Sök bostad eller innehåll

Landskrona

Din mäklare i Landskrona

I Landskrona finner man en skön blandning mellan natur, kultur, fritidsaktiviteter och shopping i kombination med ett rikt restaurang- och nöjesliv.
Här finns konsthall, teater och flera bibliotek. För den sportige finns sport- och simhallar samt äventyrsanläggningen Karlslundsbadet. Landskrona Golfklubb är en av Sveriges vackraste golfbanor och vattnen utanför Borstahusen är perfekta för windsurfing och segling.
För barnfamiljen finns ett antal skolor, både kommunala och fristående, och förskolor att välja mellan.
Från Landskrona pendlar man enkelt med tåg norrut, söderut och till Danmark. Här finns också en båtförbindelse till Ven.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Landskrona

Om Mikael Stenberg

Att få träffa människor i livets olika skeden, hjälpa både säljare och köpare till en bra affär är oerhört stimulerande och roligt. Att sedan få jobba med fastigheter generellt som är ett stort privat intresse gör att det alltid känns roligt att gå till jobbet.

Mikael Stenberg

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Philip Törnmalm

Mäklarjobbet är speciellt på så sätt att många olika sidor av en själv krävs. Man måste vara en driven och taggad säljare samtidigt som det krävs mjuka sidor såsom att vara lyhörd, lugn och metodisk. Framför allt handlar det om att sälja husen, vilket jag gör!

Philip Törnmalm

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Cecilia Lindh

Cecilia Lindh

Fastighetsmäklare / Administratör

Om Eleonor Andersson Lööf

Om Gunilla Berthagen

Tveka inte att höra av er till mig om ni är nyfikna på värdet för er villa eller funderar på att sälja. Jag har lång erfarenhet både från bank och som fastighetsmäklare, jag bor i Glumslöv och känner väl till villamarknaden i hela kommunen. Jag älskar mitt jobb och brinner för att skapa bra affärer och att göra både säljare och köpare nöjda.

Om Jonathan Hermansson

Jag jobbar efter att alltid leverera en bra service till såväl säljare som köpare. Med inriktning på bostadsrätter i Landskrona kommer jag göra mitt bästa för att göra DIG nöjd med din bostadsaffär. Jag är driven, positiv och jobbar alltid med ett leende på läpparna!

Om Sanela Dindic

Sanela Dindic

Fastighetsmäklare

Såld nyproduktion

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.