Sök bostad eller innehåll

Kalix

Din mäklare i Kalix

Välkommen till Kalix första och största mäklarföretag! Hos oss på Fastighetsbyrån finner du en gedigen lokal förankring. Varje år gör vi cirka 100 goda affärer då vi förmedlar alla typer av fastigheter i Kalix-, Överkalix- samt Övertorneå kommun.

Kontoret är beläget i Swedbanks lokaler i centrala Kalix, mitt emot Kalixbornas stolthet - Gallerian. Tack vare kontorets placering erbjuder vi dig stans bästa skyltmöjligheter. Vi marknadsför våra uppdrag noggrant och genomtänkt i flera kanaler för att din bostad ska presenteras och nå ut på bästa sätt.

Vårt stora utbud innebär att du som köpare har stor chans att finna just din drömbostad. Om du inte hittar denna just nu, kan du registrera dig i vårt spekulantregister vilket innebär att vi skickar ut aktuella fastigheter till din mobil!

Vilken fas du än befinner dig i, tveka inte att ta kontakt med oss om du har frågor eller funderingar kring ditt boende.

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

Det viktigaste för en mäklare är att ha nöjda kunder.

Att någon som anlitat oss tipsar sina vänner är det bästa betyget vi som mäklare kan få. Det fina med rekommendationer är att det är hundra procent ärligt och rättvist. Därför är vi väldigt stolta över att få så fina betyg på reco.se, och vi ska göra vårt yttersta för att det ska fortsätta vara så.  

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Den som säljer mest kan mest. Kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

användarvillkoren

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Kalix

Om Stig Öhlund

Efter tio år som mäklare i Oslo valde Stig Öhlund att för 8 år sedan lämna storstadspulsen till förmån för småskaligheten i Kalix där han själv vuxit upp. Lugnet, tryggheten och möjligheterna till ett aktivt friluftsliv var de främsta orsakerna till beslutet. Med 18 år i yrket har Stig stor erfarenhet. Viktigast för honom är att skapa ett möte mellan köpare och säljare som resulterar i att bägge parter blir nöjda. Bäst trivs Stig när han lyckas skapa förståelse hos kunderna för vad de själva kan göra för att höja värdet på sin fastighet.

Stig Öhlund

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Om Anna-Kristina Lidström

Att vara den som kan hjälpa till att hitta de där sista pusselbitarna som skapar en känsla av tillfredsställelse hos alla parter efter en avslutad affär, tilltalar fastighetsmäklaren Anna-Kristina Lidström allra mest. Anna-Kristina flyttade till Kalix 2005 och bytte då fjällen mot havet, ursprunget finns i Gällivare. Hon ser många likheter men även fördelar med Kalix. Utbudet av service är stort, det är lugnt och tryggt, men betydligt närmare till större orter. Dessutom ligger bostadspriserna på en nivå som gör att köparna får mycket hus för pengarna.

Om Ulla Johansson

Om Robin Lindqvist

Robin Lindqvist

Kundkoordinator

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.