Sök bostad eller innehåll

Kungshamn

Din mäklare i Kungshamn

Att erbjuda den allra bästa mäklartjänsten är viktigt för oss. Allt vi gör som
mäklare speglas av de viktiga ledorden; affärsmässighet, trovärdighet och engagemang. Varje affär är unik och vi vill alltid göra denna så bra som möjligt för dig, oavsett om du är köpare eller säljare. Ofta har våra kunder önskemål om en helhetslösning för sitt boende och detta är en av våra starka sidor.

På kontoret i Kungshamn finns Alexander, Anna, Johanna och Lotta. De har alla stor erfarenhet och kännedom om de fastigheter som finns i våra fina kustsamhällen med omnejd. Denna gedigna kunskap, tillsammans med ett brett kontaktnät, gör att chansen till ett lyckat resultat är extra stor hos oss.

Fastighetsbyrån är Sveriges ledande mäklarföretag. På Kungshamnskontoret hjälper vi årligen cirka 200 familjer att köpa eller sälja sin bostad eller fritidshus. Kontakta oss gärna om du har funderingar eller frågor.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Kungshamn

Om Alexander Gergils

Alexander är registrerad fastighetsmäklare sedan våren 2006. På sin fritid umgås han gärna med familj och vänner eller tar en tur på sjön. Han är gift med Annika och tillsammans har de 2 barn, Alice och Anton. Han är född och uppvuxen på Hovenäset och har mycket god lokalkännedom i Sotenäs kommun. Att arbeta som mäklare är både spännande och krävande och ingen dag är den andra lik. Som person är Alexander utåtriktad och positiv och gör sitt bästa för att alla parter ska känna sig trevligt bemötta och nöjda.

Alexander Gergils

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anna Bjurström

Bilden av drömyrket har alltid varit ett omväxlande jobb, med mycket kundkontakt och ständigt nya utmaningar. Anna har varit fastighetsmäklare sen 2008. Hon älskar sitt jobb då hon får möjlighet att hjälpa människor i deras olika skeden i livet och den ena dagen är aldrig den andra lik. Hon bor själv i kommunen tillsammans med sin familj. Anna menar att det speciella med Sotenäs är variationen av natur, från gröna skogar till den karga bohuslänska graniten och västerhavet. Att populationen växlar mellan årstiderna gör området extra intressant.

Anna Bjurström

Fastighetsmäklare

Om Johanna Höglund

Johanna har ett brinnande engagemang i det hon gör, hon är flexibel, kommunikativ och gillar utmaningar. Hon gillar att ha omväxlande arbetsdagar och vill att såväl säljare som köpare känner sig nöjda i en affär, noggrannhet är en självklarhet. Eftersom hon har varit bosatt och arbetat på västkusten en längre tid har hon god lokalkännedom, tveka inte att ta kontakt om det är något Ni funderar på.

Johanna Höglund

Fastighetsmäklare

Om Lotta Botö

Lotta började här på kontoret i Kungshamn i februari 2005. Hon är från början en Göteborgstjej som blivit Smögenbo tillsammans med man och två barn. Hon tycker arbetet är otroligt varierande och ingen dag är den andra lik! "Intressant, spännande & kul med mycket kundkontakt!!"

Lotta Botö

Mäklarassistent

Om Rariba Hammarqvist

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.