Sök bostad eller innehåll

Kungsängen

Din mäklare i Kungsängen

Här är vi flera engagerade fastighetsmäklare och assistenter. Vi har en stark tro att våra medarbetare ska göra det som de är bäst på, det vill säga fastighetsmäklare ska sälja hem med högsta möjliga kvalitet och slutpris samt att våra assistenter hjälper till med allt runt omkring en förmedlingsprocess.

Fastighetsbyrån är i flera avseenden Sveriges största och ledande mäklarkedja. Våra kunder gynnas av vårt nära samarbete med Sparbanken Enköping, Swedbank, Juristbyrån och övriga samarbetspartners som tillsammans skapar en heltäckande tjänst som sedan skräddarsys efter just dina behov. Men framför allt erbjuder vi välutbildade och engagerade fastighetsmäklare som arbetar målmedvetet, affärsmässigt och trovärdigt i varje uppdrag

Till dig som funderar på att sälja erbjuder vi en komplett, individanpassad mäklartjänst med starkt fokus på marknadsföring och kvalitet i alla leden - ett garanterat framgångkoncept! För våra blivande köpare har vi ett väl utbyggt kundregister där du med hjälp av en personlig kontakt hos oss snabbt och enkelt hittar din drömbostad! Via Upplands-Bros största register för bostadssökanden hjälper vi dig att hitta precis ditt drömboende.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Kungsängen

Om Marie Eriksson

Marie har jobbat som mäklare i Upplands-Bro sedan 2008 och har skapat sig en position som en av kommunens mest anlitade. Hon stormtrivs i området och letar för tillfället eget hus i Upplands-Bro för att komma ännu lite närmare. Maries universitetsutbildning och yrkeserfarenhet har gett henne stor kunskap om bostadsområdena och marknaderna. Hon kan även tipsa om skolor, handläggare på banken, restauranger, gym och friluftsområden. Marie är en mäklare som kombinerar marknadens bästa verktyg med resultatinriktning, engagemang och ödmjukhet. Välkommen förbi om du värdesätter dessa egenskaper!

Marie Eriksson

Fastighetsmäklare / Kontorschef

Om Håkan Karman

Håkan har jobbat som fastighetsmäklare sedan 1995 och i Järfälla sedan 2001, så det känns verkligen som hemmaplan för honom. Håkan tycker att Järfälla är en rolig och varierande marknad med både fastigheter och bostadsrätter. Förutom sin stora kunskap inom mäklaryrket har Håkan även erfarenhet från finansmarknaden. Han tycker att det bästa med yrket är att få hjälpa människor med sin största affär i livet. Alla kunder är individer som kan reagera olika i en stor affär, vilket Håkan tycker är inspirerande. Han ser varje dag som en ny möjlighet med nya härliga utmaningar.

Håkan Karman

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Per Andersson

Per har jobbat som fastighetsmäklare i området sedan 2006 och har en mycket god erfarenhet och kännedom om den lokala marknaden. Under hela sin verksamma tid har Per varit en av områdets mest anlitade mäklare. Han har lång erfarenhet av lantbruk, vilket innebär att han gärna tar uppdrag som gäller såväl hästgårdar som storskaliga lantbruk.Han är van att projektera och sälja nyproduktion, allt ifrån upprättande av ekonomisk kalkyl till försäljningen. Per gillar verkligen områdets variation med allt ifrån gårdar till bostadsrätter. Genom att fungera som ett bollplank för sina kunder, samt erbjuda Fastighetsbyråns många verktyg, erbjuder Per den bästa kombinationen av en mäklartjänst.

Per Andersson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Björn Olmats

Björn Olmats är en skicklig fastighetsmäklare med en gedigen erfarenhet från branschen där han verkar. På Fastighetsbyrån började han år 2000. Dessutom har Björn goda kunskaper från sina tidigare år inom byggbranschen, något som kommer mycket väl till pass i mäklarrollen. Björn säljer alla sorters objekt: från kvadratsmarta små ettor till stora gårdar. Han arbetar mestadels på rekommendation och lägger extremt stor vikt vid att vårda sina kundrelationer. Som mäklare är Björn en lugn och trygg person som alltid försöker vara lyhörd inför sina kunders önskemål – allt för att göra en så bra och trygg affär som möjligt. Kungsängen och Bro ligger Björn varmt om hjärtat. Framförallt gillar han närheten till vattnet. Dessutom tycker han att det är spännande att verka i ett expansivt område.

Björn Olmats

Fastighetsmäklare

Om Camilla Lekerud

Camilla Lekerud

Fastighetsmäklare

Om Cecilia Andersson

Cecilia har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2003. Cecilia är engagerad och vill alltid ge sina kunder den bästa tänkbara service. Hon har under åren haft hög kundnöjdhet, vilket har resulterat i många återkommande kunder och rekommendationer. Cecilia tycker att jobbet som fastighetsmäklare är mycket stimulerande och socialt och tycker att det är roligt att jobba under ett varumärke med så bra utvecklade verktyg och tjänster. Med sin långa erfarenhet och kunskap kan hon erbjuda dig en trygg och smidig affär.

Cecilia Andersson

Fastighetsmäklare

Om Lina Olsson

Lina är mäklarassistenten som alltid har en positiv inställning. Hon är dessutom en väldigt social och utåtriktad person som gillar att träffa nya människor. Lina har ett stort intresse för fastighetsbranschen och är alltid påläst när det gäller det senaste på marknaden. Dessutom gillar hon både inredning och design och har ett öga för detaljer. I sin roll som mäklarassistent är Lina extremt noggrann och strukturerad. Förutom de administrativa uppgifterna sköter hon även kundkontakt efter försäljning och är därmed del i den helhetslösning som Fastighetsbyrån lägger stort fokus på. Lina har tidigare arbetat inom detaljhandeln, vilket gett henne en god erfarenhet av serviceyrket. Just nu är hon mitt upp i studierna mot att bli fastighetsmäklare.

Om Martin Phung

Martin Phung

Fastighetsmäklare

Om Oscar Rehn

Oscar Rehn

Fastighetsmäklare

Om Sofie Childs

Sofie har jobbat på Fastighetsbyrån Järfälla sedan november 2014 och har en mäklarassistentutbildning från Mäklarsamfundet. Sofie har ett genuint intresse för bostäder och bostadsmarknaden och uppskattar yrkets kombination av administrativt arbete och kundkontakt.

Sofie Childs

Mäklarassistent / Föräldraledig

Om Fredrik Eriksson

Fredrik Eriksson

Säljstöd nyproduktion

Om Martin Eriksson

I sin roll som säljstöd arbetar Martin tydligt och strukturerat. Mestadels fokuserar han på sälj men sköter även vissa administrativa uppgifter. Han är en lugn och sansad person som gillar att arbeta strukturerat och metodiskt – dessutom är han en renodlad säljare som gillar kommunikation och mer än gärna sköter kundkontakten. Martin lägger stor vikt vid att alltid vara påläst och att alltid anpassa sig till respektive försäljning. En annan vital del i hans arbete är snabb återkoppling och att alltid göra sig tillgänglig vid behov. Martin har ett stort intresse för fastighetsbranschen och tycker det är intressant och spännande med så stora affärer. Han studerar just nu till fastighetsmäklare och kommer att vara klar med sin utbildning under 2017.

Såld nyproduktion

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.