Sök bostad eller innehåll

Lerum

Din mäklare i Lerum

Lerum är en kommun med ett rikt frilufts- och föreningsliv men också ett flertal centrum med butiker, restauranger och kulturliv som i Tollereds underbara Nääs fabriker. 

Pendlingsmöjligheterna till Göteborg och Alingsås är väl utbyggda, här kan man verkligen njuta av fördelarna med att bo naturnära i en storstadsregion.

Fastighetsbyråns verksamhetsområde i kommunen sträcker sig över Lerum, Stenkullen, Gråbo, Olstorp, Stannum, Björboholm, Sjövik, Floda och Tollered.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Lerum

Om Martin Jönsson

Martin Jönsson började på Fastighetsbyrån i Lerum 2006 och två år senare klev han in som ägare av kontoret. I ryggsäcken har han också studier vid Handelshögskolan i Göteborg men ramlade in i mäklaryrket och känner sig som hemma i det. Martin arbetar med förmedling av villor, radhus, tomtmark och skog- och jordbruk så hans spektrum är brett och det ser han som en unik och rolig del av jobbet. Han tröttnar aldrig på att se nöjda och lyckliga kunder stiga in i sitt första radhus eller någon som köpt en tomt och precis ska börja bygga något eget. Ett måste i yrket att vara är professionell, affärsmässig men också ha ett personligt engagemang. Det är det som ger nöjda och trygga kunder.

Martin Jönsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Carina Jönsson

Carina Jönsson har arbetat som mäklare sedan 2007 då hon tog sin högskoleexamen. Sedan dess har hon varit verksam i Lerum där hon valt att specialisera sig på bostadsrätter. Hennes styrka är den stora kunskap hon har om olika bostadsrättsföreningar och alla kontakter hon knutit genom åren med säljare och köpare. Den personliga kontakten med just köpare och säljare skapar ett förtroende och en trygghet som är en oerhört viktig del av arbetet för att alla ska känna sig nöjda. Eftersom hon är född, uppväxt och bosatt i kommunen kan hon den också på sina fem fingrar.

Carina Jönsson

Fastighetsmäklare

Om Jimmy Lang

Jimmy Lang

Fastighetsmäklare

Om Mats Häger

Mats Häger har arbetat som mäklare sedan 1994. Tidigare drev han egen byrå och besitter därmed en enorm erfarenhet och kunskap som kommer hans kunder till gagn. Sedan 2012 är han medarbetare på Fastighetsbyrån i Lerum där han uppskattas av sina kunder för sin lyhördhet, målmedvetenhet och noggranna sida. Han bosatte sig med sin familj i Lerum på 1980-talet så lokalkännedomen liksom kontaktnätet är stort. Mats uppskattar den sociala sidan av yrket och känner sig alltid engagerad i varje affär och kund. Det gör honom och Fastighetsbyrån till ett tryggt val.

Mats Häger

Fastighetsmäklare

Om Mirjana Callenberg

Mirjana Callenberg har arbetat som mäklarassistent sedan 1996 och började på Fastighetsbyrån i Lerum 2002. Utöver sin gedigna erfarenhet från branschen har hon också stor nytta av sina bankkunskaper efter nio år som banktjänsteman. Mirjana är social och glömmer inte människor hon träffat i första taget och det kommer väl till pass i ett serviceyrke som hennes. Det är också det bästa med jobbet på Fastighetsbyrån, chansen att träffa människor. Mirjana älskar verkligen sitt arbete och vill att alla kunder ska känna sig välkomna och väl omhändertagna. Att hon dessutom verkligen kan kommunen, vet vilka skolor som finns, vilka affärer som ligger var och allt man kan behöva veta som boende i Lerum gör att kunderna uppskattar henne för både hennes omtänksamhet och stora kunnighet.

Om Per Eliasson

Per Eliasson

Fastighetsmäklare

Om Jennie Svensson

Jennie Svensson

Affärsutvecklare Nyproduktion

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.