Sök bostad eller innehåll

Kungälv

Din mäklare i Kungälv

Kungälv är staden vi älskar, lever och verkar i. Småstaden och kustkommunen strax norr om Göteborg som omges av hav, älv och vacker natur. Här finns allt från gröna strövområden, salta och söta bad till sport- och fritidsanläggningar, shoppingmöjligheter och mysiga kaféer. Självklart måste vi också nämna utmärkta kommunikationer, bra serviceutbud och Fastighetsbyrån.

När vi träffar dig för första gången - när du ska köpa eller sälja din första bostad – är det början på en lång relation. Det kan låta självklart, men vi tror på nöjda kunder. Inget känns bättre än när tidigare säljare och köpare ringer upp för att be om vår experthjälp igen. Då vet vi att vi lyckats göra ett bra arbete. 

Det mesta i livet handlar om förtroende och det är därför ett av våra viktigaste ledord tillsammans med engagemang och affärsmässighet. Dessa präglar vårt arbete och har, tillsammans med vår energi, både mot dig som kund och mot varandra, bidragit till vår framgång.

Kungälv är inne i en expansiv fas och vi vill ligga i utvecklingens framkant kunskapsmässigt, med senaste tekniken och bästa marknadsföringen i noggrant utvalda kanaler. Vi har en dedikerad och erfaren nyproduktionsmäklare på heltid, som har en helhetsbild över Kungälvs utveckling  – en självklarhet för att uppnå våra mål. Vi vill vara med från start i varje projekt för att rådge och maximera boendekvalité samt försäljningsvärde.

Hösten 2017 flyttar vi till nya fina lokaler på Kongahällatomten. Idag sitter vi i centrala lokaler på Västra gatan och är 13 medarbetare, varav tre heltidsanställda inom kundvård. Vi är starkt rotade i kommunen sedan drygt 40 år tillbaka och marknadsledande med en vision om att vara det mest rekommenderade företaget i Sverige.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Tjuvkils ängar - ett havsnära boende!

Varmt välkommen till Tjuvkils Ängar. Ett nytt bostadsområde med ett fantastiskt läge. När området är färdigt kommer här finnas ca 150 nya bostäder och det kommer finnas rätt typ av boende för alla. 

Läs mer om projektet här >>

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Kungälv

Om Louise Palö

Positivitet, energi och engagerad är tre ord som beskriver Louise. I hennes roll som fastighetsmäklare leder hon dig genom hela bostadsaffären och målet är att du som kund skall känna dig trygg och nöjd under vägens gång. Louise har varit registrerad mäklare sedan 2012 och startade på Fastighetsbyrån 2013. På Fastighetsbyrån förmedlar Louise bostadsrätter. Då hon är född och uppväxt i Kungälv har hon stor lokalkännedom om Kungälv och ett brett kontaktnät. Louise brinner för juridik, byggnader och försäljning.

Louise Palö

Fastighetsmäklare / Kontorschef

Om Andreas Ordasi

Vårt största mål är att alltid ge våra kunder och spekulanter den bästa tänkbara servicen. Jag arbetar som kontorschef i Kungälv med underbara kollegor! Arbetet är mycket omväxlande och levande då vi ständigt möter nya människor. Att hjälpa våra kunder genom en så stor förändring som ett bostadsbyte är det bästa som finns och jag trivs mycket bra!

Andreas Ordasi

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Bengt Svensson

Bengt Svensson

Fastighetsmäklare

Om Carolina Zanders

Carolina Zanders har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2004. 2009 flyttade Carolina till Torslanda där hon idag bor tillsammans med familjen. Hon är inriktad på förmedling av nyproducerade bostäder samt tomter och större markområden i Kungälv med omnejd. De fina naturområdena, badstränderna och närheten till Göteborg är några av de fördelar som Carolina ser med Kungälv. Det är detaljerna som gör det och varje försäljning är unik i Carolinas ögon.

Carolina Zanders

Fastighetsmäklare/ Nyproduktionsansvarig

Om Caroline Prytz

Caroline är en glad och energisk tjej som är inriktad på att sälja bostadsrätter. Hon gillar att jobba i ett högt tempo för att få ut så mycket som möjligt av dagen. Ledord som hon arbetar efter är noggrannhet, service och bra kommunikation under hela försäljningsprocessen. Huvudfokus är att hennes säljare och köpare blir nöjda och hon satsar på att alltid försöka överträffa kundernas förväntningar. Hon är en riktig tävlingsmänniska och ger sig aldrig utan strävar alltid efter bästa möjliga resultat.

Caroline Prytz

Fastighetsmäklare

Om Claes-Johan Olsson

Mitt mål är att överträffa mina kunders förväntningar och att sälja flest bostäder i Kungälv. Jag skriver kontrakt oavsett vad klockan är, jag håller alltid visningspresentationer, jag har alltid minst en helgvisning och jag ställer alltid upp för mina kunder. Ring mig idag – jag ser fram emot att få träffa dig!

Om Cliff Magnusson

Cliff Magnusson

Fastighetsmäklare

Om Daniel Enlund

Det är i Kungälv jag har mitt hjärta och kunskap, det är här jag är uppvuxen och det är här jag bäst sammanför säljare och köpare i bostadsaffärer. Med min insats – ambition, drivkraft och vilja, uppnår jag bäst resultat tillsammans med mina kunder. Engagemang, förtroende och professionell är nyckelord för mig och ett sätt att bygga långsiktiga relationer på. Jag är bekväm med ett högt tempo och är alltid beredd att göra det lilla extra för mina säljare och köpare. I juni 2014 började jag arbeta som mäklare och min framgång beror mycket på förmågan att skapa långsiktiga relationer och ta tillvara på dem. Mina kunder rekommenderar mig till vänner och bekanta vilket är det bästa betyg jag kan få.

Daniel Enlund

Fastighetsmäklare

Om Elena Pegoraro

Stormtrivs att arbeta med mina största intressen, unika fastigheter och skräddarsydd service. Att få hjälpa människor igenom deras största affär och göra den till en trygg och smidig upplevelse är min drivkraft och för mig ett stort privilegium! Jag ser fram emot ett nytt och spännande år med nya möten och roliga utmaningar! Hoppas vi ses!

Elena Pegoraro

Fastighetsmäklare

Om Erik Hansson

Jag är driven, tillgänglig och motiverad samtidigt som jag både älskar och är stolt över att vara mäklare. Dessa egenskaper tillsammans med Sveriges största mäklarföretag i ryggen bidrar till en mycket hög kvalité i en affär som för de allra flesta är mycket viktig både ekonomiskt och emotionellt. Jag strävar alltid efter en hög kundnöjdhet och målet med varje affär är att göra ett så gott arbete att både köparen och säljaren rekommenderar mig och Fastighetsbyrån vidare. För att kunna nå detta mål gäller det att överträffa alla parters förväntningar, det gör jag genom att vara påläst och tillgänglig samtidigt som jag konstant strävar efter att utvecklas och höja kvalitén på de olika momenten som man möter i varje affär. Ring mig gärna om du går i säljtankar eller bara är nyfiken på värdet av din bostad. ​

Erik Hansson

Fastighetsmäklare

Om Malin Johansson

Jag har ett spännande och utmanande arbete med stor variation och härliga kollegor. Att avsluta en bostadsaffär där både säljare och köpare har ett leende på läpparna och känner att de har fått de bästa förutsättningarna för en lyckad affär är min drivkraft och målsättning. Genom att arbeta efter våra kärnvärden; engagerad, trovärdig och affärsmässig i kombination med flexibilitet och lyhördhet för att anpassa mig till den unika bostaden och kundens behov, uppnår jag mitt mål. För mig är det viktigt att alla parter i processen känner sig väl uppdaterade - att ge stöd och råd före, under och efter affären är en självklarhet. Jag ringer hellre ett samtal för mycket än ett för lite och uppskattar när mina kunder hör av sig med frågor och funderingar.

Malin Johansson

Säljkoordinator / Fastighetsmäklare

Om Caroline Cyrén

Caroline Cyrén

Mäklarpraktikant

Om Jennie Svensson

Jennie Svensson

Affärsutvecklare Nyproduktion

Om Maritha Njurell

Jag började på Fastighetsbyrån 1988 och blev reg. fastighetsmäklare 1989. Jag trivs mycket bra med mitt arbete idag som administratör, har även jobbat som mäklare. Ingen dag är den andra riktigt lik, man vet inte på morgonen hur dagen kommer att gestalta sig.

Om Rickard Thyrén

Rickard Thyrén

Försäljningschef Nyproduktion

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.