Sök bostad eller innehåll

Karlshamn

Din mäklare i Karlshamn

Kontoret i Karlshamn har varit verksamt sedan 1969 där vårt verksamhetsområde i stort sett består av Karlshamns kommun. Vi har den gedigna lokala förankring och kunskap om marknaden som krävs för att din affär ska bli så framgångrik som möjligt.

Vi garanterar din trygghet genom vårt starka engagemang, mångåriga erfarenhet och banknära samarbete. Vi strävar alltid efter att vara det självklara valet för dig som vill byta bostad.

Vi håller till i Sparbankshuset - bästa tänkbara läge centralt vid torget. Har du funderingar på ditt boende - välkommen till oss, vi hjälper dig gärna!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Karlshamn

Om Kristina Mathiasson

Jag har ett mycket stimulerande arbete! Att möta människor i olika skeden i livet och få möjlighet att hjälpa till i vad som ofta kan vara deras livs största affär ser jag som ett stort privilegium. Funderar du på att byta boende? Kontakta mig, så kan vi prata om just dina förutsättningar för en lyckad affär!

Kristina Mathiasson

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anna Wickström

Anna Wickström

Fastighetsmäklare

Om Christian Svensson

Christian Svensson

Fastighetsmäklare/ Föräldraledig

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.