Sök bostad eller innehåll

Landskrona

Din mäklare i Landskrona

I Landskrona finner man en skön blandning mellan natur, kultur, fritidsaktiviteter och shopping i kombination med ett rikt restaurang- och nöjesliv.
Här finns konsthall, teater och flera bibliotek. För den sportige finns sport- och simhallar samt äventyrsanläggningen Karlslundsbadet. Landskrona Golfklubb är en av Sveriges vackraste golfbanor och vattnen utanför Borstahusen är perfekta för windsurfing och segling.
För barnfamiljen finns ett antal skolor, både kommunala och fristående, och förskolor att välja mellan.
Från Landskrona pendlar man enkelt med tåg norrut, söderut och till Danmark. Här finns också en båtförbindelse till Ven.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Landskrona

Om Mikael Stenberg

Att få träffa människor i livets olika skeden, hjälpa både säljare och köpare till en bra affär är oerhört stimulerande och roligt. Att sedan få jobba med fastigheter generellt som är ett stort privat intresse gör att det alltid känns roligt att gå till jobbet.

Mikael Stenberg

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Philip Törnmalm

Mäklarjobbet är speciellt på så sätt att många olika sidor av en själv krävs. Man måste vara en driven och taggad säljare samtidigt som det krävs mjuka sidor såsom att vara lyhörd, lugn och metodisk. Framför allt handlar det om att sälja husen, vilket jag gör!

Philip Törnmalm

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Cecilia Lindh

Cecilia Lindh

Fastighetsmäklare / Administratör

Om Eleonor Andersson Lööf

Om Fredrik Persson

Fredrik Persson

Fastighetsmäklare

Om Gunilla Berthagen

Tveka inte att höra av er till mig om ni är nyfikna på värdet för er villa eller funderar på att sälja. Jag har lång erfarenhet både från bank och som fastighetsmäklare, jag bor i Glumslöv och känner väl till villamarknaden i hela kommunen. Jag älskar mitt jobb och brinner för att skapa bra affärer och att göra både säljare och köpare nöjda.

Om Jenny Kjellsdotter

Jag känner ett otroligt engagemang och driv som jag vill förmedla till mina kunder. En bostadsaffär är en gemensam resa som skall göras tillsammans så att alla parter i slutänden känner sig mer än nöjda. Jag har valt att arbeta på Fastighetsbyrån för att jag tror på att vi är ett företag som är marknadsledande och det är ett bra stöd att ha i ryggen. 2004 gick flytten ner från Stockholm för min del och jag har under dessa år bott på flera orter här nere i Skåne. Sedan några år tillbaka har jag slagit rot i Helsingborg där jag nu bor med min man och vår hund.

Om Sanela Dindic

Sanela Dindic

Fastighetsmäklare

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.