Sök bostad eller innehåll

Lidköping

Din mäklare i Lidköping

Fastighetsbyrån har varit verksamma i Lidköping sedan 1992 och varje år förmedlar vi cirka 200 bostadsaffärer. Vår lokala förankring, vår kunskap och banknära samarbete ger dig som kund goda förutsättningar att genomföra en trygg och lyckad bostadsaffär.

Den erfarenhet vi har av marknaden och prisbilden i och kring vårt närområde är ett bra stöd för en god affär. Vi marknadsför våra uppdrag noggrant och genomtänkt i flera kanaler för att din bostad ska presenteras och nå ut på bästa sätt.

Alla på kontoret genomsyras av en glädje till jobbet, ett engagemang för dig som kund och en ödmjukhet för just dina önskemål. Vi kan bistå dig med alla delar av din bostadsaffär, oavsett om du är ute efter att köpa eller sälja. Tveka inte med att kontakta oss, vi hjälper dig gärna!

Välkommen!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Lidköping

Om Lars Johansson

Jag trivs mycket bra som fastighetsmäklare. Det är ett fritt och omväxlande yrke och man får mycket kundkontakter i tex vår husaffär och på visningar. Det som sätter extra krydda på yrket tycker jag är den förmedlande rollen som en mäklare har, att företräda både säljare och köpare. Jag gillar utvecklingen av hur bostäder marknadsförs på internet. Att kunna ge en så rättvisande och bra bild och så mycket information som möjligt till kunden via dator, sms m.m är ett mål som jag eftersträvar. F.n. jobbar jag mest med att leda och driva kontor i sex kommuner i Västra Skaraborg.

Lars Johansson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anna Göransson

Anna Göransson

Fastighetsmäklare

Om Johanna Lundell

Jag har varit fastighetsmäklare på Fastighetsbyrån sen 2007. Att vara fastighetsmäklare är ett varierat, roligt och socialt arbete där jag får chansen att träffa många nya människor med olika behov. Att ge god service med ett stort engagemang är för mig en självklarhet och det är ett stort förtroende att få vara delaktig i vad som för många är den största affären i deras liv. Vill du få bättre koll på hur din bostad i Lidköping står sig på marknaden? Eller funderar du på att byta boende? Hör av dig så kan vi prata om dina funderingar, förutsättningar och förväntningar. Har du några som helst frågor eller funderingar kring bostadsmarknaden - kontakta mig!

Johanna Lundell

Fastighetsmäklare

Om Olof Edlund

Olof Edlund

Fastighetsmäklare

Om Rebecca Detterberg

Jag började hösten 2006 efter tre års studier på Högskolan Väst och kände att Fastighetsbyrån var ett självklart val! Att jobba som fastighetsmäklare är ett givande jobb där man får möta människor i olika situationer och får möjlighet att hjälpa till med smidiga affärer vilket jag ser som ett stort privilegium. Jag är noggrann, positiv och engagerad, egenskaper som jag har märkt att jag har stor nytta av. Trygghet, kommunikation och hög servicenivå är några av ledorden som jag arbetar efter och tycker är viktiga för att få nöjda köpare och säljare, vilket jag alltid eftersträvar! Om du går i tankar på att byta bostad eller är lite nyfiken av värdet på din bostad så hör av dig så kan vi prata om dina funderingar, förutsättningar och förväntningar. Har Ni några som helst frågor eller funderingar kring bostadsmarknaden, - kontakta mig!

Rebecca Detterberg

Fastighetsmäklare

Om Sara Johansson

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.