Sök bostad eller innehåll

Kävlinge

Din mäklare i Kävlinge

Vi förmedlar fastigheter och bostadsrätter i Kävlinge kommun.

Kommunen kännetecknas av stor nybyggnation och tillväxt. Närheten till Malmö, Lund och Helsingborg gör kommunens orter till högintressanta även i framtiden då avstånden blir allt kortare.

Ni finner oss på Kvarngatan 70 i Kävlinge. Kontakta oss gärna om du önskar köpa, sälja eller har andra frågor som rör boende.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Kävlinge

Om Jenny Medin

Jenny Medin

Mäklarassistent

Om Kenneth Pedersen

Jag tycker att det viktigaste med mitt arbete är att vara en bra lyssnare. Alla är olika och i behov av skilda saker. Genom att vara nyfiken och ställa rätt frågor får jag de bästa förutsättningarna till att göra alla inblandade parter nöjda. Att få äran att hjälpa människor i den kanske största affären i deras liv med alla verktyg Sveriges största mäklare har att erbjuda, är för mig en perfekt kombination av nytta och nöje. Tveka inte att höra av Er, så kan jag berätta hur jag kan hjälpa er på bästa sätt.

Kenneth Pedersen

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Robert Rottgardt Arnberg

Robert Rottgardt Arnberg

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Emma Lindskog

Emma Lindskog

Fastighetsmäklare

Om Gustav Persson

Gustav har sedan han avslutade sin universitetsutbildning till fastighetsmäklare på Malmö Högskola jobbat på Fastighetsbyrån. Han kommer med ett brinnande engagemang och intresse ge allt för att samtliga parter ska känna sig nöjda med sin bostadsaffär. Varmt välkommen att kontakta Gustav så hjälper han gärna till om du vill ha en värdering, funderar på att köpa eller sälja eller har funderingar kring bostadsmarknaden.

Gustav Persson

Fastighetsmäklare

Om Magnus Dahl

Att arbeta som fastighetsmäklare är fantastiskt roligt, inspirerande och utmanande. Mitt mål är att förmedla en tjänst där både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen och nöjda efter avslutad bostadsaffär. Det målet uppnår jag genom att vara driven, lyhörd och ständigt återkoppla. Funderar ni på att förändra er boendesituation? Tveka inte att höra av er så berättar jag mer om förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär!

Magnus Dahl

Fastighetsmäklare

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.