Sök bostad eller innehåll

Karlskrona

Din mäklare i Karlskrona

Vårt kontor i Karlskrona har funnits sedan 1976. Vi förmedlar drygt 300 affärer om året vilket gör oss till marknadsledare i kommunen. Vårt kontaktnät och mångåriga erfarenhet gör att du tryggt kan vända dig till oss med ditt uppdrag!

Vårt verksamhetsområde utgör hela kommunen, det vill säga från skogsbygderna i norr till den vackra skärgården i söder. Vi förmedlar villor, fritidshus, bostadsrätter, lantbruk och tomter.

På vårt kontor får du hjälp av engagerade, välutbildade och kunniga mäklare som alltid ser till just dina specifika önskemål för att nå bästa tänkbara resultat. Du hittar oss i Wachtmeister köpcentrum, i samma lokaler som Swedbank, som vi har ett nära samarbete med vilket kan gynna din affär.

Tveka inte att ta kontakt med oss när du har frågor och funderingar kring ditt boende!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Karlskrona

Om Inge von Dahn

Inge von Dahn

Franchisetagare

Om Amanda Danielsson

Amanda Danielsson

Mäklarassistent / Tjänstledig

Om Caroline Lindquist

Började på Fastighetsbyrån som mäklarassistent 2002. Efter några år tyckte jag att det var dags att utvecklas. 2005-2007 läste jag på distans parallelt med mitt arbete till fastighetsmäklare vid Malmö högskola. Det är det bästa jag har gjort.

Om Henric Svensson

Henric Svensson

Fastighetsmäklare

Om Johan Kjellsson

Jag har arbetat på Fastighetsbyrån i Karlskrona sen 2009. Jag har tidigare varit verksam som fastighetsmäklare i Malmö. Jag kan hjälpa er till en lyckad affär genom Fastighetsbyråns alla verktyg och skräddarsyr en mäklartjänst som kommer hjälpa er att uppfylla era förväntningar. Mitt mål i arbetet är att göra avtryck genom att skapa ett förtroende och alltid överträffa dina förväntningar. Funderar du på att byta boende? Välkommen att höra av dig till mig så kan vi prata om just dina förutsättningar för en lyckad affär.

Johan Kjellsson

Fastighetsmäklare

Om Jonas Kjellsson

Jag stormtrivs med mitt yrke och en stor del av detta på grund av alla trevliga möten med människor. Min stora drivkraft är att överträffa förväntningar hos både säljare och köpare och det bästa betyget på det är att flertalet uppdrag kommer på rekommendation. Trygghet, kommunikation och hög servicenivå är de ledord jag arbetare efter och tycker är viktigt för att få nöjda säljare och köpare. Jag valde att arbeta på Fastighetsbyrån just på grund av att ett starkt varumärke, och störst både i Karlskrona och i Sverige har sina fördelar. Kombinerat med komplett mäklartjänst och starkt banksamarbete finns förutsättningar för stimulerande arbete med glada kunder. Född och uppvuxen i Karlskrona med gedigen lokalkännedom. Mina fritidsintressen är idrott och resor. Tveka inte för att kontakta mig om du har några frågor eller så kan vi boka in ett förutsättningslöst möte!

Jonas Kjellsson

Fastighetsmäklare

Om Kajsa DeBourg

Kajsa DeBourg

Fastighetsmäklare/ Nyproduktionsansvarig

Om Mårten Kindlund

Har arbetat på kontoret sedan 2006 och trivs mycket bra med mina kollegor och vårt koncept, vilket gör att vi får nöjda säljare och köpare! Störst i både Sverige och i Karlskrona har sina fördelar. Jag arbetar med fastighetssidan, dvs villor, fritidshus, tomter, hyresfastigheter etc. Har du några frågor gällande din bostadsaffär är Du mer än välkommen att kontakta mig!

Mårten Kindlund

Fastighetsmäklare

Om Tesa Hoxha

Tesa Hoxha

Fastighetsmäklare

Om Kajsa Polnäs

Om Lisa Algerstedt

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.