Sök bostad eller innehåll

Kista

Din mäklare i Kista

Kista är en växande kommun i ständig utveckling. Här finner du närhet till såväl grönska och avkoppling som den livliga stadspulsen. En mötesplats för företag, studenter och forskare ackompanjerat av ett rikt nöjesutbud.

På vårt kontor i Kista arbetar sex mäklare och en mäklarassistent. Vi känner till våra områden mycket väl och samtliga mäklare har mångårig erfarenhet av marknaden. För att ge dig förstklassig service ser vi till att lyssna på dina specifika behov och önskemål. Utifrån dessa skräddarsyr vi en mäklartjänst anpassad just för dig. Att vi är marknadens mest anlitade ser vi som ett strålande gott betyg!

Behöver du hjälp med en kostnadsfri värdering, råd för värdehöjande renoveringar eller någon som guidar dig i jakten på ditt drömboende? Fastighetsbyrån i Kista erbjuder en unik, heltäckande mäklartjänst som gör att du vid en försäljning kan förvänta dig något alldeles extra.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Kista

Om Gabriel Yilmaz

Gabriel har arbetat på Fastighetsbyrån sedan 2004 och är en av Sveriges mest meriterade mäklare. Hans roll som delägare i företaget är att leda och utveckla kontoret. Han ser det som ett självklart val att arbeta för Fastighetsbyrån och dess värden affärsmässighet, trygghet och engagemang. Det är viktigt för Gabriel eftersom han vill arbeta för ett företag som han tycker om och kan stå för.

Gabriel Yilmaz

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Jacob Hanna

Jacob Hanna har arbetat på Fastighetsbyrån sedan 2007. Det är hans bakgrund inom bank och försäkringsbranschen som lett honom vidare in i yrket som fastighetsmäklare. Jacob trivs bra med det höga tempot och att vara delaktig i ett av livets största beslut, sälja och köpa bostad. Jacob står för ett högt engagemang och en stor personlig relation, alla kunder ska få bästa möjliga service.

Jacob Hanna

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Amir Dehghan

Amir är en mäklare som står för högt engagemang och stor kompetens. Han uppskattar att vara delaktig i kundens hela process vilket har medfört hög kundnöjdhet och många rekommendationer. Amir har varit anställd på Fastighetsbyrån sedan 2012, och är uppvuxen i Kistas närområde vilket ger honom en mycket god lokalkännedom samt ett väldigt stort, inarbetat kontaktnät. Från första tanke på bostadsbyte och hela vägen till försäljning guidar han såväl köpare som säljare genom en trygg och smidig affär.

Amir Dehghan

Fastighetsmäklare

Om David Ingemansson

Som fastighetsmäklare sätter jag stort värde att alltid ha kunden i fokus. Oavsett om du är köpare eller säljare ska du alltid känna att du är i goda händer under hela processen. Min goda kunskap om området och marknadsläget, i kombination med en hög nivå av engagemang och service, garanterar att du får det stöd du behöver. En strävan som inte bara syftar till att hjälpa dig till en bra affär, utan även skapa en långsiktig relation med dig som kund.

David Ingemansson

Fastighetsmäklare

Om Gabriella Gerges

Gabriella är en mäklare som alltid sätter sina kunder i stort fokus. Att skapa en personlig och bra kontakt med kunden är något som är mycket viktigt för henne. Gabriella har ett omfattande engagemang och en bred kunskap kring att mäkla. I bagaget har hon även en utbildning som civilekonom. Med rötterna i Kista kan hon området utan och innan, vilket ger henne försprång när det kommer till vetandet inom områdena. Gabriella är målinriktad som person, och hon nöjer sig inte i det första taget. Kontakta gärna Gabriella om du vill bli vägledd genom din affär med driv, tillförlit och kunskap.

Gabriella Gerges

Fastighetsmäklare

Om Jeanette Boghos

Jeanette Boghos

Fastighetsmäklare

Om Jennifer Östberg

Om Robert Kullberg

Robert har arbetat på Fastighetsbyrån sedan 2009 och tycker att det unika med Kista är det rika utbudet och den härliga blandningen av storstadspuls och vacker natur. För Robert känns det naturligt att jobba på Fastighetsbyrån eftersom de står för den kunskap, kvalitet och etik som han själv jobbar efter. Att leverera en mäklartjänst och service på högsta nivå är det som driver Robert. På så sätt får han ett riktigt bra resultat som leder till mycket nöjda och återkommande kunder.

Robert Kullberg

Fastighetsmäklare

Om Süleyman Esen

Süleyman kombinerar en hög ambitionsnivå med energi och kompetens. Hans drivkraft och engagemang i att göra en bra affär för såväl köpare som säljare, i kombination med att alltid ha ett leende på läpparna medför hög kundnöjdhet och många rekommendationer. Süleyman är född och uppvuxen i området vilket bidragit till hans goda lokalkännedom och stora kontaktnät. Han har jobbat i området sedan 2010 och är idag en av Kistas mest meriterade mäklare. Tveka inte att kontakta honom oavsett vad klockan visar!

Süleyman Esen

Fastighetsmäklare

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.