Sök bostad eller innehåll

Våra närområden

Kalix Frevisören

Camping och havsbad finns i detta lugna och fina stugområde. På campingen finns stuguthyrning, husvagns- husbilsplatser. Restaurang med både lunch och middagsservering. Liten affär/kiosk finns också med det allra nödvändigaste i sitt sortiment.

Till områdets sida

Övertorneå Hedenäset - Risudden

Till områdets sida

Kalix Nyborg - Ytterbyn

Till områdets sida

Övertorneå Pello

Byn Pello ligger ca 30 km norr om polcirkeln och sitter i princip ihop med syster byn på finska sidan med samma namn. Pello har en ICA Nära butik som har öppet alla dagar i veckan samt är ombud för bl.a posten och apoteket mm. Det finns även en Bilisten station med bensin och diesel. Förskoleverksamhet 0-6 år finns både i privat och kommunal regi mitt i byn. Närmsta skola finns i Svanstein, skolan har klasser från förskola (6-års) upp till årskurs 9, till Svanstein är det drygt 20 km. I Svanstein finns även en mycket fin skidanläggning, Svanstein Ski, beläget på berget Pullinki.

Till områdets sida

Kalix Sandviken - Lappbäcken

Lappbäcken är en av de många fina kustnära byarna i vår kommun. Det är ca 15 km från Kalixcentrum till Lappbäcken men närmaste livsmedelsbutik finns i Sangis, ca 6 km mot Haparanda efter E4. I Sangis finns också förskola och skola F-6. Lappbäcken har även en egen småbåtshamn och det är ca 8 km till Frevisörens camping där det finns en fantastiskt fin naturstrand samt restaurang och en kiosk med det nödvändigaste.

Till områdets sida

Kalix Valhallavägen 61-65 Brf Oden

Till områdets sida

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.