Sök bostad eller innehåll

Leksand

Din mäklare i Leksand

Bor du i Leksand och funderar på att förändra ditt boende? Eller funderar du på att flytta hit? Då har du säkert ett antal frågor som du söker svar på och vi hjälper dig gärna.

Vi på kontoret garanterar dig trygghet genom vår kunskap, mångåriga erfarenhet och vårt banknära samarbete. Personligt engagemang och affärsmässighet är våra kännetecken – varje affär är unik och ska vara framgångsrik för såväl köpare som säljare. Därför utgår vi alltid från säljarens villkor och marknadens förutsättningar.

Med förtroende kan du vända dig till oss när du har frågor kring ditt boende. Varmt välkomna till Fastighetsbyrån – Sveriges marknadsledande mäklarkedja.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Leksand

Om Cattis Karlsson

Cattis har arbetat på Fastighetsbyrån sedan 1989 och har också bakom sig ett år inom Swedbank. Sedan 2008 driver hon Fastighetsbyråns kontor i Leksand, Gagnef och Vansbro. Cattis arbetssätt präglas av ett glatt engagemang där hennes stora kontaktnät, gedigna erfarenhet och duktiga medarbetare ger möjlighet att framgångsrikt sammanföra köpare och säljare.

Cattis Karlsson

Franchisetagare/ Tjänstledig

Om Mattias Karlsson

Om Olivia Hallberg

Olivia Hallberg

Fastighetsmäklare

Om Simon Hedlund

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.