Sök bostad eller innehåll

Kinna

Din mäklare i Kinna

Fastighetsbyrån har funnits i Mark och Svenljunga kommun sedan 1981 och vi har stor erfarenhet av den lokala marknaden. Vårt kontor är marknadsledande och är den mäklarbyrå som säljer flest bostäder i Mark och Svenljunga kommun, vi kommer också i kontakt med flest kunder. Vi förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus, gårdar, tomter, hyresfastigheter, jord- och skogsbruk.

Vårt engagemang, vår långa erfarenhet och vår mycket goda lokalkännedom tillsammans med flera unika produkter och ett nära samarbete med Swedbank och Sparbankerna och gör att vi är väl rustade för att alltid göra en trygg och lyckad bostadsaffär för såväl säljare som köpare.

Går du i funderingar på att sälja? Är nyfiken på värdet av din bostad? Eller har frågor och funderingar som rör bostadsbytet?

Tveka inte att ta kontakt med oss redan idag!

Välkommen till Fastighetsbyrån – din lokala mäklare i Mark och Svenljunga

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Kinna

Om Erika Sandberg

Erika har jobbat på kontoret sedan 2001, ett av Erikas fokus är att förmedla trygghet och kunna uppfylla dina önskningar efter dina behov. Att arbeta som fastighetsmäklare i Mark och Svenljunga var ett naturligt val för henne då hon är uppvuxen här och känner till området utan och innan. Att träffa människor dagligen som befinner sig i olika livssituationer finner hon stimulerande och mycket givande.

Erika Sandberg

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Håkan Andersson

Håkan Andersson har arbetat som mäklare sedan 1990 i Mark och Svenljunga kommuner. Under hela mäklarperioden som mäklare på Fastighetsbyrån. Mark och Svenljunga, bra kommuner att leva och bo i. Härlig natur, många sjöar, rikt föreningsliv, god service. Dessutom närhet till Göteborg, Borås o Varberg. Håkan tycker om att hjälpa människor att göra en av livets viktigaste affärer - Köpa o sälja bostad!

Håkan Andersson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Peter Rosenqvist

Peter Rosenqvist har arbetat som mäklare i Mark och Svenljunga sedan 10 år tillbaka. Han tycker att försäljning av hus är roligt eftersom det oftast är den enskilt största affären som kunderna gör. Det brukar också medföra en långvarig relation med kunderna. Peter har tidigare arbetat med försäljning inom klädbranschen innan han för 12 år sedan valde att ändra inriktning till fastighetsmäklare. Han har examen från Fastighetsmäklarprogrammet på Borås Högskola. Förmånen att få träffa mycket folk och att ha många kundkontakter som man ibland kommer ganska nära var en stor bidragande orsak. Peter bor strax utanför Kinna som är centralorten i Marks Kommun. Det är en stor fördel att bo och leva på samma ort som man jobbar eftersom man känner många människor och kan området utan och innan.

Peter Rosenqvist

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Christer Bertilsson

Christer Bertilsson har arbetat som mäklare sedan 1999 och sedan 2010 på kontoret i Mark/Svenljunga. Han utbildade sig till mäklare i Gävle men är född och uppvuxen i Hyssna. Efter många år i Göteborg är han nu åter bosatt där och har tagit över sitt föräldrahem som är en gård mellan Hyssna och Seglora. Följaktligen kan han området kring Hyssna mycket väl. Att tempot är lägre och att man får längre och lite djupare relationer med sina kunder än när han jobbade i Göteborg men ändå är relativt nära storstan ser Christer som stora fördelar. Det finns ofta en glädje från kunder när man hjälpt dem hitta sin plats eller lämna över sitt hem som är svår att beskriva men som bekräftar att man har valt rätt yrke tycker han.

Om Karin Nydén

Att sälja eller köpa en bostad är troligtvis den största affär du gör i livet. Med hårt arbete, engagemang samt en hög nivå av service jobbar Karin för att din största affär i livet även blir din bästa affär. Karin är uppvuxen i området och kan med fördel berätta var förskola/ skola , mataffär, bästa fikastället, löparspår, eller badplats finns. Med åtta års lång erfarenhet av försäljning av bostäder så ser Karin fram emot att leverera en trygg affär för just er!

Karin Nydén

Fastighetsmäklare

Om Malin Petermann

Malin jobbar som mäklare i Mark och Svenljunga, hon är alltid engagerad och arbetar hårt för att både köpare och säljare ska känna sig nöjda genom hela processen. Arbetet passar henne perfekt, mixen av kontorsarbete och att möta många människor är socialt men kräver att lyssna och anpassa arbetet efter kundens behov. Hon har bott i Holsljunga och Istorp under en period och bor nu i Torestorp. Tack vare det har hon koll på hela sitt område. Malin är alltid engagerad och arbetar hårt för att både köpare och säljare ska känna sig nöjda genom hela processen.

Malin Petermann

Fastighetsmäklare

Om Margareta Rönnqvist

Margareta har arbetat som administratör/mäklarassistent på kontoret i Kinna sedan 1987. Under denna tid fram till nu har det hänt väldigt mycket på fastighetsmarknaden. Nya arbetssätt och nya tekniska hjälpmedel. Vilket bidrar till att det alltid känns som ett utmanande arbete. Margareta bor i Örby ett mindre villasamhälle utan för Kinna. Kinna är centralorten i Marks Kommun. Kommunen har ett bra läge med närhet till Borås, Göteborg och Varberg.

Om Jonas Andin

Jonas Andin

Mäklarpraktikant

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.