Sök bostad eller innehåll

Kinna

Din mäklare i Kinna

Fastighetsbyrån har funnits i Mark och Svenljunga kommun sedan 1981 och vi har stor erfarenhet av den lokala marknaden. Vårt kontor är marknadsledande och är den mäklarbyrå som säljer flest bostäder i Mark och Svenljunga kommun, vi kommer också i kontakt med flest kunder. Vi förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus, gårdar, tomter, hyresfastigheter, jord- och skogsbruk.

Vårt engagemang, vår långa erfarenhet och vår mycket goda lokalkännedom tillsammans med flera unika produkter och ett nära samarbete med Swedbank och Sparbankerna och gör att vi är väl rustade för att alltid göra en trygg och lyckad bostadsaffär för såväl säljare som köpare.

Går du i funderingar på att sälja? Är nyfiken på värdet av din bostad? Eller har frågor och funderingar som rör bostadsbytet?

Tveka inte att ta kontakt med oss redan idag!

Välkommen till Fastighetsbyrån – din lokala mäklare i Mark och Svenljunga

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Vill du sälja din bostad?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Vill du sälja din bostad?
Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Kinna

Om Erika Sandberg

Erika har jobbat på kontoret sedan 2001, ett av Erikas fokus är att förmedla trygghet och kunna uppfylla dina önskningar efter dina behov. Att arbeta som fastighetsmäklare i Mark och Svenljunga var ett naturligt val för henne då hon är uppvuxen här och känner till området utan och innan. Att träffa människor dagligen som befinner sig i olika livssituationer finner hon stimulerande och mycket givande.

Erika Sandberg

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Håkan Andersson

Håkan Andersson har arbetat som mäklare sedan 1990 i Mark och Svenljunga kommuner. Under hela mäklarperioden som mäklare på Fastighetsbyrån. Mark och Svenljunga, bra kommuner att leva och bo i. Härlig natur, många sjöar, rikt föreningsliv, god service. Dessutom närhet till Göteborg, Borås o Varberg. Håkan tycker om att hjälpa människor att göra en av livets viktigaste affärer - Köpa o sälja bostad!

Håkan Andersson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Peter Rosenqvist

Peter Rosenqvist har arbetat som mäklare i Mark och Svenljunga sedan 10 år tillbaka. Han tycker att försäljning av hus är roligt eftersom det oftast är den enskilt största affären som kunderna gör. Det brukar också medföra en långvarig relation med kunderna. Peter har tidigare arbetat med försäljning inom klädbranschen innan han för 12 år sedan valde att ändra inriktning till fastighetsmäklare. Han har examen från Fastighetsmäklarprogrammet på Borås Högskola. Förmånen att få träffa mycket folk och att ha många kundkontakter som man ibland kommer ganska nära var en stor bidragande orsak. Peter bor strax utanför Kinna som är centralorten i Marks Kommun. Det är en stor fördel att bo och leva på samma ort som man jobbar eftersom man känner många människor och kan området utan och innan.

Peter Rosenqvist

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Christer Bertilsson

Christer Bertilsson har arbetat som mäklare sedan 1999 och sedan 2010 på kontoret i Mark/Svenljunga. Han utbildade sig till mäklare i Gävle men är född och uppvuxen i Hyssna. Efter många år i Göteborg är han nu åter bosatt där och har tagit över sitt föräldrahem som är en gård mellan Hyssna och Seglora. Följaktligen kan han området kring Hyssna mycket väl. Att tempot är lägre och att man får längre och lite djupare relationer med sina kunder än när han jobbade i Göteborg men ändå är relativt nära storstan ser Christer som stora fördelar. Det finns ofta en glädje från kunder när man hjälpt dem hitta sin plats eller lämna över sitt hem som är svår att beskriva men som bekräftar att man har valt rätt yrke tycker han.

Om Karin Nydén

Att sälja eller köpa en bostad är troligtvis den största affär du gör i livet. Med hårt arbete, engagemang samt en hög nivå av service jobbar Karin för att din största affär i livet även blir din bästa affär. Karin är uppvuxen i området och kan med fördel berätta var förskola/ skola , mataffär, bästa fikastället, löparspår, eller badplats finns. Med åtta års lång erfarenhet av försäljning av bostäder så ser Karin fram emot att leverera en trygg affär för just er!

Karin Nydén

Fastighetsmäklare

Om Malin Petermann

Malin jobbar som mäklare i Mark och Svenljunga, hon är alltid engagerad och arbetar hårt för att både köpare och säljare ska känna sig nöjda genom hela processen. Arbetet passar henne perfekt, mixen av kontorsarbete och att möta många människor är socialt men kräver att lyssna och anpassa arbetet efter kundens behov. Hon har bott i Holsljunga och Istorp under en period och bor nu i Torestorp. Tack vare det har hon koll på hela sitt område. Malin är alltid engagerad och arbetar hårt för att både köpare och säljare ska känna sig nöjda genom hela processen.

Malin Petermann

Fastighetsmäklare

Om Margareta Rönnqvist

Margareta har arbetat som administratör/mäklarassistent på kontoret i Kinna sedan 1987. Under denna tid fram till nu har det hänt väldigt mycket på fastighetsmarknaden. Nya arbetssätt och nya tekniska hjälpmedel. Vilket bidrar till att det alltid känns som ett utmanande arbete. Margareta bor i Örby ett mindre villasamhälle utan för Kinna. Kinna är centralorten i Marks Kommun. Kommunen har ett bra läge med närhet till Borås, Göteborg och Varberg.

Om Ida Berntsson

Om Jonas Andin

Jonas Andin

Blivande Mäklare

Våra samarbeten

Det är mycket att tänka på när du byter bostad. För att göra din flytt och ditt nya boende så bekvämt som möjligt, finns våra tilläggstjänster för att hjälpa dig som är kund hos Fastighetsbyrån.

Kvalitetsflytt

Kvalitetsflytt är en flyttfirma med höga ambitioner och brett utbud inom packning, flytt, städning och magasinering. Många flyttar sker till storstäderna Stockholm, Göteborg, Malmö med omnejd men de är verksamma hela landet. Deras kontor finns i Västra-Götaland, Halland samt Skåne län. Tillsammans med dig hittar de en lösning utifrån dina behov. Du kanske behöver hjälp med exempelvis nedmontering, packning av porslinet eller hela bohaget. Deras erfarenhet sträcker sig till början av 1960-talet och de har mött de flesta problem. Till skillnad från många andra flyttfirmor vet de vad som krävs. Därför kan de lämna nöjd-kund-garanti på sina jobb. Deras mål är att du som kund känner dig fullständigt nöjd - då är de nöjda. Fastighetsbyråns kunder får ett bra erbjudande från Kvalitetsflytt i samband med sin bostadsaffär.

Skene Järn

Skene Järn har idag drygt 100 anställda och en omsättning ca 250 miljoner kr per år exkl. moms. Trots att 44 000 artiklar samsas på en yta av 19.000 kvadratmeter är butiken lätt av överskåda samtidigt som den ger intryck av att innehålla allt man behöver! Man kan gå i dagar och ändå se nya saker hela tiden. Sortimentet rymmer inte bara sedvanliga järnhandelsvaror, byggvaror, industriförnödenheter, färg och tapet, utan även golfshop, jaktavdelning, fiskeutrustning, båtar, trädgårdsprodukter, kök och hushållsartiklar. Skene Järn är multibutiken med det varierade sortimentet som både privatpersoner och företagskunder från hela Västsverige har gjort till sin egen specialbutik. Här finns något för alla, oavsett kön, ålder eller intresse! Fastighetsbyråns kunder får ett bra erbjudande från Skene Järn i samband med sin bostadsaffär.

Skene Järn

Erikshjälpen Second Hand

Det brukar bli mycket att rensa och gå igenom. Gör det enkelt för dig, låt oss ta hand om det du inte behöver längre. Genom att skänka saker till oss hjälper du inte bara till att förverkliga barns drömmar. Du gör också en viktig insats för en bättre miljö! För mer information besök oss på erikshjälpen.se/skene eller ring 0320-32220

Erikshjälpen Second Hand

Möbel Carlsson

Kom in och låt dig inspireras av vårt stora utbud! Här i butiken är vi måna om att ge all den hjälp och service du behöver. Fastighetsbyråns kunder får ett bra erbjudande från Möbel Carlsson i samband med sin bostadsaffär.

Möbel Carlsson

Smultronstället i Kinna

Smultronstället är en butik som är fylld av blommor, inredning och presentartiklar. De har hög kvalité på blommor och växter och försöker ligga rätt i tiden med inredning. För att vidga företaget har de även valt att rikta sig till andra företag och till privatpersoner. De erbjuder unika sammansättningar till allt från stora till små företag, som att låna ut växter, komma med förslag om inne och utemiljö och även skötsel av utemiljön. För privatpersoner finns de om hjälp behövs med t.ex beskärning, häck klippning, vårstäd/höststäd, ordna blomsterlådor, osv. Cecilia som äger butiken är utbildad florist och även trädgårdsanläggare. Hon hjälper gärna till när ni har fått idé torka, inte vet hur det skall planteras, inte hinner rensa ogräs, mm. En trädgård skall förknippas med nöje, njutning och avstressande, inte tvärtom. Så tveka aldrig att ringa för hjälp! De som arbetar på Smultronstället brinner för sitt arbete och gör allt för att du som både privatperson och företag blir nöjd! Som en liten butik får de mer personlighet i sina arrangemang, de lyssnar på kunden och det är deras mål att kunden alltid går ifrån butiken trygg och nöjd med deras kunskap! Fastighetsbyråns kunder får ett bra erbjudande från Smultronstället i samband med sin bostadsaffär.

Smultronstället i Kinna

Arvidssons Textil

Vill du snabbt och enkelt förändra i dina rum kan du lätt göra det genom att byta gardiner, kuddar & dukar mm. Arvidssons Textil har tyger för alla typer av miljöer. Deras personal hjälper dig gärna när det gäller mått, färger och alla andra frågor som kan dyka upp. De har även sömnadsavdelning i Kinna som syr upp produkterna efter dina önskemål. Fastighetsbyråns kunder får ett bra erbjudande från Arvidssons Textil i samband med sin bostadsaffär.

Arvidssons Textil

Vitis Städ & Trädgård

Fastighetsbyråns kunder får ett bra erbjudande från Vitis Städ & Trädgård i samband med sin bostadsaffär

Vitis Städ & Trädgård

Gulf

Fastighetsbyråns kunder får ett bra erbjudande på hyrsläp från Gulf i samband med sin bostadsaffär

Gulf

Hemnet

Varje vecka kommer ca 2,6 miljoner unika besökare till Sveriges största bostadssajt via mobilen, plattan eller datorn. Några letar efter något på landet, andra efter ett hem mitt i smeten. Några drömmer om högt i tak, andra om låg avgift. Oavsett storlek och sort, gör Hemnet allt de kan för att hjälpa världens mest hemkära folk att uppfylla sina bostadsdrömmar Hemnet startades 1998 och ägs av General Atlantic, Merro, Mäklarsamfundet och FMF.

Hemnet

Boxgard magasinering

Genom Boxgard kan du enkelt beställa uphämtning och förvaring av flyttlådor och andra föremål. Med hjälp av ledande logistikpartners (DHL, Best transport och ASA) garanteras effektiv logistik och säker förvaring. Boxgard erbjuder: Gratis hemleverans av flyttkartonger till din dörr, bärhjälp och upphämtning av kartonger och andra föremål som levereras och förvaras vid närmaste logistikcentral. Du betalar endast för de föremål du faktiskt förvarar. Erbjudande till Fastighetsbyråns kunder: En månadads gratis förvaring oavsett mängd magasinerat gods. Minsta förvaringstid på tre månader. Du betalar enbart för lämning av gods (199:-) samt minst två månaders förvaringskostnad. Priset för Fastighetsbyråns kunder är 29:- per förvarad låda. Ingen uppsägningstid och du betalar enbart för varje påbörjad förvaringsmånad. Börja din förvaring på https://boxgard.com/boxgard-partner-fastighetsbyran/ Vid behov av flyttjänster och större magasinering kan timdebitering komma att gälla. Denna extratjänst finns i nuläget enbart tillgänglig i Stockholmsområdet - i övriga delar av landet är tjänsteutbudet varierat. Kontakta Boxgard så hjälper de dig till rätt lösning!

Boxgard AB

GodEl

Hos Fastighetsbyråns partner GodEl får du just nu 300 kronor rabatt på din första elräkning. Dessutom skänker GodEl 200 kronor till välgörenhet när du blir kund idag. ✓ Rörligt, billigt elavtal med prisgaranti. ✓ Ingen bindningstid eller uppsägningstid. ✓ Förnybar el märkt Bra Miljöval. ✓ GodEls vinst går till välgörenhet. ✓ Du byter enkelt till GodEl på 2 minuter. Läs mer om erbjudandet här: godel.se/fastighetsbyran

GodEl i Sverige AB

Panasonic

Uppgradera ditt hem med produkter från Panasonic. Fastighetsbyråns kunder får upp till 50% rabatt på utvalda varor i Panasonics webshop. Ditt nya boende förtjänar det allra bästa, i Panasonics webshop kan du uppgradera vardagsrummet med en ny Ultra HD-TV och Bluray. Ta köket till en högre nivå med nya vitvaror eller varför inte köpa en Smart Home övervakningslösning som ger dig full koll på ditt nya boende när du inte är hemma. Kontakta din mäklare för mer information.

Panasonic

IVT Värmepumpar

IVT Värmepumpar är ett av de ledande värmepumpsföretagen i Europa, med produktutveckling och produktion i Tranås. Som enda aktör erbjuder IVT Svanenmärkta värmepumpar med 10 års garanti på kompressorn och 6 års garanti på värmepumpen.   IVT erbjuder dig som kund hos Fastighetsbyrån följande rabatter: 4000 kronor rabatt vid köp av en berg-/jord-/sjövärmepump alternativt luft/vattenpump. 1.500:- vid köp av en luft/luft alternativt frånluftsvärmepump.   Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden. Kontakta oss nedan för mer information och intresseanmälan.

IVT

Intresseanmälan

användarvillkoren

Anticimex

Anticimex erbjuder som samarbetspartner till Fastighetsbyrån besiktningar och försäkringar inom ramen för Fastighetsbyråns tilläggstjänst ”Besiktning med Dolda Fel- Försäkring”. Anticimex, som finns över hela Sverige, har i mer än 20 års tid utfört besiktningar och gör årligen över 20 000 överlåtelsebesiktningar. Anticimex erbjuder dessutom andra tjänster som tryggar boendet för både köpare och säljare, exempelvis energideklarationer, besiktningar och areamätningar av bostadslägenheter. Välkommen att läsa mer om Anticimex och de tjänster som erbjuds på www.anticimex.se

Anticimex

OBM-gruppen

OBM Gruppen är en rikstäckande franchiseorganisation med filialer från Malmö upp till Sundsvall. OBM Gruppen erbjuder dig bl.a. överlåtelsebesiktningar, energideklarationer, radonmätningar och areabestämning m.m. Som samarbetspartner till Fastighetsbyrån erbjuder de Fastighetsbyråns paketerade besiktningsprodukter överlåtelsebesiktning med dolda fel-försäkring besiktat av OBM Gruppen. Gå in på www.obmgruppen.se för att läsa mer.

OBM-gruppen

Myrorna

Vill du bli av med saker från din gamla bostad? Myrorna erbjuder inlämning, hämtning och i vissa städer även utlåning av släpvagn. Bor du i Stockholmsområdet eller i Göteborg kontaktar du vår givarservice, telefon 020-1400044. Öppet måndag-torsdag 8-16, fredag 8-14. E-post gsc@myrorna.se. Bor du i övriga delar av landet? Ring din lokala butik som du hittar på www.myrorna.se Vi tar också hand om dödsbon. Ring på telefon 08-56316903.

Myrorna tar hand om dina gamla prylar!
  • Rikstäckande

Flügger färg

Sugen på att göra om hemma? Hos Flügger färg får du som har köpt eller sålt bostad via Fastighetsbyrån upp till 20 procent rabatt på ett stort sortiment färg och tapeter under ett helt år. Ta chansen att sätta färg på ditt nya hem! Flügger är en av Sveriges största färghandlare med 140 butiker och deras färgproffs hjälper dig gärna med råd och tips. Om du bor inom två mil från en Flügger-butik kan du få en gratis måleribesiktning av din fasad (värde ca 500 kr). Dessutom får alla kunder hos Fastighetsbyrån 20 procent rabatt på Flügger färg produkter och Fiona tapeter. På övrigt Flügger sortiment och tapeter får du 10 procent. Alla rabatter gäller under ett helt år och oavsett storlek på köp. Rabatterna kan inte kombineras med andra erbjudanden. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information.

Flugger

Ballingslöv kök

Vem fantiserar inte om ett drömkök när man flyttar till ett nytt boende? Med 23 procent rabatt hos kök från Ballingslöv kan du göra drömmen till verklighet. Det är enkelt att bli inspirerad i ett nytt och fräscht kök. Genom en generös köksrabatt på 23 procent ger Ballingslöv dig chansen att få ett kök som hela familjen kommer att trivas i. Ballingslöv är en kökstillverkare med cirka 80 egna butiker och återförsäljare runt om i landet. Rabatten gäller på ordinarie butikspris, kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller oavsett storlek på köp. Vitvaror omfattas ej i detta erbjudande. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information. http://www.ballingslov.se/aterforsaljare

Ballingslöv

Bostäder vi sålt

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.