Sök bostad eller innehåll

Kristinehamn

Din mäklare i Kristinehamn

Fastighetsbyrån startade sin verksamhet här i staden år 1967 och vi blev snabbt det marknadsledande mäklarföretaget på orten. Vår marknadsandel uppgår till nästan 40 procent av den mäklade marknaden. Detta beror delvis på vårt centrala läge, mitt på Kungsgatan, vårt nära samarbete till Swedbank och att vi alltid har ambitiös och kunnig personal.

Vi har en stor fördel som har den lokala förankring och breda kontaktnät som krävs för att kunna nå ett lyckat resultat. Vi arbetar aktivt med att ständigt ligga i framkant och erbjuda den bästa mäklartjänsten. Därför skräddarsyr vi vår tjänst efter dina enskilda behov för att kunna möta och överträffa dina förväntningar.

Vi ser fram emot att bli just din samarbetspartner och leda dig genom köp- eller säljprocessens alla delar. Välkommen till mäklaren som håller hus mitt i Kristinehamns centrum!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Kristinehamn

Om Urban Lindholm

Att vara fastighetsmäklare är ett helt fantastiskt jobb - att få förmånen att hjälpa till med den, för de flesta, största affären man gör i livet. Jag som "bondson" uppskattar att få sälja ett och annat jord/skogsbruk.

Urban Lindholm

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Susanne Hävergren

Jag tycker att det är ett rörligt och omväxlande arbete som gör att dagarna flyger iväg. Spännande att träffa så mycket människor och att hela tiden ställas inför nya utmaningar.

Susanne Hävergren

Fastighetsmäklare

Om Lena Andersson

Om Lovisa Granath

Lovisa Granath

Administratör / Föräldraledig

Om Mona Hååkman

Mona Hååkman

Mäklarkoordinator

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.