Sök bostad eller innehåll

Kristianstad

Din mäklare i Kristianstad

Fastighetsbyrån är områdets mest framgångsrika mäklarföretag med två kontor i kommunen, Kristianstad – i samma lokaler som Sparbanken Skåne samt i Åhus på Köpmannagatan.

Vi garanterar din trygghet genom vår kunskap, mångåriga erfarenhet och vårt banknära samarbete. Personligt engagemang och affärsmässighet är våra kännetecken – varje affär är unik och vårt mål är helt enkelt att göra en så bra affär som möjligt för både köpare och säljare.

Vi arbetar mycket aktivt med vårt spekulantregister. Dessutom marknadsför vi våra uppdrag noggrant och genomtänkt i flera kanaler för att din bostad ska presenteras och nå ut på bästa sätt.

Vilken fas du än befinner dig i – Välkommen till oss på Fastighetsbyrån!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Kristianstad

Om Carina Back

Carina har arbetat som mäklare i Kristianstad sedan 2005 och hon älskar verkligen den vackra och omväxlande staden. Som boende här kan hon både stad och landsbygd ut i fingerspetsarna. Carina har valt att förmedla såväl villor, fritidshus som bostadsrätter och nyproduktion. Detta gör att varje dag bjuder på nya utmaningar och det fartfyllda jobbet är utvecklande menar Carina.

Carina Back

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Magnus Simonsson

Hej tveka inte att höra av er till Magnus, han finns alltid tillgänglig. Magnus har nu tio års erfarenhet som mäklare på Fastighetsbyrån och älskar sitt jobb. Han brinner för att skapa bra affärer och göra både säljare och köpare nöjda och återkommande. Med känsla och kunskap om området kan han ge sina kunder bästa tänkbara hjälp.

Magnus Simonsson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Dan Sandelin

Dan Sandelin

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anders Everbring

Anders har arbetat som mäklare på Fastighetsbyrån i Kristianstad sedan 2013 och är glad över att få tillhöra ortens ledande mäklarfirma. Med ett starkt varumärke i ryggen gör han alltid sitt bästa för att skapa en lyckad affär där alla parter är nöjda. Anders är uppvuxen i Kristianstadstrakten och har stor lokalkännedom om Kristianstad med omnejd där han förmedlar både villor, fritidshus och bostadsrätter. Han tycker att jobbet som fastighetsmäklare är omväxlande, utmanande och framför allt roligt. Anders har även hunnit med en utlandsejour där han förmedlade bostäder på den Spanska solkusten innan han började på Fastighetsbyrån i Kristianstad/Åhus.

Anders Everbring

Fastighetsmäklare

Om Anna Magnusson

Kontakten med människor är alltid både spännade och rolig. Att man har underbara kollegor är inte något minus!

Anna Magnusson

Mäklarassistent

Om Björn Persson

Björn Persson är 57 år gammal och har arbetat 21 år som fastighetsmäklare. Han brinner fortfarande för sitt arbete och det är roligt att ständigt möta nya utmaningar, att utveckla mäklartjänsten, med en hög kundnöjdhet. Med stor affärsmässighet vill han hjälpa kunderna igenom bostadsbytet. Med en hög kvalitet rakt igenom hela mäklartjänsten är Björn Perssons mål är att bli Kristianstads mest rekommenderade mäklare.

Björn Persson

Fastighetsmäklare

Om Erik Rosdahl

Mäklaryrket för mig är både drivande och utmanande. Med bakgrund från bla. byggbranschen har jag god kännedom inom byggteknik och kan därmed ge trygghet och mervärde i mina förmedlingar. Varje möte och förmedling är unik, att finna den bästa lösningen för alla inblandade parter är en del av arbetet som är utmanande men samtidigt väldigt stimulerande. Hör av dig så berättar jag hur du kan göra en bra och smidig bostadsaffär!

Erik Rosdahl

Fastighetsmäklare

Om Gunn Högberg

Om Isabell Nilsson

Isabell Nilsson

Fastighetsmäklare

Om Jesper Elg

Att arbeta som mäklare är spännande på många sätt. Dels ger det en möjligheten att träffa intressanta människor och dels ger det en möjlighet att utvecklas på det personliga planet. En lyckad affär, där såväl köpare som säljare är nöjda är en självklar drivkraft.

Jesper Elg

Fastighetsmäklare

Om Lina Persson

Lina Persson

Mäklarassistent / Reg.Fastighetsmäklare

Om Mim Roslund

Mim Roslund

Fastighetsmäklare

Om Helena Berg

Helena Berg

Blivande mäklare / Säljkoordinator

Om Lars Wäreby

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.