Sök bostad eller innehåll

Karlskoga

Din mäklare i Karlskoga

Fastighetsbyrån är marknadsledare och vi på kontoret har lång erfarenhet av att förmedla fastigheter i Karlskoga och Degerfors. Alla är uppvuxna här och det ger oss en genuin känsla för bygden och dess positiva utveckling, vilket är en förutsättning för att din affär ska bli så framgångsrik som möjligt.

Fastighetsbyrån är Sveriges största mäklarkedja och vi har ett nära samarbete med Swedbank. För att ge dig bästa service och trygghet i din bostadsaffär har vi valt att bemanna kontoret med välutbildade fastighetsmäklare som har ett starkt engagemang och förståelse för just dina önskemål.

Du hittar oss på Swedbanks kontor i Karlskoga och Degerfors. Har du funderingar på att sälja eller köpa bostad, tveka inte med att kontakta oss så hjälper vi dig!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Karlskoga

Om Andreas Jinnestrand

Andreas uppskattar sitt arbete för möjligheten det ger honom att träffa människor och lotsa dem genom den kanske största affär de gör i sina liv. Andreas Jinnestrand startade sin bana som fastighetsmäklarassistent 2008 och studerade parallellt till mäklare på Malmö Högskola. Sedan 2010 arbetar han som fastighetsmäklare på Fastighetsbyrån och tre år därefter blev han även franchisetagare. Som född och uppvuxen i Laxå har han stenkoll på områdena han är verksam i och har en mycket god kunskap om fastighetsmarknaden i södra Närke. Hans mål är att kunden alltid ska känna sig välinformerad och trygg genom hela processen.

Andreas Jinnestrand

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Joel Hämälä

Joel Hämälä har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2010 och är idag franchisetagare för kontoren i Södra Närke. I den rollen arbetar han mycket med att leda och utveckla ett framgångsrikt kontor som alltid har kunden i fokus. Att jobba i Kumla är något Joel stormtrivs med då det är en kommun i ständig utveckling med trevliga människor och en varierad bebyggelse – här finns något för alla! Entusiasm, engagemang och en stark vilja att i varje försäljningsuppdrag överträffa kundens förväntningar medför att han har hög kundnöjdhet och får många rekommendationer från såväl säljare som köpare

Joel Hämälä

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Amanda Mether

Som fastighetsmäklare är Amanda Mether lyhörd, noggrann och omtänksam. Hon älskar utmaningar och ha kontakt med människor – vilket också är anledningen till att hon valde att bli mäklare. Amanda brinner för att överträffa kundens förväntningar och att alltid ge den bästa möjliga hjälpen. En annan viktig sak för Amanda är att både säljare och köpare känner sig sedda och trygga genom hela bostadsförmedlingen. Inom Fastighetsbyrån har hon arbetat sedan 2014 och hon säljer alla sorters objekt i båda Karlskoga och Degerfors. Amanda har en stor kärlek för småstäder och gillar närheten till vattnet som ges i de områden hon säljer i. Den som letar efter en driven och ambitiös mäklare med stort personligt engagemang gör rätt i att kontakta Amanda.

Amanda Mether

Fastighetsmäklare

Om Anders Hallström

Anders Hallström

Fastighetsmäklare

Om Ann Skoglund

Jag har hela mitt yrkesverksamma liv arbetat med människor, detta är något som jag i min yrkesroll som fastighetsmäklare verkligen får nytta av. Jag har en väldigt hög ambitionsnivå och gillar att jobba hårt, att alltid sätta kunden i första rummet är en självklarhet för mig. Ledord i mitt dagliga arbete är omtänksamhet, noggrannhet och professionalism. Det är roligt och givande att få hjälpa människor i olika åldrar och i olika skeden i livet.

Ann Skoglund

Fastighetsmäklare

Om Christoffer Hallström

Mitt arbete går ut på att underlätta för mina kollegor och göra deras jobb lättare. Jag trivs otroligt bra här på Fastighetsbyrån och tycker det är väldigt kul att få jobba här. Mitt mål är att bli mäklare men jag tycker det är en bra början att få vara assistent då jag får en bra grund hur mäklarlivet ser ut. Det underlättar både för mig och mina kollegor genom att ha vart med i branschen innan jag går ut på allvar. Att bli fastighetsmäklare är något jag länge har haft som dröm.

Om Emelie Björndahl Svensson

Lyhörd, noggrann och med kunden i fokus är det som bäst beskriver mig i min yrkesroll som fastighetsmäklare. Efter att ha arbetat flera år inom fastighetsinskrivningen har jag stora kunskaper inom fastighetsjuridik och familjerätt och jag vet bland annat vad som krävs när det är dags att söka lagfart. Min målsättning som fastighetsmäklare är att genom kunskap, service och högt engagemang bygga långsiktiga relationer och få er att känna er trygga genom hela affären. För mig är det otroligt viktigt med hög kvalitet och gediget engagemang i varje affär. Välkommen att kontakta mig om du vill sälja, få hjälp med en värdering eller bolla bostadsmarknaden!

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.