Sök bostad eller innehåll

Kinna

Din mäklare i Kinna

Fastighetsbyrån har funnits i Mark och Svenljunga kommun sedan 1981 och vi har stor erfarenhet av den lokala marknaden. Vårt kontor är marknadsledande och är den mäklarbyrå som säljer flest bostäder i Mark och Svenljunga kommun, vi kommer också i kontakt med flest kunder. Vi förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus, gårdar, tomter, hyresfastigheter, jord- och skogsbruk.

Vårt engagemang, vår långa erfarenhet och vår mycket goda lokalkännedom tillsammans med flera unika produkter och ett nära samarbete med Swedbank och Sparbankerna och gör att vi är väl rustade för att alltid göra en trygg och lyckad bostadsaffär för såväl säljare som köpare.

Går du i funderingar på att sälja? Är nyfiken på värdet av din bostad? Eller har frågor och funderingar som rör bostadsbytet?

Tveka inte att ta kontakt med oss redan idag!

Välkommen till Fastighetsbyrån – din lokala mäklare i Mark och Svenljunga

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

HITTA DIN LOKALA EXPERT
Fyll i dina uppgifter så blir du kontaktad av en mäklare från ditt område.

HITTA DIN LOKALA EXPERT
Fyll i dina uppgifter så blir du kontaktad av en mäklare från ditt område.

 integritetspolicyn

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Kinna

Om Erika Sandberg

Erika har jobbat på kontoret sedan 2001, ett av Erikas fokus är att förmedla trygghet och kunna uppfylla dina önskningar efter dina behov. Att arbeta som fastighetsmäklare i Mark och Svenljunga var ett naturligt val för henne då hon är uppvuxen här och känner till området utan och innan. Att träffa människor dagligen som befinner sig i olika livssituationer finner hon stimulerande och mycket givande.

Erika Sandberg

Fastighetsmäklare / Franchisetagare / Nyproduktionsansvarig

Om Håkan Andersson

Håkan Andersson har arbetat som mäklare sedan 1990 i Mark och Svenljunga kommuner. Under hela mäklarperioden som mäklare på Fastighetsbyrån. Mark och Svenljunga, bra kommuner att leva och bo i. Härlig natur, många sjöar, rikt föreningsliv, god service. Dessutom närhet till Göteborg, Borås o Varberg. Håkan tycker om att hjälpa människor att göra en av livets viktigaste affärer - Köpa o sälja bostad!

Håkan Andersson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Peter Rosenqvist

Peter Rosenqvist har arbetat som mäklare i Mark och Svenljunga sedan 10 år tillbaka. Han tycker att försäljning av hus är roligt eftersom det oftast är den enskilt största affären som kunderna gör. Det brukar också medföra en långvarig relation med kunderna. Peter har tidigare arbetat med försäljning inom klädbranschen innan han för 12 år sedan valde att ändra inriktning till fastighetsmäklare. Han har examen från Fastighetsmäklarprogrammet på Borås Högskola. Förmånen att få träffa mycket folk och att ha många kundkontakter som man ibland kommer ganska nära var en stor bidragande orsak. Peter bor strax utanför Kinna som är centralorten i Marks Kommun. Det är en stor fördel att bo och leva på samma ort som man jobbar eftersom man känner många människor och kan området utan och innan.

Peter Rosenqvist

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Christer Bertilsson

Christer Bertilsson har arbetat som mäklare sedan 1999 och sedan 2010 på kontoret i Mark/Svenljunga. Han utbildade sig till mäklare i Gävle men är född och uppvuxen i Hyssna. Efter många år i Göteborg är han nu åter bosatt där och har tagit över sitt föräldrahem som är en gård mellan Hyssna och Seglora. Följaktligen kan han området kring Hyssna mycket väl. Att tempot är lägre och att man får längre och lite djupare relationer med sina kunder än när han jobbade i Göteborg men ändå är relativt nära storstan ser Christer som stora fördelar. Det finns ofta en glädje från kunder när man hjälpt dem hitta sin plats eller lämna över sitt hem som är svår att beskriva men som bekräftar att man har valt rätt yrke tycker han.

Om Jonas Andin

Jonas brinner för att skapa givande relationer och finnas där för dig under hela processen. Han är uppvuxen i Skene och har en god lokalkännedom runt om i Mark och Svenljunga kommun. Jonas vet vad som krävs för att du ska känna dig trygg i din affär.

Jonas Andin

Fastighetsmäklare Jonas talar svenska, engelska

Om Karin Nydén

Att sälja eller köpa en bostad är troligtvis den största affär du gör i livet. Med hårt arbete, engagemang samt en hög nivå av service jobbar Karin för att din största affär i livet även blir din bästa affär. Karin är uppvuxen i området och kan med fördel berätta var förskola/ skola , mataffär, bästa fikastället, löparspår, eller badplats finns. Med åtta års lång erfarenhet av försäljning av bostäder så ser Karin fram emot att leverera en trygg affär för just er!

Karin Nydén

Fastighetsmäklare

Om Malin Petermann

Malin jobbar som mäklare i Mark och Svenljunga, hon är alltid engagerad och arbetar hårt för att både köpare och säljare ska känna sig nöjda genom hela processen. Arbetet passar henne perfekt, mixen av kontorsarbete och att möta många människor är socialt men kräver att lyssna och anpassa arbetet efter kundens behov. Hon har bott i Holsljunga och Istorp under en period och bor nu i Torestorp. Tack vare det har hon koll på hela sitt område. Malin är alltid engagerad och arbetar hårt för att både köpare och säljare ska känna sig nöjda genom hela processen.

Malin Petermann

Fastighetsmäklare / Nyproduktion

Om Ida Berntsson

Ida Berntsson

Säljstöd Ida talar svenska, engelska

Om Margareta Rönnqvist

Margareta har arbetat som administratör/mäklarassistent på kontoret i Kinna sedan 1987. Under denna tid fram till nu har det hänt väldigt mycket på fastighetsmarknaden. Nya arbetssätt och nya tekniska hjälpmedel. Vilket bidrar till att det alltid känns som ett utmanande arbete. Margareta bor i Örby ett mindre villasamhälle utan för Kinna. Kinna är centralorten i Marks Kommun. Kommunen har ett bra läge med närhet till Borås, Göteborg och Varberg.

Våra samarbeten

Det är mycket att tänka på när du byter bostad. För att göra din flytt och ditt nya boende så bekvämt som möjligt, finns våra tilläggstjänster för att hjälpa dig som är kund hos Fastighetsbyrån.

Skene Järn

Skene Järn har idag drygt 100 anställda och en omsättning ca 250 miljoner kr per år exkl. moms. Trots att 44 000 artiklar samsas på en yta av 19.000 kvadratmeter är butiken lätt av överskåda samtidigt som den ger intryck av att innehålla allt man behöver! Man kan gå i dagar och ändå se nya saker hela tiden. Sortimentet rymmer inte bara sedvanliga järnhandelsvaror, byggvaror, industriförnödenheter, färg och tapet, utan även golfshop, jaktavdelning, fiskeutrustning, båtar, trädgårdsprodukter, kök och hushållsartiklar. Skene Järn är multibutiken med det varierade sortimentet som både privatpersoner och företagskunder från hela Västsverige har gjort till sin egen specialbutik. Här finns något för alla, oavsett kön, ålder eller intresse! Fastighetsbyråns kunder får ett bra erbjudande från Skene Järn i samband med sin bostadsaffär.

Skene Järn

Erikshjälpen Second Hand

Det brukar bli mycket att rensa och gå igenom. Gör det enkelt för dig, låt oss ta hand om det du inte behöver längre. Genom att skänka saker till oss hjälper du inte bara till att förverkliga barns drömmar. Du gör också en viktig insats för en bättre miljö! För mer information besök oss på erikshjälpen.se/skene eller ring 0320-32220

Erikshjälpen Second Hand

Möbel Carlsson

Kom in och låt dig inspireras av vårt stora utbud! Här i butiken är vi måna om att ge all den hjälp och service du behöver. Fastighetsbyråns kunder får ett bra erbjudande från Möbel Carlsson i samband med sin bostadsaffär.

Möbel Carlsson

Arvidssons Textil

Vill du snabbt och enkelt förändra i dina rum kan du lätt göra det genom att byta gardiner, kuddar & dukar mm. Arvidssons Textil har tyger för alla typer av miljöer. Deras personal hjälper dig gärna när det gäller mått, färger och alla andra frågor som kan dyka upp. De har även sömnadsavdelning i Kinna som syr upp produkterna efter dina önskemål. Fastighetsbyråns kunder får ett bra erbjudande från Arvidssons Textil i samband med sin bostadsaffär.

Arvidssons Textil

Vitis Städ & Trädgård

Fastighetsbyråns kunder får ett bra erbjudande från Vitis Städ & Trädgård i samband med sin bostadsaffär

Vitis Städ & Trädgård

Gulf

Fastighetsbyråns kunder får ett bra erbjudande på hyrsläp från Gulf i samband med sin bostadsaffär

Gulf

Hemnet

Varje vecka kommer ca 2,6 miljoner unika besökare till Sveriges största bostadssajt via mobilen, plattan eller datorn. Några letar efter något på landet, andra efter ett hem mitt i smeten. Några drömmer om högt i tak, andra om låg avgift. Oavsett storlek och sort, gör Hemnet allt de kan för att hjälpa världens mest hemkära folk att uppfylla sina bostadsdrömmar Hemnet startades 1998 och ägs av General Atlantic, Merro, Mäklarsamfundet och FMF.

Hemnet

Ztorage magasinering

Behöver du magasinera saker i samband med din flytt? Då kan Ztorage hjälpa dig med förvaring och hämtservice. Via Ztorage kan du enkelt beställa upphämtning och förvaring av flyttlådor och andra föremål. Ztorage erbjuder: - Gratis hemleverans av flyttkartonger - Bärhjälp och upphämtning av kartonger och andra föremål - Säker förvaring - Du betalar endast för de föremål du faktiskt förvarar. Erbjudande till Fastighetsbyråns kunder: En månadads gratis förvaring oavsett mängd magasinerat gods. Minsta förvaringstid på tre månader. Du betalar enbart för lämning av gods (249:-) samt minst två månaders förvaringskostnad. Priset för Fastighetsbyråns kunder är 29:- per förvarad låda. Ingen uppsägningstid och du betalar enbart för varje påbörjad förvaringsmånad. Börja din förvaring på https://ztorage.se/ztorage-partner-fastighetsbyran/ Vid behov av flyttjänster och större magasinering kan timdebitering komma att gälla. Denna extratjänst finns i nuläget enbart tillgänglig i Stockholmsområdet - i övriga delar av landet är tjänsteutbudet varierat. Kontakta Ztorage så hjälper de dig till rätt lösning!

Ztorage AB

GodEl

Hos Fastighetsbyråns partner GodEl går 500 kr till välgörenhet när du blir kund.  Rörligt elavtal med prisgaranti  Ingen uppsägningstid  100 % förnybar el märkt Bra Miljöval  GodEls vinst går till välgörenhet  Byt till GodEl på två minuter! https://godel.se/fastighetsbyran/

GodEl i Sverige AB

Panasonic

Uppgradera ditt hem med produkter från Panasonic. Fastighetsbyråns kunder får upp till 50% rabatt på utvalda varor i Panasonics webshop. Ditt nya boende förtjänar det allra bästa, i Panasonics webshop kan du uppgradera vardagsrummet med en ny Ultra HD-TV och Bluray. Ta köket till en högre nivå med nya vitvaror eller varför inte köpa en Smart Home övervakningslösning som ger dig full koll på ditt nya boende när du inte är hemma. Kontakta din mäklare för mer information.

Panasonic

Swedbank och Sparbankerna

Erbjudande om 3 månaders fri hemförsäkring Skydda hemmet oavsett om du köper en bostadsrätt, villa eller fritidshus. Swedbank och Sparbankerna erbjuder dig hemförsäkring kostnadsfritt i 3 månader vid nytecknande av helårsavtal. Gäller dig som är eller blir bolånekund i Swedbank eller sparbank i samband med din bostadsaffär. Försäkringsgivare är Tre Kronor Försäkring AB Läs mer om erbjudandet här: https://www.fastighetsbyran.se/kopa-bostad/bolan/swedbank-forsakring/

Swedbank och Sparbankerna

Flügger färg

Sugen på att göra om hemma? Hos Flügger färg får du som har köpt eller sålt bostad via Fastighetsbyrån upp till 20 procent rabatt på ett stort sortiment färg och tapeter under ett helt år. Ta chansen att sätta färg på ditt nya hem! Flügger är en av Sveriges största färghandlare med 140 butiker och deras färgproffs hjälper dig gärna med råd och tips. Om du bor inom två mil från en Flügger-butik kan du få en gratis måleribesiktning av din fasad (värde ca 500 kr). Dessutom får alla kunder hos Fastighetsbyrån 20 procent rabatt på Flügger färg produkter och Fiona tapeter. På övrigt Flügger sortiment och tapeter får du 10 procent. Alla rabatter gäller under ett helt år och oavsett storlek på köp. Rabatterna kan inte kombineras med andra erbjudanden. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information.

Flugger

Ballingslöv kök

Vem fantiserar inte om ett drömkök när man flyttar till ett nytt boende? Med 23 procent rabatt hos kök från Ballingslöv kan du göra drömmen till verklighet. Det är enkelt att bli inspirerad i ett nytt och fräscht kök. Genom en generös köksrabatt på 23 procent ger Ballingslöv dig chansen att få ett kök som hela familjen kommer att trivas i. Ballingslöv är en kökstillverkare med cirka 80 egna butiker och återförsäljare runt om i landet. Rabatten gäller på ordinarie butikspris, kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller oavsett storlek på köp. Vitvaror omfattas ej i detta erbjudande. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information. http://www.ballingslov.se/aterforsaljare

Ballingslöv

IVT Värmepumpar

IVT Värmepumpar är ett av de ledande värmepumpsföretagen i Europa, med produktutveckling och produktion i Tranås. Som enda aktör erbjuder IVT Svanenmärkta värmepumpar med 10 års garanti på kompressorn och 6 års garanti på värmepumpen.   IVT erbjuder dig som kund hos Fastighetsbyrån följande rabatter: 4000 kronor rabatt vid köp av en berg-/jord-/sjövärmepump alternativt luft/vattenpump. 1.500:- vid köp av en luft/luft alternativt frånluftsvärmepump.   Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden. Kontakta oss nedan för mer information och intresseanmälan.

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Anticimex

Anticimex erbjuder som samarbetspartner till Fastighetsbyrån besiktningar och försäkringar inom ramen för Fastighetsbyråns tilläggstjänst ”Besiktning med Dolda Fel-Försäkring”. Anticimex är marknadsledande inom ramen för överlåtelsebesiktningar och dolda fel-försäkringar och är en av få aktörer som tar ansvar i tre år för besiktningen. Dessutom erbjuder Anticimex en rad andra tjänster som kan vara lämpliga i samband med ett bostadsbyte, till exempel energideklarationer, areamätningar, fuktutredningar och radonmätningar. Välkommen att läsa mer på anticimex.se

Anticimex

OBM-gruppen

OBM Gruppen är en rikstäckande franchiseorganisation med filialer från Malmö upp till Sundsvall. OBM Gruppen erbjuder dig bl.a. överlåtelsebesiktningar, energideklarationer, radonmätningar och areabestämning m.m. Som samarbetspartner till Fastighetsbyrån erbjuder de Fastighetsbyråns paketerade besiktningsprodukter överlåtelsebesiktning med dolda fel-försäkring besiktat av OBM Gruppen. Gå in på www.obmgruppen.se för att läsa mer.

OBM-gruppen

Myrorna

Vill du bli av med saker från din gamla bostad? Myrorna erbjuder inlämning, hämtning och i vissa städer även utlåning av släpvagn. Bor du i Stockholmsområdet eller i Göteborg kontaktar du vår givarservice, telefon 020-1400044. Öppet måndag-torsdag 8-16, fredag 8-14. E-post gsc@myrorna.se. Bor du i övriga delar av landet? Ring din lokala butik som du hittar på www.myrorna.se Vi tar också hand om dödsbon. Ring på telefon 08-56316903.

Myrorna tar hand om dina gamla prylar!
  • Rikstäckande

Bostäder vi sålt

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.