Sök bostad eller innehåll

Lidingö

Din mäklare på Lidingö

Lidingö är ett attraktivt område alldeles intill Stockholms city. Hela ön andas livskvalitet med nära till allt från gröna strövområden, salta och söta bad till sport och fritidsanläggningar. Självklart måste man också nämna närheten till Stockholm, dit man tar sig på mindre än 20 minuter med kommunala färdmedel.

Affärsmässighet, trygghet och förtroende är tre viktiga ledord som speglar vårt arbete. På kontoret bemöts du av personer med starkt engagemang och lång erfarenhet där alla arbetar aktivt med att erbjuda den bästa mäklartjänsten.

Vi förstår att du har ett antal funderingar och det är helt naturligt. Vi lyssnar gärna! Den erfarenhet av marknaden och prisbilden i och kring vårt närområde som vi besitter kan bli ett bra stöd för en god affär. Tveka inte med att kontakta oss när du har frågor och funderingar kring ditt boende!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar på Lidingö

Om Jakob Jahkopson

Jakob är en av Fastighetsbyråns mest meriterade och högpresterande mäklare sedan han började arbeta på företaget år 2005. Med erfarenhet från flera olika marknader och över 700 försäljningar tycker han att den bästa belöningen är feedbacken från alla nöjda kunder som man får nöjet att hjälpa genom deras livs viktigaste affär. Anlitar du Jakob så kan du räkna med en välmeriterad, driven, kunnig, erfaren och mycket engagerad mäklare som anammar Fastighetsbyråns kärnvärden till fullo: Trygghet, engagemang och affärsmässighet kommer att genomsyra varje bostadsförsäljning från första kontakt till avslut.

Jakob Jahkopson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Petter Nilsson

Jag började jobba på Fastighetsbyrån år 2007 och trivs väldigt bra med mitt jobb som fastighetsmäklare. Det är verkligen roligt att jobba på Lidingö som är en spännande marknad med stor variation tack vare alla dess olika områden och allt från lägenheter, tomter och villor som finns här. Lidingö är en marknad som jag tror kommer utvecklas positivt med tanke på dess närhet till Stockholm. Att jag valde Fastighetsbyrån som arbetsgivare är ingen slump. Här får jag tillgång till alla de verktyg som jag behöver för att kunna hjälpa mina kunder på bästa sätt. Viktigast för mig i mitt arbete är att kunna leverera en tjänst som överträffar mina kunders förväntningar. Har du några frågor eller funderingar gällande köp eller försäljning så är du varmt välkommen att kontakta mig! Går gärna in på reco.se för att se vad mina tidigare kunder tyckt om mitt arbete: www.reco.se/fastighetsbyran-lidingo/petter-nilsson

Petter Nilsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anna Byman

Jag har nästan femton års erfarenhet som fastighetsmäklare och trivs fantastiskt bra med mitt jobb. Jag har även förmånen att både få bo och arbeta på vackra Lidingö. Som mäklare är jag engagerad, noggrann och positiv och mitt mål i varje enskild affär är att överträffa både mina köpare och säljares förväntningar. Mötet med olika typer av människor ger mig energi och jag ser det som ett privilegium att få vara delaktig i den affär som är den största i många människors liv. Kontakta mig gärna om du går i köp- eller säljtankar så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa just dig!

Anna Byman

Fastighetsmäklare

Om Petronella Bennström

Jag har arbetat som Fastighetsmäklare sedan 90-talet och sedan 2000-talet på vår vackra ö. Har haft förmånen att förmedla alla typer av bostäder och träffa många trevliga ägare till dessa. Jag arbetar och bor på Lidingö och har lång erfarenhet av fastighetsmarknaden. Jag brinner för mina kunder och mina affärer och jobbar drivet och aktivt för att mina kunder ska bli nöjda och rekommendera mig vidare. I vårt arbete gäller det att vara flexibel, driven och lyhörd. Jag strävar alltid efter att bli lite bättre och anser att man aldrig är fullärd. Vårt arbete är stimulerande då den ena dagen aldrig är den andra lik och det är det som gör det så roligt!

Om Annelie Melander

Annelie Melander

Privatrådgivare Swedbank

Om Helena Engström

Helena Engström

Rådgivare Swedbank

Om Joakim Torsmark

Joakim Torsmark

Privatrådgivare Swedbank

Om Louise Hedman

Louise Hedman

Jurist på Juristbyrån

Om Mikaela Ljunglöf

Mikaela Ljunglöf

Kontorsansvarig / Säljsupport

Om Therese Svennersjö

Therese Svennersjö

Kontorschef Swedbank

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.