Sök bostad eller innehåll

Kungsbacka

Din mäklare i Kungsbacka

Centralt, lantligt och havsnära – allt på samma gång!

Kungsbacka är en härlig småstadsidyll med bara 25 minuter från Göteborg. Innerstaden består av gamla trähus som är samlade runt Kungsbacka Torg. Runt stadskärnan blandas gamla villaområden med nyare och äldre hyreshus.

Vill du bo centralt med närhet till allt som gör livet bekvämt och med naturen runt hörnet då hittar du här garanterat det boende du söker.
Om du inte vill bo in centrala Kungsbacka, varför inte bo på landet nära centrum i Fjärås? Vid havet i Åsa, Frillesås, Onsala eller Vallda? Eller nära naturen och hästgårdar strax utanför staden i Anneberg och Älvsåker? Kungsbacka stad är inne i en expansiv period och det byggs för tillfället mycket nytt och modernt.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Med Säljcoachen får du mindre stress och strul, mer koll och kul!

Vår digitala tjänst, Säljcoachen, samlar allt kring din bostadsaffär på ett och samma ställe. Du får en klar bild över vad som händer i alla steg och vad du ska göra. Säljcoachen håller reda på vilka uppgifter du ska skicka in till mäklaren, ger dig goda råd och tipsar om hur du gör försäljningen extra lyckad. Läs mer om Säljcoachen här!

Vill du sälja din bostad?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Vill du sälja din bostad?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

 integritetspolicyn

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Kungsbacka

Om Daniel Magnusson

Daniel Magnusson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Mattias Carlsson

Mattias Carlsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anna Anderholm

Anna Anderholm

Fastighetsmäklare

Om Anna Kjellsson

Anna Kjellsson

Fastighetsmäklare

Om Elin Svenhed

Elin brinner verkligen för sitt yrke och går nu in på sitt tionde år i branschen. Hennes engagemang, professionalitet och glada personlighet har lett till många nöjda kunder genom åren. Att jobba hårt för att kunna erbjuda den bästa kvaliteten är en egenskap hon aldrig förhandlar bort. Hon inspireras av uppdraget att få hjälpa människor i deras livs största affär - bostadsbytet. Elin har gedigen kunskap och erfarenhet av att förmedla både bostadsrätter och villor, även om hon idag uteslutande jobbar med villaförmedling. Sedan några år tillbaka bor hon med sin familj i Kungsbacka och ser det som en stor fördel att bo där man är verksam. På fritiden tar hon gärna på sig trädgårdshandskarna och botaniserar bland perenner, tomatplantor och bärbuskar. En och annan timma spenderar hon också i sandlådan tillsammans med sina döttrar. Varmt välkommen att kontakta Elin för borådgivning!

Elin Svenhed

Fastighetsmäklare

Om Erika Borsing

Erika Borsing

Fastighetsmäklare

Om Jesper Axén

Jesper Axén

Fastighetsmäklare

Om Johanna Dehlryd

Jag brinner för mitt jobb och ser varje dag som en ny möjlighet. Det ger mig både glädje och energi att lära känna mina kunder, och det är ett privilegium att hjälpa dem genom sitt livs största affär. Som född och uppvuxen inom vår vackra kommun har jag en god och träffsäker lokalkännedom. Jag valde att arbeta på Fastighetsbyrån för att företagets värderingar; affärsmässighet, trygghet och förtroende, stämmer väl överens med mitt sätt att arbeta. Jag och mitt team skräddarsyr en tjänst som kommer hjälpa dig genom en försäljningsprocess på bästa sätt. Mitt mål är att göra avtryck genom att skapa ett förtroende och alltid överträffa dina förväntningar. Min specialisering är bostadsrätter och är du nyfiken på hur jag kan göra skillnad? Låt mig berätta mer.

Johanna Dehlryd

Fastighetsmäklare Johanna talar svenska, engelska

Om Madelen Frödfält

Madelen har arbetat i branschen i tio år och varit verksam som mäklare sedan 2006. Hon uppskattar sitt sociala arbete där hon får chansen att lotsa sina kunder genom trygga och säkra affärer. Själv både bor och arbetar Madelen i Kungsbacka så lokalkännedomen är stor. Madelen började arbeta som mäklare 2006 efter en högskoleutbildning med inriktning mot fastighetsutveckling, värdering och förmedling. Ett år senare gick hon över till Fastighetsbyrån i Kungsbacka där hon förmedlar både villor och lägenheter. Madelen trivs mycket bra i kommunen där hon både bor och arbetar. Hon ser det som ett privilegium att få förtroendet att sälja någons bostad – i många fall är det den största affär en människa gör i sitt liv och det ska man ta på stort allvar. Varje kund och bostad är unik och förtjänar både stort engagemang och skicklighet från sin mäklare, menar Madelen.

Madelen Frödfält

Fastighetsmäklare

Om Mattias Hallengärd

Mattias Hallengärd

Fastighetsmäklare

Om Peter Carlevi

Jag har arbetat som mäklare i över tio år och varit verksam på Fastighetsbyrån sedan 2015. Det jag uppskattar mest med arbetet är att få chansen att lotsa mina kunder genom trygga och säkra affärer. Själv både bor och arbetar jag i Mölndal så lokalkännedomen är stor. Jag ser det som ett stort förtroende att sälja någons bostad – i många fall är det den största affären en människa gör i sitt liv och det skall man ta på stort allvar. Varje kund och bostad är unik och förtjänar både stort engagemang och skicklighet från sin mäklare.

Peter Carlevi

Fastighetsmäklare

Om Rebecka Polhem

Rebecka Polhem har arbetat inom fastighetsbranschen sedan 2009 och trivs utomordentligt i vackra Kungsbacka. Hon är specialiserad på bostadsrättsaffärer och vet det mesta som är värt att veta om marknaden i kommunen. Det var ett enkelt val att börja på Fastighetsbyrån tack vare den goda gemenskapen bland kollegerna, trevlig arkitektur och närheten till både vatten och fin natur. Rebecka menar att hennes driv, personliga engagemang och trygghet tillsammans med det genuina intresset för att hjälpa människor är anledningen till att hon både har och haft många återkommande kunder genom åren.

Rebecka Polhem

Fastighetsmäklare / Föräldraledig

Om Rita Rosberg

Rita Rosberg

Fastighetsmäklare Hästgårdar/Lantbruk

Om Emma Litzén

Emma Litzén

Kontorsansvarig / Säljstöd

Om Ingrid Mattsson

Ingrid Mattsson

Teamledare / Säljstöd

Om Jennie Svensson

Jennie Svensson

Nyproduktion / Föräldraledig

Om Melissa Khalajabadi

Melissa Khalajabadi

Kontorsansvarig / Säljstöd

Om Rickard Thyrén

Rickard Thyrén

Försäljningschef Nyproduktion

Om Susanne Ternebrink

Susanne Ternebrink

Teamledare / Säljstöd

Våra samarbeten

Det är mycket att tänka på när du byter bostad. För att göra din flytt och ditt nya boende så bekvämt som möjligt, finns våra tilläggstjänster för att hjälpa dig som är kund hos Fastighetsbyrån.

SÅKLART, fönsterputsare som ger 100 %

Såklart levererat fönsterputs med servicekänsla och personlig kontakt, det har de gjort sedan 1994. De arbetar i hela Göteborgsområdet och i Kungsbackaområdet. De har F-skatt, kollektivavtal och ansvarsförsäkring... Såklart! Du kan enkelt boka en tid och dag som passar dig eller skaffa ett abonnemang så kommer de och putsar dina fönster med vald intervall. Prata med Emma Litzén, 0300-68 68 19, emma.litzen@fastighetsbyran.se eller lämna en intresseanmälan här.

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

S.O. Börjessons Färg & Tapeter, 25 procent rabatt!

S.O.Börjessons Färg & Tapeter finns i både Kungsbacka och Åsa! Här köper du färg, tapeter, spackel, måleriverktyg, golv och tillbehör av kvalitet. Dessutom hjälper deras proffs gärna till när du behöver råd och tips. Som kund hos oss på Fastighetsbyrån så får du 25 procent rabatt! Rabatten gäller på ett köptillfälle och för lagervaror till ordinarie pris. Prata med Emma Litzén, 0300-68 68 19, emma.litzen@fastighetsbyran.se eller lämna en intresseanmälan här.

S.O. Börjessons Färg & Tapeter

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

STÄD ETT, låt någon annan sköta flyttstädningen.

Vi samarbetar med Städ Ett som är en lokal och professionell städfirma. För oss är det viktigt att kunna rekommendera en städfirma som är seriös, noggrann, har bra personalpolitik, som hjälper er med RUT-avdrag och att de är försäkrade. De utför dessutom köparbesiktning för våra kunder. För offert, ring Emma Litzén, 0300-68 68 19, emma.litzen@fastighetsbyran.se eller lämna en intresseanmälan här.

STÄD ETT

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Auktionskammaren i Kungsbacka

Auktionskammaren kan hjälpa dig att sälja enstaka objekt eller hela hem, de kan även hjälpa till med att sortera och slänga. För ett kostnadsfritt hembesök, prata med Emma Litzén , 0300-68 68 19, emma.litzen@fastighetsbyran.se eller lämna en intresseanmälan här.

Auktionskammaren i Kungsbacka

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

GLC Flytt AB

Låt GLC Flytt göra din flytt så enkel som möjligt. Omtanke och varsamhet, enstaka möbler och kompletta hem. Du har själv valmöjligheten om du vill ha hjälp med packning och uppackning. I deras utbud finns bland annat packmaterial, emballering av känsligt gods och transporttjänst. För en kostnadsfri offert, ring Emma Litzén, 0300-68 68 19, emma.litzen@fastighetsbyran.se eller lämna en intresseanmälan här.

GLC Flytt AB

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

XL-BYGG i Kungsbacka, bra rabatter till våra kunder!

Hos XL-BYGG kan du alltid räkna med att få precis den hjälp du behöver för ditt byggprojekt. Det betyder att du kan bolla tankar, idéer och materialval med deras utbildade personal. Deras bollplank hjälper dig genom hela projektet, oavsett hur stort eller litet det är. De ger även väldigt bra rabatter till våra kunder i sin butik! Prata med Emma Litzén, 0300-68 68 19, emma.litzen@fastighetsbyran.se eller lämna en intresseanmälan här.

XL-BYGG i Kungsbacka

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

HERO KAKEL, 25 procent rabatt!

Kakel och klinker till alla projekt! Att renovera och bygga nytt innebär många val och flera olika önskemål som ska uppfyllas. Det är lätt att gå vilse i djungeln av produkter så därför finner du hos Hero Kakel ett noga utvalt sortiment av kakel, klinker och granitkeramik. I och med att de har nästintill allt på lager så kan du i princip påbörja ditt projekt redan samma dag. Som kund hos oss på Fastighetsbyrån så får du 25 procent rabatt! Rabatten gäller på ett köptillfälle och för lagervaror till ordinarie pris. Prata med Emma Litzén, 0300-68 68 19, emma.litzen@fastighetsbyran.se eller lämna en intresseanmälan här.

HERO KAKEL

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Ztorage magasinering

Behöver du magasinera saker i samband med din flytt? Då kan Ztorage hjälpa dig med förvaring och hämtservice. Via Ztorage kan du enkelt beställa upphämtning och förvaring av flyttlådor och andra föremål. Ztorage erbjuder: - Gratis hemleverans av flyttkartonger - Bärhjälp och upphämtning av kartonger och andra föremål - Säker förvaring - Du betalar endast för de föremål du faktiskt förvarar. Erbjudande till Fastighetsbyråns kunder: En månadads gratis förvaring oavsett mängd magasinerat gods. Minsta förvaringstid på tre månader. Du betalar enbart för lämning av gods (249:-) samt minst två månaders förvaringskostnad. Priset för Fastighetsbyråns kunder är 29:- per förvarad låda. Ingen uppsägningstid och du betalar enbart för varje påbörjad förvaringsmånad. Börja din förvaring på https://ztorage.se/ztorage-partner-fastighetsbyran/ Vid behov av flyttjänster och större magasinering kan timdebitering komma att gälla. Denna extratjänst finns i nuläget enbart tillgänglig i Stockholmsområdet - i övriga delar av landet är tjänsteutbudet varierat. Kontakta Ztorage så hjälper de dig till rätt lösning!

Ztorage AB

GodEl

Hos Fastighetsbyråns partner GodEl går 500 kr till välgörenhet när du blir kund.  Rörligt elavtal med prisgaranti  Ingen uppsägningstid  100 % förnybar el märkt Bra Miljöval  GodEls vinst går till välgörenhet  Byt till GodEl på två minuter! https://godel.se/fastighetsbyran/

GodEl i Sverige AB

Panasonic

Uppgradera ditt hem med produkter från Panasonic. Fastighetsbyråns kunder får upp till 50% rabatt på utvalda varor i Panasonics webshop. Ditt nya boende förtjänar det allra bästa, i Panasonics webshop kan du uppgradera vardagsrummet med en ny Ultra HD-TV och Bluray. Ta köket till en högre nivå med nya vitvaror eller varför inte köpa en Smart Home övervakningslösning som ger dig full koll på ditt nya boende när du inte är hemma. Kontakta din mäklare för mer information.

Panasonic

Swedbank och Sparbankerna

Erbjudande om 3 månaders fri hemförsäkring Skydda hemmet oavsett om du köper en bostadsrätt, villa eller fritidshus. Swedbank och Sparbankerna erbjuder dig hemförsäkring kostnadsfritt i 3 månader vid nytecknande av helårsavtal. Gäller dig som är eller blir bolånekund i Swedbank eller sparbank i samband med din bostadsaffär. Försäkringsgivare är Tre Kronor Försäkring AB Läs mer om erbjudandet här: https://www.fastighetsbyran.se/kopa-bostad/bolan/swedbank-forsakring/

Swedbank och Sparbankerna

IVT Värmepumpar

IVT Värmepumpar är ett av de ledande värmepumpsföretagen i Europa, med produktutveckling och produktion i Tranås. Som enda aktör erbjuder IVT Svanenmärkta värmepumpar med 10 års garanti på kompressorn och 6 års garanti på värmepumpen.   IVT erbjuder dig som kund hos Fastighetsbyrån följande rabatter: 4000 kronor rabatt vid köp av en berg-/jord-/sjövärmepump alternativt luft/vattenpump. 1.500:- vid köp av en luft/luft alternativt frånluftsvärmepump.   Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden. Kontakta oss nedan för mer information och intresseanmälan.

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Anticimex

Anticimex erbjuder som samarbetspartner till Fastighetsbyrån besiktningar och försäkringar inom ramen för Fastighetsbyråns tilläggstjänst ”Besiktning med Dolda Fel-Försäkring”. Anticimex är marknadsledande inom ramen för överlåtelsebesiktningar och dolda fel-försäkringar och är en av få aktörer som tar ansvar i tre år för besiktningen. Dessutom erbjuder Anticimex en rad andra tjänster som kan vara lämpliga i samband med ett bostadsbyte, till exempel energideklarationer, areamätningar, fuktutredningar och radonmätningar. Välkommen att läsa mer på anticimex.se

Anticimex

OBM-gruppen

OBM Gruppen är en rikstäckande franchiseorganisation med filialer från Malmö upp till Sundsvall. OBM Gruppen erbjuder dig bl.a. överlåtelsebesiktningar, energideklarationer, radonmätningar och areabestämning m.m. Som samarbetspartner till Fastighetsbyrån erbjuder de Fastighetsbyråns paketerade besiktningsprodukter överlåtelsebesiktning med dolda fel-försäkring besiktat av OBM Gruppen. Gå in på www.obmgruppen.se för att läsa mer.

OBM-gruppen

Myrorna

Vill du bli av med saker från din gamla bostad? Myrorna erbjuder inlämning, hämtning och i vissa städer även utlåning av släpvagn. Bor du i Stockholmsområdet eller i Göteborg kontaktar du vår givarservice, telefon 020-1400044. Öppet måndag-torsdag 8-16, fredag 8-14. E-post gsc@myrorna.se. Bor du i övriga delar av landet? Ring din lokala butik som du hittar på www.myrorna.se Vi tar också hand om dödsbon. Ring på telefon 08-56316903.

Myrorna tar hand om dina gamla prylar!
  • Rikstäckande

Flügger färg

Sugen på att göra om hemma? Hos Flügger färg får du som har köpt eller sålt bostad via Fastighetsbyrån upp till 20 procent rabatt på ett stort sortiment färg och tapeter under ett helt år. Ta chansen att sätta färg på ditt nya hem! Flügger är en av Sveriges största färghandlare med 140 butiker och deras färgproffs hjälper dig gärna med råd och tips. Om du bor inom två mil från en Flügger-butik kan du få en gratis måleribesiktning av din fasad (värde ca 500 kr). Dessutom får alla kunder hos Fastighetsbyrån 20 procent rabatt på Flügger färg produkter och Fiona tapeter. På övrigt Flügger sortiment och tapeter får du 10 procent. Alla rabatter gäller under ett helt år och oavsett storlek på köp. Rabatterna kan inte kombineras med andra erbjudanden. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information.

Flugger

Ballingslöv kök

Vem fantiserar inte om ett drömkök när man flyttar till ett nytt boende? Med 23 procent rabatt hos kök från Ballingslöv kan du göra drömmen till verklighet. Det är enkelt att bli inspirerad i ett nytt och fräscht kök. Genom en generös köksrabatt på 23 procent ger Ballingslöv dig chansen att få ett kök som hela familjen kommer att trivas i. Ballingslöv är en kökstillverkare med cirka 80 egna butiker och återförsäljare runt om i landet. Rabatten gäller på ordinarie butikspris, kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller oavsett storlek på köp. Vitvaror omfattas ej i detta erbjudande. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information. http://www.ballingslov.se/aterforsaljare

Ballingslöv

Hemnet

Varje vecka kommer ca 2,6 miljoner unika besökare till Sveriges största bostadssajt via mobilen, plattan eller datorn. Några letar efter något på landet, andra efter ett hem mitt i smeten. Några drömmer om högt i tak, andra om låg avgift. Oavsett storlek och sort, gör Hemnet allt de kan för att hjälpa världens mest hemkära folk att uppfylla sina bostadsdrömmar Hemnet startades 1998 och ägs av General Atlantic, Merro, Mäklarsamfundet och FMF.

Hemnet

Såld nyproduktion

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.