Sök bostad eller innehåll

Kalmar

Din mäklare i Kalmar

Kalmar är en liten stad med personlig charm men med den stora stadens möjligheter – ett näringsliv på tillväxt, ett expansivt universitet som utvecklar och länkar oss ut i världen, en smidig vardag med trygg omsorg för alla invånare, ett rikt fritidsliv med kultur, idrott, evenemang och service.
Nära till det mesta, mellan skogen i väster och havet i öster. Du är redan på god väg till storstan om du åker norrut och följer du vägarna söderut når du kontinenten smidigt med tåg, bil eller flyg.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Försäljning pågår!

Nu kan vi presentera 22 finfina bostadsrättsradhus i Fjölebro. Tänk dig den härliga huskänslan men med tryggheten och bekvämligheten som en bostadsrättsförening erbjuder! Radhusen finns i två storlekar, 19 st på ca 112 kvm i två plan och 3 st på ca 140 kvm i 2,5 plan med takterrass. Beräknad inflyttning 2-3 kvartalet 2018.

Läs mer om projektet här

Byggstartat!

I centrala Kalmar bygger Riksbyggen - Bonum Brf Cavallo. Det är Kalmars första Bonumprojekt med 29 bostadsrätter som är endast för dig som är 55+. I Brf Cavallos hus och centrala läge finns allt du behöver – genomtänkta detaljer inomhus samt bra service och granne med Villa Monte Cavallo och dess parkmiljö. Glöm vardagens små obekvämligheter. Här är nämligen ditt nya boende utrustat med en rad smarta lösningar, både i och utanför huset.

Läs mer om projektet här

HITTA DIN LOKALA EXPERT
Fyll i dina uppgifter så blir du kontaktad av en mäklare från ditt område.

HITTA DIN LOKALA EXPERT
Fyll i dina uppgifter så blir du kontaktad av en mäklare från ditt område.

 integritetspolicyn

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Kalmar

Om Rickard Öberg

Rickard Öberg

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Amar Dzin

Amar är en driven och självständig person med hög arbetsmoral som gillar att skapa nya vägar och bredda befintliga. Han är en servicemänniska rakt igenom och lever med mottot - Goda resultat går hand i hand med nöjda kunder! Genom att lyssna på kundens situation och önskemål gör Amar allt för att högt ställda förväntningar ska överträffas. Detta gör honom väl lämpad för alla typer av uppdrag, varför inte ditt?

Amar Dzin

Fastighetsmäklare Amar talar svenska, engelska

Om Andreas Jonasson

Andreas sätter servicen på sin spets när det gäller att hjälpa dig med försäljning av fastigheten. ”För mig är det mycket viktigt att både säljare och köpare känner sig nöjda med det arbete som jag utför” Andreas har arbetat som mäklare på Fastighetsbyrån sedan 2009. Han hjälper dig med förmedling av villor & fritidshus i Kalmar kommun. Trygghet, engagemang och service är ledord som han tar med sig i mäklaryrket. Hör gärna av er till honom om ni funderar på att byta bostad i framtiden.

Om Christoffer Edh

Med 12 år i branschen har Christoffer en gedigen erfarenhet av bostadsrätter och att göra affärer. ”Yrket är en livsstil!” Kontakta Christoffer så tar ni tillsammans fram det upplägg som fungerar bäst för just dig och din bostad!

Diplomerad nyproduktion

Om Eric Bergzén

Eric Bergzén

Fastighetsmäklare

Om Evelina Duned

Evelina Duned

Fastighetsmäklare

Om Mia Alnerud

Mia är glad och positiv med stort engagemang och gedigen kunskap kring bostadsrätter. Hon är ödmjuk och inlyssnande och lägger gärna extra timmar och personligt engagemang för att ge det lilla extra. Hennes ambitioner har gett resultat. Många av hennes kunder är återkommande, och återkommer, det gör man bara om man är nöjd.

Mia Alnerud

Fastighetsmäklare

Om Michael Sjöstedt

Med ett ödmjukt tankesätt att behandla andra som Michael själv vill bli behandlad har han med försäljning i fokus, ett brett leende på läpparna och fötterna säkert på jorden. Michael började sin karriär som mäklare 2010 i Malmö och har sedan 2012 förmedlat villor med stor framgång i sin hemstad Kalmar. Tillsammans med Fastighetsbyråns gedigna arbetsmetod och hans brinnande intresse för Kalmars bostadsmarknad och dess befolkning ser han till att ge dig rätt förutsättningar för en lyckad bostadsaffär.”

Om Patrik Forsgren

När jag förmedlar ett hem utgår jag alltid från vad som är viktigast för kunden då vårt hem i många fall är det mest personliga vi har. Varje affär är därför unik och kräver ett stort personligt engagemang, med noggranna förberedelser. Dock har jag samma mål vid varje försäljning - att du som kund ska göra en riktigt bra affär och att jag ska överträffa dina förväntningar.

Om Pål Pettersson

Pål är en hårt arbetande mäklare som brinner för teamkänslan och gillar att sätta höga mål! Han har sina rötter på södra Öland och har alltid nära till ett leende. Behöver ni hjälp med livets största affär är Pål en lagkamrat man gärna lutar sig mot. Genom många år inom försäljningsyrket och mycket goda kundrelationer får han bästa betyg från sina kunder.

Pål Pettersson

Fastighetsmäklare Pål talar svenska, engelska

Om Tony Lindh

Med en otrolig erfarenhet efter 35 år i branschen är Tony den mäklare som brinner för det han gör och engagerar sig i varje affär, vilket också ger ett av de högsta betygen i kundnöjdhet. En god struktur, högt arbetstempo och förmågan att ha många bollar i luften är kännetecknande för Tony. Att erbjuda dig som säljare eller köpare den bästa mäklartjänsten med trygghet, kunskap och engagemang är en självklarhet och att möta nöjda kunder varje dag är kvittot på hans arbete.

Tony Lindh

Fastighetsmäklare

Om Petra Öberg

Efter många år i resebranschen valde Petra att ta klivet till Fastighetsbyrån. Omtanke, glädje och hög servicenivå är något som du som kund kommer känna igen när du är i kontakt med Petra. Hon har alltid nära till ett hjärtligt skratt.

Om Shanta Nyblom

Våra samarbeten

Det är mycket att tänka på när du byter bostad. För att göra din flytt och ditt nya boende så bekvämt som möjligt, finns våra tilläggstjänster för att hjälpa dig som är kund hos Fastighetsbyrån.

IVT Värmepumpar

IVT Värmepumpar är ett av de ledande värmepumpsföretagen i Europa, med produktutveckling och produktion i Tranås. Som enda aktör erbjuder IVT Svanenmärkta värmepumpar med 10 års garanti på kompressorn och 6 års garanti på värmepumpen.   IVT erbjuder dig som kund hos Fastighetsbyrån följande rabatter: 4000 kronor rabatt vid köp av en berg-/jord-/sjövärmepump alternativt luft/vattenpump. 1.500:- vid köp av en luft/luft alternativt frånluftsvärmepump.   Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden. Kontakta oss nedan för mer information och intresseanmälan.

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Anticimex

Anticimex erbjuder som samarbetspartner till Fastighetsbyrån besiktningar och försäkringar inom ramen för Fastighetsbyråns tilläggstjänst ”Besiktning med Dolda Fel-Försäkring”. Anticimex är marknadsledande inom ramen för överlåtelsebesiktningar och dolda fel-försäkringar och är en av få aktörer som tar ansvar i tre år för besiktningen. Dessutom erbjuder Anticimex en rad andra tjänster som kan vara lämpliga i samband med ett bostadsbyte, till exempel energideklarationer, areamätningar, fuktutredningar och radonmätningar. Välkommen att läsa mer på anticimex.se

Anticimex

OBM-gruppen

OBM Gruppen är en rikstäckande franchiseorganisation med filialer från Malmö upp till Sundsvall. OBM Gruppen erbjuder dig bl.a. överlåtelsebesiktningar, energideklarationer, radonmätningar och areabestämning m.m. Som samarbetspartner till Fastighetsbyrån erbjuder de Fastighetsbyråns paketerade besiktningsprodukter överlåtelsebesiktning med dolda fel-försäkring besiktat av OBM Gruppen. Gå in på www.obmgruppen.se för att läsa mer.

OBM-gruppen

Myrorna

Vill du bli av med saker från din gamla bostad? Myrorna erbjuder inlämning, hämtning och i vissa städer även utlåning av släpvagn. Bor du i Stockholmsområdet eller i Göteborg kontaktar du vår givarservice, telefon 020-1400044. Öppet måndag-torsdag 8-16, fredag 8-14. E-post gsc@myrorna.se. Bor du i övriga delar av landet? Ring din lokala butik som du hittar på www.myrorna.se Vi tar också hand om dödsbon. Ring på telefon 08-56316903.

Myrorna tar hand om dina gamla prylar!
  • Rikstäckande

Flügger färg

Sugen på att göra om hemma? Hos Flügger färg får du som har köpt eller sålt bostad via Fastighetsbyrån upp till 20 procent rabatt på ett stort sortiment färg och tapeter under ett helt år. Ta chansen att sätta färg på ditt nya hem! Flügger är en av Sveriges största färghandlare med 140 butiker och deras färgproffs hjälper dig gärna med råd och tips. Om du bor inom två mil från en Flügger-butik kan du få en gratis måleribesiktning av din fasad (värde ca 500 kr). Dessutom får alla kunder hos Fastighetsbyrån 20 procent rabatt på Flügger färg produkter och Fiona tapeter. På övrigt Flügger sortiment och tapeter får du 10 procent. Alla rabatter gäller under ett helt år och oavsett storlek på köp. Rabatterna kan inte kombineras med andra erbjudanden. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information.

Flugger

Ballingslöv kök

Vem fantiserar inte om ett drömkök när man flyttar till ett nytt boende? Med 23 procent rabatt hos kök från Ballingslöv kan du göra drömmen till verklighet. Det är enkelt att bli inspirerad i ett nytt och fräscht kök. Genom en generös köksrabatt på 23 procent ger Ballingslöv dig chansen att få ett kök som hela familjen kommer att trivas i. Ballingslöv är en kökstillverkare med cirka 80 egna butiker och återförsäljare runt om i landet. Rabatten gäller på ordinarie butikspris, kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller oavsett storlek på köp. Vitvaror omfattas ej i detta erbjudande. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information. http://www.ballingslov.se/aterforsaljare

Ballingslöv

Hemnet

Varje vecka kommer ca 2,6 miljoner unika besökare till Sveriges största bostadssajt via mobilen, plattan eller datorn. Några letar efter något på landet, andra efter ett hem mitt i smeten. Några drömmer om högt i tak, andra om låg avgift. Oavsett storlek och sort, gör Hemnet allt de kan för att hjälpa världens mest hemkära folk att uppfylla sina bostadsdrömmar Hemnet startades 1998 och ägs av General Atlantic, Merro, Mäklarsamfundet och FMF.

Hemnet

Ztorage magasinering

Behöver du magasinera saker i samband med din flytt? Då kan Ztorage hjälpa dig med förvaring och hämtservice. Via Ztorage kan du enkelt beställa upphämtning och förvaring av flyttlådor och andra föremål. Ztorage erbjuder: - Gratis hemleverans av flyttkartonger - Bärhjälp och upphämtning av kartonger och andra föremål - Säker förvaring - Du betalar endast för de föremål du faktiskt förvarar. Erbjudande till Fastighetsbyråns kunder: En månadads gratis förvaring oavsett mängd magasinerat gods. Minsta förvaringstid på tre månader. Du betalar enbart för lämning av gods (249:-) samt minst två månaders förvaringskostnad. Priset för Fastighetsbyråns kunder är 29:- per förvarad låda. Ingen uppsägningstid och du betalar enbart för varje påbörjad förvaringsmånad. Börja din förvaring på https://ztorage.se/ztorage-partner-fastighetsbyran/ Vid behov av flyttjänster och större magasinering kan timdebitering komma att gälla. Denna extratjänst finns i nuläget enbart tillgänglig i Stockholmsområdet - i övriga delar av landet är tjänsteutbudet varierat. Kontakta Ztorage så hjälper de dig till rätt lösning!

Ztorage AB

GodEl

Hos Fastighetsbyråns partner GodEl går 500 kr till välgörenhet när du blir kund.  Rörligt elavtal med prisgaranti  Ingen uppsägningstid  100 % förnybar el märkt Bra Miljöval  GodEls vinst går till välgörenhet  Byt till GodEl på två minuter! https://godel.se/fastighetsbyran/

GodEl i Sverige AB

Panasonic

Uppgradera ditt hem med produkter från Panasonic. Fastighetsbyråns kunder får upp till 50% rabatt på utvalda varor i Panasonics webshop. Ditt nya boende förtjänar det allra bästa, i Panasonics webshop kan du uppgradera vardagsrummet med en ny Ultra HD-TV och Bluray. Ta köket till en högre nivå med nya vitvaror eller varför inte köpa en Smart Home övervakningslösning som ger dig full koll på ditt nya boende när du inte är hemma. Kontakta din mäklare för mer information.

Panasonic

Swedbank och Sparbankerna

Erbjudande om 3 månaders fri hemförsäkring Skydda hemmet oavsett om du köper en bostadsrätt, villa eller fritidshus. Swedbank och Sparbankerna erbjuder dig hemförsäkring kostnadsfritt i 3 månader vid nytecknande av helårsavtal. Gäller dig som är eller blir bolånekund i Swedbank eller sparbank i samband med din bostadsaffär. Försäkringsgivare är Tre Kronor Försäkring AB Läs mer om erbjudandet här: https://www.fastighetsbyran.se/kopa-bostad/bolan/swedbank-forsakring/

Swedbank och Sparbankerna

Bostäder vi sålt

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.