Sök bostad eller innehåll

Klippan

Din mäklare i Klippan

Affärsmässighet, trygghet och förtroende är tre viktiga ledord som speglar vårt arbete. För oss är varje affär unik och vi värdesätter att kontakterna blir direkta och personliga. Vi har en stor fördel som har den lokala förankring och breda kontaktnät som krävs för ett lyckat resultat!

Kontoret har en modern profil och vår målsättning är att ligga i utvecklingens framkant när det gäller vårt kunnande. Att sälja/köpa en fastighet är oftast den största affären i livet. Vi lägger därför stor vikt på personligt engagemang och skräddarsyr varje uppdrag efter våra kunders enskilda behov.

Vi ser fram emot att bli just din samarbetspartner och leda dig genom köp- eller säljprocessens alla delar. Kontakta oss, den ledande mäklaren på orten, innan du byter bostad - det lönar sig!

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Klippan

Om Tina Leo

Tina Leo

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Johanna Lund

Jag kan med glädje nämna att jag har ett av världens roligaste och mest givande arbete. På Fastighetsbyrån har jag varit sedan 2011 och trivs otroligt bra. Jag känner att jag gör nytta varje dag och ställs ständigt inför nya utmaningar. Det är det som gör mäklaryrket så spännande att man aldrig riktigt vet vad arbetsdagen bjuder på. Det känns bra att kunna hjälpa mina kunder till en trygg bostadsaffär vilken ofta är den största affären man gör i livet.

Johanna Lund

Fastighetsmäklare/ Mäklarassistent

Om Maria Strandberg

Har tidigare jobbat på bank och det var när jag hade hand om en del fastighetsaffärer där som jag kom på att jag ville bli mäklare. Jag älskar detta jobbet pga att man träffar mycket folk och man har så många olika uppgifter, det blir aldrig långtråkigt!

Maria Strandberg

Fastighetsmäklare

Om Michael Swensson

Ser arbetet som en utmaning och tycker att det är stimulerande att träffa många nöjda kunder.

Michael Swensson

Fastighetsmäklare

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.