Sök bostad eller innehåll

Kristianstad

Din mäklare i Kristianstad

Fastighetsbyrån är områdets mest framgångsrika mäklarföretag med två kontor i kommunen, Kristianstad – i samma lokaler som Sparbanken Skåne samt i Åhus på Köpmannagatan.

Vi garanterar din trygghet genom vår kunskap, mångåriga erfarenhet och vårt banknära samarbete. Personligt engagemang och affärsmässighet är våra kännetecken – varje affär är unik och vårt mål är helt enkelt att göra en så bra affär som möjligt för både köpare och säljare.

Vi arbetar mycket aktivt med vårt spekulantregister. Dessutom marknadsför vi våra uppdrag noggrant och genomtänkt i flera kanaler för att din bostad ska presenteras och nå ut på bästa sätt.

Vilken fas du än befinner dig i – Välkommen till oss på Fastighetsbyrån!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

HITTA DIN LOKALA EXPERT
Fyll i dina uppgifter så blir du kontaktad av en mäklare från ditt område.

HITTA DIN LOKALA EXPERT
Fyll i dina uppgifter så blir du kontaktad av en mäklare från ditt område.

 integritetspolicyn

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Kristianstad

Om Carina Back

Carina har arbetat som mäklare i Kristianstad sedan 2005 och hon älskar verkligen den vackra och omväxlande staden. Som boende här kan hon både stad och landsbygd ut i fingerspetsarna. Carina har valt att förmedla såväl villor, fritidshus som bostadsrätter och nyproduktion. Detta gör att varje dag bjuder på nya utmaningar och det fartfyllda jobbet är utvecklande menar Carina.

Carina Back

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Magnus Simonsson

Hej tveka inte att höra av er till Magnus, han finns alltid tillgänglig. Magnus har nu tio års erfarenhet som mäklare på Fastighetsbyrån och älskar sitt jobb. Han brinner för att skapa bra affärer och göra både säljare och köpare nöjda och återkommande. Med känsla och kunskap om området kan han ge sina kunder bästa tänkbara hjälp.

Magnus Simonsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Dan Sandelin

Dan Sandelin

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anders Everbring

Anders har arbetat som mäklare på Fastighetsbyrån i Kristianstad sedan 2013 och är glad över att få tillhöra ortens ledande mäklarfirma. Med ett starkt varumärke i ryggen gör han alltid sitt bästa för att skapa en lyckad affär där alla parter är nöjda. Anders är uppvuxen i Kristianstadstrakten och har stor lokalkännedom om Kristianstad med omnejd där han förmedlar både villor, fritidshus och bostadsrätter. Han tycker att jobbet som fastighetsmäklare är omväxlande, utmanande och framför allt roligt. Anders har även hunnit med en utlandsejour där han förmedlade bostäder på den Spanska solkusten innan han började på Fastighetsbyrån i Kristianstad/Åhus.

Anders Everbring

Fastighetsmäklare

Om Björn Persson

Björn Persson är 60 år gammal och har arbetat 25 år som fastighetsmäklare. Han brinner fortfarande för sitt arbete och det är roligt att ständigt möta nya utmaningar, att utveckla mäklartjänsten, med en hög kundnöjdhet. Med stor affärsmässighet vill han hjälpa kunderna igenom bostadsbytet. Med en hög kvalitet rakt igenom hela mäklartjänsten är Björn Perssons mål är att bli Östra Göinge och Kristianstads mest rekommenderade mäklare.

Björn Persson

Fastighetsmäklare

Om Erik Rosdahl

Mäklaryrket för mig är både drivande och utmanande. Med bakgrund från bla. byggbranschen har jag god kännedom inom byggteknik och kan därmed ge trygghet och mervärde i mina förmedlingar. Varje möte och förmedling är unik, att finna den bästa lösningen för alla inblandade parter är en del av arbetet som är utmanande men samtidigt väldigt stimulerande. Hör av dig så berättar jag hur du kan göra en bra och smidig bostadsaffär!

Erik Rosdahl

Fastighetsmäklare Erik talar svenska, engelska, danska, tyska

Om Helena Berg

Helena Berg

Fastighetsmäklare

Om Isabell Nilsson

Isabell Nilsson

Fastighetsmäklare

Om Jesper Elg

Att arbeta som mäklare är spännande på många sätt. Dels ger det en möjligheten att träffa intressanta människor och dels ger det en möjlighet att utvecklas på det personliga planet. En lyckad affär, där såväl köpare som säljare är nöjda är en självklar drivkraft.

Jesper Elg

Fastighetsmäklare

Om Lina Persson

Lina Persson

Mäklarassistent / Reg.Fastighetsmäklare Lina talar svenska, engelska

Om Mim Roslund

Mim Roslund

Fastighetsmäklare

Om Anna Magnusson

Kontakten med människor är alltid både spännade och rolig. Att man har underbara kollegor är inte något minus!

Anna Magnusson

Mäklarassistent Anna talar svenska, engelska

Om Lars Wäreby

Om Burim Rama

Burim Rama

Blivande Mäklare Burim talar svenska, engelska, albanska

Våra samarbeten

Det är mycket att tänka på när du byter bostad. För att göra din flytt och ditt nya boende så bekvämt som möjligt, finns våra tilläggstjänster för att hjälpa dig som är kund hos Fastighetsbyrån.

IVT Värmepumpar

IVT Värmepumpar är ett av de ledande värmepumpsföretagen i Europa, med produktutveckling och produktion i Tranås. Som enda aktör erbjuder IVT Svanenmärkta värmepumpar med 10 års garanti på kompressorn och 6 års garanti på värmepumpen.   IVT erbjuder dig som kund hos Fastighetsbyrån följande rabatter: 4000 kronor rabatt vid köp av en berg-/jord-/sjövärmepump alternativt luft/vattenpump. 1.500:- vid köp av en luft/luft alternativt frånluftsvärmepump.   Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden. Kontakta oss nedan för mer information och intresseanmälan.

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Anticimex

Anticimex erbjuder som samarbetspartner till Fastighetsbyrån besiktningar och försäkringar inom ramen för Fastighetsbyråns tilläggstjänst ”Besiktning med Dolda Fel-Försäkring”. Anticimex är marknadsledande inom ramen för överlåtelsebesiktningar och dolda fel-försäkringar och är en av få aktörer som tar ansvar i tre år för besiktningen. Dessutom erbjuder Anticimex en rad andra tjänster som kan vara lämpliga i samband med ett bostadsbyte, till exempel energideklarationer, areamätningar, fuktutredningar och radonmätningar. Välkommen att läsa mer på anticimex.se

Anticimex

OBM-gruppen

OBM Gruppen är en rikstäckande franchiseorganisation med filialer från Malmö upp till Sundsvall. OBM Gruppen erbjuder dig bl.a. överlåtelsebesiktningar, energideklarationer, radonmätningar och areabestämning m.m. Som samarbetspartner till Fastighetsbyrån erbjuder de Fastighetsbyråns paketerade besiktningsprodukter överlåtelsebesiktning med dolda fel-försäkring besiktat av OBM Gruppen. Gå in på www.obmgruppen.se för att läsa mer.

OBM-gruppen

Myrorna

Vill du bli av med saker från din gamla bostad? Myrorna erbjuder inlämning, hämtning och i vissa städer även utlåning av släpvagn. Bor du i Stockholmsområdet eller i Göteborg kontaktar du vår givarservice, telefon 020-1400044. Öppet måndag-torsdag 8-16, fredag 8-14. E-post gsc@myrorna.se. Bor du i övriga delar av landet? Ring din lokala butik som du hittar på www.myrorna.se Vi tar också hand om dödsbon. Ring på telefon 08-56316903.

Myrorna tar hand om dina gamla prylar!
  • Rikstäckande

Flügger färg

Sugen på att göra om hemma? Hos Flügger färg får du som har köpt eller sålt bostad via Fastighetsbyrån upp till 20 procent rabatt på ett stort sortiment färg och tapeter under ett helt år. Ta chansen att sätta färg på ditt nya hem! Flügger är en av Sveriges största färghandlare med 140 butiker och deras färgproffs hjälper dig gärna med råd och tips. Om du bor inom två mil från en Flügger-butik kan du få en gratis måleribesiktning av din fasad (värde ca 500 kr). Dessutom får alla kunder hos Fastighetsbyrån 20 procent rabatt på Flügger färg produkter och Fiona tapeter. På övrigt Flügger sortiment och tapeter får du 10 procent. Alla rabatter gäller under ett helt år och oavsett storlek på köp. Rabatterna kan inte kombineras med andra erbjudanden. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information.

Flugger

Ballingslöv kök

Vem fantiserar inte om ett drömkök när man flyttar till ett nytt boende? Med 23 procent rabatt hos kök från Ballingslöv kan du göra drömmen till verklighet. Det är enkelt att bli inspirerad i ett nytt och fräscht kök. Genom en generös köksrabatt på 23 procent ger Ballingslöv dig chansen att få ett kök som hela familjen kommer att trivas i. Ballingslöv är en kökstillverkare med cirka 80 egna butiker och återförsäljare runt om i landet. Rabatten gäller på ordinarie butikspris, kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller oavsett storlek på köp. Vitvaror omfattas ej i detta erbjudande. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information. http://www.ballingslov.se/aterforsaljare

Ballingslöv

Hemnet

Varje vecka kommer ca 2,6 miljoner unika besökare till Sveriges största bostadssajt via mobilen, plattan eller datorn. Några letar efter något på landet, andra efter ett hem mitt i smeten. Några drömmer om högt i tak, andra om låg avgift. Oavsett storlek och sort, gör Hemnet allt de kan för att hjälpa världens mest hemkära folk att uppfylla sina bostadsdrömmar Hemnet startades 1998 och ägs av General Atlantic, Merro, Mäklarsamfundet och FMF.

Hemnet

Ztorage magasinering

Behöver du magasinera saker i samband med din flytt? Då kan Ztorage hjälpa dig med förvaring och hämtservice. Via Ztorage kan du enkelt beställa upphämtning och förvaring av flyttlådor och andra föremål. Ztorage erbjuder: - Gratis hemleverans av flyttkartonger - Bärhjälp och upphämtning av kartonger och andra föremål - Säker förvaring - Du betalar endast för de föremål du faktiskt förvarar. Erbjudande till Fastighetsbyråns kunder: En månadads gratis förvaring oavsett mängd magasinerat gods. Minsta förvaringstid på tre månader. Du betalar enbart för lämning av gods (249:-) samt minst två månaders förvaringskostnad. Priset för Fastighetsbyråns kunder är 29:- per förvarad låda. Ingen uppsägningstid och du betalar enbart för varje påbörjad förvaringsmånad. Börja din förvaring på https://ztorage.se/ztorage-partner-fastighetsbyran/ Vid behov av flyttjänster och större magasinering kan timdebitering komma att gälla. Denna extratjänst finns i nuläget enbart tillgänglig i Stockholmsområdet - i övriga delar av landet är tjänsteutbudet varierat. Kontakta Ztorage så hjälper de dig till rätt lösning!

Ztorage AB

GodEl

Hos Fastighetsbyråns partner GodEl går 500 kr till välgörenhet när du blir kund.  Rörligt elavtal med prisgaranti  Ingen uppsägningstid  100 % förnybar el märkt Bra Miljöval  GodEls vinst går till välgörenhet  Byt till GodEl på två minuter! https://godel.se/fastighetsbyran/

GodEl i Sverige AB

Panasonic

Uppgradera ditt hem med produkter från Panasonic. Fastighetsbyråns kunder får upp till 50% rabatt på utvalda varor i Panasonics webshop. Ditt nya boende förtjänar det allra bästa, i Panasonics webshop kan du uppgradera vardagsrummet med en ny Ultra HD-TV och Bluray. Ta köket till en högre nivå med nya vitvaror eller varför inte köpa en Smart Home övervakningslösning som ger dig full koll på ditt nya boende när du inte är hemma. Kontakta din mäklare för mer information.

Panasonic

Swedbank och Sparbankerna

Erbjudande om 3 månaders fri hemförsäkring Skydda hemmet oavsett om du köper en bostadsrätt, villa eller fritidshus. Swedbank och Sparbankerna erbjuder dig hemförsäkring kostnadsfritt i 3 månader vid nytecknande av helårsavtal. Gäller dig som är eller blir bolånekund i Swedbank eller sparbank i samband med din bostadsaffär. Försäkringsgivare är Tre Kronor Försäkring AB Läs mer om erbjudandet här: https://www.fastighetsbyran.se/kopa-bostad/bolan/swedbank-forsakring/

Swedbank och Sparbankerna

Bostäder vi sålt

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.