Sök bostad eller innehåll

Kista

Din mäklare i Kista

Kista är en växande kommun i ständig utveckling. Här finner du närhet till såväl grönska och avkoppling som den livliga stadspulsen. En mötesplats för företag, studenter och forskare ackompanjerat av ett rikt nöjesutbud.

På vårt kontor i Kista arbetar sex mäklare och en mäklarassistent. Vi känner till våra områden mycket väl och samtliga mäklare har mångårig erfarenhet av marknaden. För att ge dig förstklassig service ser vi till att lyssna på dina specifika behov och önskemål. Utifrån dessa skräddarsyr vi en mäklartjänst anpassad just för dig. Att vi är marknadens mest anlitade ser vi som ett strålande gott betyg!

Behöver du hjälp med en kostnadsfri värdering, råd för värdehöjande renoveringar eller någon som guidar dig i jakten på ditt drömboende? Fastighetsbyrån i Kista erbjuder en unik, heltäckande mäklartjänst som gör att du vid en försäljning kan förvänta dig något alldeles extra.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Vill du sälja din bostad?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Vill du sälja din bostad?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Kista

Om Gabriel Yilmaz

Gabriel har arbetat på Fastighetsbyrån sedan 2004 och är en av Sveriges mest meriterade mäklare. Hans roll som delägare i företaget är att leda och utveckla kontoret. Han ser det som ett självklart val att arbeta för Fastighetsbyrån och dess värden affärsmässighet, trygghet och engagemang. Det är viktigt för Gabriel eftersom han vill arbeta för ett företag som han tycker om och kan stå för.

Gabriel Yilmaz

Mäklare/ Franchisetagare/ Nyproduktion

Om Jacob Hanna

Jacob Hanna har arbetat på Fastighetsbyrån sedan 2007. Det är hans bakgrund inom bank och försäkringsbranschen som lett honom vidare in i yrket som fastighetsmäklare. Jacob trivs bra med det höga tempot och att vara delaktig i ett av livets största beslut, sälja och köpa bostad. Jacob står för ett högt engagemang och en stor personlig relation, alla kunder ska få bästa möjliga service.

Jacob Hanna

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Amir Dehghan

Amir är en mäklare som står för högt engagemang och stor kompetens. Han uppskattar att vara delaktig i kundens hela process vilket har medfört hög kundnöjdhet och många rekommendationer. Amir har varit anställd på Fastighetsbyrån sedan 2012, och är uppvuxen i Kistas närområde vilket ger honom en mycket god lokalkännedom samt ett väldigt stort, inarbetat kontaktnät. Från första tanke på bostadsbyte och hela vägen till försäljning guidar han såväl köpare som säljare genom en trygg och smidig affär.

Amir Dehghan

Fastighetsmäklare

Om David Ingemansson

Som fastighetsmäklare sätter jag stort värde att alltid ha kunden i fokus. Oavsett om du är köpare eller säljare ska du alltid känna att du är i goda händer under hela processen. Min goda kunskap om området och marknadsläget, i kombination med en hög nivå av engagemang och service, garanterar att du får det stöd du behöver. En strävan som inte bara syftar till att hjälpa dig till en bra affär, utan även skapa en långsiktig relation med dig som kund.

David Ingemansson

Fastighetsmäklare

Om Gabriella Gerges

Gabriella är en mäklare som alltid sätter sina kunder i stort fokus. Att skapa en personlig och bra kontakt med kunden är något som är mycket viktigt för henne. Gabriella har ett omfattande engagemang och en bred kunskap kring att mäkla. I bagaget har hon även en utbildning som civilekonom. Med rötterna i Kista kan hon området utan och innan, vilket ger henne försprång när det kommer till vetandet inom områdena. Gabriella är målinriktad som person, och hon nöjer sig inte i det första taget. Kontakta gärna Gabriella om du vill bli vägledd genom din affär med driv, tillförlit och kunskap.

Gabriella Gerges

Fastighetsmäklare

Om Jeanette Boghos

Jeanette Boghos

Fastighetsmäklare

Om Jennifer Östberg

Om Robert Kullberg

Robert har arbetat på Fastighetsbyrån sedan 2009 och tycker att det unika med Kista är det rika utbudet och den härliga blandningen av storstadspuls och vacker natur. För Robert känns det naturligt att jobba på Fastighetsbyrån eftersom de står för den kunskap, kvalitet och etik som han själv jobbar efter. Att leverera en mäklartjänst och service på högsta nivå är det som driver Robert. På så sätt får han ett riktigt bra resultat som leder till mycket nöjda och återkommande kunder.

Robert Kullberg

Fastighetsmäklare

Om Süleyman Esen

Süleyman kombinerar en hög ambitionsnivå med energi och kompetens. Hans drivkraft och engagemang i att göra en bra affär för såväl köpare som säljare, i kombination med att alltid ha ett leende på läpparna medför hög kundnöjdhet och många rekommendationer. Süleyman är född och uppvuxen i området vilket bidragit till hans goda lokalkännedom och stora kontaktnät. Han har jobbat i området sedan 2010 och är idag en av Kistas mest meriterade mäklare. Tveka inte att kontakta honom oavsett vad klockan visar!

Süleyman Esen

Fastighetsmäklare

Våra samarbeten

Det är mycket att tänka på när du byter bostad. För att göra din flytt och ditt nya boende så bekvämt som möjligt, finns våra tilläggstjänster för att hjälpa dig som är kund hos Fastighetsbyrån.

Flyttfirma Blå Expressen

Blå Expressen är en väletablerad flyttfirma med verksamhet i hela Stockholm. De är medlemmar i branschorganisationen Sveriges Åkeriföretag, vilket innebär att godset transporteras säkert och tryggt och är försäkrat enligt branschens avtal. Fastighetsbyråns kunder erbjuds gratis lån av flyttkartonger i samband med flytt, samt 10 % rabatt på flyttkostnaden.

Flyttfirma Blå Expressen

Myrorna

Vill du bli av med saker från din gamla bostad? Myrorna erbjuder inlämning, hämtning och i vissa städer även utlåning av släpvagn. Bor du i Stockholmsområdet eller i Göteborg kontaktar du vår givarservice, telefon 020-1400044. Öppet måndag-torsdag 8-16, fredag 8-14. E-post gsc@myrorna.se. Bor du i övriga delar av landet? Ring din lokala butik som du hittar på www.myrorna.se Vi tar också hand om dödsbon. Ring på telefon 08-56316903.

Myrorna tar hand om dina gamla prylar!
  • Rikstäckande

Flügger färg

Sugen på att göra om hemma? Hos Flügger färg får du som har köpt eller sålt bostad via Fastighetsbyrån upp till 20 procent rabatt på ett stort sortiment färg och tapeter under ett helt år. Ta chansen att sätta färg på ditt nya hem! Flügger är en av Sveriges största färghandlare med 140 butiker och deras färgproffs hjälper dig gärna med råd och tips. Om du bor inom två mil från en Flügger-butik kan du få en gratis måleribesiktning av din fasad (värde ca 500 kr). Dessutom får alla kunder hos Fastighetsbyrån 20 procent rabatt på Flügger färg produkter och Fiona tapeter. På övrigt Flügger sortiment och tapeter får du 10 procent. Alla rabatter gäller under ett helt år och oavsett storlek på köp. Rabatterna kan inte kombineras med andra erbjudanden. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information.

Flugger

Ballingslöv kök

Vem fantiserar inte om ett drömkök när man flyttar till ett nytt boende? Med 23 procent rabatt hos kök från Ballingslöv kan du göra drömmen till verklighet. Det är enkelt att bli inspirerad i ett nytt och fräscht kök. Genom en generös köksrabatt på 23 procent ger Ballingslöv dig chansen att få ett kök som hela familjen kommer att trivas i. Ballingslöv är en kökstillverkare med cirka 80 egna butiker och återförsäljare runt om i landet. Rabatten gäller på ordinarie butikspris, kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller oavsett storlek på köp. Vitvaror omfattas ej i detta erbjudande. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information. http://www.ballingslov.se/aterforsaljare

Ballingslöv

Hemnet

Varje vecka kommer ca 2,6 miljoner unika besökare till Sveriges största bostadssajt via mobilen, plattan eller datorn. Några letar efter något på landet, andra efter ett hem mitt i smeten. Några drömmer om högt i tak, andra om låg avgift. Oavsett storlek och sort, gör Hemnet allt de kan för att hjälpa världens mest hemkära folk att uppfylla sina bostadsdrömmar Hemnet startades 1998 och ägs av General Atlantic, Merro, Mäklarsamfundet och FMF.

Hemnet

Boxgard magasinering

Genom Boxgard kan du enkelt beställa uphämtning och förvaring av flyttlådor och andra föremål. Med hjälp av ledande logistikpartners (DHL, Best transport och ASA) garanteras effektiv logistik och säker förvaring. Boxgard erbjuder: Gratis hemleverans av flyttkartonger till din dörr, bärhjälp och upphämtning av kartonger och andra föremål som levereras och förvaras vid närmaste logistikcentral. Du betalar endast för de föremål du faktiskt förvarar. Erbjudande till Fastighetsbyråns kunder: En månadads gratis förvaring oavsett mängd magasinerat gods. Minsta förvaringstid på tre månader. Du betalar enbart för lämning av gods (199:-) samt minst två månaders förvaringskostnad. Priset för Fastighetsbyråns kunder är 29:- per förvarad låda. Ingen uppsägningstid och du betalar enbart för varje påbörjad förvaringsmånad. Börja din förvaring på https://boxgard.com/boxgard-partner-fastighetsbyran/ Vid behov av flyttjänster och större magasinering kan timdebitering komma att gälla. Denna extratjänst finns i nuläget enbart tillgänglig i Stockholmsområdet - i övriga delar av landet är tjänsteutbudet varierat. Kontakta Boxgard så hjälper de dig till rätt lösning!

Boxgard AB

GodEl

Hos Fastighetsbyråns partner GodEl får du just nu 300 kronor rabatt på din första elräkning. Dessutom skänker GodEl 200 kronor till välgörenhet när du blir kund idag. ✓ Rörligt, billigt elavtal med prisgaranti. ✓ Ingen bindningstid eller uppsägningstid. ✓ Förnybar el märkt Bra Miljöval. ✓ GodEls vinst går till välgörenhet. ✓ Du byter enkelt till GodEl på 2 minuter. Läs mer om erbjudandet här: godel.se/fastighetsbyran

GodEl i Sverige AB

Panasonic

Uppgradera ditt hem med produkter från Panasonic. Fastighetsbyråns kunder får upp till 50% rabatt på utvalda varor i Panasonics webshop. Ditt nya boende förtjänar det allra bästa, i Panasonics webshop kan du uppgradera vardagsrummet med en ny Ultra HD-TV och Bluray. Ta köket till en högre nivå med nya vitvaror eller varför inte köpa en Smart Home övervakningslösning som ger dig full koll på ditt nya boende när du inte är hemma. Kontakta din mäklare för mer information.

Panasonic

IVT Värmepumpar

IVT Värmepumpar är ett av de ledande värmepumpsföretagen i Europa, med produktutveckling och produktion i Tranås. Som enda aktör erbjuder IVT Svanenmärkta värmepumpar med 10 års garanti på kompressorn och 6 års garanti på värmepumpen.   IVT erbjuder dig som kund hos Fastighetsbyrån följande rabatter: 4000 kronor rabatt vid köp av en berg-/jord-/sjövärmepump alternativt luft/vattenpump. 1.500:- vid köp av en luft/luft alternativt frånluftsvärmepump.   Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden. Kontakta oss nedan för mer information och intresseanmälan.

IVT

Intresseanmälan

användarvillkoren

Anticimex

Anticimex erbjuder som samarbetspartner till Fastighetsbyrån besiktningar och försäkringar inom ramen för Fastighetsbyråns tilläggstjänst ”Besiktning med Dolda Fel- Försäkring”. Anticimex, som finns över hela Sverige, har i mer än 20 års tid utfört besiktningar och gör årligen över 20 000 överlåtelsebesiktningar. Anticimex erbjuder dessutom andra tjänster som tryggar boendet för både köpare och säljare, exempelvis energideklarationer, besiktningar och areamätningar av bostadslägenheter. Välkommen att läsa mer om Anticimex och de tjänster som erbjuds på www.anticimex.se

Anticimex

OBM-gruppen

OBM Gruppen är en rikstäckande franchiseorganisation med filialer från Malmö upp till Sundsvall. OBM Gruppen erbjuder dig bl.a. överlåtelsebesiktningar, energideklarationer, radonmätningar och areabestämning m.m. Som samarbetspartner till Fastighetsbyrån erbjuder de Fastighetsbyråns paketerade besiktningsprodukter överlåtelsebesiktning med dolda fel-försäkring besiktat av OBM Gruppen. Gå in på www.obmgruppen.se för att läsa mer.

OBM-gruppen

Bostäder vi sålt

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.