Sök bostad eller innehåll

Knivsta

Din mäklare i Knivsta

Vi finns på Forsbyvägen 1 i Knivsta och består av fem fastighetsmäklare och en assistent. Som Knivstas mest anlitade mäklarbyrå kan vi på Fastighetsbyrån garantera dig, oavsett om du är köpare eller säljare, en trygg och säker bostadsaffär som genomsyras av affärsmässighet. Tack vare att vi gör många bostadsaffärer är vi alltid uppdaterade på allt ifrån marknadsvärden till potentiella köpare. Den som säljer mest vet mest!

Fastighetsbyrån är Sveriges största mäklarkedja och driver utvecklingen i branschen till stora delar. Detta gör att du alltid får den mest kompletta mäklartjänsten via oss. När du anlitar Fastighetsbyrån i Knivsta kan du vara säker på att du får en välutbildad och engagerad fastighetsmäklare som arbetar målmedvetet och affärsmässigt. Självklart skräddarsyr vi vår tjänst efter just dina behov och önskemål.

För våra blivande köpare har vi ett väl utbyggt kundregister där du genom en personlig kontakt får hjälp att snabbt och enkelt hitta din drömbostad!

Tveka inte att kontakta oss när du har frågor eller funderingar kring ditt nuvarande eller kommande boende.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Välkommen till Orrspelsgatan och främre delen av populära Alsike!

Nordiska Kvalitetshus uppför nyproducerade bostadsrätter med planerad inflyttning tredje kvartalet 2016.  Unika vindslägenheter med flexibla planlösningar och fullutrustade kök med hög standard.  

Läs mer >>

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Knivsta

Om Henrik Arnesson

Det bästa med att vara fastighetsmäklare är mötet med människor. Att finnas till hands och kunna hjälpa både köpare och säljare att lösa sin boendesituation är en väldigt stimulerande arbetsuppgift. Det viktigaste för mig är att göra ett bra jobb och se till att alla berörda parter blir nöjda.

Henrik Arnesson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Louise Engman

Louise Engman

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Sofia Bergström

Sofia Bergström

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Carina Rapp

Carina Rapp

Mäklarassistent

Om Mattias Lindahl

Om Sofia Sundberg

Jag har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2006 och är mycket glad över mitt yrkesval. Jag drivs av att skapa affärer och hjälpa köpare och säljare genom en trygg bostadsaffär. Att byta boende är en stor händelse och för mig är det en ära att få vara med på det tåget. När du väljer mig får du en mycket positiv, glad och engagerad mäklare som jobbar hårt för att du ska bli nöjd.

Sofia Sundberg

Fastighetsmäklare

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.