Sök bostad eller innehåll

Jönköping

Din mäklare i Jönköping

Ärligt, engagerat och med våra kunders behov i fokus – så arbetar vi på Fastighetsbyrån i Jönköping. 

Den bostadsaffär du står i begrepp att genomföra är kanske den största i ditt liv. Hos oss är både den och du i trygga händer. I snart 50 år har Fastighetsbyrån varit en del av Jönköping. I dag har vi vuxit till ett stort gäng kunniga och positiva medarbetare. Tillsammans står vi stadigt på sammanlagt över 100 års erfarenhet.

Fastighetsbyrån är en modern mäklarkedja, störst i Sverige och ständigt i framkant både när det gäller service och tekniska lösningar. Med den i ryggen erbjuder vi stolt våra kunder en oslagbar helhet: Gedigen kunskap, goda råd, smidiga tjänster, bra erbjudanden, närhet till bank- och juristhjälp och ett rikstäckande kundregister fyllt av potentiella köpare. Som säljare får du också alltid hjälp av en professionell fotograf och inredare, som visar ditt objekt från sin bästa sida. Vi ger dig med andra ord allt du behöver – plus det lilla extra.

Hos oss begränsas du varken av stela produkter eller fyrkantiga koncept. Vi skräddarsyr varje uppdrag efter dina behov – vi vet att varje kund är unik och går gärna de extra stegen för att du ska bli riktigt nöjd. Vi skryter inte om att vi är bäst. Vi bara konstaterar att Fastighetsbyrån är Sveriges största mäklare – och att den som säljer mest också kan mest. Så varför inte välja oss du också?

Välkommen till Fastighetsbyrån Jönköping!

Läs om vad våra kunder tycker i samarbete med Reco.se

HITTA DIN LOKALA EXPERT
Fyll i dina uppgifter så blir du kontaktad av en mäklare från ditt område.

HITTA DIN LOKALA EXPERT
Fyll i dina uppgifter så blir du kontaktad av en mäklare från ditt område.

 integritetspolicyn

Till salu

Visa fler

Vi som jobbar i Jönköping

Om Anders Lagerquist

Anders är en av fyra delägare på Fastighetsbyrån i Jönköping och har arbetat i företaget sedan 1994. Det är med glädje Anders går till arbetet varje dag och för honom är det kombinationen personligt engagemang och hög affärsmässighet som gör honom till en framgångsrik mäklare. Att Anders dessutom är utbildad byggingenjör ger honom möjligheten att bidra med mångårig kunskap inom mäklaryrket och med såväl byggtekniska som juridiska frågor som kan uppkomma i en affär. Det bästa med att arbeta i Jönköping, säger Anders, är att Jönköping hela tiden växer och det är en härlig blandning mellan landsbygd och storstad. Anders specialiserar sig främst på villor, fritidshus samt mindre gårdar.

Anders Lagerquist

Kontorschef /Franchisetagare

Om Catharina Pölder

Efter många år som säljare av nyproduktion var steget att börja arbeta som fastighetsmäklare litet. Med över 15 års erfarenhet i fastighetsbranschen och som mäklare på annan byrå tog Catharina klivet in i Fastighetsbyrån hösten 2014, då som en av fyra delägare. Catharina ser på sitt arbete med både stolthet och stor glädje och menar att det inte finns något bättre yrke. Och det är mötena med människor i kombinationen med boende och hem som är drivkraften för henne. Detta syns och präglas i allt Catharina tar sig an och hon har med framgång förmedlat villor, fritidshus samt gårdar de senaste åren. Att ha förmånen att jobba i en så expansiv stad som Jönköping är gör det hela ännu bättre. Det händer mycket i staden och alla vackra vyer och vatten gör Jönköping en fröjd att bo och verka i menar Catharina.

Catharina Pölder

Mäklare / Franchisetagare / Nyproduktion
Diplomerad nyproduktion

Om Amelie Sjöbring

Amelie Sjöbring har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2012 och är Jönköpingsbo ut i fingerspetsarna. Hon älskar den stora stadens småstadskänsla, närheten till Vättern och att befinna sig i ett område som utvecklas och växer. Hennes genuina lokalkännedom i kombination med yrkeserfarenhet och de dubbla utbildningarna i affärsjuridik och fastighetsmäkleri gör henne till en självklar del av Fastighetsbyrån i Jönköping. Amelie gillar att slå rekord, inte minst i jobbet, och drivs av att ständigt överträffa sina kunders förväntningar. Genom att alltid ge sina kunder det lilla extra i varje affär får hon alltid nöjda och återkommande kunder.

Amelie Sjöbring

Fastighetsmäklare

Om Anders Ryvallius

Anders har en bakgrund som lantmäteriingenjör och har samtidigt mångårig erfarenhet av mäklarbranschen. Efter ett antal år på annan mäklarfirma i Göteborg sökte han sig mot hemtrakten och började på Fastighetsbyrån i Jönköping 2010. Som mäklare är Anders lugn och trygg och en styrka för Anders är hans goda lokalkännedom och breda kunskap inom sitt yrke. Anders är mäklaren som gillar utmaningar och som Habo-son ser han det som ett stort privilegium att åter igen arbeta i Jönköping med omnejd där han själv är uppvuxen. Som mäklare arbetar Anders främst med villor, fritidshus och gårdar.

Anders Ryvallius

Fastighetsmäklare

Om Bo Gustafsohn

Bo har arbetat som fastighetsmäklare sedan 39 år tillbaka och är sannolikt en av de mäklarna i Jönköping som har längst erfarenhet av fastighetsaffärer och känner marknaden i området mer än väl. Som mäklare är Bosse lugn och metodisk och han brinner för att hitta lösningar för både köpare och säljare. Att arbeta i Jönköping med omnejd är en ständigt pågående resa, menar Bosse som säger att det har skett en fantastisk utveckling i Jönköping som växt från att vara småstad till storstad.

Bo Gustafsohn

Fastighetsmäklare / Kommersiella

Om Carola Ivarson

Att Carola blev fastighetsmäklare har hon sin far att tacka för, då hon tidigt började arbeta på hans mäklarfirma. Idag har Carola mer än 24 års erfarenhet av mäklaryrket och började på Fastighetsbyrån år 2000. Hon har blivit framgångsrik tack vare sin långa erfarenhet och sitt ärliga och tydliga sätt att kommunicera med sina kunder, vilket visar sig genom många rekommendationer och flertalet återkommande kunder. Med sin noggrannhet och sitt stora engagemang eftersträvar hon alltid att hitta trygga lösningar för kunden genom hela bostadsaffären. Som inriktning förmedlar Carola till största delen villor och fritidshus men även gårdar i varierande storlek. Carola tycker att Jönköping med sin ständiga utveckling är en härlig stad att arbeta och bo i.

Carola Ivarson

Fastighetsmäklare

Om Daniel Gesher

Daniel är inne på sitt tionde år som fastighetsmäklare på kontoret i Jönköping och har som inriktning att förmedla bostadsrätter och nyproduktion. Daniel stormtrivs i sin roll som mäklare och en stark drivkraft hos honom är ett se nöjda säljare och köpare mötas i en lyckad bostadsaffär. Hans noggranna sätt att arbeta kombinerat med hög affärsmässighet ger kunden de bästa förutsättningar för att få en trygg affär och rekommendationer tillhör vanligheten. Daniel ser det som en stor förmån att arbeta i Jönköping där han är uppvuxen och beskriver sin hemstad som en oerhört vacker sjöstad med charmig atmosfär.

Daniel Gesher

Fastighetsmäklare

Om Evelyn Daniel

Evelyn tog steget in i Fastighetsbyrån 2011 och efter en kandidatexamen i fastighetsvetenskap började hon direkt arbeta som mäklare på Jönköpingskontoret. Idag förmedlar hon fastigheter i Habo och Mullsjö och trivs mycket bra i sin roll som frammarscherande mäklare. Hon tycker mycket om det familjära och trevliga i området hon arbetar i och säger samtidigt att både Habo och Mullsjö har mycket att erbjuda till många. Det är lätt att trivas i Evelyns sällskap och tillsammans med hennes stora hjärta samt driv och målmedvetenhet gör hon allt för att leverera en trygg och bra affär åt sina kunder. Det stora intresset för hus och byggnader gör sig ständigt påmint i Evelyns vardag som mäklare.

Evelyn Daniel

Fastighetsmäklare

Om Jeff Axelsson

Jönköpingssonen Jeff Axelsson är ett av Fastighetsbyråns senaste tillskott. Jeff är stolt över att få jobba med det bästa han vet i sin egna uppväxtstad, som han förstås har en alldeles speciell relation till. Allra varmast klappar hjärtat för Jönköpings stadskärna, närheten till vatten och skog och för stadens eget hockeylag. Han drivs av alla sociala kontakter som arbetet medför och gör det lilla extra för sina kunder som alltid blir supernöjda.

Jeff Axelsson

Fastighetsmäklare

Om Jenny Eriksson

Jenny Eriksson började sin yrkesbana som frisör, men valde att byta bana och ta sig an utmaningen som mäklare. Jenny ser det som stimulerande att bo och verka i Jönköping. Hon gillar det höga tempot och drivs av alla sociala kontakter som arbetet medför. Hon älskar sin hemstad Jönköping, inte minst för dess unika läge som landets sjörika knutpunkt, och drivs av att hitta potentialen i alla hem. Att ha lika nöjda köpare som säljare är en självklar strävan för Jenny. Hon ser också med spänning fram emot vad som ska hända härnäst i Jönköpings ständigt växande stadskärna.

Om Johan Sethberg

Johan är en fastighetsmäklare i Jönköping och har lång erfarenhet i branschen. Efter flertalet år i andra mäklarkedjor började han på Fastighetsbyrån år 2001. Att Johan är född och uppvuxen i Jönköping ser han som en stor fördel i sitt arbete som mäklare och han ser Jönköping som en ständigt växande stad med en utmanande bostadsmarknad. Johan drivs av lyckade affärer och känner stor glädje i sitt yrke. Med sin gedigna erfarenhet och tack vare långvariga relationer är det inte sällan både köpare och säljare återkommer till Johan när de på nytt vill förändra sitt boende.

Johan Sethberg

Fastighetsmäklare

Om Julia Karlsson

Efter en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning på fastighetsförmedling tog Julia steget in i Fastighetsbyrån 2014. Sedan dess förmedlar Julia villor och fritidshus i Jönköping med omnejd. Med sitt lugna och metodiska sätt att arbeta är det lätt att känna sig trygg med Julia som mäklare. Att vägleda människor i en affär som är så viktig såväl ekonomiskt som känslomässigt är en av de stora drivkrafterna hos Julia som gillar att ha högt uppsatta krav och mål. Julia ser det som stimulerande att bo och verka i Jönköping som både är en expansiv stad och med en så stark framtidstro och slår gärna ett extra slag för den starka matkultur som staden erbjuder.

Julia Karlsson

Fastighetsmäklare

Om Magdalena Stoor

Magdalena har verkat som mäklare i Jönköping över 5 år. Yrket ser hon som roligt men också ständigt utvecklande eftersom hon dagligen möter nya människor, både säljare och köpare, i olika livssituationer. Genom stort engagemang och omsorg ser hon till att alla parter blir nöjda och hon har alltid som mål att få återkommande kunder. Hon anser att det inte räcker att med att bara nå upp till de förvandlingar kunden har utan också att överträffa dem. Hon ser Jönköping som en ständigt expanderande stad med en växande bostadsmarknad. Det som gör staden så unik är närheten till Vättern och Jönköpings egen badstrand samt att det finns något för alla här.

Om Mattias Nilsson

Med ett starkt intresse för försäljning, fastigheter, arkitektur och inredning var det kanske inte så konstigt att Mattias Nilsson fastnade för mäklaryrket – det passade honom som handen i handsken. Under sin treåriga utbildning har intresset fördjupats ännu mer och när han nu har etablerat sig som registrerad fastighetsmäklare på Fastighetsbyråns kontor i Habo/Mullsjö har han genomfört många lyckade affärer. Mattias gillar utmaningen i att alla kunder har olika önskemål, och drivs av att hjälpa människor hitta drömboendet. Som mäklare i Habo/Mullsjö förmedlar han allt från bostadsrätter till fritidshus, vilket ger stor variation. Mattias ser området som en perfekt boendemiljö, inte minst för barnfamiljer. En lugn kommun som har det mesta utom storstadsstress, konstaterar Mattias.

Mattias Nilsson

Fastighetsmäklare

Om Pernilla Lans

Pernilla är född och uppvuxen i Gränna och har förmedlat bostäder, främst bostadsrätter, på Fastighetsbyrån sedan 16 år tillbaka. Service rinner i blodet på Pernilla och till hennes absoluta styrkor hör inte bara en hög servicekänsla utan också sitt sätt att hela tiden ha en rak kommunikation med sina kunder. Pernilla drivs av att få nöjda kunder och lägger ner stort engagemang i varje enskild bostadsaffär. Att ha Jönköping som arbetsort ser Pernilla som spännande tack vare all utveckling och att staden hela tiden förändras. Hon har ett extra gott öga till den fina miljön, stadspulsen och inte minst sjöarna

Pernilla Lans

Fastighetsmäklare

Om Tomas Jr Kulig

Tomas har ett brinnande intresse för fastigheter och drivs av att hjälpa sina kunder till goda affärer där han genom berikande möten får vara en del av människors olika livsskeden. Han är uppvuxen en bit utanför Jönköpings innerstad och gillar kontrasterna mellan den vackra småländska naturen, närheten till Vättern och den levande stadskärnan med dess ständiga utveckling.

Tomas Jr Kulig

Fastighetsmäklare Tomas talar svenska, engelska, polska

Om Anna Kaso

Annah anslöt sig till Fastighetsbyrån 2013 och arbetar på Habokontoret. Annahs huvudsakliga arbetsuppgifter är av administrativ karaktär och hon ser till att agera bollplank till mäklarna i deras dagliga arbete. Hennes pigga och glada personlighet smittar gärna av sig och med hennes naturliga fallenhet för kontorsarbete gör att hon passar mer än väl in i gänget på Habo-kontoret. Med det företagsklimat som råder i Habo ser Annah det som inspirerande att arbeta i denna nytänkande kommun under stark utveckling. Hon är själv uppvuxen i Bankeryd vilket gör att omnejden är mer än bekant.

Anna Kaso

Säljstöd Anna talar svenska, engelska

Om Karin Jerketeg

Karin Jerketeg är har en bakgrund inom projektledning och har nu gått in som säljstöd hos Fastighetsbyrån Jönköping. Därmed utgör hon en viktig kugge i det dagliga maskineriet. Hon älskar att arbeta med fastigheter och utveckling, och tycker att det är extra inspirerande att få jobba i en stad där man verkligen satsar på de delarna. Nya etableringar görs ständigt – här händer hela tiden nya saker och staden blir vackrare för varje ny satsning. Jönköping väcker stolthet hos invånarna och beundran hos sina besökare, konstaterar Karin, och att få vara en del i den utvecklingen tycker hon är fantastiskt. I Karins jobb är kunden ständigt i fokus, och hon gläds åt att numera vara en del av Fastighetsbyrån Jönköpings teamanda.

Om Michaela Granberg

Michaela har 15 års erfarenhet av mäklarbranschen och känner företagets alla vinklar och vrår väl, en stor fördel i hennes arbete som mäklarassistent. En av Michaelas styrkor är hennes metodiska och noggranna sätt att arbeta och till hennes huvuduppgifter hör handläggning kring mäklarnas affärsavslut. Michaela har även ansvaret för kontorets marknadsföring och hennes vilja att hjälpa människor kommer väl till pass i hennes yrke. Att arbeta i Jönköping ser Michaela som en förmån och menar att staden är lagom stor och det är lätt att trivas här.

Om Robert Larsson

De senaste 4 åren har Robert varit Fastighetsbyråns trogne fotograf. En kreatör med proffsig approach och ett ständigt leende på läpparna ser han till att ta högklassiga bilder av alla bostäder kontoret förmedlar. Roberts styrka som fotograf är hans förmåga att lyssna på kunden och leverera det kunden vill ha. För honom är det mycket viktigt att man som säljare känner sig nöjd med bildpresentationen av bostaden. Robert som själv bor centralt i Jönköping gillar närheten till allt och att staden hela tiden expanderar inte bara bostadsmässigt utan också i mat- och kulturväg.

Om Said Ajkunic

Said Ajkunic

Mäklarpraktikant

Om Susanne Enock

Susanne är minst sagt en viktig kugge i Jönköpingskontorets maskineri. I grunden är Susanne fastighetsmäklare och har arbetat på Fastighetsbyrån i 30 år. Det gör henne till den person som arbetat allra längst i företaget. Idag är hon ansvarig för den administrativa avdelningen och handlägger alla uppgifter inför mäklarnas affärsavslut samt sköter personal- och ekonomiredovisningen för franchisebolaget. Susanne är effektivitet personifierad som ideligen håller ett högt tempo och vi möter henne med ett ständigt leende på läpparna inne på kontoret.

Susanne Enock

Säljstöd / Nyproduktion

Om Ulrika Pohl

Ulrika stormtrivs verkligen på jobbet, och det märks. Som stöttepelare i mäklarnas dagliga arbete tar hon hand om allt mellan himmel och jord. Efter ett antal år i andra serviceyrken tog hon steget in i Fastighetsbyrån 2012 och på ett effektivt och systematiskt sätt har hon det övergripande ansvaret annonsering och kontorets samarbetspartners. Ulrika är född och uppvuxen i Jönköping och det bästa med staden tycker hon är den charmiga atmosfären och såklart närheten till Vättern!

Ulrika Pohl

Säljstöd / Nyproduktion
Diplomerad nyproduktion

Om Åsa Andreasson

Inredaren Åsa Andreasson har 18 års erfarenhet inom branschen och driver företaget Kreativa Kvadrat. Åsa samarbetar med oss här på Fastighetsbyrån och arbetar med konsultation och rådgivning samt homestyling inför försäljning av bostäder. En helt ny bostad öppnar möjligheter för dig att skapa det boende som du alltid drömt om och här hjälper dig kreatören Åsa att nå dit! För henne är det viktigt att alltid utgå från kundens behov och önskemål för att skapa ett funktionellt, hemtrevligt och inspirerande boende att längta hem till!

Våra samarbeten

Det är mycket att tänka på när du byter bostad. För att göra din flytt och ditt nya boende så bekvämt som möjligt, finns våra tilläggstjänster för att hjälpa dig som är kund hos Fastighetsbyrån.

HSB gör livet enklare för dig!

Som kund hos Fastighetsbyrån i Jönköping och Habo, erbjuder HSB Städservice dig 10% rabatt på flyttstäd. HSB Städservice personal har gedigen erfarenhet och hög kompetens och lämnar en kvalitetsgaranti, dvs. att de gör en slutbesiktning tillsammans med säljaren och ibland också köparen.

HSB Städservice

June Express hjälper dig att flytta!

Som kund hos Fastighetsbyrån i Jönköping och Habo, erbjuds du av June Express: rabatterat flyttpris, kostnadsfri flyttkonsultation inkl. flyttbesiktning, lån och utkörning av flyttkartonger samt 1 hyresfri månad vid hyra av förråd eller magasinering i minst 3 månader. June Express AB är ett familjeföretag med 40 års erfarenhet inom flytt- och transportbranschen.

June Express

Tyghuset ger Dig 10 % på hela sortimentet och en kostnadsfri konsultation.

Som kund hos Fastighetsbyrån i Jönköping och Habo, får du 10% rabatt på Tyghusets sortiment samt en kostnadsfri konsultation! Vi erbjuder dig det mesta inom textil, kuddar, överkast, rullgardiner, tapeter, presentartiklar och inredningsdetaljer. Rabatten gäller både i Citybutiken och butiken i Taberg.

Tyghuset

Lån av flyttkärra

Som kund hos Fastighetsbyrån i Jönköping och Habo, får du fritt låna vår stora, täckta flyttkärra i 2 dygn eller en weekend (fredag kväll-måndag morgon)!

Fastighetsbyrån i Jönköping

Ballingslöv - Lokalt erbjudande, Jönköping

Nu får du som kund hos Fastighetsbyrån i Jönköping och Habo, hela 23% rabatt på alla kök, badrums- och förvaringsserier från Ballingslöv! Du får även en 60 minuters kostnadsfri kökskonsultation i ditt hem. Dessutom, får du 15% rabatt på alla vitvaror samt fri hemleverans till din tomtgräns!

Ballingslöv Jönköping

Konradssons Kakel

Som kund hos Fastighetsbyrån i Jönköping och Habo, erbjuder Konradssons 15% rabatt på hela deras sortiment av kakel, klinker & badrumsmöbler! Dessutom, erbjuds du en kostnadsfri 3D-ritning av ditt badrum!

Konradssons

Flügger - Lokalt erbjudande, Jönköping

Som kund hos Fastighetsbyrån i Jönköping och Habo, får du vid 1:a och 2:a köpet hos Flügger i Jönköping, 30% rabatt på färg samt 25% rabatt på tapeter och övrigt sortiment! Efter de två första köpen får du 20% rabatt på färg, tapeter samt övrigt sortiment!

Flügger

Skall du sälja eller köpa hus? Anlita en passionerad pensionär

Seniorbolaget har Sveriges med rutinerade arbetslag. De tar hand om trädgårdar, trasiga garagetak, dammiga golv, överbelamrade kontor eller husmålning. Seniorbolagets aktiva, pålitliga och serviceinriktade seniorer finns över hela landet och representerar hela arbetsmarknaden. De flesta jobb som utförs i hemmet är berättigade till RUT- eller ROT-avdrag. Det innebär att man bara betalar halva timkostnaden av det redan låga priset direkt på fakturan.När en senior från Seniorbolaget arbetar åt dig så debiterar de per timme som senioren arbetar. Aktuell information om våra priser finns på vår hemsida: www.seniorbolaget.se

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Bankeryds Takläggare AB

"Om ni anlitar Bankeryds takläggare för ert takbyte så bjuder de på kostnaden för byggställningarna med ett värde upp till 10 000 kr. Bankeryds Takläggare är ett lokalt företag som arbetar med att renovera och byta tak i Jönköping och Habo kommun med omnejd. Kvalitet och nöjda kunder är av yttersta vikt för dem och de lämnar alltid bra garantier till sina kunder. De är utbildade av materialleverantören och utför alltid arbetet enligt dennes anvisningar. Förvänta dig ett proffsigt och trevligt bemötande. Ring företaget för en förmånlig offert!

Bankeryds Takläggare AB

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Bergmans möbler

Bergmans möbler är ett familjeföretag i Jönköping med över 45 år i branschen. Vi är en fullsortimentsbutik med nästan 3.500 kvadratmeter på Herkulesvägen 8 som erbjuder det mesta för ett komplett hem. Till fastighetsbyråns kunder lämnar vi 10 % rabatt på hela sortimentet (gäller ej redan nedsatta varor)! Varmt välkomna!

Bergmans Möbler

Inredningsföretaget Kreativa Kvadrat hjälper dig att skapa det boende som du alltid drömt om!

En helt ny bostad öppnar möjligheter för dig att skapa det boende som du alltid drömt om och jag kan hjälpa dig att nå dit! Tillsammans går vi igenom dina behov och önskemål för att skapa ett funktionellt, hemtrevligt och inspirerande boende att längta hem till! Varmt välkomna att höra av er!

Sandins El service

Behöver du elinstallationshjälp? Vi erbjuder dig som kund hos Fastighetsbyrån en fri kostnadsbedömning och 15 % rabatt på elinstallationsmaterial, dock ej armaturer.

Sandinselservice

DesignHouseStockholm, Lokalt erbjudande

Stilren inredning och möbler med skandinavisk design. Butiken i Jönköping erbjuder Fastighetsbyråns kunder 25 % rabatt på ordinarie köp ( ej beställningsvara) Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

DesignHouseStockholm

Eldstaden

Eldstaden säljer och monterar braskaminer, kakelugnar, insatsrör till skorsten samt insatser. De hjälper även till med renovering av din skorsten. Butik och utställning på ca 450 kvadratmeter finns i deras lokaler i Kaxholmen utanför Jönköping. Eldstaden i Huskvarna erbjuder Fastighetsbyråns kunder ett kostnadsfritt hembesök och 10 % rabatt på valfri kamin och skorsten.

Eldstaden i Jönköping AB

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Swedbank och Sparbankerna

Erbjudande om 3 månaders fri hemförsäkring Skydda hemmet oavsett om du köper en bostadsrätt, villa eller fritidshus. Swedbank och Sparbankerna erbjuder dig hemförsäkring kostnadsfritt i 3 månader vid nytecknande av helårsavtal. Gäller dig som är eller blir bolånekund i Swedbank eller sparbank i samband med din bostadsaffär. Försäkringsgivare är Tre Kronor Försäkring AB Läs mer om erbjudandet här: https://www.fastighetsbyran.se/kopa-bostad/bolan/swedbank-forsakring/

Swedbank och Sparbankerna

Panasonic

Uppgradera ditt hem med produkter från Panasonic. Fastighetsbyråns kunder får upp till 50% rabatt på utvalda varor i Panasonics webshop. Ditt nya boende förtjänar det allra bästa, i Panasonics webshop kan du uppgradera vardagsrummet med en ny Ultra HD-TV och Bluray. Ta köket till en högre nivå med nya vitvaror eller varför inte köpa en Smart Home övervakningslösning som ger dig full koll på ditt nya boende när du inte är hemma. Kontakta din mäklare för mer information.

Panasonic

Hemnet

Varje vecka kommer ca 2,6 miljoner unika besökare till Sveriges största bostadssajt via mobilen, plattan eller datorn. Några letar efter något på landet, andra efter ett hem mitt i smeten. Några drömmer om högt i tak, andra om låg avgift. Oavsett storlek och sort, gör Hemnet allt de kan för att hjälpa världens mest hemkära folk att uppfylla sina bostadsdrömmar Hemnet startades 1998 och ägs av General Atlantic, Merro, Mäklarsamfundet och FMF.

Hemnet

Ztorage magasinering

Behöver du magasinera saker i samband med din flytt? Då kan Ztorage hjälpa dig med förvaring och hämtservice. Via Ztorage kan du enkelt beställa upphämtning och förvaring av flyttlådor och andra föremål. Ztorage erbjuder: - Gratis hemleverans av flyttkartonger - Bärhjälp och upphämtning av kartonger och andra föremål - Säker förvaring - Du betalar endast för de föremål du faktiskt förvarar. Erbjudande till Fastighetsbyråns kunder: En månadads gratis förvaring oavsett mängd magasinerat gods. Minsta förvaringstid på tre månader. Du betalar enbart för lämning av gods (249:-) samt minst två månaders förvaringskostnad. Priset för Fastighetsbyråns kunder är 29:- per förvarad låda. Ingen uppsägningstid och du betalar enbart för varje påbörjad förvaringsmånad. Börja din förvaring på https://ztorage.se/ztorage-partner-fastighetsbyran/ Vid behov av flyttjänster och större magasinering kan timdebitering komma att gälla. Denna extratjänst finns i nuläget enbart tillgänglig i Stockholmsområdet - i övriga delar av landet är tjänsteutbudet varierat. Kontakta Ztorage så hjälper de dig till rätt lösning!

Ztorage AB

GodEl

Hos Fastighetsbyråns partner GodEl går 500 kr till välgörenhet när du blir kund.  Rörligt elavtal med prisgaranti  Ingen uppsägningstid  100 % förnybar el märkt Bra Miljöval  GodEls vinst går till välgörenhet  Byt till GodEl på två minuter! https://godel.se/fastighetsbyran/

GodEl i Sverige AB

IVT Värmepumpar

IVT Värmepumpar är ett av de ledande värmepumpsföretagen i Europa, med produktutveckling och produktion i Tranås. Som enda aktör erbjuder IVT Svanenmärkta värmepumpar med 10 års garanti på kompressorn och 6 års garanti på värmepumpen.   IVT erbjuder dig som kund hos Fastighetsbyrån följande rabatter: 4000 kronor rabatt vid köp av en berg-/jord-/sjövärmepump alternativt luft/vattenpump. 1.500:- vid köp av en luft/luft alternativt frånluftsvärmepump.   Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden. Kontakta oss nedan för mer information och intresseanmälan.

Intresseanmälan

 integritetspolicyn

Anticimex

Anticimex erbjuder som samarbetspartner till Fastighetsbyrån besiktningar och försäkringar inom ramen för Fastighetsbyråns tilläggstjänst ”Besiktning med Dolda Fel-Försäkring”. Anticimex är marknadsledande inom ramen för överlåtelsebesiktningar och dolda fel-försäkringar och är en av få aktörer som tar ansvar i tre år för besiktningen. Dessutom erbjuder Anticimex en rad andra tjänster som kan vara lämpliga i samband med ett bostadsbyte, till exempel energideklarationer, areamätningar, fuktutredningar och radonmätningar. Välkommen att läsa mer på anticimex.se

Anticimex

OBM-gruppen

OBM Gruppen är en rikstäckande franchiseorganisation med filialer från Malmö upp till Sundsvall. OBM Gruppen erbjuder dig bl.a. överlåtelsebesiktningar, energideklarationer, radonmätningar och areabestämning m.m. Som samarbetspartner till Fastighetsbyrån erbjuder de Fastighetsbyråns paketerade besiktningsprodukter överlåtelsebesiktning med dolda fel-försäkring besiktat av OBM Gruppen. Gå in på www.obmgruppen.se för att läsa mer.

OBM-gruppen

Myrorna

Vill du bli av med saker från din gamla bostad? Myrorna erbjuder inlämning, hämtning och i vissa städer även utlåning av släpvagn. Bor du i Stockholmsområdet eller i Göteborg kontaktar du vår givarservice, telefon 020-1400044. Öppet måndag-torsdag 8-16, fredag 8-14. E-post gsc@myrorna.se. Bor du i övriga delar av landet? Ring din lokala butik som du hittar på www.myrorna.se Vi tar också hand om dödsbon. Ring på telefon 08-56316903.

Myrorna tar hand om dina gamla prylar!
  • Rikstäckande

Flügger färg

Sugen på att göra om hemma? Hos Flügger färg får du som har köpt eller sålt bostad via Fastighetsbyrån upp till 20 procent rabatt på ett stort sortiment färg och tapeter under ett helt år. Ta chansen att sätta färg på ditt nya hem! Flügger är en av Sveriges största färghandlare med 140 butiker och deras färgproffs hjälper dig gärna med råd och tips. Om du bor inom två mil från en Flügger-butik kan du få en gratis måleribesiktning av din fasad (värde ca 500 kr). Dessutom får alla kunder hos Fastighetsbyrån 20 procent rabatt på Flügger färg produkter och Fiona tapeter. På övrigt Flügger sortiment och tapeter får du 10 procent. Alla rabatter gäller under ett helt år och oavsett storlek på köp. Rabatterna kan inte kombineras med andra erbjudanden. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information.

Flugger

Ballingslöv kök

Vem fantiserar inte om ett drömkök när man flyttar till ett nytt boende? Med 23 procent rabatt hos kök från Ballingslöv kan du göra drömmen till verklighet. Det är enkelt att bli inspirerad i ett nytt och fräscht kök. Genom en generös köksrabatt på 23 procent ger Ballingslöv dig chansen att få ett kök som hela familjen kommer att trivas i. Ballingslöv är en kökstillverkare med cirka 80 egna butiker och återförsäljare runt om i landet. Rabatten gäller på ordinarie butikspris, kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller oavsett storlek på köp. Vitvaror omfattas ej i detta erbjudande. Prata med din mäklare i samband med din bostadsaffär för mer information. http://www.ballingslov.se/aterforsaljare

Ballingslöv

Bostäder vi sålt

Visa fler

Våra närområden

Se fler områden

Genom att använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.