Sök bostad eller innehåll

Våra närområden

Kalix Centrum

Välkomna till Kalix, orten som fått sitt namn efter den vackra Kalixälven. Just på grund av sitt speciella läge mellan älvdal och hav erbjuder Kalix oss en unik upplevelse.

Till områdets sida

Kalix Frevisören

Camping och havsbad finns i detta lugna och fina stugområde. På campingen finns stuguthyrning, husvagns- husbilsplatser. Restaurang med både lunch och middagsservering. Liten affär/kiosk finns också med det allra nödvändigaste i sitt sortiment.

Till områdets sida

Övertorneå Hedenäset - Risudden

Till områdets sida

Kalix Nyborg - Ytterbyn

Till områdets sida

Övertorneå Pello

Byn Pello ligger ca 30 km norr om polcirkeln och sitter i princip ihop med syster byn på finska sidan med samma namn. Pello har en ICA Nära butik som har öppet alla dagar i veckan samt är ombud för bl.a posten och apoteket mm. Det finns även en Bilisten station med bensin och diesel. Förskoleverksamhet 0-6 år finns både i privat och kommunal regi mitt i byn. Närmsta skola finns i Svanstein, skolan har klasser från förskola (6-års) upp till årskurs 9, till Svanstein är det drygt 20 km. I Svanstein finns även en mycket fin skidanläggning, Svanstein Ski, beläget på berget Pullinki.

Till områdets sida

Kalix Sandviken - Lappbäcken

Lappbäcken är en av de många fina kustnära byarna i vår kommun. Det är ca 15 km från Kalixcentrum till Lappbäcken men närmaste livsmedelsbutik finns i Sangis, ca 6 km mot Haparanda efter E4. I Sangis finns också förskola och skola F-6. Lappbäcken har även en egen småbåtshamn och det är ca 8 km till Frevisörens camping där det finns en fantastiskt fin naturstrand samt restaurang och en kiosk med det nödvändigaste.

Till områdets sida

Kalix Valhallavägen 61-65 Brf Oden

Till områdets sida

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.