Lilla Edet

Om Daniel Engman

Började arbeta på Fastighetsbyrån 2007. Efter ett antal år som fastighetsmäklare på västkusten hittade jag tillbaka till hemstaden. Förutom jobb och familj går mycket av min tid åt till att planera mitt pågående husbygge.

Daniel Engman

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Bettina Walter

Jag älskar mitt arbete och går hit med ett leende på läpparna!

Bettina Walter

Mäklarassistent

Om Niclas Grönvall

Niclas har jobbat som mäklare i Lilla Edet sedan 2008. Han älskar sitt jobb och försöker alltid ge lite extra. -Att få vara del av Sveriges största mäklarkedja är en förmån. Vårt försäljningskoncept är unikt och mycket framgångsrikt. Förklarar Niclas varför han år efter år kan vara den mäklare som säljer flest bostäder i Lilla Edets kommun. Niclas är född och uppvuxen i Lilla Edet.

Niclas Grönvall

Fastighetsmäklare

Om Sofia Glader

Sofia Glader strävar alltid efter att få nöjda kunder som kan känna sig trygga hela vägen genom bostadsaffären. Att kunder har många frågor och funderingar kring allt som rör försäljning eller köp, särskilt om man köper eller säljer bostad för första gången, är en självklarhet för Sofia. Med Sveriges största mäklarföretag bakom sig kan hon hjälpa till och sköta din bostadsaffär på allra bästa sätt. Detta har hon möjlighet att göra då hon är utbildad fastighetsmäklare och ekonom genom högskolan i Trollhättan.

Sofia Glader

Fastighetsmäklare

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.